Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

i torcidasi imaju smisla za humor :-s

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 20:26 pon, 17. 1. 2005    Naslov: i torcidasi imaju smisla za humor :-s Citirajte i odgovorite

na forumu cija je adresa [url=http://torcida.org/forun/]http://torcida.org/foru[b]n[/b]/[/url] pripadnici doticne subkulture :?: (tj. sub[b]NE[/b]kulture, zbog koje se ponekad sramim svog grada) sastavljaju [url=http://torcida.org/forun/viewtopic.php?t=3486]Sagu o Pravom Hrvatu[/url]. nadasve zabavno :g: iako povremeno prebrutalno istinito.

[size=6]i disklejmer: tamo se malo nepristojno izrazavaju, pa kome smeta nek ne ide (:[/size]
na forumu cija je adresa http://torcida.org/forun/ pripadnici doticne subkulture Question (tj. subNEkulture, zbog koje se ponekad sramim svog grada) sastavljaju Sagu o Pravom Hrvatu. nadasve zabavno Mr. Green iako povremeno prebrutalno istinito.

i disklejmer: tamo se malo nepristojno izrazavaju, pa kome smeta nek ne ide (:

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tonci
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 9 - 3

PostPostano: 22:25 pon, 17. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pretpostavljam da ti dozivljavas torcidase (a vjerojatno i druge navijace) onako kako je tamo opisan Pravi Hrvat? Jednom davno mi je netko rekao rececnicu koja zvuci kao da je parafraziranje stvari iz onog topica: "Pravi matematicar prezire nogomet." A to stavljanje ljudi u ladice je nesto sto bi mi koji se stalno hvalimo kako "znamo razmisljati" trebali znati izbjegavati.

Ja mislim da je topic odlican i da na jako duhoviti nacin i bez filozofiranja ukazuje na odredjeni problem u nasem drustvu. A ljudi koji su to uspjeli napraviti ne mogu biti bas toliko glupi i nekulturni da bih se ja sramio svoga grada zbog njih.
Pretpostavljam da ti dozivljavas torcidase (a vjerojatno i druge navijace) onako kako je tamo opisan Pravi Hrvat? Jednom davno mi je netko rekao rececnicu koja zvuci kao da je parafraziranje stvari iz onog topica: "Pravi matematicar prezire nogomet." A to stavljanje ljudi u ladice je nesto sto bi mi koji se stalno hvalimo kako "znamo razmisljati" trebali znati izbjegavati.

Ja mislim da je topic odlican i da na jako duhoviti nacin i bez filozofiranja ukazuje na odredjeni problem u nasem drustvu. A ljudi koji su to uspjeli napraviti ne mogu biti bas toliko glupi i nekulturni da bih se ja sramio svoga grada zbog njih.

Zadnja promjena: Tonci; 1:09 uto, 18. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:34 pon, 17. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tonci"]Pretpostavljam da ti dozivljavas torcidase (a vjerojatno i druge navijace) onako kako je tamo opisan Pravi Hrvat?[/quote]pa ne. torcidasi su neki tamo ljudi, neki su ovakvi - neki onakvi. na njihovu sramotu se najvise isticu oni koji prave nerede i ponasaju se kao neandertalci, pa se covjeku svasta moze desit da zakljuci.[quote]Ja mislim da je topic odlican i da na jako duhovit i nacin i bez filozofiranja ukazuje na odredjeni problem u nasem drustvu. A ljudi koji su to uspjeli napraviti ne mogu biti bas toliko glupi i nekulturni da bih se ja sramio svoga grada zbog njih.[/quote]...i tu se apsolutno slazem s tobom, zato sam to i poslala ovdje. ustvari sam se ugodno iznenadila njihovom interesantnom adresiranju tog problema/fenomena koji se kod nas javlja. glede subNEkulture, moram da ih se sramim jer ljudi MENE - kad kazem da sam iz Splita - stave u ladicu s [i]onima[/i] s kojima ne bi bilo u redu da [b]ja[/b] svrstavam one koji to nisu, makar se istim imenom zvali. if you know what i mean :)
Tonci (napisa):
Pretpostavljam da ti dozivljavas torcidase (a vjerojatno i druge navijace) onako kako je tamo opisan Pravi Hrvat?
pa ne. torcidasi su neki tamo ljudi, neki su ovakvi - neki onakvi. na njihovu sramotu se najvise isticu oni koji prave nerede i ponasaju se kao neandertalci, pa se covjeku svasta moze desit da zakljuci.
Citat:
Ja mislim da je topic odlican i da na jako duhovit i nacin i bez filozofiranja ukazuje na odredjeni problem u nasem drustvu. A ljudi koji su to uspjeli napraviti ne mogu biti bas toliko glupi i nekulturni da bih se ja sramio svoga grada zbog njih.
...i tu se apsolutno slazem s tobom, zato sam to i poslala ovdje. ustvari sam se ugodno iznenadila njihovom interesantnom adresiranju tog problema/fenomena koji se kod nas javlja. glede subNEkulture, moram da ih se sramim jer ljudi MENE - kad kazem da sam iz Splita - stave u ladicu s onima s kojima ne bi bilo u redu da ja svrstavam one koji to nisu, makar se istim imenom zvali. if you know what i mean Smile

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 0:31 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]glede subNEkulture, moram da ih se sramim jer ljudi MENE - kad kazem da sam iz Splita - stave u ladicu s [i]onima[/i] s kojima ne bi bilo u redu da [b]ja[/b] svrstavam one koji to nisu, makar se istim imenom zvali. if you know what i mean :)[/quote]

apsolutno se slazem jer i nas, zagrepcane, stavljaju u isti kos sa NEnavijacima Dinama i sa njihovim [color=blue]nepodopstinama[/color], bilo na stadionu, bilo u samom gradu.

[color=blue]

Hijena. :brick: ;)

Nije da si nekaj strasnog napisal, ali ipak... Ako mislis da neku rijec trebas pisati sa zvjezdicama, onda ju nemoj uopce pisati. :tso: Stavi neku koju ne trebas pisati sa zvjezdicama umjesto nje. Npr. kao sto sam ti ja sada. ;)

Hvala! :D[/color]
koryanshea (napisa):
glede subNEkulture, moram da ih se sramim jer ljudi MENE - kad kazem da sam iz Splita - stave u ladicu s onima s kojima ne bi bilo u redu da ja svrstavam one koji to nisu, makar se istim imenom zvali. if you know what i mean Smile

apsolutno se slazem jer i nas, zagrepcane, stavljaju u isti kos sa NEnavijacima Dinama i sa njihovim nepodopstinama, bilo na stadionu, bilo u samom gradu.

Hijena. Tup, tup, tup,... Wink

Nije da si nekaj strasnog napisal, ali ipak... Ako mislis da neku rijec trebas pisati sa zvjezdicama, onda ju nemoj uopce pisati. Trudim Se Objasniti... Stavi neku koju ne trebas pisati sa zvjezdicama umjesto nje. Npr. kao sto sam ti ja sada. Wink

Hvala! Very Happy

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 17:48 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Re: i torcidasi imaju smisla za humor :-s Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"](tj. sub[b]NE[/b]kulture, zbog koje se ponekad sramim svog grada)[/quote]

[quote="HijenA"]i nas, zagrepcane, stavljaju u isti kos sa NEnavijacima Dinama i sa njihovim nepodopstinama, bilo na stadionu, bilo u samom gradu. [/quote]

Kory, mene svaki put kad dodjem u Split (a uvijek dodjem vlakom) cim izadjem iz kolodvora i krenem rivom doceka netko tko cim cuje moj "kaj" prigodno se sjeti mojih bliznjih i kaze mi da se vratim od kud sam i dosao. Al ja to ne fermam ni pol posto, nisu u pravu i bok. I dalje mi je Split divan i volim doc tamo. :D
BTW, ja sam zagrepcanin, born and raised i volim ga i nema mi drazeg grada i ZG je moj grad. I isto imamo svakakvih ljudi, ali se ne sramim Zagreba, jer oni nisu Zagreb.
Split je kolko toga prozivio, prezivjet ce i te NEkulturne, isto kao i Zagreb. Nemas se kaj sramit Splita.

Meni je uvijek cudno kak ti ljudi ne vide kontradikciju u svojoj velikoj ljubavi prema Hrvatskoj i tome sto odu u neki drugi hrvatski grad i razbijaju ga i tuku njegove ljude. :roll: Nisu li oni upravo ti za koje tvrde da ih vole...

[quote]http://torcida.org/foru[b][color=red]n[/color][/b]/[/quote]

:rotfl: Joj, kak su dobri s tim n..
koryanshea (napisa):
(tj. subNEkulture, zbog koje se ponekad sramim svog grada)

HijenA (napisa):
i nas, zagrepcane, stavljaju u isti kos sa NEnavijacima Dinama i sa njihovim nepodopstinama, bilo na stadionu, bilo u samom gradu.

Kory, mene svaki put kad dodjem u Split (a uvijek dodjem vlakom) cim izadjem iz kolodvora i krenem rivom doceka netko tko cim cuje moj "kaj" prigodno se sjeti mojih bliznjih i kaze mi da se vratim od kud sam i dosao. Al ja to ne fermam ni pol posto, nisu u pravu i bok. I dalje mi je Split divan i volim doc tamo. Very Happy
BTW, ja sam zagrepcanin, born and raised i volim ga i nema mi drazeg grada i ZG je moj grad. I isto imamo svakakvih ljudi, ali se ne sramim Zagreba, jer oni nisu Zagreb.
Split je kolko toga prozivio, prezivjet ce i te NEkulturne, isto kao i Zagreb. Nemas se kaj sramit Splita.

Meni je uvijek cudno kak ti ljudi ne vide kontradikciju u svojoj velikoj ljubavi prema Hrvatskoj i tome sto odu u neki drugi hrvatski grad i razbijaju ga i tuku njegove ljude. Rolling Eyes Nisu li oni upravo ti za koje tvrde da ih vole...

Citat:
http://torcida.org/forun/

Valjam se po podu od smijeha Joj, kak su dobri s tim n..

Like you can't stand the hatred and the lies

Zadnja promjena: steelworker; 15:15 čet, 20. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:36 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Re: i torcidasi imaju smisla za humor :-s Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="koryanshea"](tj. sub[b]NE[/b]kulture, zbog koje se ponekad sramim svog grada)[/quote]I dalje mi je Split divan i volim doc tamo. :D[/quote]ih, ma daleko od toga. split kao grad je divan divan divan. bar centar njegov (pretpostavljam da nisi bas zalazio u neke malo manje reprezentativne kvartove kao sto su brda :roll: :) ).
[quote]Nemas se kaj sramit Splita.[/quote]...oke, mozda sam se malo krivo izrazila... ne sramim se splita nego mrzim kad me ljudi povezuju s odredenim sugradanima :)
[quote]Meni je uvijek cudno kak ti ljudi ne vide kontradikciju u svojoj velikoj ljubavi prema Hrvatskoj i tome sto odu u neki drugi hrvatski grad i razbijaju ga i tuku njegove ljude. :roll: Nisu li oni upravo ti za koje tvrde da ih vole...[/quote]o tome se nema sta raspravljat. isto kao sto Pravi Hrvat baca suzavac na Bajagin koncert na bacvicama splitskim, psujuci mu majku srpsku ili stovec, dok nakon tjedan dana odvaljuje na cecinom koncertu u diskoteci na istim tim bacvicama splitskim. to je to! nema smisla nikome osim njima.

[quote]:rotfl: Joj, kak su dobri s tim n..[/quote]hihi... znan ;)
forun, konbi, kerun, bnv, monak...
zabafno :) ja osobno obozavam neke splitske "iskrivljenice" :) tipa "seun", "eo" i slicno. opcenito mi splitski izrazi puno bolje i mocnije zvuce od bilokojeg zagrebackog.

ajde, da prebacimo temu na nesto vedrije: ko je faca nek mi nade dovoljno kul sinonim za rijec "grezo" :P. tko ne zna, na njemu je da sam sazna sta to znaci. smi i mene pitat :) ja tvrdim da ni jedna rijec nije toliko bogata znacenjima, sto je cini narocito posebnom jer je njeno znacenje ipak uvijek tocno jedno: GREZO :)
NAJBOLJA RIJEC!! :g:
steelworker (napisa):
koryanshea (napisa):
(tj. subNEkulture, zbog koje se ponekad sramim svog grada)
I dalje mi je Split divan i volim doc tamo. Very Happy
ih, ma daleko od toga. split kao grad je divan divan divan. bar centar njegov (pretpostavljam da nisi bas zalazio u neke malo manje reprezentativne kvartove kao sto su brda Rolling Eyes Smile ).
Citat:
Nemas se kaj sramit Splita.
...oke, mozda sam se malo krivo izrazila... ne sramim se splita nego mrzim kad me ljudi povezuju s odredenim sugradanima Smile
Citat:
Meni je uvijek cudno kak ti ljudi ne vide kontradikciju u svojoj velikoj ljubavi prema Hrvatskoj i tome sto odu u neki drugi hrvatski grad i razbijaju ga i tuku njegove ljude. Rolling Eyes Nisu li oni upravo ti za koje tvrde da ih vole...
o tome se nema sta raspravljat. isto kao sto Pravi Hrvat baca suzavac na Bajagin koncert na bacvicama splitskim, psujuci mu majku srpsku ili stovec, dok nakon tjedan dana odvaljuje na cecinom koncertu u diskoteci na istim tim bacvicama splitskim. to je to! nema smisla nikome osim njima.

Citat:
Valjam se po podu od smijeha Joj, kak su dobri s tim n..
hihi... znan Wink
forun, konbi, kerun, bnv, monak...
zabafno Smile ja osobno obozavam neke splitske "iskrivljenice" Smile tipa "seun", "eo" i slicno. opcenito mi splitski izrazi puno bolje i mocnije zvuce od bilokojeg zagrebackog.

ajde, da prebacimo temu na nesto vedrije: ko je faca nek mi nade dovoljno kul sinonim za rijec "grezo" Razz. tko ne zna, na njemu je da sam sazna sta to znaci. smi i mene pitat Smile ja tvrdim da ni jedna rijec nije toliko bogata znacenjima, sto je cini narocito posebnom jer je njeno znacenje ipak uvijek tocno jedno: GREZO Smile
NAJBOLJA RIJEC!! Mr. Green

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:28 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Re: i torcidasi imaju smisla za humor :-s Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]opcenito mi splitski izrazi puno bolje i mocnije zvuce od bilokojeg zagrebackog.[/quote]

:PP
Pa kad si od tam. :tso: Meni ZG spreha rula.. 8)

[quote="koryanshea"]ajde, da prebacimo temu na nesto vedrije: ko je faca nek mi nade dovoljno kul sinonim za rijec "grezo" :P. tko ne zna, na njemu je da sam sazna sta to znaci. smi i mene pitat :) ja tvrdim da ni jedna rijec nije toliko bogata znacenjima, sto je cini narocito posebnom jer je njeno znacenje ipak uvijek tocno jedno: GREZO :)
NAJBOLJA RIJEC!! :g:[/quote]

Daj mi reci. :hopacupa: Ja nemam pojma kaj je to.
koryanshea (napisa):
opcenito mi splitski izrazi puno bolje i mocnije zvuce od bilokojeg zagrebackog.

Weeee-heeee!!!
Pa kad si od tam. Trudim Se Objasniti... Meni ZG spreha rula.. Cool

koryanshea (napisa):
ajde, da prebacimo temu na nesto vedrije: ko je faca nek mi nade dovoljno kul sinonim za rijec "grezo" Razz. tko ne zna, na njemu je da sam sazna sta to znaci. smi i mene pitat Smile ja tvrdim da ni jedna rijec nije toliko bogata znacenjima, sto je cini narocito posebnom jer je njeno znacenje ipak uvijek tocno jedno: GREZO Smile

Daj mi reci. Ovo se moglo zvati i 'weee 2' Ja nemam pojma kaj je to.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 9:12 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Re: i torcidasi imaju smisla za humor :-s Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]GREZO :)
NAJBOLJA RIJEC!! :g:[/quote][quote="steelworker"]Daj mi reci. :hopacupa: Ja nemam pojma kaj je to.[/quote]rec cu ti na faxu, da se moze i netko drugi okusat :) (mada vidim da nece, al eto :D )
koryanshea (napisa):
GREZO Smile
steelworker (napisa):
Daj mi reci. Ovo se moglo zvati i 'weee 2' Ja nemam pojma kaj je to.
rec cu ti na faxu, da se moze i netko drugi okusat Smile (mada vidim da nece, al eto Very Happy )

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:17 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kory ti si prava grezulja :wink: Kako ti to moze biti najbolja rijec? Svako znacenje za koje znam je negativno...
Kory ti si prava grezulja Wink Kako ti to moze biti najbolja rijec? Svako znacenje za koje znam je negativno...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 19:57 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Kory ti si prava grezulja :wink: Kako ti to moze biti najbolja rijec?[/quote]meni je ljepota te rijeci u tome sto je toliko bogata znacenjem da ga je uzasno tesko objasnit. triba je koristit jedno misec dana da bi skroz skuzia sta sve znaci. [quote]Svako znacenje za koje znam je negativno...[/quote]cuj, i najgrezija :D rijec ti moze bit super kad ti je netko kaze s ljubavlju :) ali da, u principu je danasnje znacenje lose.
originally grezo znaci neobradjeno. rough. npr greza daska. ali danas nitko za dasku nece rec da je greza :) nije jadna daska kriva :P
krcko (napisa):
Kory ti si prava grezulja Wink Kako ti to moze biti najbolja rijec?
meni je ljepota te rijeci u tome sto je toliko bogata znacenjem da ga je uzasno tesko objasnit. triba je koristit jedno misec dana da bi skroz skuzia sta sve znaci.
Citat:
Svako znacenje za koje znam je negativno...
cuj, i najgrezija Very Happy rijec ti moze bit super kad ti je netko kaze s ljubavlju Smile ali da, u principu je danasnje znacenje lose.
originally grezo znaci neobradjeno. rough. npr greza daska. ali danas nitko za dasku nece rec da je greza Smile nije jadna daska kriva Razz

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:50 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]originally grezo znaci neobradjeno. rough. npr greza daska. ali danas nitko za dasku nece rec da je greza :)[/quote]

Pa cuj, hoce ako je se obradi na odgovarajuci nacin. Recimo ako se tri pijanca po njoj... ucine stvar koja je pre greza za napisat na ovom forumu :)
koryanshea (napisa):
originally grezo znaci neobradjeno. rough. npr greza daska. ali danas nitko za dasku nece rec da je greza Smile

Pa cuj, hoce ako je se obradi na odgovarajuci nacin. Recimo ako se tri pijanca po njoj... ucine stvar koja je pre greza za napisat na ovom forumu Smile

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 3:29 pet, 21. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="koryanshea"]originally grezo znaci neobradjeno. rough. npr greza daska. ali danas nitko za dasku nece rec da je greza :)[/quote]

Pa cuj, hoce ako je se obradi na odgovarajuci nacin. Recimo ako se tri pijanca po njoj... ucine stvar koja je pre greza za napisat na ovom forumu :)[/quote]
krcko, mogao bi si ti promjeniti nick u grezko :lol:
krcko (napisa):
koryanshea (napisa):
originally grezo znaci neobradjeno. rough. npr greza daska. ali danas nitko za dasku nece rec da je greza Smile

Pa cuj, hoce ako je se obradi na odgovarajuci nacin. Recimo ako se tri pijanca po njoj... ucine stvar koja je pre greza za napisat na ovom forumu Smile

krcko, mogao bi si ti promjeniti nick u grezko Laughing

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum