Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:12 sri, 19. 1. 2005 Naslov: Re: Od kada se mogu prijaviti ispiti?? |
|
|
[quote="DarkOne™24/7®"]netko je negdje spomenuo da se ubrzo treba prijavit UUR ako covjek misli odmah na usmeni, tj. da treba prijaviti prije rezultata prvog kolokvija, ja sam sad iso na studomat i ne mogu nista prijaviti pa me zanima kad cu smjet.... ili moram opet neke molbe pisati???? :))[/quote]
Provjerih u RCu... :)
Dakle, ceka se... :shock: Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti [b]PRIJE[/b] rezultata kolokvija... :crazyeyes:
Da pojednostavim: ne zna se [b]OD KAD[/b] ce se moci prijavljivati. :shock: Pokusavaj svaki dan i, kad uspije, objavi ovdje. 8)
DarkOne™24/7® (napisa): | netko je negdje spomenuo da se ubrzo treba prijavit UUR ako covjek misli odmah na usmeni, tj. da treba prijaviti prije rezultata prvog kolokvija, ja sam sad iso na studomat i ne mogu nista prijaviti pa me zanima kad cu smjet.... ili moram opet neke molbe pisati???? ) |
Provjerih u RCu...
Dakle, ceka se... Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti PRIJE rezultata kolokvija...
Da pojednostavim: ne zna se OD KAD ce se moci prijavljivati. Pokusavaj svaki dan i, kad uspije, objavi ovdje.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 19:07 sri, 19. 1. 2005 Naslov: |
|
|
da.... divno. Ne znam da li se smije kritizirati na ovom forumu, ali opcenito, ako vec postoji studomat i ako se preko njega prijavljuje onda bi se stvarno moglo napravit i da funkcionira.... ja nisam siguran, ali zar je toliki problem svima omogucit recimo predbiljezbu za prijavu ispita, tipa ja kliknem da ocu prijavit i ako ispunim uvijete onda mogu, tj automatski me prijavi, a ako ne onda nista... Koliko znam na FER-u kolokventi automatski prijavljuju ispit...... ali dobro da pokusavat cu svaki dan...... :twisted: :twisted:
da.... divno. Ne znam da li se smije kritizirati na ovom forumu, ali opcenito, ako vec postoji studomat i ako se preko njega prijavljuje onda bi se stvarno moglo napravit i da funkcionira.... ja nisam siguran, ali zar je toliki problem svima omogucit recimo predbiljezbu za prijavu ispita, tipa ja kliknem da ocu prijavit i ako ispunim uvijete onda mogu, tj automatski me prijavi, a ako ne onda nista... Koliko znam na FER-u kolokventi automatski prijavljuju ispit...... ali dobro da pokusavat cu svaki dan......
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:22 sri, 19. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Ne znam odgovoriti na pitanje, ali kad vec spominjes FER... tamo je nastao ISVU (software "iza" studomata kojeg oni, koliko znam, i dalje ne koriste). :roll:
[u][b]Vjerojatno[/b][/u] ce uskoro svima biti omogucena prijava, pa ce se naknadno maknuti onima koji nisu dobili potpis. 8)
Ne znam odgovoriti na pitanje, ali kad vec spominjes FER... tamo je nastao ISVU (software "iza" studomata kojeg oni, koliko znam, i dalje ne koriste).
Vjerojatno ce uskoro svima biti omogucena prijava, pa ce se naknadno maknuti onima koji nisu dobili potpis.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 19:41 sri, 19. 1. 2005 Naslov: |
|
|
ne znam pod sto se misli ne koriste????? jer se moglo prijevljivati ispite, i odjavljivati preko studomata..... jos prije 3g jer sam pobo... :twisted: tako da njihov studomat funkcionira...... uvijet za prijavu jest potpis, ali to se sve odradi prije rokova, i nikad nije niti jedan datum upitan..... opcenito puno bolje organiziran fakultet.... tj. puno je lakse doci do informacija... ovo je naravno samo moj dozivljaj situacije... PMF mi se kao fakultet vise svidja, atmosfera mi je puno ugodnije, ali definitivno je puno teze doci do informacija.... i web stranica, je u rasulu... po meni, mislim nema niceg aktualnog.... referada, ne moze biti vise nepristupacna.... FER referada, radi isto od 11h-13h ali i kassnije ako pokucas se mogu rijesiti stvari, i ako pitas nesto nije svaki odgovor i jedini odgovor... pise na oglasnoj ploci!!!! mislim cemu referada sluzi???? da ljepi listove na oglasnu plocu??? mozda sam ja krivo shvatio funkciju gospodja na referadi..... I jos jednom navodim da je to samo moje misljenje.....
ne znam pod sto se misli ne koriste????? jer se moglo prijevljivati ispite, i odjavljivati preko studomata..... jos prije 3g jer sam pobo... :twisted: tako da njihov studomat funkcionira...... uvijet za prijavu jest potpis, ali to se sve odradi prije rokova, i nikad nije niti jedan datum upitan..... opcenito puno bolje organiziran fakultet.... tj. puno je lakse doci do informacija... ovo je naravno samo moj dozivljaj situacije... PMF mi se kao fakultet vise svidja, atmosfera mi je puno ugodnije, ali definitivno je puno teze doci do informacija.... i web stranica, je u rasulu... po meni, mislim nema niceg aktualnog.... referada, ne moze biti vise nepristupacna.... FER referada, radi isto od 11h-13h ali i kassnije ako pokucas se mogu rijesiti stvari, i ako pitas nesto nije svaki odgovor i jedini odgovor... pise na oglasnoj ploci!!!! mislim cemu referada sluzi???? da ljepi listove na oglasnu plocu??? mozda sam ja krivo shvatio funkciju gospodja na referadi..... I jos jednom navodim da je to samo moje misljenje.....
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pecina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:38 čet, 20. 1. 2005 Naslov: Re: Od kada se mogu prijaviti ispiti?? |
|
|
[quote="pecina"][quote="vsego"]Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti [b]PRIJE[/b] rezultata kolokvija... :crazyeyes:[/quote]
Da molim te pojasni...[/quote]
Pa, malo su kontradiktorni uvjeti... 8)
Ne opterecuj se s mojim kvazi-duhovitim upadicama. ;) Tu i tamo provjeri je l' se moze prijaviti i, kad ce se moci, prijavi! :D
pecina (napisa): | vsego (napisa): | Potpisi ovise o kolokvijima, a kolokviji nisu prosli, plus vi morate prijaviti PRIJE rezultata kolokvija...  |
Da molim te pojasni... |
Pa, malo su kontradiktorni uvjeti...
Ne opterecuj se s mojim kvazi-duhovitim upadicama. Tu i tamo provjeri je l' se moze prijaviti i, kad ce se moci, prijavi!
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:53 ned, 23. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="DarkOne™24/7®"]veky pise na studomatu od kad do kad su prijeve ali ne mozes prijavit nista, i nisu predmeti ispisani...., tj. pise do kad su prijave... :))[/quote]
Pa, ako su prijave [b][size=14]OD[/size] 26.1.[/b], a danas je tek 23.1... :roll:
Na zalost, ne vrijedi vishe ono sto smo vam rekli na vjezbama (prijavite, pa eventualno odjavite). :shock: Nama je to receno kad su vec prosle sve vjezbe... :evil:
DarkOne™24/7® (napisa): | veky pise na studomatu od kad do kad su prijeve ali ne mozes prijavit nista, i nisu predmeti ispisani...., tj. pise do kad su prijave... ) |
Pa, ako su prijave OD 26.1., a danas je tek 23.1...
Na zalost, ne vrijedi vishe ono sto smo vam rekli na vjezbama (prijavite, pa eventualno odjavite). Nama je to receno kad su vec prosle sve vjezbe...
|
|
[Vrh] |
|
|