Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:31 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Dakle, ono sto sam danas vidio na Matematici, toga se definitivno ni Holywood ne bi posramio! :shock:
Trench coat mafia je jedini nacin da se to opise! :shock: Ulijece neki vanjski student... mantil, mobitel,... plastificirana iskaznica SZa, dize galamu, podize glas na izvanrednog profesora Fakulteta, inace predsjednika komisije za nadgledanje izbora (prema odluci Dekana)... :shock: :shock: :shock:
Predsjednik izborne komisije (ili kako se vec zove titula kolege Krizmanica :-k) napusta glasacko mjesto, vraca se za cca 10ak minuta i objavljuje da se glasacke kutije nose van zgrade Fakulteta, uz prethodnu sugestiju osobe u mantilu da imaju negdje rezervirano... :shock:
Na proteste komisije za nadgledanje da se oglusuju o direktnu odluku Dekana i na ponudjenu prostoriju (cini mi se 002) da tamo prebroje glasove, predsjednik izborne komisije Krizmanic nema komentara... :shock: Odnose kutije u nepoznatom smjeru... :shock:
Sve vrijeme (ja sam bio prisutan od cca 20:30) na parkiralistu i oko njega cekaju automobili s upaljenim motorima... :blueshock:
Naglasavam: odnesene su [b]SVE[/b] kutije, dakle i one koje se ticu PMF-MO-a, a ne samo PMF-a :!: :shock:
I nikako se ne mogu oteti osobnom dojmu da je netko obavljao "partijski zadatak" tamo gdje je trebao osigurati korektne izbore... :evil:
Dakle, ono sto sam danas vidio na Matematici, toga se definitivno ni Holywood ne bi posramio!
Trench coat mafia je jedini nacin da se to opise! Ulijece neki vanjski student... mantil, mobitel,... plastificirana iskaznica SZa, dize galamu, podize glas na izvanrednog profesora Fakulteta, inace predsjednika komisije za nadgledanje izbora (prema odluci Dekana)...
Predsjednik izborne komisije (ili kako se vec zove titula kolege Krizmanica ) napusta glasacko mjesto, vraca se za cca 10ak minuta i objavljuje da se glasacke kutije nose van zgrade Fakulteta, uz prethodnu sugestiju osobe u mantilu da imaju negdje rezervirano...
Na proteste komisije za nadgledanje da se oglusuju o direktnu odluku Dekana i na ponudjenu prostoriju (cini mi se 002) da tamo prebroje glasove, predsjednik izborne komisije Krizmanic nema komentara... Odnose kutije u nepoznatom smjeru...
Sve vrijeme (ja sam bio prisutan od cca 20:30) na parkiralistu i oko njega cekaju automobili s upaljenim motorima...
Naglasavam: odnesene su SVE kutije, dakle i one koje se ticu PMF-MO-a, a ne samo PMF-a
I nikako se ne mogu oteti osobnom dojmu da je netko obavljao "partijski zadatak" tamo gdje je trebao osigurati korektne izbore...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
zrzy. Gost
|
|
[Vrh] |
|
zub u mami Gost
|
Postano: 2:05 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Show.
gjerasa je tamnoplavi clio pratio od Zvonimirove do faksa. Parkirao sa ispred autopraone kod zgrade matematike i cekao upaljenog motora. Audi ceka ispred, registarske oznake su zapisane.
Tada nekako dolaze "men in black" koji navodno pripdaju Izbornom Povjerenstvu Sveucilista. Prorektor Jerolimov, inace clan Zalbene komisije Sveucilista imenovane za ove izbore, ne zna nista o postojanju takve "organizacije". Kasnijim policijskim uvidjajem utvrdjeno je da se taj covjek zove Domagoj Baric.
Domagoj Baric je potaknuo Krizmanica da se presele na "rezerviranu" lokaciju unatoc protestiranju profesora zaduzenih za nadgledanje glasovanja. Kao... nece imati mira u 002.
Nakon toga su iznijeli kutije i upali u fiata od IPF-a u kojem se vozio i Baric. Cim je taj krenuo je onaj isti clio krenuo za njima, Rezek je pratio, iza Lost i ja i gjeras sa bomarkom u drugom autu. Jeras i bomark stigli pred rektorat, keri i ja prosli zvonimirovom, tada se javio i bomark da je u rektoratu na brojanju glasova i da ce ugasiti mobitel.
Stigli tamo, mene razveselio drugi par carapa, Sinisa Rezek je medju ekipom koja ceka na ulazu (da, ne nikola ;)). Gjeras razgovarao sa nocnim cuvarom koji kaze da je Petar Bezjak njemu osobno javio da ce mu trebati mala vjecnica od 20 do 22h. :shock:
..i nocni cuvar predlozio da zovemo policiju "jer on radije ne bi". Gjeras je zvao policiju i zaprijetio Rezeku da ce reci policiji da ga legitimira i unese u zapisnik pri cemu se on uklonio sa fakultetskog zemljista :lol:
Policija je dosla, bivala gore dobrih 40min i ustvrdila da je legitimirala sve nazocne (tako smo dosli do imena tog covjeka) i napravila zapisnik do kojeg cemo moci doci ako za time bude potrebe. Pozvani smo unutra (obecao sam rezeku da ga nece legitimirati pa je usao :lol:) gdje nam je objasnjeno da ce veceras sastaviti zapisnik te da su tamo svi za koje IPF smatra da bi trebali biti (ukljucujuci bomarka). Nakon toga smo zamoljeni da se izgubimo jer nismo prijavili miting a buduci da su dosle i kolege sa FFZG-a, vec nas je bila vesela skupina. Rezek je nekako u tom trenutku smugnuo bocnim puteljkom razgovarajuci na mobitel i otisao autom.
Cura sa FFZG-a je fotografirala policijota i jutarnji to zeli jako, jako, i policjot je natjerao curu da tu sliku izbrise pa cinik i ja bas pokusavamo recoverati izbrisane slike u net clubu mami :)
U medjuvremenu su tamo prolazili ljudi poput Ivana Domagoja, Ozrena Becica (autora onih famoznih Pravilnika) u autima sa diplomatskim registracijama koji su ulazili-izlazili iz rektorata.
Afaik, bomark je jos uvijek tamo iako su vec dva sata ujutro.
Nepotvrdjeno, ali rektorica navodno cula za pricu i prijavila provalu u rektorat, ali interventna nije dosla pa valjda nista od toga.
tolko od nas
Show.
gjerasa je tamnoplavi clio pratio od Zvonimirove do faksa. Parkirao sa ispred autopraone kod zgrade matematike i cekao upaljenog motora. Audi ceka ispred, registarske oznake su zapisane.
Tada nekako dolaze "men in black" koji navodno pripdaju Izbornom Povjerenstvu Sveucilista. Prorektor Jerolimov, inace clan Zalbene komisije Sveucilista imenovane za ove izbore, ne zna nista o postojanju takve "organizacije". Kasnijim policijskim uvidjajem utvrdjeno je da se taj covjek zove Domagoj Baric.
Domagoj Baric je potaknuo Krizmanica da se presele na "rezerviranu" lokaciju unatoc protestiranju profesora zaduzenih za nadgledanje glasovanja. Kao... nece imati mira u 002.
Nakon toga su iznijeli kutije i upali u fiata od IPF-a u kojem se vozio i Baric. Cim je taj krenuo je onaj isti clio krenuo za njima, Rezek je pratio, iza Lost i ja i gjeras sa bomarkom u drugom autu. Jeras i bomark stigli pred rektorat, keri i ja prosli zvonimirovom, tada se javio i bomark da je u rektoratu na brojanju glasova i da ce ugasiti mobitel.
Stigli tamo, mene razveselio drugi par carapa, Sinisa Rezek je medju ekipom koja ceka na ulazu (da, ne nikola ). Gjeras razgovarao sa nocnim cuvarom koji kaze da je Petar Bezjak njemu osobno javio da ce mu trebati mala vjecnica od 20 do 22h.
..i nocni cuvar predlozio da zovemo policiju "jer on radije ne bi". Gjeras je zvao policiju i zaprijetio Rezeku da ce reci policiji da ga legitimira i unese u zapisnik pri cemu se on uklonio sa fakultetskog zemljista
Policija je dosla, bivala gore dobrih 40min i ustvrdila da je legitimirala sve nazocne (tako smo dosli do imena tog covjeka) i napravila zapisnik do kojeg cemo moci doci ako za time bude potrebe. Pozvani smo unutra (obecao sam rezeku da ga nece legitimirati pa je usao ) gdje nam je objasnjeno da ce veceras sastaviti zapisnik te da su tamo svi za koje IPF smatra da bi trebali biti (ukljucujuci bomarka). Nakon toga smo zamoljeni da se izgubimo jer nismo prijavili miting a buduci da su dosle i kolege sa FFZG-a, vec nas je bila vesela skupina. Rezek je nekako u tom trenutku smugnuo bocnim puteljkom razgovarajuci na mobitel i otisao autom.
Cura sa FFZG-a je fotografirala policijota i jutarnji to zeli jako, jako, i policjot je natjerao curu da tu sliku izbrise pa cinik i ja bas pokusavamo recoverati izbrisane slike u net clubu mami
U medjuvremenu su tamo prolazili ljudi poput Ivana Domagoja, Ozrena Becica (autora onih famoznih Pravilnika) u autima sa diplomatskim registracijama koji su ulazili-izlazili iz rektorata.
Afaik, bomark je jos uvijek tamo iako su vec dva sata ujutro.
Nepotvrdjeno, ali rektorica navodno cula za pricu i prijavila provalu u rektorat, ali interventna nije dosla pa valjda nista od toga.
tolko od nas
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:45 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="zub u mami"]Nakon toga su iznijeli kutije i upali u fiata od IPF-a u kojem se vozio i Baric. Cim je taj krenuo je onaj isti clio krenuo za njima, Rezek je pratio, iza Lost i ja i gjeras sa bomarkom u drugom autu. Jeras i bomark stigli pred rektorat, keri i ja prosli zvonimirovom, tada se javio i bomark da je u rektoratu na brojanju glasova i da ce ugasiti mobitel.[/quote]
:shock: :shock: :shock: Dakle, ako sam dobro shvatio: kutije su [b]bez nadzora[/b], samo u "drustvu" predsjednika izbornog povjerenstva i tog Barica [b]iz SZa[/b] putovale od Bijenicke do Rektorata?!? :shock: :shock: :shock:
Pitam se tko ce pobijediti... :roll: :-k :evil:
zub u mami (napisa): | Nakon toga su iznijeli kutije i upali u fiata od IPF-a u kojem se vozio i Baric. Cim je taj krenuo je onaj isti clio krenuo za njima, Rezek je pratio, iza Lost i ja i gjeras sa bomarkom u drugom autu. Jeras i bomark stigli pred rektorat, keri i ja prosli zvonimirovom, tada se javio i bomark da je u rektoratu na brojanju glasova i da ce ugasiti mobitel. |
Dakle, ako sam dobro shvatio: kutije su bez nadzora, samo u "drustvu" predsjednika izbornog povjerenstva i tog Barica iz SZa putovale od Bijenicke do Rektorata?!?
Pitam se tko ce pobijediti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 2:57 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
da, iste one kutije oko kojih su radili toliko scenu kad je izborno povjerenstvo trebalo 'vijecati' o necemu, pa su zapecacene kutije od pmfa hitili u auto, pa se vratili i osli u 003, pa onda napravili show sa kutijama od MOa...
iste one kutije koje kad su zapecacene moraju ili biti same na sigurnom (sto bi valjda trebao biti auto okruzen autima u kojima ocito cekaju tudje kutije) ili SVA TRI CLANA izbornog povjerenstva moraju biti uz njih....
cinjenica je da bi bilo nedopustivo takve izbore proglasiti regularnima....
da, iste one kutije oko kojih su radili toliko scenu kad je izborno povjerenstvo trebalo 'vijecati' o necemu, pa su zapecacene kutije od pmfa hitili u auto, pa se vratili i osli u 003, pa onda napravili show sa kutijama od MOa...
iste one kutije koje kad su zapecacene moraju ili biti same na sigurnom (sto bi valjda trebao biti auto okruzen autima u kojima ocito cekaju tudje kutije) ili SVA TRI CLANA izbornog povjerenstva moraju biti uz njih....
cinjenica je da bi bilo nedopustivo takve izbore proglasiti regularnima....
_________________ It's not who you love. It's how.
Zadnja promjena: Nesi; 3:08 čet, 27. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 3:05 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="zub u mami"]Nakon toga su iznijeli kutije i upali u fiata od IPF-a u kojem se vozio i Baric. Cim je taj krenuo je onaj isti clio krenuo za njima, Rezek je pratio, iza Lost i ja i gjeras sa bomarkom u drugom autu.[/quote]
S tim da je taj Clio krenuo odmah cim je crveni Stilo sa listicima poceo skretati sa parkiralista na Bijenicku, vozeci se metar iza njega, a Goran (Jeras) i s parkiralista krenuo bar 20 sekundi poslije i onda ostali. Ostatak IPFa (bez kolege Krizmanica koji je bio u crvenom Stilo sa jednim od tih likova u crnom) su s parkiralsta krenuli eku minutu nakon sto je CrveniStilo sa kutijama otisao. A ova dva auta (fiat i clio) su stisla gas. Ja sam trcao na cestu, jedino sto sam vidio je da je upaljeno crveno na semaforu. Od zivice nisam vidio sto se tocno zbiva sa crvenim Fiatom Stilom i tim tajanstvenim Cliom koji je svuda sve pratio. Ali pretpostavljam da su stajali tam na semaforu jer je crveno bilo jos dok su skretali u zavoj tam kod stanice. I bilo je vremena da se zamjene kutije prije nego su ih stigli Jeras i ostali auti, minimalno jednu-dvije s vrha, a to su ove s Matematike (u kojima ima najvise glasova) jer su stavljane zadnje. Jesu li ili nisu, ne znam, nisam vidio od zivice, a ne znam ni gdje su ih Jeras i ostali auti stigli tak da su to mogli napraviti i negdje drugdje, mozda nisu ni stali na tom crvenom svjetlu...
Mafijozno! Odjurit s autom. Kao jedini clan IPF-a koji je s kutijama u tom autu, a uvijek trebaju biti tri skupa s njima ili nitko dok su negdje zakljucane same. S tim da jer su vozili i ove za PMF i za PMF-MO trebala su biti tri clana IPa za PMF i tri clana IPa za PMF-MO s tim kutijama, a unija ta dva troclana skupa nije troclan skup, a nije ni {Damir Krizmanic}..
Ko na filmu, jos dok su ovi bili unutra i dogovarali gdje ce, tj. dok su ta tri MIBovca vikala i stvarala buku i pokusavala na bilo koji nacin potaknuti neki ekces, zub, ĆONGovci i ja stajali vani i gledali da netko ne dira auto s glasackim kutijama. Zub krene prema Cliu da mu zapise registraciju, ovaj ugasi svjetla, po gasu i odjuri. No dobro, Zub je ipak uspio zapisat sve. I za par minuta se vrati taj Clio i uspori pred parkiralistem i polagano prodje. Vidio sam da dvojca sjede naprijed, a iza je isto nest bilo na sicu, a nisam mogao skuzit jel neki covjek nisko sagnut ili jedla...kutije mozda.. i onda se vratio za pol minute i opet parkirao tam na nogostupu malo prije autopraone, ugasio svjetla, a iz auspuha se stalno dimilo.
Al mislim, ostavit sve ostale kutije sa listicima u autu, zakljucat ga i ostavit samog na parkiralistu dok oni idu zapecatit kutije s Matematike. A okolo parkirani tajanstveni auti sa upaljenim motorima i ugasenim svjetlima. Mi smo cijelo vrijeme dezurali vani na zimi i imali pogled na taj crveni Stilo u kom su bile sve glasacke kutije koje nisu bile s Matematike, jer inace nis, ovi bi izasli iz auta i radili s tim kutijama sto ih volja, duple kljuceve se lako napravi... Ma sramota, stvarno, ta trojca dodju i plase cijelo izborno povjerenstvo, a jedini im je legitimitet mala plastificirana 9x3 cm posjetnica.
Stajao sam tamo ispred ulaza za proface i gledam cas na auto, cas unutra i vidim da jedan od ovo troje crnih likova stalno gleda jel cemo se mi maknut i ostavit auto nenadgledanim ili ne. Zato su i bila sva trojca tamo i pokusala izazvati svadje i ekcese, tak da svi zaborave na auto.. (naravno, moje misljenje..)
Jedino se kolega Krizmanic ponasao kao da su ta trojca skroz OK i da je to sve vec dogovoreno, a nije. Uletjeli su i prisilili povjerenstvo da pobjegne s autima brojati glasove tamo gdje nece biti promatraca. Jedino je Bomark nekak uspio dobit dopustenje da nadgleda brojanje tam u rektoratu, ali na udaljenosti od tri metra. On sam, a njih koliko broji odjednom i mora biti udaljen 3 metra, stvarno ce moci sve nadgledat. Mafijozno!!!
Bojan, drzi se, stvarno, kao nikakav STOPovac, vec cisto kao covjek i student, ono, hvala covjece, stvarno se trgas da izbori budu posteni i organiziras ĆONGovce i riskiras vlastito zdravllje sa svim tim ljudima okolo koji izgledaju i ponasaju se kao da su frendovi od Tonija Soprana. RESPECT, ono.. iz dna duse. Al eto PB uvijek nadje nest.
Pikado na mecavi za tebe bilo kad.
I hvala svim ĆONGićima i ĆONGicama od mene na trudu i zalaganju da se nadgledaju izbori i da prodju posteno. Bas ste mi bili slatki za gledat kak tam stojite i sve nadgledate.. :D Sad se treba nadat da ti ljudi iz Clia nisu stigli nis napravit, i da ce se sve tocno brojat sa Bokyjem na 3 metra udaljenosti... Malo puno toga za nadati se...
Stvarno, mislim da je jedino Predsjednik IPa Krizmanic znao unaprijed sve to da ce opet vozit i da auto treba ostavit samog na parkiralistu, jer vecina ostalih iz IP bila ljuta i zivcana kaj se sve to tak radi. I ta prica sa rektoratom, "unaprijed dogovoreno sa Rektoricom", malo sutra. Dodju i vrata Pravnog faksa zakljucana, pa jedan crni lik nazove mobitelom i vrata se otvore, da se poslije od tog vratara sazna da je PB nazvao vratara da ce mu trebat ta soba na rektoratu veceras. Pitam se koga je lik u crnom zvao... Od dogovora s rektoricom ni d. Uzas! Kao da gledam Sopranose... Ili "Lazes Melita"...
zub u mami (napisa): | Nakon toga su iznijeli kutije i upali u fiata od IPF-a u kojem se vozio i Baric. Cim je taj krenuo je onaj isti clio krenuo za njima, Rezek je pratio, iza Lost i ja i gjeras sa bomarkom u drugom autu. |
S tim da je taj Clio krenuo odmah cim je crveni Stilo sa listicima poceo skretati sa parkiralista na Bijenicku, vozeci se metar iza njega, a Goran (Jeras) i s parkiralista krenuo bar 20 sekundi poslije i onda ostali. Ostatak IPFa (bez kolege Krizmanica koji je bio u crvenom Stilo sa jednim od tih likova u crnom) su s parkiralsta krenuli eku minutu nakon sto je CrveniStilo sa kutijama otisao. A ova dva auta (fiat i clio) su stisla gas. Ja sam trcao na cestu, jedino sto sam vidio je da je upaljeno crveno na semaforu. Od zivice nisam vidio sto se tocno zbiva sa crvenim Fiatom Stilom i tim tajanstvenim Cliom koji je svuda sve pratio. Ali pretpostavljam da su stajali tam na semaforu jer je crveno bilo jos dok su skretali u zavoj tam kod stanice. I bilo je vremena da se zamjene kutije prije nego su ih stigli Jeras i ostali auti, minimalno jednu-dvije s vrha, a to su ove s Matematike (u kojima ima najvise glasova) jer su stavljane zadnje. Jesu li ili nisu, ne znam, nisam vidio od zivice, a ne znam ni gdje su ih Jeras i ostali auti stigli tak da su to mogli napraviti i negdje drugdje, mozda nisu ni stali na tom crvenom svjetlu...
Mafijozno! Odjurit s autom. Kao jedini clan IPF-a koji je s kutijama u tom autu, a uvijek trebaju biti tri skupa s njima ili nitko dok su negdje zakljucane same. S tim da jer su vozili i ove za PMF i za PMF-MO trebala su biti tri clana IPa za PMF i tri clana IPa za PMF-MO s tim kutijama, a unija ta dva troclana skupa nije troclan skup, a nije ni {Damir Krizmanic}..
Ko na filmu, jos dok su ovi bili unutra i dogovarali gdje ce, tj. dok su ta tri MIBovca vikala i stvarala buku i pokusavala na bilo koji nacin potaknuti neki ekces, zub, ĆONGovci i ja stajali vani i gledali da netko ne dira auto s glasackim kutijama. Zub krene prema Cliu da mu zapise registraciju, ovaj ugasi svjetla, po gasu i odjuri. No dobro, Zub je ipak uspio zapisat sve. I za par minuta se vrati taj Clio i uspori pred parkiralistem i polagano prodje. Vidio sam da dvojca sjede naprijed, a iza je isto nest bilo na sicu, a nisam mogao skuzit jel neki covjek nisko sagnut ili jedla...kutije mozda.. i onda se vratio za pol minute i opet parkirao tam na nogostupu malo prije autopraone, ugasio svjetla, a iz auspuha se stalno dimilo.
Al mislim, ostavit sve ostale kutije sa listicima u autu, zakljucat ga i ostavit samog na parkiralistu dok oni idu zapecatit kutije s Matematike. A okolo parkirani tajanstveni auti sa upaljenim motorima i ugasenim svjetlima. Mi smo cijelo vrijeme dezurali vani na zimi i imali pogled na taj crveni Stilo u kom su bile sve glasacke kutije koje nisu bile s Matematike, jer inace nis, ovi bi izasli iz auta i radili s tim kutijama sto ih volja, duple kljuceve se lako napravi... Ma sramota, stvarno, ta trojca dodju i plase cijelo izborno povjerenstvo, a jedini im je legitimitet mala plastificirana 9x3 cm posjetnica.
Stajao sam tamo ispred ulaza za proface i gledam cas na auto, cas unutra i vidim da jedan od ovo troje crnih likova stalno gleda jel cemo se mi maknut i ostavit auto nenadgledanim ili ne. Zato su i bila sva trojca tamo i pokusala izazvati svadje i ekcese, tak da svi zaborave na auto.. (naravno, moje misljenje..)
Jedino se kolega Krizmanic ponasao kao da su ta trojca skroz OK i da je to sve vec dogovoreno, a nije. Uletjeli su i prisilili povjerenstvo da pobjegne s autima brojati glasove tamo gdje nece biti promatraca. Jedino je Bomark nekak uspio dobit dopustenje da nadgleda brojanje tam u rektoratu, ali na udaljenosti od tri metra. On sam, a njih koliko broji odjednom i mora biti udaljen 3 metra, stvarno ce moci sve nadgledat. Mafijozno!!!
Bojan, drzi se, stvarno, kao nikakav STOPovac, vec cisto kao covjek i student, ono, hvala covjece, stvarno se trgas da izbori budu posteni i organiziras ĆONGovce i riskiras vlastito zdravllje sa svim tim ljudima okolo koji izgledaju i ponasaju se kao da su frendovi od Tonija Soprana. RESPECT, ono.. iz dna duse. Al eto PB uvijek nadje nest.
Pikado na mecavi za tebe bilo kad.
I hvala svim ĆONGićima i ĆONGicama od mene na trudu i zalaganju da se nadgledaju izbori i da prodju posteno. Bas ste mi bili slatki za gledat kak tam stojite i sve nadgledate.. Sad se treba nadat da ti ljudi iz Clia nisu stigli nis napravit, i da ce se sve tocno brojat sa Bokyjem na 3 metra udaljenosti... Malo puno toga za nadati se...
Stvarno, mislim da je jedino Predsjednik IPa Krizmanic znao unaprijed sve to da ce opet vozit i da auto treba ostavit samog na parkiralistu, jer vecina ostalih iz IP bila ljuta i zivcana kaj se sve to tak radi. I ta prica sa rektoratom, "unaprijed dogovoreno sa Rektoricom", malo sutra. Dodju i vrata Pravnog faksa zakljucana, pa jedan crni lik nazove mobitelom i vrata se otvore, da se poslije od tog vratara sazna da je PB nazvao vratara da ce mu trebat ta soba na rektoratu veceras. Pitam se koga je lik u crnom zvao... Od dogovora s rektoricom ni d. Uzas! Kao da gledam Sopranose... Ili "Lazes Melita"...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
Zadnja promjena: steelworker; 3:40 čet, 27. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
zub natrag u mami Gost
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
mARio Forumaš(ica)

|
Postano: 4:13 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
alo ljudi...evo, kao jedan CONGovac, nutralni, jelte, kazem...ma sto cu reci, kad ne smijem, ali katastrofa....
vratio nam se ziv Boomark sa brojanja glasova i....i ono sto ste procitali do sada...je naprosto istina...ostaje da se svi CONGovci nadju i da vidimo kako cemo kao jedno neutralno tijelo koje je nadgledalo izbore istupiti...na osnovu svih zapisnika do sada na svim birackim mjestima...iako tada je bilo najmanje, ako ne uopce nepravilnosti koje su mogle narusiti izborne rezultate..no vise uskoro.
ostaje samo gorak okus u ustima nakon ove manifestacije organiziranog kriminala na nasem sveucilistu, rekao bih i drustvu.
a ako necemo vishe gorak okus u ustima ostaju samo najradikalnije opcije. Ukinuti sveuciliste i cijeli kapitalisticki sustav koji se njime hrani i stvara nas kao svoje, uh da budem stereotipan do kraja, kotacice u svojoj megalomanskoj mashinskoj konstituciji. Drustvenoj konstrukciji.
Ukinuti drustvo.
;)
pusa, sve vas volim.
:)
alo ljudi...evo, kao jedan CONGovac, nutralni, jelte, kazem...ma sto cu reci, kad ne smijem, ali katastrofa....
vratio nam se ziv Boomark sa brojanja glasova i....i ono sto ste procitali do sada...je naprosto istina...ostaje da se svi CONGovci nadju i da vidimo kako cemo kao jedno neutralno tijelo koje je nadgledalo izbore istupiti...na osnovu svih zapisnika do sada na svim birackim mjestima...iako tada je bilo najmanje, ako ne uopce nepravilnosti koje su mogle narusiti izborne rezultate..no vise uskoro.
ostaje samo gorak okus u ustima nakon ove manifestacije organiziranog kriminala na nasem sveucilistu, rekao bih i drustvu.
a ako necemo vishe gorak okus u ustima ostaju samo najradikalnije opcije. Ukinuti sveuciliste i cijeli kapitalisticki sustav koji se njime hrani i stvara nas kao svoje, uh da budem stereotipan do kraja, kotacice u svojoj megalomanskoj mashinskoj konstituciji. Drustvenoj konstrukciji.
Ukinuti drustvo.
pusa, sve vas volim.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
cp.tar Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 10:50 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
STOP "osvojio" PMF-MO => nesi, steel, kory, kenny, HienA & Kova upoznaju blagodati prisustvovanja sjednicama vijeca PMF-MO
START "osvojio" PMF => PB dobiva priliku ponovo biti izabran za predsjednika SZ (i tako zadrzava kontrolu nad perjem)
STOP "osvojio" PMF-MO => nesi, steel, kory, kenny, HienA & Kova upoznaju blagodati prisustvovanja sjednicama vijeca PMF-MO
START "osvojio" PMF => PB dobiva priliku ponovo biti izabran za predsjednika SZ (i tako zadrzava kontrolu nad perjem)
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:34 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]STOP "osvojio" PMF-MO => nesi, steel, kory, kenny, HienA & Kova upoznaju blagodati prisustvovanja sjednicama vijeca PMF-MO
START "osvojio" PMF => PB dobiva priliku ponovo biti izabran za predsjednika SZ (i tako zadrzava kontrolu nad perjem)[/quote]
Dobro, za nas matematičare i nije tak' sve crno, al' za ove ostale studoše na PMF-u mi je ful žao.
Čestitam matematičkoj šestorci na pobijedi. Želim im puno uspjeha u radu i da što prije isposluju dodatne ispitne rokove.
[color=red][size=9][b]Napomena:[/b] Nedavno na ovom forumu sam se svađal' sa Nesi, steelworkerom i koryansheom, a sad sam glasal' za njih. To ne znači da ih sad volim. Naprotiv, to troje ljudi mi je i dalje krajnje antipatično, te se toplo nadam da mi do diplome ne budu trebale njihove usluge studentskih predstavnika (nisam ni prije tražil' takve usluge od bilo koga).[/size][/color]
krcko (napisa): | STOP "osvojio" PMF-MO ⇒ nesi, steel, kory, kenny, HienA & Kova upoznaju blagodati prisustvovanja sjednicama vijeca PMF-MO
START "osvojio" PMF ⇒ PB dobiva priliku ponovo biti izabran za predsjednika SZ (i tako zadrzava kontrolu nad perjem) |
Dobro, za nas matematičare i nije tak' sve crno, al' za ove ostale studoše na PMF-u mi je ful žao.
Čestitam matematičkoj šestorci na pobijedi. Želim im puno uspjeha u radu i da što prije isposluju dodatne ispitne rokove.
Napomena: Nedavno na ovom forumu sam se svađal' sa Nesi, steelworkerom i koryansheom, a sad sam glasal' za njih. To ne znači da ih sad volim. Naprotiv, to troje ljudi mi je i dalje krajnje antipatično, te se toplo nadam da mi do diplome ne budu trebale njihove usluge studentskih predstavnika (nisam ni prije tražil' takve usluge od bilo koga).
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Ivica Crljenica Crlja Gost
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
Postano: 13:00 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Sad da ja nesto spomenem. Jcuer na biologiji je u jednom trenu dignuta strka jer je na kutijama napisano bilo kemijskom ciji glasovi idu nutra (profesori/inzinjeri). Iako je to Maja (Petkovic) javila ranije, nitko nije regirao. 2 sata kasnije nju zovu i objanjavaju joj kako sve kutije moraju biti iste i kako se zbog takvih kutija moze ponisititi biologija pa treba hitno promjeniti kutije...
Kutije su zamjenjene pred svjedocima, ukljucujuci bokija, jerasa, mene, asistente sa Biologje i hrpu ljudi iz povjernstva...
Sad jeli stvarno trebaju kutije biti identicne po zakonu ili je bilo drugih razloga da budu sve iste, ne znam.
Sad da ja nesto spomenem. Jcuer na biologiji je u jednom trenu dignuta strka jer je na kutijama napisano bilo kemijskom ciji glasovi idu nutra (profesori/inzinjeri). Iako je to Maja (Petkovic) javila ranije, nitko nije regirao. 2 sata kasnije nju zovu i objanjavaju joj kako sve kutije moraju biti iste i kako se zbog takvih kutija moze ponisititi biologija pa treba hitno promjeniti kutije...
Kutije su zamjenjene pred svjedocima, ukljucujuci bokija, jerasa, mene, asistente sa Biologje i hrpu ljudi iz povjernstva...
Sad jeli stvarno trebaju kutije biti identicne po zakonu ili je bilo drugih razloga da budu sve iste, ne znam.
_________________ Take him to the labs and start the experiments at once... If you harm him in any way...
... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
|
|
[Vrh] |
|
Khabir iz Fizike Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:39 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Dakle posto je ovo moj prvi post ovdje, cisto da napravim i svoj udio, posto sam se na svom domicilnom forumu raspisao kao budala! Dakle, mene je kao sto je nekim poznato Maja Petkovic zvala da budem u komisiji prekjucer, a onda oko ponoci u srijedu dobivam poruku kako ne trebam doci posto su nasli nekoga tko moze biti cijelo vrijeme! No, dobro bilo to meni sumnjivo ili ne, stvar je sljedeca, ja danas pokusavam povuci svoje veze u jutarnjem za jedan informativni razgovor, posto ovakve stvari previse podsjecaju na Miloseviceve trikove 1999. Takodjer oni koji su orni, sastanak kriznog staba ce vjerovatno biti u ponedjeljak popodne. Racunali su sa time so su ispitni rokovi vjerovatno, pa da ce moci proci nekaznjeno, ja ispite imam i ucim za njih, no ovakav kriminal necu dopustati!
Barev Dzez! :zivili:
Dakle posto je ovo moj prvi post ovdje, cisto da napravim i svoj udio, posto sam se na svom domicilnom forumu raspisao kao budala! Dakle, mene je kao sto je nekim poznato Maja Petkovic zvala da budem u komisiji prekjucer, a onda oko ponoci u srijedu dobivam poruku kako ne trebam doci posto su nasli nekoga tko moze biti cijelo vrijeme! No, dobro bilo to meni sumnjivo ili ne, stvar je sljedeca, ja danas pokusavam povuci svoje veze u jutarnjem za jedan informativni razgovor, posto ovakve stvari previse podsjecaju na Miloseviceve trikove 1999. Takodjer oni koji su orni, sastanak kriznog staba ce vjerovatno biti u ponedjeljak popodne. Racunali su sa time so su ispitni rokovi vjerovatno, pa da ce moci proci nekaznjeno, ja ispite imam i ucim za njih, no ovakav kriminal necu dopustati!
Barev Dzez!
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:01 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Što se tiče izbora..meni se nisu sviđale dvije stvari kod S.T.O.P.-a:
1. dok sam zaokruživala, imala sam osjećaj da su svuda oko mene i da mi dišu za vratom...mom frendu isto tako, on ih je samo pogledao i Stopovac se odmah ispričao, što je bilo u redu od njega, ali do toga nije smjelo ni doći
2. Dolazili su neki ljudi i pitali stopovce za koga da glasaju a oni su počeli diktirati:1,2,2,1 ili kako je već išla lista za njih. Najsmješnije mi je bilo što su dolazili ljudi sa šalabaherima na kojima su bile te brojkice.
A što se tiče SUMA-e, nisam vidjela ono navečer pa ne bi mogla ni komentirati..
Inače čestitka STOP-ovcima za pobjedu na matematici.
A imam i prvi zadatak za predstavnike 3. i 4. godine, a to je da saznaju da li mi,koji ćemo diplomirati ove ili sljedeće godine, možemo magistrirati po ovom novom programu ili sve ostaje po starom.
Hvala unaprijed :)
Što se tiče izbora..meni se nisu sviđale dvije stvari kod S.T.O.P.-a:
1. dok sam zaokruživala, imala sam osjećaj da su svuda oko mene i da mi dišu za vratom...mom frendu isto tako, on ih je samo pogledao i Stopovac se odmah ispričao, što je bilo u redu od njega, ali do toga nije smjelo ni doći
2. Dolazili su neki ljudi i pitali stopovce za koga da glasaju a oni su počeli diktirati:1,2,2,1 ili kako je već išla lista za njih. Najsmješnije mi je bilo što su dolazili ljudi sa šalabaherima na kojima su bile te brojkice.
A što se tiče SUMA-e, nisam vidjela ono navečer pa ne bi mogla ni komentirati..
Inače čestitka STOP-ovcima za pobjedu na matematici.
A imam i prvi zadatak za predstavnike 3. i 4. godine, a to je da saznaju da li mi,koji ćemo diplomirati ove ili sljedeće godine, možemo magistrirati po ovom novom programu ili sve ostaje po starom.
Hvala unaprijed
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|