Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izbori za studentski zbor 26.1.2005
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
72 = 110 - 38

PostPostano: 18:07 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="biram.org"]Objavljeni službeni rezultati izbora na PMF?
27.1.2005 16:20:05

Miha s web foruma studenata fizike javlja:

Došli su rezultati - vise na oglasnoj ploči fizike.
Jel samo meni čudno što se brojevi već od oka gledano ne poklapaju?
I gdje su studenti-glasači?? na prof smjeru je omjer 196/1774, a na ing cca 587/2476...
Zar se cijela halabuka digla da bi osvijestili mizernih 18% studenata na PMFu? Crying or Very sad Ljudi, ljudi....jao nama kad ta generacija dođe u 30te.... [/quote]
biram.org (napisa):
Objavljeni službeni rezultati izbora na PMF?
27.1.2005 16:20:05

Miha s web foruma studenata fizike javlja:

Došli su rezultati - vise na oglasnoj ploči fizike.
Jel samo meni čudno što se brojevi već od oka gledano ne poklapaju?
I gdje su studenti-glasači?? na prof smjeru je omjer 196/1774, a na ing cca 587/2476...
Zar se cijela halabuka digla da bi osvijestili mizernih 18% studenata na PMFu? Crying or Very sad Ljudi, ljudi....jao nama kad ta generacija dođe u 30te....

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 18:09 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rasprave.fizika.org"]Dakle;
na prof smjeru je izašlo 196 od 1774 birača; 4 nevažeća, a rezultati

1. godina; START : STOP = 106 : 63
2. godina; START : STOP = 105 : 63
3. godina; START : STOP = 105 : 62
4. godina; START : STOP = 103 :64

na ing smjeru je izašlo 587 od 2471 birača; 10 nevažeća, a rezultati

1. godina; START : STOP = 308 : 241
2. godina; START : STOP = 311 : 238
3. godina; START : STOP = 310 : 238
4. godina; START : STOP = 307 : 240[/quote]
rasprave.fizika.org (napisa):
Dakle;

4. godina; START : STOP = 307 : 240

[Vrh]
prks
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:11 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel netko elektronizirao ćongove prigovore koje je bojan(?) čitao večeras na biologiji? kad će to bit na ćumezovom siteu?
jel netko elektronizirao ćongove prigovore koje je bojan(?) čitao večeras na biologiji? kad će to bit na ćumezovom siteu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 21:37 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wookie"]Što se tiče izbora..meni se nisu sviđale dvije stvari kod S.T.O.P.-a:

1. dok sam zaokruživala, imala sam osjećaj da su svuda oko mene i da mi dišu za vratom...mom frendu isto tako, on ih je samo pogledao i Stopovac se odmah ispričao, što je bilo u redu od njega, ali do toga nije smjelo ni doći

2. Dolazili su neki ljudi i pitali stopovce za koga da glasaju a oni su počeli diktirati:1,2,2,1 ili kako je već išla lista za njih. Najsmješnije mi je bilo što su dolazili ljudi sa šalabaherima na kojima su bile te brojkice.
[/quote]

Vidio sam to i bit će dokumentirano u izvještaju ćonga. Inače par puta sam upozorio ljude da se ne dogovaraju za koga će glasat na mjestu izbora, stopovce da ne rade gorenavedene gluposti, a za šalabahtere im ustvari ne možeš ništa jer to nije definirano, ali svejedno sam ljude upozoravao da ne mašu sa njima uokolo već da se ponašaju diskretnije.
Ja sam imao smjenu od 8:30 do 10:30 no nakon toga ne znam kako se to tretiralo (vjerojatno slično). I da to nisu samo pogreške STOPA već i organizacije izbornog mjesta.

[quote="prks"]jel netko elektronizirao ćongove prigovore koje je bojan(?) čitao večeras na biologiji? kad će to bit na ćumezovom siteu?[/quote]

Sutra najvjerojatnije. Koliko se sjećam Asmodai ovdje je bio zadužen da digitalizira :D No Bojan mora provjeriti prije kako to izgleda, a uoblićit će se onda sutra.
wookie (napisa):
Što se tiče izbora..meni se nisu sviđale dvije stvari kod S.T.O.P.-a:

1. dok sam zaokruživala, imala sam osjećaj da su svuda oko mene i da mi dišu za vratom...mom frendu isto tako, on ih je samo pogledao i Stopovac se odmah ispričao, što je bilo u redu od njega, ali do toga nije smjelo ni doći

2. Dolazili su neki ljudi i pitali stopovce za koga da glasaju a oni su počeli diktirati:1,2,2,1 ili kako je već išla lista za njih. Najsmješnije mi je bilo što su dolazili ljudi sa šalabaherima na kojima su bile te brojkice.

Vidio sam to i bit će dokumentirano u izvještaju ćonga. Inače par puta sam upozorio ljude da se ne dogovaraju za koga će glasat na mjestu izbora, stopovce da ne rade gorenavedene gluposti, a za šalabahtere im ustvari ne možeš ništa jer to nije definirano, ali svejedno sam ljude upozoravao da ne mašu sa njima uokolo već da se ponašaju diskretnije.
Ja sam imao smjenu od 8:30 do 10:30 no nakon toga ne znam kako se to tretiralo (vjerojatno slično). I da to nisu samo pogreške STOPA već i organizacije izbornog mjesta.

prks (napisa):

Sutra najvjerojatnije. Koliko se sjećam Asmodai ovdje je bio zadužen da digitalizira Very Happy No Bojan mora provjeriti prije kako to izgleda, a uoblićit će se onda sutra.

Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 21:57 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I, kako napreduje postupak žalbi na sve sumnje i očite nepravilnosti? Je li netko službeno podnio prigovor? Tko to uopće riješava? Za to je čini mi se rok 48 sati?
I, kako napreduje postupak žalbi na sve sumnje i očite nepravilnosti? Je li netko službeno podnio prigovor? Tko to uopće riješava? Za to je čini mi se rok 48 sati?

[Vrh]
prks
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:07 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajde nek netko sroči članak za www.biram.org u vezi večerašnje sjednice (gjeras, steelworker) pa da to metnemo gore...mogao sam ja , ali bi bilo bolje da to napravi netko tko je baš bio u vijećnici....i naravno, pošaljite na izbori@student.hr ili postajte ovdje pa ću ja poslati...
ajde nek netko sroči članak za www.biram.org u vezi večerašnje sjednice (gjeras, steelworker) pa da to metnemo gore...mogao sam ja , ali bi bilo bolje da to napravi netko tko je baš bio u vijećnici....i naravno, pošaljite na izbori@student.hr ili postajte ovdje pa ću ja poslati...

[Vrh]
zrzy.
Gost

PostPostano: 1:27 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sutrašnji večernjak piše:

[i][size=18][b]Prorektor zahtijeva hitno izvješće policije i PMF-a[/b][/size]

Drama zbog neregularnosti studentskih izbora na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu nastavila se i dan nakon što su birališta zatvorena.
[b]
Prostorije rektorata[/b]
Zbog zlouporabe prostorija rektorata na Pravnom fakultetu u koje su članovi tzv. Sveučilišne izborne kontrole (SIK), za koju nitko nije čuo, odnijeli glasačke kutije s glasovima studenata PMF-a, intervernirala je i policija. Prorektor Vjekoslav Jerolimov ustvrdio je da nitko od njega, niti od koga drugog, nije ni pismeno ni usmeno zatražio korištenje prostorija rektora.
[b]
Zbunjeni čuvari[/b]
No, dodaje, to im ne bi ni dopustio jer se glasački listići trebaju prebrojavati isključivo na fakultetima.

- U roku od 48 sati očekujem izvješće od dekana PMF-a Dragutina Feletara, kao i policije, i tada ću najvjerojatnije zatražiti da se izbori ponove. Ta grupica je iskoristila situaciju i zbunjenost čuvara, te zlouporabila prostor pozivajući se na rektora koji ne postoji.

[b]Lista STOP[/b]
Sveučilište ima rektoricu koja je na službenom putu, jasan je Jerolimov.

Policija je intervenirala na poziv Gorana Jerasa, nositelja liste STOP s Matematičkog odjela PMF-a, inače jedinog konkurenta listi START. Tu je listu pak oformio Petar Bezjak, aktualni predsjednik zagrebačkog Studentskog zbora, tek nekoliko dana prije izbora. Neslužbeno doznajemo da je STOP pobijedio na Matematičkom odjelu, koji je ujedno i najbrojniji, pa nikome nije jasno kako je na ostalim odjelima pobijedila Bezjakova lista.

- Zato i sumnjamo da su odnesene glasačke kutije, kako bi se moglo manipulirati glasovima - kaže predstavnik liste STOP, Goran Jeras. Bezjak kod kuće

Petar Bezjak nepravilnosti izbora nije htio komentirati istaknuvši da ga se to ne tiče jer je, tvrdi, mirno kod kuće gledao televizor i potpuno je neupućen u situaciju.[/i]

a tu je i sljedeći člančić:
[i]
[b]Sve afere Petra Bezjaka[/b]
Uz ime Petra Bezjaka u protekle tri godine vežu se brojne afere. Forum mladih SDP-a optužio ga je da je "Pašalićev čovjek" kada je čak 13 članova Skupštine SZ-a 2003. otišlo iz Hrvatske akademske zajednice u Hrvatski blok! Te godine je izbjegao svoju smjenu osmislivši pravilnik prema kojem predsjednik može biti smijenjen samo dvotrećinskom većinom glasova Skupštine, i to samo ako krši zakon i propise, a ne ako su studenti nezadovoljni njegovim radom. Optužuju ga da je sam sebi pisao isplatnice kojima je profitirao za više desetaka tisuća kuna, te da je svojoj udruzi SUMA, čiji je tajnik, isplaćivao iznose iz proračuna na štetu primjerice studenata s posebnim potrebama. Na dan izbora glasovao je bez indeksa i iksice, te nije dokazao status studenta, u koji javnost već dulje sumnja. (P. M., K. R.)[/i]
Sutrašnji večernjak piše:

Prorektor zahtijeva hitno izvješće policije i PMF-a

Drama zbog neregularnosti studentskih izbora na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu nastavila se i dan nakon što su birališta zatvorena.

Prostorije rektorata

Zbog zlouporabe prostorija rektorata na Pravnom fakultetu u koje su članovi tzv. Sveučilišne izborne kontrole (SIK), za koju nitko nije čuo, odnijeli glasačke kutije s glasovima studenata PMF-a, intervernirala je i policija. Prorektor Vjekoslav Jerolimov ustvrdio je da nitko od njega, niti od koga drugog, nije ni pismeno ni usmeno zatražio korištenje prostorija rektora.

Zbunjeni čuvari

No, dodaje, to im ne bi ni dopustio jer se glasački listići trebaju prebrojavati isključivo na fakultetima.

- U roku od 48 sati očekujem izvješće od dekana PMF-a Dragutina Feletara, kao i policije, i tada ću najvjerojatnije zatražiti da se izbori ponove. Ta grupica je iskoristila situaciju i zbunjenost čuvara, te zlouporabila prostor pozivajući se na rektora koji ne postoji.

Lista STOP
Sveučilište ima rektoricu koja je na službenom putu, jasan je Jerolimov.

Policija je intervenirala na poziv Gorana Jerasa, nositelja liste STOP s Matematičkog odjela PMF-a, inače jedinog konkurenta listi START. Tu je listu pak oformio Petar Bezjak, aktualni predsjednik zagrebačkog Studentskog zbora, tek nekoliko dana prije izbora. Neslužbeno doznajemo da je STOP pobijedio na Matematičkom odjelu, koji je ujedno i najbrojniji, pa nikome nije jasno kako je na ostalim odjelima pobijedila Bezjakova lista.

- Zato i sumnjamo da su odnesene glasačke kutije, kako bi se moglo manipulirati glasovima - kaže predstavnik liste STOP, Goran Jeras. Bezjak kod kuće

Petar Bezjak nepravilnosti izbora nije htio komentirati istaknuvši da ga se to ne tiče jer je, tvrdi, mirno kod kuće gledao televizor i potpuno je neupućen u situaciju.

a tu je i sljedeći člančić:

Sve afere Petra Bezjaka
Uz ime Petra Bezjaka u protekle tri godine vežu se brojne afere. Forum mladih SDP-a optužio ga je da je "Pašalićev čovjek" kada je čak 13 članova Skupštine SZ-a 2003. otišlo iz Hrvatske akademske zajednice u Hrvatski blok! Te godine je izbjegao svoju smjenu osmislivši pravilnik prema kojem predsjednik može biti smijenjen samo dvotrećinskom većinom glasova Skupštine, i to samo ako krši zakon i propise, a ne ako su studenti nezadovoljni njegovim radom. Optužuju ga da je sam sebi pisao isplatnice kojima je profitirao za više desetaka tisuća kuna, te da je svojoj udruzi SUMA, čiji je tajnik, isplaćivao iznose iz proračuna na štetu primjerice studenata s posebnim potrebama. Na dan izbora glasovao je bez indeksa i iksice, te nije dokazao status studenta, u koji javnost već dulje sumnja. (P. M., K. R.)

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:42 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"]I, kako napreduje postupak žalbi na sve sumnje i očite nepravilnosti? Je li netko službeno podnio prigovor? Tko to uopće riješava? Za to je čini mi se rok 48 sati?[/quote]
Zalbe su napisane. Zalimo se po cca 18 tocaka i to od krsenja javnog reda i mira na birackom mjestu (na biologiji), napada na promatraca (u zvonimirovoj), preko protokolarnih pogresaka (duljina trajanja izbora, greske na glasackim listicima, zapecacivanje, ...) i sukoba interesa IPF-a, pa do ostecivanja i/ili odnosenja izbornih materijala sa mjesta izbora po kaznenom zakonu (predvidjena kazna od godine dana zatvora) i laznog predstavljanja po nekoliko tocaka.
Anja (napisa):

Zalbe su napisane. Zalimo se po cca 18 tocaka i to od krsenja javnog reda i mira na birackom mjestu (na biologiji), napada na promatraca (u zvonimirovoj), preko protokolarnih pogresaka (duljina trajanja izbora, greske na glasackim listicima, zapecacivanje, ...) i sukoba interesa IPF-a, pa do ostecivanja i/ili odnosenja izbornih materijala sa mjesta izbora po kaznenom zakonu (predvidjena kazna od godine dana zatvora) i laznog predstavljanja po nekoliko tocaka.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:03 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rasprave.fizika.org"]Dakle;

4. godina; START : STOP = 307 : 240[/quote]

Zanimljivo je da je na Matematickom odjelu za START glasalo ukupno 18 studenata (mislim da SUMA ima vise clanova od toga :roll: ), a za STOP ukupno 240. Ispada da su kandidati START-a (koji su svi studenti matematike) puno popularniji na drugim odsjecima PMF-a nego na Matematici :roll: :roll:
rasprave.fizika.org (napisa):
Dakle;

4. godina; START : STOP = 307 : 240

Zanimljivo je da je na Matematickom odjelu za START glasalo ukupno 18 studenata (mislim da SUMA ima vise clanova od toga Rolling Eyes ), a za STOP ukupno 240. Ispada da su kandidati START-a (koji su svi studenti matematike) puno popularniji na drugim odsjecima PMF-a nego na Matematici Rolling Eyes Rolling Eyes

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.

Zadnja promjena: krcko; 11:25 pet, 28. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 10:14 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moje pitanje će djelovati naivno i smješno,ali,kada se sa dotičnim Bezjakom priča [i]oči-u-oči[/i] ima li taj čovjek trunku srama zbog toga što radi ili mu je obraz deblji od đona gojzerice?

Zamislite si samo,ako je tako mlada osoba sposobna(''talentirana'') napraviti takve nepodopštine i ostati mrtva-hladna što je tek kadra učiniti u našoj ''prvo-ligaškoj'' politici s obzirom da je ovako mlad naučio kovati cirkuske noževe. :(
Moje pitanje će djelovati naivno i smješno,ali,kada se sa dotičnim Bezjakom priča oči-u-oči ima li taj čovjek trunku srama zbog toga što radi ili mu je obraz deblji od đona gojzerice?

Zamislite si samo,ako je tako mlada osoba sposobna(''talentirana'') napraviti takve nepodopštine i ostati mrtva-hladna što je tek kadra učiniti u našoj ''prvo-ligaškoj'' politici s obzirom da je ovako mlad naučio kovati cirkuske noževe. Sad

mARio
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:23 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Moje pitanje će djelovati naivno i smješno,ali,kada se sa dotičnim Bezjakom priča [i]oči-u-oči[/i] ima li taj čovjek trunku srama zbog toga što radi ili mu je obraz deblji od đona gojzerice?[/quote]

hi hi...naravano da ne, pa to su profesionalci. Njima je to posao kao sto je nekome (u sustini) posao da prodaje kruh u pekari ili vozi kamion ili predaje na PMFu. Razlike su samo u kolicini novca s kojima barataju..i valjda koliko se zabavljaju dok rade svoj posao. A vjerujem da se Bezjak sigurno cereka nakon ovoga svega. No, tko se zadnji smije...

[quote]Zamislite si samo,ako je tako mlada osoba sposobna(''talentirana'') napraviti takve nepodopštine i ostati mrtva-hladna što je tek kadra učiniti u našoj ''prvo-ligaškoj'' politici s obzirom da je ovako mlad naučio kovati cirkuske noževe. :([/quote]

e buraz, dobro dosao u stvarnost.
..nadam se samo da neces biti jedini koji ce to shvatiti, koga je uopce briga, za cijelu ovu situaciju...

caos-
Vincent Van Ear (napisa):
Moje pitanje će djelovati naivno i smješno,ali,kada se sa dotičnim Bezjakom priča oči-u-oči ima li taj čovjek trunku srama zbog toga što radi ili mu je obraz deblji od đona gojzerice?

hi hi...naravano da ne, pa to su profesionalci. Njima je to posao kao sto je nekome (u sustini) posao da prodaje kruh u pekari ili vozi kamion ili predaje na PMFu. Razlike su samo u kolicini novca s kojima barataju..i valjda koliko se zabavljaju dok rade svoj posao. A vjerujem da se Bezjak sigurno cereka nakon ovoga svega. No, tko se zadnji smije...

Citat:
Zamislite si samo,ako je tako mlada osoba sposobna(''talentirana'') napraviti takve nepodopštine i ostati mrtva-hladna što je tek kadra učiniti u našoj ''prvo-ligaškoj'' politici s obzirom da je ovako mlad naučio kovati cirkuske noževe. Sad

e buraz, dobro dosao u stvarnost.
..nadam se samo da neces biti jedini koji ce to shvatiti, koga je uopce briga, za cijelu ovu situaciju...

caos-

GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 10:36 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Vazna napomena:

DA BI [b]MOGLI PRISTUPITI GLASANJU[/b] MORATE SA SOBOM IMATI [size=18][b][color=red]INDEKS ILI X-sicu[/color][/b][/size].[/quote]
mislim da nije bas pametno da se studentski predstavnici predstavljaju kao nepismeni:
"X-sicu"--------------"X-icu"
steelworker (napisa):
Vazna napomena:

DA BI MOGLI PRISTUPITI GLASANJU MORATE SA SOBOM IMATI INDEKS ILI X-sicu.

mislim da nije bas pametno da se studentski predstavnici predstavljaju kao nepismeni:

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 10:53 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Moje pitanje će djelovati naivno i smješno,ali,kada se sa dotičnim Bezjakom priča [i]oči-u-oči[/i] ima li taj čovjek trunku srama zbog toga što radi ili mu je obraz deblji od đona gojzerice?

Zamislite si samo,ako je tako mlada osoba sposobna(''talentirana'') napraviti takve nepodopštine i ostati mrtva-hladna što je tek kadra učiniti u našoj ''prvo-ligaškoj'' politici s obzirom da je ovako mlad naučio kovati cirkuske noževe. :([/quote]

Nema srama. Ni malo.
Mene je to neko vrijeme fasicniralo: tako mlad a tako pokveren.
Vincent Van Ear (napisa):

Nema srama. Ni malo.
Mene je to neko vrijeme fasicniralo: tako mlad a tako pokveren.

[Vrh]
prks
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:09 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zna li netko kako mogu doći do frana jagića?startova lista, 3g., inženjeri...

jel ćumez sastavio sluzžbeni popis prigovora?

pozdrav, krcko :) kakvi su brucoši na zsem-u? nadam se da su bolji od moje generacije... :roll:
zna li netko kako mogu doći do frana jagića?startova lista, 3g., inženjeri...

pozdrav, krcko Smile kakvi su brucoši na zsem-u? nadam se da su bolji od moje generacije... Rolling Eyes

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 15:52 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="prks"]jel ćumez sastavio sluzžbeni popis prigovora?[/quote]

Nisi dobro shvatio:
ĆONG ne radi prigovore nego nepristrani izvještaj, koji će biti dostupan javnosti i dakle može ga koristiti ko hoće. Tj. mi dajemo informacije, a drugi ih koriste, npr. koristit će ih STOP za svoju žalbu (valjda).

(bit će skoro :D evo radi bomark radi)
prks (napisa):

Nisi dobro shvatio:
ĆONG ne radi prigovore nego nepristrani izvještaj, koji će biti dostupan javnosti i dakle može ga koristiti ko hoće. Tj. mi dajemo informacije, a drugi ih koriste, npr. koristit će ih STOP za svoju žalbu (valjda).

(bit će skoro Very Happy evo radi bomark radi)

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 16:29 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"][quote="steelworker"]Vazna napomena:

DA BI [b]MOGLI PRISTUPITI GLASANJU[/b] MORATE SA SOBOM IMATI [size=18][b][color=red]INDEKS ILI X-sicu[/color][/b][/size].[/quote]
"X-sicu"--------------"X-icu"[/quote]

Sad bi se ja mogao ljutit da me vrijedjas generaliziranjem jedne greske, al necu :PP ;) . Spavah tek nekoliko sati zadnjih noci (puno zadnjih noci), crtajuci plakate, pisuci obavijesti i sve ostalo, kao i većina STOPovaca. Od silnog umora valjda cete mi oprostiti jedan tipfeler... :roll: O:)
GauSs_ (napisa):
steelworker (napisa):
Vazna napomena:

Sad bi se ja mogao ljutit da me vrijedjas generaliziranjem jedne greske, al necu Weeee-heeee!!! Wink . Spavah tek nekoliko sati zadnjih noci (puno zadnjih noci), crtajuci plakate, pisuci obavijesti i sve ostalo, kao i većina STOPovaca. Od silnog umora valjda cete mi oprostiti jedan tipfeler... Rolling Eyes Angel

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 16:58 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="GauSs_"][quote="steelworker"]Vazna napomena:

"X-sicu"--------------"X-icu"[/quote]

Sad bi se ja mogao ljutit da me vrijedjas generaliziranjem jedne greske, al necu :PP ;) . Spavah tek nekoliko sati zadnjih noci (puno zadnjih noci), crtajuci plakate, pisuci obavijesti i sve ostalo, kao i većina STOPovaca. Od silnog umora valjda cete mi oprostiti jedan tipfeler... :roll: O:)[/quote]

pa, pobogu, naravno da ne!!!! :mrgreen: ispravi to brzo ;)
steelworker (napisa):
GauSs_ (napisa):
steelworker (napisa):
Vazna napomena:

Sad bi se ja mogao ljutit da me vrijedjas generaliziranjem jedne greske, al necu Weeee-heeee!!! Wink . Spavah tek nekoliko sati zadnjih noci (puno zadnjih noci), crtajuci plakate, pisuci obavijesti i sve ostalo, kao i većina STOPovaca. Od silnog umora valjda cete mi oprostiti jedan tipfeler... Rolling Eyes Angel

pa, pobogu, naravno da ne!!!! Mr. Green ispravi to brzo Wink

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SvekY
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 14 - 3

PostPostano: 18:28 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Zanimljivo je da je na Matematickom odjelu za START glasalo ukupno 18 studenata (mislim da SUMA ima vise clanova od toga :roll: ), a za STOP ukupno 240. Ispada da su kandidati START-a (koji su svi studenti matematike) puno popularniji na drugim odsjecima PMF-a nego na Matematici :roll: :roll:[/quote]

Bit ću dovoljno hrabar da kažem da ne razumijem. Kojih 18? Gdje se to u rezultatima (u krckovom postu) vidi :o ?
krcko (napisa):
Zanimljivo je da je na Matematickom odjelu za START glasalo ukupno 18 studenata (mislim da SUMA ima vise clanova od toga Rolling Eyes ), a za STOP ukupno 240. Ispada da su kandidati START-a (koji su svi studenti matematike) puno popularniji na drugim odsjecima PMF-a nego na Matematici Rolling Eyes Rolling Eyes

Bit ću dovoljno hrabar da kažem da ne razumijem. Kojih 18? Gdje se to u rezultatima (u krckovom postu) vidi Surprised ?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:36 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SvekY"][quote="krcko"]Zanimljivo je da je na Matematickom odjelu za START glasalo ukupno 18 studenata (mislim da SUMA ima vise clanova od toga :roll: ), a za STOP ukupno 240. Ispada da su kandidati START-a (koji su svi studenti matematike) puno popularniji na drugim odsjecima PMF-a nego na Matematici :roll: :roll:[/quote]
Bit ću dovoljno hrabar da kažem da ne razumijem. Kojih 18? Gdje se to u rezultatima (u krckovom postu) vidi :o ?[/quote]

"Krckova" lista je za PMF, a ovdje se prica o listi za PMF-MO. 8) AFAIK, lista za PMF-MO nije dostupna on-line, nego samo na oglasnoj ploci i ja nemam pojma koji su brojevi... :|
SvekY (napisa):
krcko (napisa):

Bit ću dovoljno hrabar da kažem da ne razumijem. Kojih 18? Gdje se to u rezultatima (u krckovom postu) vidi Surprised ?

"Krckova" lista je za PMF, a ovdje se prica o listi za PMF-MO. Cool AFAIK, lista za PMF-MO nije dostupna on-line, nego samo na oglasnoj ploci i ja nemam pojma koji su brojevi... Neutral

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:50 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Domagoj Baric[/b], covjek iz te izborne kontrole ili whatever - vjecni student Pravnog fakulteta i jedan od najboljih Bezjakovih prijatelja.
Gleda ga kao idola, tvrdi da je to covjek koji ce uvijek naci novce za njegove projekte, kojih je do sada bilo bezbroj, s obzirom na to da je Baric predsjednik ili whatever hrvatske amaterske debatne lige ili slicno.
Anyway, gdje god se on pojavljuje dvije stvari dolaze sa njim:
1) bezjak ili njegov duh
2) neka mucka
stoga, pripazite se doticnog

[color=blue]Razumijem emocije, ali molim ipak malo pripaziti na osobne kvalifikacije i vrijedjanja. :roll: Post je editiran i doveden u prihvatljivo stanje. :D Nemojte vishe...

Hvala! 8)[/color]
Domagoj Baric, covjek iz te izborne kontrole ili whatever - vjecni student Pravnog fakulteta i jedan od najboljih Bezjakovih prijatelja.
Gleda ga kao idola, tvrdi da je to covjek koji ce uvijek naci novce za njegove projekte, kojih je do sada bilo bezbroj, s obzirom na to da je Baric predsjednik ili whatever hrvatske amaterske debatne lige ili slicno.
Anyway, gdje god se on pojavljuje dvije stvari dolaze sa njim:
1) bezjak ili njegov duh
2) neka mucka
stoga, pripazite se doticnog

Razumijem emocije, ali molim ipak malo pripaziti na osobne kvalifikacije i vrijedjanja. Rolling Eyes Post je editiran i doveden u prihvatljivo stanje. Very Happy Nemojte vishe...

Hvala! Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 5 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum