Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kolokvij?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bale
Gost

PostPostano: 15:38 čet, 27. 1. 2005    Naslov: kolokvij? Citirajte i odgovorite

ako imam 25 bodovna znac li to banana i kraj faxa za mene?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:40 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Re: kolokvij? Citirajte i odgovorite

[quote="bale"]ako imam 25 bodovna znac li to banana i kraj faxa za mene?[/quote]

Ne, to samo znaci da nemas pravo na potpis i da nagodinu trebas ponovno upisati isti kolegij. 8)

Jos uvijek stignes dati uvjete (skupljanjem dovoljnog broja bodova na drugim kolegijima) i [b]REDOVITO[/b] upisati drugu godinu. :D
bale (napisa):

Ne, to samo znaci da nemas pravo na potpis i da nagodinu trebas ponovno upisati isti kolegij. Cool

Jos uvijek stignes dati uvjete (skupljanjem dovoljnog broja bodova na drugim kolegijima) i REDOVITO upisati drugu godinu. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
alexa
Gost

PostPostano: 15:50 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a mogu dati ispite za c i analizu 2 ako nemam analizu 1 i uvod u racunarstvo?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:52 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alexa"]a mogu dati ispite za c i analizu 2 ako nemam analizu 1 i uvod u racunarstvo?[/quote]

Ne znam postoje li formalni uvjeti. :?

Za C mislim da ne (nisam siguran!). :) Za MA1, cak i ako nema uvjeta, gotovo sigurno ce ti trebati neko predznanje. :?

Preporucam da to pitash profesore na predavanjima iz Ca, odnosno MA2 kad pocne semestar. 8)

Do tada, polozi EM1 i/ili LA1; ljepse ce izgledati ako kazes da si nesto dao. ;)
alexa (napisa):

Ne znam postoje li formalni uvjeti. Confused

Za C mislim da ne (nisam siguran!). Smile Za MA1, cak i ako nema uvjeta, gotovo sigurno ce ti trebati neko predznanje. Confused

Preporucam da to pitash profesore na predavanjima iz Ca, odnosno MA2 kad pocne semestar. Cool

Do tada, polozi EM1 i/ili LA1; ljepse ce izgledati ako kazes da si nesto dao. Wink

[Vrh]
alexa
Gost

PostPostano: 17:15 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma imam predznanja, na kemiji sam dao obje matematike. ovdje je doslo do kiksa.
ma imam predznanja, na kemiji sam dao obje matematike. ovdje je doslo do kiksa.

[Vrh]
NiVes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:33 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prosle godine C se mogao dati i ako nisi polozio UUR(cak su neki dobili 5 iz C-a :D a da su UUR nekoliko puta pali :arrow: dali su prije C od UUR), ali bar kod prof. Guljasa nitko nije isao na Ma2 prije nego je dao Ma1 (mislim moglo ga se prijaviti ali stvarno bi bilo glupo izaci na Ma2 bez znanja Ma1 :idea: ).
Prosle godine C se mogao dati i ako nisi polozio UUR(cak su neki dobili 5 iz C-a Very Happy a da su UUR nekoliko puta pali Arrow dali su prije C od UUR), ali bar kod prof. Guljasa nitko nije isao na Ma2 prije nego je dao Ma1 (mislim moglo ga se prijaviti ali stvarno bi bilo glupo izaci na Ma2 bez znanja Ma1 Idea ).

[Vrh]
alexa
Gost

PostPostano: 15:17 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

imao sam na FKITU 4 iz integrala, diferencijalnih jednadzbi i 3 iz matematike 1. sada je doslo do velikoga kiksa kod ovih kolokvija. integrale dosta dobro znam. neznam sto mi je bilo na kolokvijima, psihicki sam ocito pukao.
Wish me luck na kolokviju EM kroz 40min.
imao sam na FKITU 4 iz integrala, diferencijalnih jednadzbi i 3 iz matematike 1. sada je doslo do velikoga kiksa kod ovih kolokvija. integrale dosta dobro znam. neznam sto mi je bilo na kolokvijima, psihicki sam ocito pukao.
Wish me luck na kolokviju EM kroz 40min.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum