Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upisi kolegija u 2. mjesecu

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:54 sri, 12. 1. 2005    Naslov: upisi kolegija u 2. mjesecu Citirajte i odgovorite

može li mi netko sa sigurnošću odgovoriti da li se i dalje mogu upisivati kolegiji u 2. mjesecu. Npr. ako padnemo na komisiji u 2. mjesecu da li mogu odmah upisati kolegij (naravno ako je iz drugog semestra), odslušati ga pa polagati odmah u 6.? molim da mi odgovori netko od asistenata ili studenata koji su upoznati sa novi pravilima na faksu jer znam da se to prije moglo ali nisam sigurna može li se i dalje.hvala
može li mi netko sa sigurnošću odgovoriti da li se i dalje mogu upisivati kolegiji u 2. mjesecu. Npr. ako padnemo na komisiji u 2. mjesecu da li mogu odmah upisati kolegij (naravno ako je iz drugog semestra), odslušati ga pa polagati odmah u 6.? molim da mi odgovori netko od asistenata ili studenata koji su upoznati sa novi pravilima na faksu jer znam da se to prije moglo ali nisam sigurna može li se i dalje.hvala

[Vrh]
plavooka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 16:36 čet, 13. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

može se... trebaš samo napisati na vrijeme molbu prodekanici.
ja sam tako upisala analizu 2 prošle godine :oops:
može se... trebaš samo napisati na vrijeme molbu prodekanici.
ja sam tako upisala analizu 2 prošle godine Embarassed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 10:22 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze! ali mozes upisati samo kolegije koje si upisao, nemozes upisivat kolegije koje nisi upisao na pocetku godine! ukratko ako si pao na komisiji 1. puta onda mozes upisati taj kolegij ponovno (posaljes molbu prodekanici) !
ps. molba se placa- mislim da je 100 kn
ps od ps. to vrijedi samo za [color=red]2. mjesec[/color]
moze! ali mozes upisati samo kolegije koje si upisao, nemozes upisivat kolegije koje nisi upisao na pocetku godine! ukratko ako si pao na komisiji 1. puta onda mozes upisati taj kolegij ponovno (posaljes molbu prodekanici) !
ps. molba se placa- mislim da je 100 kn
ps od ps. to vrijedi samo za 2. mjesec

Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 3 - 0

PostPostano: 22:24 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]ali mozes upisati samo kolegije koje si upisao, nemozes upisivat kolegije koje nisi upisao na pocetku godine! [/quote]

Sto hoces reci? One kolegije koje si nekad upisao ili koje si upisao na pocetku ove akademske godine 2004./2005.
Mene konkretno zanima za c. To sam slusala prosle godine. Ako sad u 2. mjesecu padnem cetvrti put, mogu ga upisat? Ili ne?
Citat:
ali mozes upisati samo kolegije koje si upisao, nemozes upisivat kolegije koje nisi upisao na pocetku godine!

Sto hoces reci? One kolegije koje si nekad upisao ili koje si upisao na pocetku ove akademske godine 2004./2005.
Mene konkretno zanima za c. To sam slusala prosle godine. Ako sad u 2. mjesecu padnem cetvrti put, mogu ga upisat? Ili ne?

[Vrh]
plavooka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 8:56 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

možeš upisati c ako ga padneš četvrti put... vjerojatnoje mislio da ne možeš upisati one predmete koje nisi nikada slušao... :)
možeš upisati c ako ga padneš četvrti put... vjerojatnoje mislio da ne možeš upisati one predmete koje nisi nikada slušao... Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:58 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da na taj slucaj sam mislio! jer ja sam npr. htjeo upisat neke kolegije po prvi puta u drugom mjesecu ali takvo sto ne postoji na nasem faxu! ponovan upis nekog kolegija je moguc!
da na taj slucaj sam mislio! jer ja sam npr. htjeo upisat neke kolegije po prvi puta u drugom mjesecu ali takvo sto ne postoji na nasem faxu! ponovan upis nekog kolegija je moguc!

[Vrh]
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 3 - 0

PostPostano: 0:45 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na objasnjenju. Sad se ne moram bojati da cu pasti drugu godinu zbog c-a :)
Hvala na objasnjenju. Sad se ne moram bojati da cu pasti drugu godinu zbog c-a Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum