Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

primjedba ogorčenog(?) studenta :)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Vektorski prostori
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
182 = 198 - 16

PostPostano: 14:44 uto, 11. 1. 2005    Naslov: primjedba ogorčenog(?) studenta :) Citirajte i odgovorite

[quote="netko"]hocu li sada JAVNO dobiti obrazlozenje zasto je na pocetku vek. pr. 1, as. Vjekoslav Kovac, bila praxa doci u cca 10:13, raditi do 11:10, doci u 11:15 i raditi do 12:10???? i tako mjesec dana u komadu.... pa hvala lijepo - ja volim svoj mozak i zivce... ako niste u stanju ispredavati gradivo usprkos oj prekrasnom tempu - ne mislite li da je vrijeme PROMIJENITI ponesto u nacinu predavanja/kolicini gradiva/zadatcima? mozda nisu bas SVI zadatci TOLIKO bitni/korisni... [/quote]
Ne znam odakle je potekao ovaj post. Vjerojatno su ga Modovi obrisali, što nisu trebali jer meni javne primjedbe ne smetaju. :)
Zahvalan sam mdoku što ga je kvotao pa sam ga vidio:
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3218&start=53

Kao prvo, dolazak na vježbe je neobavezan i mene uopće ne smeta ako vi ranije odete iz učionice (točno u 11:00 ili točno u 12:00) ili ako zakasnite (i uđete npr. u 10:20 ili 11:20), kao što me ne smeta niti ako uopće ne dođete. Sasvim mi je svejedno, dolazak na vježbe je ionako u vašem interesu.

Drugo, priznajem da obično sat produljim za nekoliko minuta. Zato što uvijek želim završiti logičku cjelinu (npr. zadatak ili skupinu zadataka) kako je ne bih sljedeći put morao ponavljati. Kao što sam već rekao, ukoliko se nekome žuri, može slobodno otići.

Dolazak u 10:13 služi tome da bih do 10:15 stigao obrisati ploču: pauza još uvijek traje i vježbe još nisu počele. (Ploču brišem i pod pauzom između 2 sata.) Niti ne sanjam o tome da bi mi netko od studenata (kao dobrovoljnu gestu) obrisao ploču, tako da unaprijed računam s 2 minute brisanja.

[quote="mdoko"]Ja nisam cesto dolazio na vjezbe iz vektorskih ali na onima na kojima sam bio zadaci su bili zanimljivi, a Kovac je bio IMO malo spor. Jesi li mozda pomislila da su one minute viska dosle zbog toga sto je covjek zelio sve lijepo objasniti, a ne brzati? [/quote]
Zahvaljujem se na komentaru punom razumijevanja.

Dakle, s jedne strane mi je tempo prebrz, s druge strane sam prespor. To je svakako kriterij o kojem se može raspravljati i sve kritike su dobrodošle... :wink:
netko (napisa):
hocu li sada JAVNO dobiti obrazlozenje zasto je na pocetku vek. pr. 1, as. Vjekoslav Kovac, bila praxa doci u cca 10:13, raditi do 11:10, doci u 11:15 i raditi do 12:10???? i tako mjesec dana u komadu.... pa hvala lijepo - ja volim svoj mozak i zivce... ako niste u stanju ispredavati gradivo usprkos oj prekrasnom tempu - ne mislite li da je vrijeme PROMIJENITI ponesto u nacinu predavanja/kolicini gradiva/zadatcima? mozda nisu bas SVI zadatci TOLIKO bitni/korisni...

Ne znam odakle je potekao ovaj post. Vjerojatno su ga Modovi obrisali, što nisu trebali jer meni javne primjedbe ne smetaju. Smile

Kao prvo, dolazak na vježbe je neobavezan i mene uopće ne smeta ako vi ranije odete iz učionice (točno u 11:00 ili točno u 12:00) ili ako zakasnite (i uđete npr. u 10:20 ili 11:20), kao što me ne smeta niti ako uopće ne dođete. Sasvim mi je svejedno, dolazak na vježbe je ionako u vašem interesu.

Drugo, priznajem da obično sat produljim za nekoliko minuta. Zato što uvijek želim završiti logičku cjelinu (npr. zadatak ili skupinu zadataka) kako je ne bih sljedeći put morao ponavljati. Kao što sam već rekao, ukoliko se nekome žuri, može slobodno otići.

Dolazak u 10:13 služi tome da bih do 10:15 stigao obrisati ploču: pauza još uvijek traje i vježbe još nisu počele. (Ploču brišem i pod pauzom između 2 sata.) Niti ne sanjam o tome da bi mi netko od studenata (kao dobrovoljnu gestu) obrisao ploču, tako da unaprijed računam s 2 minute brisanja.

mdoko (napisa):
Ja nisam cesto dolazio na vjezbe iz vektorskih ali na onima na kojima sam bio zadaci su bili zanimljivi, a Kovac je bio IMO malo spor. Jesi li mozda pomislila da su one minute viska dosle zbog toga sto je covjek zelio sve lijepo objasniti, a ne brzati?

Zahvaljujem se na komentaru punom razumijevanja.

Dakle, s jedne strane mi je tempo prebrz, s druge strane sam prespor. To je svakako kriterij o kojem se može raspravljati i sve kritike su dobrodošle... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 15:04 uto, 11. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ispričavam se što sam kasno skužio - autorica posta je [b]Nesi[/b]. Post joj je bio dug pa ga nisam cijelog čitao.
Dakle, sve sam već rekao. :)
Ispričavam se što sam kasno skužio - autorica posta je Nesi. Post joj je bio dug pa ga nisam cijelog čitao.
Dakle, sve sam već rekao. Smile

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:38 uto, 11. 1. 2005    Naslov: Re: primjedba ogorčenog(?) studenta :) Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]mene uopće ne smeta ako vi ranije odete iz učionice (točno u 11:00 ili točno u 12:00) ili ako zakasnite (i uđete npr. u 10:20 ili 11:20), kao što me ne smeta niti ako uopće ne dođete.[/quote]

Hm... samo ovo o kašnjenju... tebi ne smeta, no moglo bi smetati drugim studentima. Ja znam da često imam problema s ljudima koji kasne, jer smetaju ovima koji su već unutra i žele slušati vježbe koje već jesu počele. Sure, kad jedan kasni, nije problem, no studenti su vrlo prilagodljiva bića... već sljedeći sat kasni ih troje, a onda nakon toga trećina auditorija. To onda, IMO, zaista jest problem.

Mislim da bismo trebali apelirati na studente da dolaze na vrijeme - čisto iz obzira prema svojim kolegama, koji žele čuti vježbe od početka do kraja, a ne da se pet ili čak deset minuta nakon službenog početka vježbi stvara gužva po predavaonici dok desetak ljudi koji kasne pokušavaju uloviti što bolje mjesto. :-/
vjekovac (napisa):
mene uopće ne smeta ako vi ranije odete iz učionice (točno u 11:00 ili točno u 12:00) ili ako zakasnite (i uđete npr. u 10:20 ili 11:20), kao što me ne smeta niti ako uopće ne dođete.

Hm... samo ovo o kašnjenju... tebi ne smeta, no moglo bi smetati drugim studentima. Ja znam da često imam problema s ljudima koji kasne, jer smetaju ovima koji su već unutra i žele slušati vježbe koje već jesu počele. Sure, kad jedan kasni, nije problem, no studenti su vrlo prilagodljiva bića... već sljedeći sat kasni ih troje, a onda nakon toga trećina auditorija. To onda, IMO, zaista jest problem.

Mislim da bismo trebali apelirati na studente da dolaze na vrijeme - čisto iz obzira prema svojim kolegama, koji žele čuti vježbe od početka do kraja, a ne da se pet ili čak deset minuta nakon službenog početka vježbi stvara gužva po predavaonici dok desetak ljudi koji kasne pokušavaju uloviti što bolje mjesto. :-/

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 18:29 uto, 11. 1. 2005    Naslov: Re: primjedba ogorčenog(?) studenta :) Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Ne znam odakle je potekao ovaj post. Vjerojatno su ga Modovi obrisali, što nisu trebali jer meni javne primjedbe ne smetaju. :)
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3218&start=53[/quote]

da su ga modovi brisali, ne bi bilo niti toga kvota

[quote="vjekovac"]Kao prvo, dolazak na vježbe je neobavezan i mene uopće ne smeta ako vi ranije odete iz učionice (točno u 11:00 ili točno u 12:00) ili ako zakasnite (i uđete npr. u 10:20 ili 11:20), kao što me ne smeta niti ako uopće ne dođete. Sasvim mi je svejedno, dolazak na vježbe je ionako u vašem interesu.[/quote]

tocno, isto tako je u nasem interesu, da ako vec dodjemo, da ih poslusamo do kraja
ali NIJE U REDU da se te vjezbe konstantno produljuju
propisano vrijeme za vjezbe je 45*2 minuta.... prof Bakic je imao obicaj, ako nam vec 'ukrade' vrijeme, prvo nas pita, a onda nam iduci puta to vrijeme 'vrati'
IMO, jako lijepa gesta...
nemam nista protiv da ljudi zaokruze cjelinu, ali ZAR BAS SVAKI PUTA!?
mislim, ako je tako - onda si je netko krivo poslozio predavanja/vjezbe... ne mislis li?

isto tako - rezanje pauze u sredini... zna se cemu sluze pauze.... zar ne?
vjekovac (napisa):
Ne znam odakle je potekao ovaj post. Vjerojatno su ga Modovi obrisali, što nisu trebali jer meni javne primjedbe ne smetaju. Smile

vjekovac (napisa):

tocno, isto tako je u nasem interesu, da ako vec dodjemo, da ih poslusamo do kraja
ali NIJE U REDU da se te vjezbe konstantno produljuju
propisano vrijeme za vjezbe je 45*2 minuta.... prof Bakic je imao obicaj, ako nam vec 'ukrade' vrijeme, prvo nas pita, a onda nam iduci puta to vrijeme 'vrati'
IMO, jako lijepa gesta...
nemam nista protiv da ljudi zaokruze cjelinu, ali ZAR BAS SVAKI PUTA!?
mislim, ako je tako - onda si je netko krivo poslozio predavanja/vjezbe... ne mislis li?

isto tako - rezanje pauze u sredini... zna se cemu sluze pauze.... zar ne?

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 18:49 uto, 11. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ahda - kasnjenje
meni ne smeta kasnjenje, smeta mi kada 10 minuta ljudi pokusavaju upasti u predavaonu, gdje smo mi i ti jos drzis vjezbe
sto tada od tih 10 minuta zbilja nema koristi
sto se oni deru pred vratima da sta mi nutra jos radimo, da kad cemo van i svako malo otvaraju vrata da provjere jesmo li u medjuvremenu isparili.... :roll:

a toga ne bi bilo da se zavrsava na vrijeme....
ahda - kasnjenje
meni ne smeta kasnjenje, smeta mi kada 10 minuta ljudi pokusavaju upasti u predavaonu, gdje smo mi i ti jos drzis vjezbe
sto tada od tih 10 minuta zbilja nema koristi
sto se oni deru pred vratima da sta mi nutra jos radimo, da kad cemo van i svako malo otvaraju vrata da provjere jesmo li u medjuvremenu isparili.... Rolling Eyes

a toga ne bi bilo da se zavrsava na vrijeme....

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:56 sri, 12. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="vjekovac"]Ne znam odakle je potekao ovaj post. Vjerojatno su ga Modovi

obrisali, što nisu trebali jer meni javne primjedbe ne smetaju. :)
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3218&start=53[/quote]

da su ga modovi brisali, ne bi bilo niti toga kvota[/quote]

I Vjeko je rekao da ga nije vidio zbog dugackog posta i eto, nesporazum, nema razloga da se dalje prepirete. [color=darkred]Tocka![/color]

[quote="Nesi"]tocno, isto tako je u nasem interesu, da ako vec dodjemo, da ih poslusamo do kraja ali NIJE U REDU da se te vjezbe konstantno produljuju propisano vrijeme za vjezbe je 45*2 minuta.... prof Bakic je imao obicaj, ako nam vec 'ukrade' vrijeme, prvo nas pita, a onda nam iduci puta to vrijeme 'vrati'[/quote]

[quote="Nesi"]nemam nista protiv da ljudi zaokruze cjelinu, ali ZAR BAS SVAKI PUTA!? mislim, ako je tako - onda si je netko krivo poslozio predavanja/vjezbe... ne mislis li?[/quote]

Ili netko ima tako prenatrapan program da ne stigne sve ispredavati kako spada, ali ipak pokusava sto vise i onda vas svaki put malo zadrzi.

Ja sam slusao 1. i 2. bez kolokvija i isto su nas ponekad zadrzavali ili uopce nismo imali pauze. Ali ja to nikad nisam shvacao kao nest uzasno. Ja imam stav da sam uvijek zahvalan nekome ako me nesto nauci i u moje vrijeme nas nekolicina koji smo isli na predavanja na toj 1. i 2. isli smo stvarno slusati i nije bilo ni pauza ponekad, i najcesce smo imali predavanja po 10-12 sati dnevno svaki dan i sve smo slusali i mucili se, al smo bili sretni da mozemo sto vise cuti.

Ne znam, ali ja mislim da je bolje da te netko malo vise zadrzi i nauci jos necem nego da ti nabrzaka sve izvergla jer ga opsirnost programa na to tjera ili da ti jednostavno neke zadatke ne isprica(a to su meni radili ponekad pa te na pismeno ceka nesto sto nisi ni pipnuo na vjezbama). Stisnes zube i trpis! Zasto? Zato jer nije asistent kriv ako mu je program prenatrpan i on ipak pokusava nest posteno nauciti studente i zadrzava ih dulje.
Ja ljude na tecaju iz Unixa uvijek zadrzim dulje, a kazem im kad zavrsim s onim sto sam im obvezan ispricat da mogu ic ako zele, a da cu im ja jos nest ispricat sto mislim da trebaju znati... I opet svi ostanu i neki se ljute sto produljim. Pa nek odu, ja ih tam ne drzim, moram pretpostaviti da neki od njih ne znaju bas nista i zato ove osnovne stvari moraju ici polako i detaljno i traju 4 sata i zato i nastupam onak opusteno i ne strogo i mozda izgledam jako zmotan, ali moj osnovni cilj je da natjeram one kaj nemaju pojma da me se ne boje pitati. A ostalo sto im pricam je cisto dobrovoljno s moje strane i ne moraju slusati. Nek idu doma. A ako zele cut, e pa jedina im je opcija da ostanu dulje da trpe i da budu zahvalni sto im netko to zeli ispricati.

I mislim da je ista stvar sa asistentima koji produljuju svoje vjezbe ili nemaju pauze.
Hocu reci da mislim da nisu asistenti krivi nego program koji nije spreman za prenapucenost i kolokviji koji nisu dovoljno rigorozno nadzirani, tako da oni koji zele nauciti nesto vise svoje studente moraju tak svasta radit. I treba napasti program, a ne asistente, a njima treba raditi na tome da se pokaze nadleznima da je program prenapucen ili da su ucione prenapucene studentima da bi im se svima moglo sve objasniti kak spada. I mislim da treba bit zahvalan nekome ako te zeli nauciti nesto vise ili bolje.
Ma mislim, ja sam na 1. i 2. cijelo vrijeme sjedio skupa s Dudom i bilo je isto guzvi (makar vecinom manjih nego danas) i zagusljivo i vruce je bilo i uvijek smo jedan drugog pikali olovkama da se probudimo ako bi zbog vrucine i iscrpljenosti zbog prijasnjih 8 sati predavanja postali pospani i kao takvom mi neki prigovori danasnjih studenata na kolokvije i ostalo izgledaju previse razmazeno.
Mislim treba se buniti, ali mislim da treba pogledati na stvar sa vece dimenzije i naci pravog kriFca i uzrok, a ne se primit onog tko nam je najblizi u piramidi.

Joj kud sam ja zasao, samo sam htio rec da to dulje ne mora bi uvijek zbog zlobe ili nevaljalosti asistenta. :roll:

Budem sutra ovo o kolokvijima i svemu pisao tamo kod kolokvija u Faks. opcenitostima, pa se molim Vas strpite ili kvotajte me tamo, pa tamo komentirajte.
Hvala! :D
Nesi (napisa):
vjekovac (napisa):
Ne znam odakle je potekao ovaj post. Vjerojatno su ga Modovi

obrisali, što nisu trebali jer meni javne primjedbe ne smetaju. Smile

I Vjeko je rekao da ga nije vidio zbog dugackog posta i eto, nesporazum, nema razloga da se dalje prepirete. Tocka!

Nesi (napisa):
tocno, isto tako je u nasem interesu, da ako vec dodjemo, da ih poslusamo do kraja ali NIJE U REDU da se te vjezbe konstantno produljuju propisano vrijeme za vjezbe je 45*2 minuta.... prof Bakic je imao obicaj, ako nam vec 'ukrade' vrijeme, prvo nas pita, a onda nam iduci puta to vrijeme 'vrati'

Nesi (napisa):
nemam nista protiv da ljudi zaokruze cjelinu, ali ZAR BAS SVAKI PUTA!? mislim, ako je tako - onda si je netko krivo poslozio predavanja/vjezbe... ne mislis li?

Ili netko ima tako prenatrapan program da ne stigne sve ispredavati kako spada, ali ipak pokusava sto vise i onda vas svaki put malo zadrzi.

Ja sam slusao 1. i 2. bez kolokvija i isto su nas ponekad zadrzavali ili uopce nismo imali pauze. Ali ja to nikad nisam shvacao kao nest uzasno. Ja imam stav da sam uvijek zahvalan nekome ako me nesto nauci i u moje vrijeme nas nekolicina koji smo isli na predavanja na toj 1. i 2. isli smo stvarno slusati i nije bilo ni pauza ponekad, i najcesce smo imali predavanja po 10-12 sati dnevno svaki dan i sve smo slusali i mucili se, al smo bili sretni da mozemo sto vise cuti.

Ne znam, ali ja mislim da je bolje da te netko malo vise zadrzi i nauci jos necem nego da ti nabrzaka sve izvergla jer ga opsirnost programa na to tjera ili da ti jednostavno neke zadatke ne isprica(a to su meni radili ponekad pa te na pismeno ceka nesto sto nisi ni pipnuo na vjezbama). Stisnes zube i trpis! Zasto? Zato jer nije asistent kriv ako mu je program prenatrpan i on ipak pokusava nest posteno nauciti studente i zadrzava ih dulje.
Ja ljude na tecaju iz Unixa uvijek zadrzim dulje, a kazem im kad zavrsim s onim sto sam im obvezan ispricat da mogu ic ako zele, a da cu im ja jos nest ispricat sto mislim da trebaju znati... I opet svi ostanu i neki se ljute sto produljim. Pa nek odu, ja ih tam ne drzim, moram pretpostaviti da neki od njih ne znaju bas nista i zato ove osnovne stvari moraju ici polako i detaljno i traju 4 sata i zato i nastupam onak opusteno i ne strogo i mozda izgledam jako zmotan, ali moj osnovni cilj je da natjeram one kaj nemaju pojma da me se ne boje pitati. A ostalo sto im pricam je cisto dobrovoljno s moje strane i ne moraju slusati. Nek idu doma. A ako zele cut, e pa jedina im je opcija da ostanu dulje da trpe i da budu zahvalni sto im netko to zeli ispricati.

I mislim da je ista stvar sa asistentima koji produljuju svoje vjezbe ili nemaju pauze.
Hocu reci da mislim da nisu asistenti krivi nego program koji nije spreman za prenapucenost i kolokviji koji nisu dovoljno rigorozno nadzirani, tako da oni koji zele nauciti nesto vise svoje studente moraju tak svasta radit. I treba napasti program, a ne asistente, a njima treba raditi na tome da se pokaze nadleznima da je program prenapucen ili da su ucione prenapucene studentima da bi im se svima moglo sve objasniti kak spada. I mislim da treba bit zahvalan nekome ako te zeli nauciti nesto vise ili bolje.
Ma mislim, ja sam na 1. i 2. cijelo vrijeme sjedio skupa s Dudom i bilo je isto guzvi (makar vecinom manjih nego danas) i zagusljivo i vruce je bilo i uvijek smo jedan drugog pikali olovkama da se probudimo ako bi zbog vrucine i iscrpljenosti zbog prijasnjih 8 sati predavanja postali pospani i kao takvom mi neki prigovori danasnjih studenata na kolokvije i ostalo izgledaju previse razmazeno.
Mislim treba se buniti, ali mislim da treba pogledati na stvar sa vece dimenzije i naci pravog kriFca i uzrok, a ne se primit onog tko nam je najblizi u piramidi.

Joj kud sam ja zasao, samo sam htio rec da to dulje ne mora bi uvijek zbog zlobe ili nevaljalosti asistenta. Rolling Eyes

Budem sutra ovo o kolokvijima i svemu pisao tamo kod kolokvija u Faks. opcenitostima, pa se molim Vas strpite ili kvotajte me tamo, pa tamo komentirajte.
Hvala! Very Happy

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 13:48 čet, 13. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma sve je to lijepo
ali
1. tko su studenti da mijenjaju program?
nisu li studenti ZADNJI u ljestvici onih koji imaju pravo glasa oko mijenjanja programa?

2. asistent koji predaje, te koji je JEDINI koji daje rokove - valjda zna sta je ispredavao i sta moze doci u pismeni...
on je taj koji mora ocijeniti i mijenjati program uz dogovore s profesorom.... nisam ja ta

3. nije zapravo problem u oduzimanju vremena (ma je, ali da se pregristi koji puta, svaki puta je fakat naporno..... )
ok, Steel, ti si se mozda naviknuo, ali ti i ja nismo iste osobe, ne mozemo iste stvari jednako podnositi....
ako ja nemrem slusati te vjezbe zato sto ljudi oko mene suskaju, kolutaju ocima i drve oko toga da kad ce to vise zavrsit.... i ljute se na ukinute pauze, a ja sam jedina koja prigovori.... i onda na taj prigovor NE DOBIJE OBJASNJENJE
nego jedino dobije famozni cerek i okret na peti.... - tako se postupa sa studentima na ovom faxu kojeg svi hvale po tome da su odnosi u redu?

kako prof. Bakic sve stigne ispredavati? :roll:
i ne 'ukrade' ni minutu?

cekaj, ti kazes - Vjeko ne brza pa mu zato vise vremena treba?!?!
ali on BRZA
onih mjesec i pol sto sam dolazila, taj covjek nije valjda zastao s pisanjem... a tako nesto JE NAPORNO pratiti... i za takav brzi tempo ja trebam pauzu koja mi pripada (koja ako pratim onda PRATIM sa 100% koncentracije i ZATO iscrpljuje, i znam da nisam jedina...)
i ne, ja se NECU pokupiti s vjezbi dok god asistent ima nesto za reci - bas zbog toga sto ja ZELIM nauciti....
ali onda, kad tom asistentu uzivo dam sugestiju, tj komentar, NIJE U REDU DA ME OTFIKARI
trebao bi se POTRUDITI to promijeniti....
btw, mi nemamo kolokvije na vek1 i 2

btw2, jos uvijek nije rekao zasto njegov blok sat ne traje 90 vec 110 minuta?
ona pauza u sredini je isto bitna...

uostalom, sta mene to briga, ja ionako vise tamo nejdem :roll:
zasto bi bilo bitno da studentima bude bolje i ugodnije....
neka se sami bune ako im smeta... ili neka se pokupe, kao sto nam se lijepo predlaze.... :roll:
Veky se barem nije oglusio na kritike kada su bile aktualne, Veky se potrudio srediti stvar, Vekyu nije bilo problem citati gomilu postova i slusati... nekima ocito nije toliko stalo....

s moje strane EOD jer ocito to nije bitno...
ma sve je to lijepo
ali
1. tko su studenti da mijenjaju program?
nisu li studenti ZADNJI u ljestvici onih koji imaju pravo glasa oko mijenjanja programa?

2. asistent koji predaje, te koji je JEDINI koji daje rokove - valjda zna sta je ispredavao i sta moze doci u pismeni...
on je taj koji mora ocijeniti i mijenjati program uz dogovore s profesorom.... nisam ja ta

3. nije zapravo problem u oduzimanju vremena (ma je, ali da se pregristi koji puta, svaki puta je fakat naporno..... )
ok, Steel, ti si se mozda naviknuo, ali ti i ja nismo iste osobe, ne mozemo iste stvari jednako podnositi....
ako ja nemrem slusati te vjezbe zato sto ljudi oko mene suskaju, kolutaju ocima i drve oko toga da kad ce to vise zavrsit.... i ljute se na ukinute pauze, a ja sam jedina koja prigovori.... i onda na taj prigovor NE DOBIJE OBJASNJENJE
nego jedino dobije famozni cerek i okret na peti.... - tako se postupa sa studentima na ovom faxu kojeg svi hvale po tome da su odnosi u redu?

kako prof. Bakic sve stigne ispredavati? Rolling Eyes
i ne 'ukrade' ni minutu?

cekaj, ti kazes - Vjeko ne brza pa mu zato vise vremena treba?!?!
ali on BRZA
onih mjesec i pol sto sam dolazila, taj covjek nije valjda zastao s pisanjem... a tako nesto JE NAPORNO pratiti... i za takav brzi tempo ja trebam pauzu koja mi pripada (koja ako pratim onda PRATIM sa 100% koncentracije i ZATO iscrpljuje, i znam da nisam jedina...)
i ne, ja se NECU pokupiti s vjezbi dok god asistent ima nesto za reci - bas zbog toga sto ja ZELIM nauciti....
ali onda, kad tom asistentu uzivo dam sugestiju, tj komentar, NIJE U REDU DA ME OTFIKARI
trebao bi se POTRUDITI to promijeniti....

uostalom, sta mene to briga, ja ionako vise tamo nejdem Rolling Eyes
zasto bi bilo bitno da studentima bude bolje i ugodnije....
neka se sami bune ako im smeta... ili neka se pokupe, kao sto nam se lijepo predlaze.... Rolling Eyes
Veky se barem nije oglusio na kritike kada su bile aktualne, Veky se potrudio srediti stvar, Vekyu nije bilo problem citati gomilu postova i slusati... nekima ocito nije toliko stalo....

s moje strane EOD jer ocito to nije bitno...

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 22:12 čet, 13. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]Veky se barem nije oglusio na kritike kada su bile aktualne, Veky se potrudio srediti stvar, Vekyu nije bilo problem citati gomilu postova i slusati... nekima ocito nije toliko stalo...[/quote]
Pa, evo, ne oglušujem se ni ja na kritike... :)
I stalo mi je što misle studenti i da li razumiju što pričam. Da mi nije stalo, ne bih se oko vježbi niti previše trudio i jedva bih čekao da budu gotove. Trudim se i trošim dosta vlastite energije, ali nije mi važno da li će to netko prepoznati, nego da od toga studenti imaju nekakve koristi. Evo, neka studenti u anketnim listićima jasno napišu sve čime jesu/nisu bili zadovoljni. Ja ću njihovo mišljenje cijeniti i porazmisliti što (barem dogodine) mogu bolje.

[quote="Nesi"]btw2, jos uvijek nije rekao zasto njegov blok sat ne traje 90 vec 110 minuta?
ona pauza u sredini je isto bitna... [/quote]
Doista nisam mislio da će netko oko takve gluposti dići galamu. :?
I nije sve doslovno tako kao što kaže Nesi. (Tipična studentska pretjerivanja :) )
Istina je da svaki put cijele vježbe produljim za nekoliko minuta (nisam nikad sveukupno više od 10), ali prije toga barem simbolično zamolim studente za dopuštenje. :)
Osim toga, uvijek gledam da pauza doista traje 15 minuta. :!: :!: Zbog cjeline nekad recimo završim npr. u 11:07 i onda pauza traje do 11:22. I to tako naglas kažem. Istina je da obično većinu pauze provedem u učionici brišući ploču ili pričajući s nekim. To valjda nitko ne računa pod vježbe. :shock:
Osim toga, polaznost vježbi nije puno manja nego na početku godine. Da većini to doista toliko smeta, valjda bi se pobunili ili prestali dolaziti. Dobro, uvažio sam i Nesinu primjedbu.

[quote="Nesi"]2. asistent koji predaje, te koji je JEDINI koji daje rokove - valjda zna sta je ispredavao i sta moze doci u pismeni...
on je taj koji mora ocijeniti i mijenjati program uz dogovore s profesorom.... nisam ja ta [/quote]
Volio bih da studenti znaju da je gradivo Vektorskih prostora (i predavanja i vježbi) pa onda i pismenih ispita (u velikoj mjeri) već godinama standardizirano (do na neke premutacije prije 5 godina između VP1 i VP2).
Većina zadataka s vježbi je nekad bila na pismenom, a zadaci s pismenih su više-manje slični zadacima s vježbi.
Ja želim na vježbama stići riješiti što više zadataka s netrivijalnom idejom (pa ponekad priznajem i malo pretjeram), ali ja bih nešto slično bez grižnje savjesti mogao staviti na pismeni i bez da sam to radio na vježbama.

[quote="Nesi"]kako prof. Bakic sve stigne ispredavati? :roll:
i ne 'ukrade' ni minutu?[/quote]
Prof. Bakić je svakako puno iskusniji od mene i ima više stila. :)

[quote="Nesi"]ali onda, kad tom asistentu uzivo dam sugestiju, tj komentar, NIJE U REDU DA ME OTFIKARI[/quote]
Ovakav ton OD TEBE nije u redu. :evil: Obzirom da te poznajem iz srednje škole, moram priznati da sam neugodno iznenađen. Očekivao bih možda neku prijateljsku (dobronamjernu) primjedbu, ali nikad ovako nešto. Pogotovo što prije ovoga konstruktivnih primjedaba od tebe nisam čuo. :evil:
Ne sjećam se dobro, ali moguće je da si mi jednom na hodniku nešto rekla u vezi vježbi i moguće je da te u danom trenutku nisam sasvim ozbiljno shvatio. Ali s ovim "cerekom" i "okretom na peti" ja ispadam kao neki monstrum koji se bahati pred studentima i koji ih na vježbama tjera (da pišu, uče ili što već) do iznemoglosti. :?

[quote="Nesi"]btw, mi nemamo kolokvije na vek1 i 2[/quote]
Pa?!
Nisam ja odlučivao o tome, ali isto tako nisam ih smatrao toliko potrebnim da bih pokrenuo inicijaltivu za kolokvije.
Na predavanjima postoji nešto slično. Testovi za višu ocjenu. Za sve informacije pitaj prof. Bakića. Oni koji idu na predavanja znaju.
Nesi (napisa):
Veky se barem nije oglusio na kritike kada su bile aktualne, Veky se potrudio srediti stvar, Vekyu nije bilo problem citati gomilu postova i slusati... nekima ocito nije toliko stalo...

Pa, evo, ne oglušujem se ni ja na kritike... Smile
I stalo mi je što misle studenti i da li razumiju što pričam. Da mi nije stalo, ne bih se oko vježbi niti previše trudio i jedva bih čekao da budu gotove. Trudim se i trošim dosta vlastite energije, ali nije mi važno da li će to netko prepoznati, nego da od toga studenti imaju nekakve koristi. Evo, neka studenti u anketnim listićima jasno napišu sve čime jesu/nisu bili zadovoljni. Ja ću njihovo mišljenje cijeniti i porazmisliti što (barem dogodine) mogu bolje.

Nesi (napisa):

Doista nisam mislio da će netko oko takve gluposti dići galamu. Confused
I nije sve doslovno tako kao što kaže Nesi. (Tipična studentska pretjerivanja Smile )
Istina je da svaki put cijele vježbe produljim za nekoliko minuta (nisam nikad sveukupno više od 10), ali prije toga barem simbolično zamolim studente za dopuštenje. Smile
Osim toga, uvijek gledam da pauza doista traje 15 minuta. Exclamation Exclamation Zbog cjeline nekad recimo završim npr. u 11:07 i onda pauza traje do 11:22. I to tako naglas kažem. Istina je da obično većinu pauze provedem u učionici brišući ploču ili pričajući s nekim. To valjda nitko ne računa pod vježbe. Shocked
Osim toga, polaznost vježbi nije puno manja nego na početku godine. Da većini to doista toliko smeta, valjda bi se pobunili ili prestali dolaziti. Dobro, uvažio sam i Nesinu primjedbu.

Nesi (napisa):

Volio bih da studenti znaju da je gradivo Vektorskih prostora (i predavanja i vježbi) pa onda i pismenih ispita (u velikoj mjeri) već godinama standardizirano (do na neke premutacije prije 5 godina između VP1 i VP2).
Većina zadataka s vježbi je nekad bila na pismenom, a zadaci s pismenih su više-manje slični zadacima s vježbi.
Ja želim na vježbama stići riješiti što više zadataka s netrivijalnom idejom (pa ponekad priznajem i malo pretjeram), ali ja bih nešto slično bez grižnje savjesti mogao staviti na pismeni i bez da sam to radio na vježbama.

Nesi (napisa):
kako prof. Bakic sve stigne ispredavati? Rolling Eyes
i ne 'ukrade' ni minutu?

Prof. Bakić je svakako puno iskusniji od mene i ima više stila. Smile

Nesi (napisa):

Ovakav ton OD TEBE nije u redu. Evil or Very Mad Obzirom da te poznajem iz srednje škole, moram priznati da sam neugodno iznenađen. Očekivao bih možda neku prijateljsku (dobronamjernu) primjedbu, ali nikad ovako nešto. Pogotovo što prije ovoga konstruktivnih primjedaba od tebe nisam čuo. Evil or Very Mad
Ne sjećam se dobro, ali moguće je da si mi jednom na hodniku nešto rekla u vezi vježbi i moguće je da te u danom trenutku nisam sasvim ozbiljno shvatio. Ali s ovim "cerekom" i "okretom na peti" ja ispadam kao neki monstrum koji se bahati pred studentima i koji ih na vježbama tjera (da pišu, uče ili što već) do iznemoglosti. Confused

Nesi (napisa):

Pa?!
Nisam ja odlučivao o tome, ali isto tako nisam ih smatrao toliko potrebnim da bih pokrenuo inicijaltivu za kolokvije.
Na predavanjima postoji nešto slično. Testovi za višu ocjenu. Za sve informacije pitaj prof. Bakića. Oni koji idu na predavanja znaju.

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 22:27 čet, 13. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
[/quote]

A sta ce ti? Nemoj molim te reci da je gradivo vektorskih 1 (samo te sam slusao i polagao) toliko opsirno da ga je potrebno cjepkati na kolokvije. Cak mi se cini da bi to bilo kontraproduktivno, jer kad ti kolokvij dodje nakon npr. nilpotentnih operatora i projektora odmah znas u kojem pravcu trebas razmisljati kada dobijes zadatak da dokazes neku tvrdnju, dok je kod pismenog potreba za kreativnoscu ipak malo veca.
Nesi (napisa):

A sta ce ti? Nemoj molim te reci da je gradivo vektorskih 1 (samo te sam slusao i polagao) toliko opsirno da ga je potrebno cjepkati na kolokvije. Cak mi se cini da bi to bilo kontraproduktivno, jer kad ti kolokvij dodje nakon npr. nilpotentnih operatora i projektora odmah znas u kojem pravcu trebas razmisljati kada dobijes zadatak da dokazes neku tvrdnju, dok je kod pismenog potreba za kreativnoscu ipak malo veca.

anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 22:52 čet, 13. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam slusala vjezbe kod asistenta vjekovaca, tako da necu ulaziti u to kako on drzi vjezbe.

Ali sam ucila po njegovim vjezbama i mislim da su jako dobre.

Jos vise mi se svidaju njegovi pismeni (sta matematika radi ljudima, svidaju mi se pismeni :wink: ). Mastoviti su, mjesavina teorije i vjezbi. I zbilja je dovoljno uciti iz vjebi i predavnja da se dobije dobra ocjena.
Nisam slusala vjezbe kod asistenta vjekovaca, tako da necu ulaziti u to kako on drzi vjezbe.

Ali sam ucila po njegovim vjezbama i mislim da su jako dobre.

Jos vise mi se svidaju njegovi pismeni (sta matematika radi ljudima, svidaju mi se pismeni Wink ). Mastoviti su, mjesavina teorije i vjezbi. I zbilja je dovoljno uciti iz vjebi i predavnja da se dobije dobra ocjena.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 13:05 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="Nesi"]
[/quote]

A sta ce ti? Nemoj molim te reci da je gradivo vektorskih 1 (samo te sam slusao i polagao) toliko opsirno da ga je potrebno cjepkati na kolokvije. Cak mi se cini da bi to bilo kontraproduktivno, jer kad ti kolokvij dodje nakon npr. nilpotentnih operatora i projektora odmah znas u kojem pravcu trebas razmisljati kada dobijes zadatak da dokazes neku tvrdnju, dok je kod pismenog potreba za kreativnoscu ipak malo veca.[/quote]

steel je, ako se ne varam, spomenuo da IMAMO kolokvije
ja sam NA TO isla napisati da NEMAMO

nisam apsolutno nigdje kukala za kolokvijima, ako se moze primjetiti...
mdoko (napisa):
Nesi (napisa):

steel je, ako se ne varam, spomenuo da IMAMO kolokvije
ja sam NA TO isla napisati da NEMAMO

nisam apsolutno nigdje kukala za kolokvijima, ako se moze primjetiti...

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 13:17 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="Nesi"]btw2, jos uvijek nije rekao zasto njegov blok sat ne traje 90 vec 110 minuta?
ona pauza u sredini je isto bitna... [/quote]
Doista nisam mislio da će netko oko takve gluposti dići galamu. :? [/quote]

bas je zanimljivo sto netko nase pauze smatra :!: gluposcu :!: :roll:

[quote="vjekovac"]I nije sve doslovno tako kao što kaže Nesi. (Tipična studentska pretjerivanja :) )
Istina je da svaki put cijele vježbe produljim za nekoliko minuta (nisam nikad sveukupno više od 10), ali prije toga barem simbolično zamolim studente za dopuštenje. :) [/quote]

a zasto onda od kolegice koja UREDNO ide na vjezbe, cujem isto ono sto ja tvrdim?
ljudi su se vec poceli 'kladiti' da koliko minuta ce nakon 12 sati te vjezbe zavrsiti.... i onda ja pretjerujem i govorim neistine... :roll:
konkretno - utorak 12.01. je zavrsilo u 12:07
da sam jedina koja je to primjetila, sumnjam da bi ljudi poceli toliko paznje posvecivati pauzama, pa da pamte i minutu kad ju dobiju...
isto tako, tvrde da uglavnom nastava pocme u 11:15, a pauza pocme u 11:05 or so...

[quote="vjekovac"]Osim toga, uvijek gledam da pauza doista traje 15 minuta. :!: :!: Zbog cjeline nekad recimo završim npr. u 11:07 i onda pauza traje do 11:22. I to tako naglas kažem. Istina je da obično većinu pauze provedem u učionici brišući ploču ili pričajući s nekim. To valjda nitko ne računa pod vježbe. :shock: [/quote]

ljudi i dalje tvrde da nemaju svojih 15 minuta pauze...
mozda vam satovi nisu postelani?

[quote="vjekovac"]Osim toga, polaznost vježbi nije puno manja nego na početku godine. Da većini to doista toliko smeta, valjda bi se pobunili ili prestali dolaziti. Dobro, uvažio sam i Nesinu primjedbu.[/quote]

mislim da je zanimljiv podatak da ljudi na pocetku 'pogadjaju' kad ce zavrsiti....
ne bune se, jer zele cuti... ali su svjesni nedostatka pauzi....

ne, ne pada mi na pamet govoriti imena ljudi koji su mi to rekli... ako zele, nek se sami jave...

[quote="vjekovac"][quote="Nesi"]ali onda, kad tom asistentu uzivo dam sugestiju, tj komentar, NIJE U REDU DA ME OTFIKARI[/quote]
Ovakav ton OD TEBE nije u redu. :evil: Obzirom da te poznajem iz srednje škole, moram priznati da sam neugodno iznenađen.[/quote]

nisi jedini :bezevila:

[quote="vjekovac"] Očekivao bih možda neku prijateljsku (dobronamjernu) primjedbu, ali nikad ovako nešto. Pogotovo što prije ovoga konstruktivnih primjedaba od tebe nisam čuo. :evil: [/quote]

niti ja od tebe nisam ocekivala takvu rekaciju :bezevila:
shodno tome sam zakljucila da primjedbe nemaju svrhe, kad su tvoje reakcije takve...
ovdje sam opet pokrenula tu temu, jer se slicno pokrenulo....

ja sam dobronamjerno dosla do tebe, tj. hvatala te na hodniku, i rekla da nije bas u redu da nam svaki put 'pojedes' pauzu (mozda ne bas tim rijecima) i SIGURNO se nisam smjesila or smth...
tvoj komentar je izostao, samo si se nasmjesio i otisao....
i mislim da u tom slucaju sam JA ta koja bi trebala biti iznenadjena reakcijom... :shock:

[quote="vjekovac"]Ne sjećam se dobro, ali moguće je da si mi jednom na hodniku nešto rekla u vezi vježbi i moguće je da te u danom trenutku nisam sasvim ozbiljno shvatio.[/quote]

nije li tragicno kad ne shvacas ozbiljno ljude koje poznajes? :grebgreb:
kako da ti se onda obrati netko tko te prije vjezbi nikad nije vidio? :roll: :idea:

[quote="vjekovac"]Ali s ovim "cerekom" i "okretom na peti" ja ispadam kao neki monstrum koji se bahati pred studentima i koji ih na vježbama tjera (da pišu, uče ili što već) do iznemoglosti. :? [/quote]

to ti pises, ja to nisam nigdje rekla niti mislila...
samo sam rekla da to nije ok ponasanje kad ti netko da (konstruktivnu) primjedbu...
dapace, nisam mogla cak niti dati neki _konstruktivni_ prijedlog, like odrada or smth - jer si se POKUPIO

[quote="vjekovac"][quote="Nesi"]btw, mi nemamo kolokvije na vek1 i 2[/quote]
Pa?!
Nisam ja odlučivao o tome, ali isto tako nisam ih smatrao toliko potrebnim da bih pokrenuo inicijaltivu za kolokvije.[/quote]

ponavljam, Steel je spomenuo kolokvije, ja samo spominjem da ih nema
tocka.
vjekovac (napisa):
Nesi (napisa):

Doista nisam mislio da će netko oko takve gluposti dići galamu. Confused

bas je zanimljivo sto netko nase pauze smatra Exclamation gluposcu Exclamation Rolling Eyes

vjekovac (napisa):
I nije sve doslovno tako kao što kaže Nesi. (Tipična studentska pretjerivanja Smile )
Istina je da svaki put cijele vježbe produljim za nekoliko minuta (nisam nikad sveukupno više od 10), ali prije toga barem simbolično zamolim studente za dopuštenje. Smile

a zasto onda od kolegice koja UREDNO ide na vjezbe, cujem isto ono sto ja tvrdim?
ljudi su se vec poceli 'kladiti' da koliko minuta ce nakon 12 sati te vjezbe zavrsiti.... i onda ja pretjerujem i govorim neistine... Rolling Eyes
konkretno - utorak 12.01. je zavrsilo u 12:07
da sam jedina koja je to primjetila, sumnjam da bi ljudi poceli toliko paznje posvecivati pauzama, pa da pamte i minutu kad ju dobiju...
isto tako, tvrde da uglavnom nastava pocme u 11:15, a pauza pocme u 11:05 or so...

vjekovac (napisa):
Osim toga, uvijek gledam da pauza doista traje 15 minuta. Exclamation Exclamation Zbog cjeline nekad recimo završim npr. u 11:07 i onda pauza traje do 11:22. I to tako naglas kažem. Istina je da obično većinu pauze provedem u učionici brišući ploču ili pričajući s nekim. To valjda nitko ne računa pod vježbe. Shocked

ljudi i dalje tvrde da nemaju svojih 15 minuta pauze...
mozda vam satovi nisu postelani?

vjekovac (napisa):

mislim da je zanimljiv podatak da ljudi na pocetku 'pogadjaju' kad ce zavrsiti....
ne bune se, jer zele cuti... ali su svjesni nedostatka pauzi....

ne, ne pada mi na pamet govoriti imena ljudi koji su mi to rekli... ako zele, nek se sami jave...

vjekovac (napisa):
Nesi (napisa):

Ovakav ton OD TEBE nije u redu. Evil or Very Mad Obzirom da te poznajem iz srednje škole, moram priznati da sam neugodno iznenađen.

nisi jedini :bezevila:

vjekovac (napisa):
Očekivao bih možda neku prijateljsku (dobronamjernu) primjedbu, ali nikad ovako nešto. Pogotovo što prije ovoga konstruktivnih primjedaba od tebe nisam čuo. Evil or Very Mad

niti ja od tebe nisam ocekivala takvu rekaciju :bezevila:
shodno tome sam zakljucila da primjedbe nemaju svrhe, kad su tvoje reakcije takve...
ovdje sam opet pokrenula tu temu, jer se slicno pokrenulo....

ja sam dobronamjerno dosla do tebe, tj. hvatala te na hodniku, i rekla da nije bas u redu da nam svaki put 'pojedes' pauzu (mozda ne bas tim rijecima) i SIGURNO se nisam smjesila or smth...
tvoj komentar je izostao, samo si se nasmjesio i otisao....
i mislim da u tom slucaju sam JA ta koja bi trebala biti iznenadjena reakcijom... Shocked

vjekovac (napisa):
Ne sjećam se dobro, ali moguće je da si mi jednom na hodniku nešto rekla u vezi vježbi i moguće je da te u danom trenutku nisam sasvim ozbiljno shvatio.

nije li tragicno kad ne shvacas ozbiljno ljude koje poznajes? Kotacici rade 100 na sat
kako da ti se onda obrati netko tko te prije vjezbi nikad nije vidio? Rolling Eyes Idea

vjekovac (napisa):
Ali s ovim "cerekom" i "okretom na peti" ja ispadam kao neki monstrum koji se bahati pred studentima i koji ih na vježbama tjera (da pišu, uče ili što već) do iznemoglosti. Confused

to ti pises, ja to nisam nigdje rekla niti mislila...
samo sam rekla da to nije ok ponasanje kad ti netko da (konstruktivnu) primjedbu...
dapace, nisam mogla cak niti dati neki _konstruktivni_ prijedlog, like odrada or smth - jer si se POKUPIO

vjekovac (napisa):
Nesi (napisa):

Pa?!

ponavljam, Steel je spomenuo kolokvije, ja samo spominjem da ih nema
tocka.

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 19:47 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uuuuuuuuuuhhh...... :roll: :roll: :roll:
Dosta mi je ove rasprave... Umorio sam se... Nemam više snage... :blju:

Nakon ovoga, zaključujem da će Nesi biti odlična studentska predstavnica. :lol:
:samurai: :lol:

trotočka...
Uuuuuuuuuuhhh...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Dosta mi je ove rasprave... Umorio sam se... Nemam više snage... Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?

Nakon ovoga, zaključujem da će Nesi biti odlična studentska predstavnica. Laughing
Ban-zaiiiiiii! Laughing

trotočka...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Vektorski prostori Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum