Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Od kada se mogu prijaviti ispiti??
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-2 = 5 - 7

PostPostano: 12:05 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Od kada se mogu prijaviti ispiti?? Citirajte i odgovorite

netko je negdje spomenuo da se ubrzo treba prijavit UUR ako covjek misli odmah na usmeni, tj. da treba prijaviti prije rezultata prvog kolokvija, ja sam sad iso na studomat i ne mogu nista prijaviti pa me zanima kad cu smjet.... ili moram opet neke molbe pisati???? :))
netko je negdje spomenuo da se ubrzo treba prijavit UUR ako covjek misli odmah na usmeni, tj. da treba prijaviti prije rezultata prvog kolokvija, ja sam sad iso na studomat i ne mogu nista prijaviti pa me zanima kad cu smjet.... ili moram opet neke molbe pisati???? Smile)

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:12 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Re: Od kada se mogu prijaviti ispiti?? Citirajte i odgovorite

[quote="DarkOne™24/7®"]netko je negdje spomenuo da se ubrzo treba prijavit UUR ako covjek misli odmah na usmeni, tj. da treba prijaviti prije rezultata prvog kolokvija, ja sam sad iso na studomat i ne mogu nista prijaviti pa me zanima kad cu smjet.... ili moram opet neke molbe pisati???? :))[/quote]

Provjerih u RCu... :)

Dakle, ceka se... :shock: Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti [b]PRIJE[/b] rezultata kolokvija... :crazyeyes:

Da pojednostavim: ne zna se [b]OD KAD[/b] ce se moci prijavljivati. :shock: Pokusavaj svaki dan i, kad uspije, objavi ovdje. 8)
DarkOne™24/7® (napisa):
netko je negdje spomenuo da se ubrzo treba prijavit UUR ako covjek misli odmah na usmeni, tj. da treba prijaviti prije rezultata prvog kolokvija, ja sam sad iso na studomat i ne mogu nista prijaviti pa me zanima kad cu smjet.... ili moram opet neke molbe pisati???? Smile)

Provjerih u RCu... Smile

Dakle, ceka se... Shocked Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti PRIJE rezultata kolokvija... #Crazy

Da pojednostavim: ne zna se OD KAD ce se moci prijavljivati. Shocked Pokusavaj svaki dan i, kad uspije, objavi ovdje. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 19:07 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da.... divno. Ne znam da li se smije kritizirati na ovom forumu, ali opcenito, ako vec postoji studomat i ako se preko njega prijavljuje onda bi se stvarno moglo napravit i da funkcionira.... ja nisam siguran, ali zar je toliki problem svima omogucit recimo predbiljezbu za prijavu ispita, tipa ja kliknem da ocu prijavit i ako ispunim uvijete onda mogu, tj automatski me prijavi, a ako ne onda nista... Koliko znam na FER-u kolokventi automatski prijavljuju ispit...... ali dobro da pokusavat cu svaki dan...... :twisted: :twisted:
da.... divno. Ne znam da li se smije kritizirati na ovom forumu, ali opcenito, ako vec postoji studomat i ako se preko njega prijavljuje onda bi se stvarno moglo napravit i da funkcionira.... ja nisam siguran, ali zar je toliki problem svima omogucit recimo predbiljezbu za prijavu ispita, tipa ja kliknem da ocu prijavit i ako ispunim uvijete onda mogu, tj automatski me prijavi, a ako ne onda nista... Koliko znam na FER-u kolokventi automatski prijavljuju ispit...... ali dobro da pokusavat cu svaki dan...... Twisted Evil Twisted Evil

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:22 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam odgovoriti na pitanje, ali kad vec spominjes FER... tamo je nastao ISVU (software "iza" studomata kojeg oni, koliko znam, i dalje ne koriste). :roll:

[u][b]Vjerojatno[/b][/u] ce uskoro svima biti omogucena prijava, pa ce se naknadno maknuti onima koji nisu dobili potpis. 8)
Ne znam odgovoriti na pitanje, ali kad vec spominjes FER... tamo je nastao ISVU (software "iza" studomata kojeg oni, koliko znam, i dalje ne koriste). Rolling Eyes

Vjerojatno ce uskoro svima biti omogucena prijava, pa ce se naknadno maknuti onima koji nisu dobili potpis. Cool

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 19:41 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne znam pod sto se misli ne koriste????? jer se moglo prijevljivati ispite, i odjavljivati preko studomata..... jos prije 3g jer sam pobo... :twisted: tako da njihov studomat funkcionira...... uvijet za prijavu jest potpis, ali to se sve odradi prije rokova, i nikad nije niti jedan datum upitan..... opcenito puno bolje organiziran fakultet.... tj. puno je lakse doci do informacija... ovo je naravno samo moj dozivljaj situacije... PMF mi se kao fakultet vise svidja, atmosfera mi je puno ugodnije, ali definitivno je puno teze doci do informacija.... i web stranica, je u rasulu... po meni, mislim nema niceg aktualnog.... referada, ne moze biti vise nepristupacna.... FER referada, radi isto od 11h-13h ali i kassnije ako pokucas se mogu rijesiti stvari, i ako pitas nesto nije svaki odgovor i jedini odgovor... pise na oglasnoj ploci!!!! mislim cemu referada sluzi???? da ljepi listove na oglasnu plocu??? mozda sam ja krivo shvatio funkciju gospodja na referadi..... I jos jednom navodim da je to samo moje misljenje.....
ne znam pod sto se misli ne koriste????? jer se moglo prijevljivati ispite, i odjavljivati preko studomata..... jos prije 3g jer sam pobo... :twisted: tako da njihov studomat funkcionira...... uvijet za prijavu jest potpis, ali to se sve odradi prije rokova, i nikad nije niti jedan datum upitan..... opcenito puno bolje organiziran fakultet.... tj. puno je lakse doci do informacija... ovo je naravno samo moj dozivljaj situacije... PMF mi se kao fakultet vise svidja, atmosfera mi je puno ugodnije, ali definitivno je puno teze doci do informacija.... i web stranica, je u rasulu... po meni, mislim nema niceg aktualnog.... referada, ne moze biti vise nepristupacna.... FER referada, radi isto od 11h-13h ali i kassnije ako pokucas se mogu rijesiti stvari, i ako pitas nesto nije svaki odgovor i jedini odgovor... pise na oglasnoj ploci!!!! mislim cemu referada sluzi???? da ljepi listove na oglasnu plocu??? mozda sam ja krivo shvatio funkciju gospodja na referadi..... I jos jednom navodim da je to samo moje misljenje.....

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:52 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkOne™24/7®"]ne znam pod sto se misli ne koriste?????[/quote]

Ne koriste famozni ISVU, nego neki svoj sustav. 8)

Ostatak necu komentirati jer ipak radim ovdje... O:) ;)
DarkOne™24/7® (napisa):
ne znam pod sto se misli ne koriste?????

Ne koriste famozni ISVU, nego neki svoj sustav. Cool

Ostatak necu komentirati jer ipak radim ovdje... Angel Wink

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 23:46 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fer-ovci od skolske godine 2004/2005 KORISTE ISVU!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:01 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]Fer-ovci od skolske godine 2004/2005 KORISTE ISVU![/quote]

:shock: Nisam znao. :shock: Hvala na informaciji... 8)
Liddy (napisa):

Shocked Nisam znao. Shocked Hvala na informaciji... Cool

[Vrh]
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
62 = 85 - 23

PostPostano: 16:34 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Re: Od kada se mogu prijaviti ispiti?? Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti [b]PRIJE[/b] rezultata kolokvija... :crazyeyes:[/quote]

Da molim te pojasni...
vsego (napisa):
Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti PRIJE rezultata kolokvija... #Crazy

Da molim te pojasni...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:38 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Re: Od kada se mogu prijaviti ispiti?? Citirajte i odgovorite

[quote="pecina"][quote="vsego"]Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti [b]PRIJE[/b] rezultata kolokvija... :crazyeyes:[/quote]
Da molim te pojasni...[/quote]

Pa, malo su kontradiktorni uvjeti... 8)

Ne opterecuj se s mojim kvazi-duhovitim upadicama. ;) Tu i tamo provjeri je l' se moze prijaviti i, kad ce se moci, prijavi! :D
pecina (napisa):
vsego (napisa):
Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti PRIJE rezultata kolokvija... #Crazy

Da molim te pojasni...

Pa, malo su kontradiktorni uvjeti... Cool

Ne opterecuj se s mojim kvazi-duhovitim upadicama. Wink Tu i tamo provjeri je l' se moze prijaviti i, kad ce se moci, prijavi! Very Happy

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 19:43 čet, 20. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

do sad se moze prijavit uvod u opcu fiziku 1 tj to je jedini ispisani predmet iako stoji napomena da nema raspolozivih rokova
do sad se moze prijavit uvod u opcu fiziku 1 tj to je jedini ispisani predmet iako stoji napomena da nema raspolozivih rokova

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:12 pet, 21. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkOne™24/7®"]...[/quote]

http://web.math.hr/~veky/ar/
Sorry, nisam prije ulovio nikog odgovornog...
ukratko, za UuR vrijede drugačija pravila na ovom roku. Prijavljuje se _od_ 26.1. u 12 _do_ 28.1. u 12.

--
Veky
voditelj A razreda
DarkOne™24/7® (napisa):
...

http://web.math.hr/~veky/ar/
Sorry, nisam prije ulovio nikog odgovornog...
ukratko, za UuR vrijede drugačija pravila na ovom roku. Prijavljuje se _od_ 26.1. u 12 _do_ 28.1. u 12.

Veky
voditelj A razreda

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 8:29 ned, 23. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

veky pise na studomatu od kad do kad su prijeve ali ne mozes prijavit nista, i nisu predmeti ispisani...., tj. pise do kad su prijave... :))
veky pise na studomatu od kad do kad su prijeve ali ne mozes prijavit nista, i nisu predmeti ispisani...., tj. pise do kad su prijave... :))

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:53 ned, 23. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkOne™24/7®"]veky pise na studomatu od kad do kad su prijeve ali ne mozes prijavit nista, i nisu predmeti ispisani...., tj. pise do kad su prijave... :))[/quote]

Pa, ako su prijave [b][size=14]OD[/size] 26.1.[/b], a danas je tek 23.1... :roll:

Na zalost, ne vrijedi vishe ono sto smo vam rekli na vjezbama (prijavite, pa eventualno odjavite). :shock: Nama je to receno kad su vec prosle sve vjezbe... :evil:
DarkOne™24/7® (napisa):
veky pise na studomatu od kad do kad su prijeve ali ne mozes prijavit nista, i nisu predmeti ispisani...., tj. pise do kad su prijave... Smile)

Pa, ako su prijave OD 26.1., a danas je tek 23.1... Rolling Eyes

Na zalost, ne vrijedi vishe ono sto smo vam rekli na vjezbama (prijavite, pa eventualno odjavite). Shocked Nama je to receno kad su vec prosle sve vjezbe... Evil or Very Mad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum