Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Da li je u redu da su prvi pismeni ispiti na jesenskom roku 31. 8. 2005.? |
Da |
|
13% |
[ 3 ] |
Ne |
|
68% |
[ 15 ] |
Svejedno mi je |
|
18% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 22 |
|
Autor/ica |
Poruka |
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
Postano: 20:00 pet, 14. 1. 2005 Naslov: |
|
|
potpuno se slazem! problem mi je bio vec prosle godine kada sam morao na rok u prvi ponedjeljak
u devetom mjesecu te se u isto vrijeme morao i useliti!
ne bas genijalan plan sa strane faksa
potpuno se slazem! problem mi je bio vec prosle godine kada sam morao na rok u prvi ponedjeljak
u devetom mjesecu te se u isto vrijeme morao i useliti!
ne bas genijalan plan sa strane faksa
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
Tonci Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 14:43 sub, 15. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Tonci"]Ja se isto slazem, ali to nam rade vec godinama. Samo nemojte da se dogodi kao s ljetnim rokovima, kad smo se bunili da prekasno zavrsavaju i da ne mozemo vise biti u domovima, pa su oni jednostavno [i]ukinuli zadnji rok[/i]...[/quote]
:(
mozda bi se isplatilo uciniti pritisak na SC da ostavi domove otvorenima od npr. 25.8?
Tonci (napisa): | Ja se isto slazem, ali to nam rade vec godinama. Samo nemojte da se dogodi kao s ljetnim rokovima, kad smo se bunili da prekasno zavrsavaju i da ne mozemo vise biti u domovima, pa su oni jednostavno ukinuli zadnji rok... |
mozda bi se isplatilo uciniti pritisak na SC da ostavi domove otvorenima od npr. 25.8?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:33 sub, 15. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Nisu tu samo godisnji u igri... :roll: Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno ;)).
Savjetujem da pricekate skore stud. izbore (jer izborno vrijeme je rijetko pogodno za ikakve inicijative) i onda zamolite izabrane predstavnike (tkogod to bio) da posjete prodekanicu, objasne problem i predloze nekakvo rjesenje (npr. pomicanje rokova za dva dana). 8)
Na zalost, rokovi se odredjuju na pocetku ak. godine, pa ne znam da li vam ona moze iizaci u susret (i da li ce imati takvih zelja). :( No, nista ne kosta pokushati, ne? ;)
Nisu tu samo godisnji u igri... Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno ).
Savjetujem da pricekate skore stud. izbore (jer izborno vrijeme je rijetko pogodno za ikakve inicijative) i onda zamolite izabrane predstavnike (tkogod to bio) da posjete prodekanicu, objasne problem i predloze nekakvo rjesenje (npr. pomicanje rokova za dva dana).
Na zalost, rokovi se odredjuju na pocetku ak. godine, pa ne znam da li vam ona moze iizaci u susret (i da li ce imati takvih zelja). No, nista ne kosta pokushati, ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
Postano: 15:42 sub, 15. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nisu tu samo godisnji u igri... :roll: Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno ;)).
[/quote]
iznajmljuju, glume hotele, "uvode internet", ...
vsego (napisa): | Nisu tu samo godisnji u igri... Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno ).
|
iznajmljuju, glume hotele, "uvode internet", ...
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
|