Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izbori za studentski zbor 26.1.2005
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 1:48 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm Biolozi SIGURNO nisu... davalo se listic po listic cijelo vrijeme. SLjedeci list je netko mogao dobiti tek kad je onaj prije nejega zavrsio...
Hmmm Biolozi SIGURNO nisu... davalo se listic po listic cijelo vrijeme. SLjedeci list je netko mogao dobiti tek kad je onaj prije nejega zavrsio...

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 2:03 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]
Steta za njih sto ti izbori ne funkcioniraju kao smjena Bezjaka sa mjesta predsjednika Hrvatskih studenstkih zborova, kada je omjer glasovanja bio 6:1, a odluka mora biti donesena jednoglasno....
[/quote]

Ne kuzim, sta si tocno rekao?
cinik (napisa):

Steta za njih sto ti izbori ne funkcioniraju kao smjena Bezjaka sa mjesta predsjednika Hrvatskih studenstkih zborova, kada je omjer glasovanja bio 6:1, a odluka mora biti donesena jednoglasno....

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 2:54 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="cinik"]
[/quote]

Ne kuzim, sta si tocno rekao?[/quote]

PB je donio pravilnik kojim ga se sa funkcije predsjednika HSZ-a moze smjeniti samo ako cijelo predsjednistvo ([b]pa i on sam[/b]) glasa za njegovu smjenu. Pa ga ides smjenit zbog toga kako obnasa duznost i imas 6 glasova za smjenu, a 1 protiv i ostaje na funkciji. Pogodi tko je glasao protiv... :tso: Mislim...jelda...nedodirljivi.

E, pa imam samo judnu rijec za nedodirljive: PIP :samurai:

[size=9]P.S. Fali nam smajli koji pipa prstom drugog smajlija.[/size]

Hans je u ironiji htio reci da je njima steta sto nije bilo pravilo da ako oni glasaju za sebe da ne mogu izgubiti izbore... :rotfl: :cry:
Anonymous (napisa):
cinik (napisa):

PB je donio pravilnik kojim ga se sa funkcije predsjednika HSZ-a moze smjeniti samo ako cijelo predsjednistvo (pa i on sam) glasa za njegovu smjenu. Pa ga ides smjenit zbog toga kako obnasa duznost i imas 6 glasova za smjenu, a 1 protiv i ostaje na funkciji. Pogodi tko je glasao protiv... Trudim Se Objasniti... Mislim...jelda...nedodirljivi.

E, pa imam samo judnu rijec za nedodirljive: PIP Ban-zaiiiiiii!

P.S. Fali nam smajli koji pipa prstom drugog smajlija.

Hans je u ironiji htio reci da je njima steta sto nije bilo pravilo da ako oni glasaju za sebe da ne mogu izgubiti izbore... Valjam se po podu od smijeha Crying or Very sad

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 9:55 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na jednom od listića na glasovanju (ne znam više kojem) su bili navedeni predstavnici svih godina. Je li dozvoljeno glasati za kandidate s nekoliko godina? Neke je to zbunilo.
Na jednom od listića na glasovanju (ne znam više kojem) su bili navedeni predstavnici svih godina. Je li dozvoljeno glasati za kandidate s nekoliko godina? Neke je to zbunilo.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 10:08 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"]Je li dozvoljeno glasati za kandidate s nekoliko godina?[/quote]

Dozvoljeno je. To je jedna mutava interpretacija sljedeceg:

[quote="Statut PMF-a, http://www.pmf.hr/statut/statut.htm"]
Članak 42.

Studentske predstavnike i njihove zamjenika u Fakultetsko vijeće neposredno bira podružnica studentskog zbora na Fakultetu koju čine svi studenti upisani na dodiplomske studije koje ustrojava i izvodi Fakultet sukladno članku 95. ovoga Statuta.

Za izbore studentskih predstavnika određuju se dvije izborne jedinice i to: jednu izbornu jedinicu čine svi studenti upisani na studij za obrazovanje nastavnika po svim godinama studija, a drugu izbornu jedinicu čine svi studenti upisani na studij za obrazovanje inženjera po svim godinama studija.

Izbori za studentske predstavnike i njihove zamjenike u Fakultetsko vijeće provode se po izbornim jedinicima na način da [b]svaka izborna jedinica bira po jednog predstavnika i zamjenika iz svake godine studija[/b].

Mandat studentskog predstavnika, odnosno njegovog zamjenika, u Fakultetskom vijeću traje dvije školske godine.

Studentski predstavnici ravnopravno sudjeluju s ostalim članovima u radu Fakultetskoga vijeća, osim u postupcima stjecanja magisterija i doktorata znanosti.
[/quote]

Dakle, kaze sto bira izborna jedinica, a izborno povjerenstvo je to protumacilo da svaki student bira sve godine. To je, inace, standardna praksa na PMF-u.

'ave fun!

Sinisa
Anja (napisa):
Je li dozvoljeno glasati za kandidate s nekoliko godina?

Dozvoljeno je. To je jedna mutava interpretacija sljedeceg:

Statut PMF-a, http://www.pmf.hr/statut/statut.htm (napisa):

Članak 42.

Studentske predstavnike i njihove zamjenika u Fakultetsko vijeće neposredno bira podružnica studentskog zbora na Fakultetu koju čine svi studenti upisani na dodiplomske studije koje ustrojava i izvodi Fakultet sukladno članku 95. ovoga Statuta.

Za izbore studentskih predstavnika određuju se dvije izborne jedinice i to: jednu izbornu jedinicu čine svi studenti upisani na studij za obrazovanje nastavnika po svim godinama studija, a drugu izbornu jedinicu čine svi studenti upisani na studij za obrazovanje inženjera po svim godinama studija.

Izbori za studentske predstavnike i njihove zamjenike u Fakultetsko vijeće provode se po izbornim jedinicima na način da svaka izborna jedinica bira po jednog predstavnika i zamjenika iz svake godine studija.

Mandat studentskog predstavnika, odnosno njegovog zamjenika, u Fakultetskom vijeću traje dvije školske godine.

Studentski predstavnici ravnopravno sudjeluju s ostalim članovima u radu Fakultetskoga vijeća, osim u postupcima stjecanja magisterija i doktorata znanosti.

Dakle, kaze sto bira izborna jedinica, a izborno povjerenstvo je to protumacilo da svaki student bira sve godine. To je, inace, standardna praksa na PMF-u.

'ave fun!

Sinisa

Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 11:22 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znači samo su dvije izborne jedinice. Na Filozofskom je svaka godina jedna izborna jedinica i još apsolventi peta. To je svakako bolje.
Znači samo su dvije izborne jedinice. Na Filozofskom je svaka godina jedna izborna jedinica i još apsolventi peta. To je svakako bolje.

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 11:35 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Također iz Statuta:
Članak 87.

Student može samo jedanput ponovno upisati istu godinu studija uz potporu Ministarstva znanosti i tehnologije.

Status redovitog studenta, koji studira uz potporu Ministarstva ima student za vrijeme propisanoga trajanja studija, a najduže za vrijeme koje je za trećinu duže od propisanoga trajanja studija, odnosno do kraja školske godine u kojoj taj rok istječe.

Polaznik koji je izgubio status redovitog studenta iz prethodnoga stavka ovoga članka ima pravo završiti započeti studij uz osiguravanje naknade troškova studija prema posebnoj odluci koju donosi dekan na prijedlog Fakultetskog kolegija.

[i]Ukupno trajanje studiranja ne može iznositi više od osam godina, u koje se vrijeme ne računa vrijeme mirovanja obveza redovitih studenata osim u izuzetnim slučajevima, a na temelju posebne odluke vijeća odsjeka.[/i]

Zanima me, kako se uopće mogu sada kandidirati na 2 godine osobe kojima će isteći tih 8 godina u manje od 2 godine.
Također iz Statuta:
Članak 87.

Student može samo jedanput ponovno upisati istu godinu studija uz potporu Ministarstva znanosti i tehnologije.

Status redovitog studenta, koji studira uz potporu Ministarstva ima student za vrijeme propisanoga trajanja studija, a najduže za vrijeme koje je za trećinu duže od propisanoga trajanja studija, odnosno do kraja školske godine u kojoj taj rok istječe.

Polaznik koji je izgubio status redovitog studenta iz prethodnoga stavka ovoga članka ima pravo završiti započeti studij uz osiguravanje naknade troškova studija prema posebnoj odluci koju donosi dekan na prijedlog Fakultetskog kolegija.

Ukupno trajanje studiranja ne može iznositi više od osam godina, u koje se vrijeme ne računa vrijeme mirovanja obveza redovitih studenata osim u izuzetnim slučajevima, a na temelju posebne odluke vijeća odsjeka.

Zanima me, kako se uopće mogu sada kandidirati na 2 godine osobe kojima će isteći tih 8 godina u manje od 2 godine.

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 11:37 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Dakle, ravnam se prema brojkama sa Cumezovog reporta, NA MATEMATICKOM DIJELU GLASOVANJA NE FALI NITI JEDAN GLAS, dakle stvar su zeznuli ili biolozi ili fizicari, no nekako mi se cini da to nije na stvari.
[/quote]

Gle ako ćeš koristit takvu argumentaciju pobit će te bez po' frke. Ti isti matematičari su mogli (iako vrlo nevjerovatno) pri biranju za PMF odnesti listić ne ubacivši ga u kutiju (koliko se sjećam to je bio argument na prošlim izborima za razliku popis glasača/listića u kutiji).

U zvonimirovoj je to bilo nemoguće s obzirom na posjećenost birališta (u svakom trenutku te gledalo 2-4 promatrača (ćonga + ksg) + glasački odbor, a mi smo imali upute da zabilježimo svakog tko zbriše sa listićem, što je nažalost dopušteno).

[speculation_mode]Lost je bio prilično siguran da je glasalo par prof. kemije, a po popisu ih je 0 (ali moguće da se zeznuo). Isto tako kolegice iz KSGa su mi rekle da je od svih geografa najviše glasovalo prof. geografije i geologije (zato jer su imali predavanja u zvonimirovoj tada), a po popisu ih je svega dvoje.[/speculation_mode] Ove informacije dakako ne možeš dokazati.

Za moje smjene na matematici nije zbrisao nitko. Ali to je bila moja smjena, a kasnije ne znam.

Meni je interesantan jedan drugi podatak na rezultatima za PMF-MO na 1. godini gdje je računica 53 + 5 + 1 = 58 ?!?
cinik (napisa):
Dakle, ravnam se prema brojkama sa Cumezovog reporta, NA MATEMATICKOM DIJELU GLASOVANJA NE FALI NITI JEDAN GLAS, dakle stvar su zeznuli ili biolozi ili fizicari, no nekako mi se cini da to nije na stvari.

Gle ako ćeš koristit takvu argumentaciju pobit će te bez po' frke. Ti isti matematičari su mogli (iako vrlo nevjerovatno) pri biranju za PMF odnesti listić ne ubacivši ga u kutiju (koliko se sjećam to je bio argument na prošlim izborima za razliku popis glasača/listića u kutiji).

U zvonimirovoj je to bilo nemoguće s obzirom na posjećenost birališta (u svakom trenutku te gledalo 2-4 promatrača (ćonga + ksg) + glasački odbor, a mi smo imali upute da zabilježimo svakog tko zbriše sa listićem, što je nažalost dopušteno).

[speculation_mode]Lost je bio prilično siguran da je glasalo par prof. kemije, a po popisu ih je 0 (ali moguće da se zeznuo). Isto tako kolegice iz KSGa su mi rekle da je od svih geografa najviše glasovalo prof. geografije i geologije (zato jer su imali predavanja u zvonimirovoj tada), a po popisu ih je svega dvoje.[/speculation_mode] Ove informacije dakako ne možeš dokazati.

Za moje smjene na matematici nije zbrisao nitko. Ali to je bila moja smjena, a kasnije ne znam.

Meni je interesantan jedan drugi podatak na rezultatima za PMF-MO na 1. godini gdje je računica 53 + 5 + 1 = 58 ?!?

cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 12:40 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]
[/quote]

Znam, zalimo se na sve i sva, ne sa tim tekstom, ofkors.

'ave fun!

Sinisa
nemo (napisa):

Znam, zalimo se na sve i sva, ne sa tim tekstom, ofkors.

'ave fun!

Sinisa

Maroje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

51 = 55 - 4

PostPostano: 13:06 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li ste glasali i na MO i na PMFu? Iz Jurićevog posta izgleda da je to u redu.
Da li ste glasali i na MO i na PMFu? Iz Jurićevog posta izgleda da je to u redu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:52 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Maroje"]Da li ste glasali i na MO i na PMFu? Iz Jurićevog posta izgleda da je to u redu.[/quote]
To je potpuno u redu :) nazalost, ljudi bas i nisu citali informativne letke ljepljene po faksu prije nego je poceo pravi rat plakatima :lol: ali to je i razumljivo, malo smo suvise zagadili aulu da bi ti plakati ostali upecatljivi :?

..a i ćongovi bi promatraci ubuduce mogli zauzeti aktivniji pristup informiranju ljudi na samim biralistima (to se najvise odnosi na prvu smjenu na Brdu)
Maroje (napisa):

To je potpuno u redu Smile nazalost, ljudi bas i nisu citali informativne letke ljepljene po faksu prije nego je poceo pravi rat plakatima Laughing ali to je i razumljivo, malo smo suvise zagadili aulu da bi ti plakati ostali upecatljivi Confused

..a i ćongovi bi promatraci ubuduce mogli zauzeti aktivniji pristup informiranju ljudi na samim biralistima (to se najvise odnosi na prvu smjenu na Brdu)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:12 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]..a i ćongovi bi [b]promatraci[/b] ubuduce mogli zauzeti aktivniji pristup informiranju ljudi na samim biralistima (to se najvise odnosi na prvu smjenu na Brdu)[/quote]

[b]PROMATRACI[/b], Zube, a ne [b]sluzba informacija[/b]... :g:

Biracko povjerenstvo (ili kako vec zovete ove koji sjede uz kutije) treba svakome, kad mu daje glasacki listic, objasniti sto i kako glasa. 8) Zvuci suludo, ali tako se to radi. :D Ili nisi izasao na nedavne predsjednicke izbore, pa ne znas? :-s

Dakle, ĆONG, GONG, ŽBONG,... samo [b]promatraju[/b] i, eventualno, upozore na nepravilnosti, no ne daju upute :!:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

PROMATRACI, Zube, a ne sluzba informacija... Mr. Green

Biracko povjerenstvo (ili kako vec zovete ove koji sjede uz kutije) treba svakome, kad mu daje glasacki listic, objasniti sto i kako glasa. Cool Zvuci suludo, ali tako se to radi. Very Happy Ili nisi izasao na nedavne predsjednicke izbore, pa ne znas? Eh?

Dakle, ĆONG, GONG, ŽBONG,... samo promatraju i, eventualno, upozore na nepravilnosti, no ne daju upute Exclamation

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:08 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][b]PROMATRACI[/b], Zube, a ne [b]sluzba informacija[/b]... :g:[/quote]
Informiranje studenata, pa i na dan izbora, je bila jedna od duznosti ĆONG-a 8)
vsego (napisa):
PROMATRACI, Zube, a ne sluzba informacija... Mr. Green

Informiranje studenata, pa i na dan izbora, je bila jedna od duznosti ĆONG-a Cool

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD

Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 15:15 ned, 30. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 15:14 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Biracko povjerenstvo (ili kako vec zovete ove koji sjede uz kutije) treba svakome, kad mu daje glasacki listic, objasniti sto i kako glasa. [/quote]mislim da se to zove biracki odbor. enivej, na listicima su bile upute. sve bi bilo okej da biracki odbor ljudima usput, dok im daje listic, kaze "procitaj upute na dnu prije glasanja".
osim toga ne bi skodilo da su malo jasnije srocene te upute. cak i meni, koja sam znala proceduru, su bile zbunjozne :roll:
vsego (napisa):
Biracko povjerenstvo (ili kako vec zovete ove koji sjede uz kutije) treba svakome, kad mu daje glasacki listic, objasniti sto i kako glasa.
mislim da se to zove biracki odbor. enivej, na listicima su bile upute. sve bi bilo okej da biracki odbor ljudima usput, dok im daje listic, kaze "procitaj upute na dnu prije glasanja".
osim toga ne bi skodilo da su malo jasnije srocene te upute. cak i meni, koja sam znala proceduru, su bile zbunjozne Rolling Eyes

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:20 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]na listicima su bile upute. sve bi bilo okej da biracki odbor ljudima usput, dok im daje listic, kaze "procitaj upute na dnu prije glasanja".
osim toga ne bi skodilo da su malo jasnije srocene te upute. cak i meni, koja sam znala proceduru, su bile zbunjozne :roll:[/quote]

Nisam bezveze povukao paralelu s predsjednickim izborima. :)

How hard can it be? :-s Treba zaokruziti [b]jednog[/b] predsjednickog kandidata. :D Ipak, dok me jedna teta trazila u popisu, druga mi je dala listic, uputila me da sjednem na jedno od predvidjenih mjesta, da procitam koji su kandidati i da zaokruzim onoga za koga zelim glasati. :) Ako imam pitanja, mogu im se slobodno obratiti. 8)

Nije neki pothvat da jedna osoba to izdeklamira dok druga trazi po popisu, a treca... ne znam, sjedi i izgleda ozbiljno. :g:
koryanshea (napisa):
na listicima su bile upute. sve bi bilo okej da biracki odbor ljudima usput, dok im daje listic, kaze "procitaj upute na dnu prije glasanja".
osim toga ne bi skodilo da su malo jasnije srocene te upute. cak i meni, koja sam znala proceduru, su bile zbunjozne Rolling Eyes

Nisam bezveze povukao paralelu s predsjednickim izborima. Smile

How hard can it be? Eh? Treba zaokruziti jednog predsjednickog kandidata. Very Happy Ipak, dok me jedna teta trazila u popisu, druga mi je dala listic, uputila me da sjednem na jedno od predvidjenih mjesta, da procitam koji su kandidati i da zaokruzim onoga za koga zelim glasati. Smile Ako imam pitanja, mogu im se slobodno obratiti. Cool

Nije neki pothvat da jedna osoba to izdeklamira dok druga trazi po popisu, a treca... ne znam, sjedi i izgleda ozbiljno. Mr. Green

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:30 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Nije neki pothvat da jedna osoba to izdeklamira dok druga trazi po popisu, a treca... ne znam, sjedi i izgleda ozbiljno. :g:[/quote]
Ocito je bio :evil:

Nego... [url=http://www.biram.org/vijest.asp?id={05ABC036-44F1-4993-B67B-6AA1E76B322B}]Eto i Ćongovog izvjestaja[/url] sa www.biram.org

kaze ovo:
[quote="ĆONG report za PMF-MO"]Rezultati glasovanja:

I.izborna jedinica -1.godina, PMF-MO
Ivan Bažulić 53
Karlo Lozovina 5
1 nevažeći listić
po popisu birača pristupilo 58 studenata

II.izborna jedinica - 2. godina, PMF-MO
Iva Radočaj 108
Fisnik Šabani 5
0 nevažećih listića
po popisu birača pristupilo 113 studenata

III. izborna lista - 3&4 godina, inž. - PMF-MO
Ines Šimičić 79
Irena Konjević 2
1 nevažeći listića
po popisu birača pristupilo 82 studenata

IV.izborna jedinica - 3&4 godina nastavničkog studija, PMF-MO
Nenad Solić 6 glasova
4 nevažeća listića
po popisu birača pristupilo 10 studenata [/quote]
vsego (napisa):
Nije neki pothvat da jedna osoba to izdeklamira dok druga trazi po popisu, a treca... ne znam, sjedi i izgleda ozbiljno. Mr. Green

Ocito je bio Evil or Very Mad

Nego... Eto i Ćongovog izvjestaja sa www.biram.org

kaze ovo:
ĆONG report za PMF-MO (napisa):
Rezultati glasovanja:

I.izborna jedinica -1.godina, PMF-MO
Ivan Bažulić 53
Karlo Lozovina 5
1 nevažeći listić
po popisu birača pristupilo 58 studenata

II.izborna jedinica - 2. godina, PMF-MO
Iva Radočaj 108
Fisnik Šabani 5
0 nevažećih listića
po popisu birača pristupilo 113 studenata

III. izborna lista - 3&4 godina, inž. - PMF-MO
Ines Šimičić 79
Irena Konjević 2
1 nevažeći listića
po popisu birača pristupilo 82 studenata

IV.izborna jedinica - 3&4 godina nastavničkog studija, PMF-MO
Nenad Solić 6 glasova
4 nevažeća listića
po popisu birača pristupilo 10 studenata

MADD

Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 15:31 ned, 30. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 15:31 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Informiranje studenata je bila jedna od duznosti ĆONG-a.
...
I neki su "promatraci" to shvatili ozbiljno i upozoravali ljude ako bi otisli nakon ubacivanja listica u samo jednu od kutija. Neki drugi su stajali iza ugla i razgovarali sa frendovima i o [b]tome[/b] sam ja pricao 8)[/quote]

Da bila je moja dužnost, ako me čovjek pita ili skužim da nekome očito nije jasno što bi on tu trebao, makar bi htio :D Naš zadatak [b]NIJE[/b] bio dovlačenje studenata na glasanje, zato jer se ovo što si gore rekao upravo tako može interpretirati (neovisno za koga žele glasati). Svatko tko je pitao mene ili nekoga iz glasačkog odbora je i dobio odgovor (većina ljudi je ili znala što im je radili ili je pitala 8) )

Na pojedincu je bilo koliko će se on angažirati, zato jer nije naš posao da vodimo nečiju kampanju. Ja bih rekao da ste vi ti koji bi sljedeći put morali bolje informirati studente :P

[b]edit:[/b] glasački odbor ovdje je bi puno više zatrpan glasačima nego onaj na predsjedničkim izborima i iskreno ne zamjeram im što nisu uvijek mogli biti na raspolaganju. Dakako glasački odbor je bio zatrpan zbog izgleda i organizacij izbornog mjesta što je krivica IPFa.

Informiranje studenata je bila jedna od duznosti ĆONG-a.
...
I neki su "promatraci" to shvatili ozbiljno i upozoravali ljude ako bi otisli nakon ubacivanja listica u samo jednu od kutija. Neki drugi su stajali iza ugla i razgovarali sa frendovima i o tome sam ja pricao Cool

Da bila je moja dužnost, ako me čovjek pita ili skužim da nekome očito nije jasno što bi on tu trebao, makar bi htio Very Happy Naš zadatak NIJE bio dovlačenje studenata na glasanje, zato jer se ovo što si gore rekao upravo tako može interpretirati (neovisno za koga žele glasati). Svatko tko je pitao mene ili nekoga iz glasačkog odbora je i dobio odgovor (većina ljudi je ili znala što im je radili ili je pitala Cool )

Na pojedincu je bilo koliko će se on angažirati, zato jer nije naš posao da vodimo nečiju kampanju. Ja bih rekao da ste vi ti koji bi sljedeći put morali bolje informirati studente Razz

edit: glasački odbor ovdje je bi puno više zatrpan glasačima nego onaj na predsjedničkim izborima i iskreno ne zamjeram im što nisu uvijek mogli biti na raspolaganju. Dakako glasački odbor je bio zatrpan zbog izgleda i organizacij izbornog mjesta što je krivica IPFa.

Zadnja promjena: nemo; 15:37 ned, 30. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:36 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]Da bila je moja dužnost, ako me čovjek pita ili skužim da nekome očito nije jasno što bi on tu trebao, makar bi htio :D[/quote]
:amen:
[quote="nemo"]Naš zadatak [b]NIJE[/b] bio dovlačenje studenata na glasanje, zato jer se ovo što si gore rekao upravo tako može interpretirati [/quote]
Nije mi bila namjena to tako interpretirati, tako da opet :amen: :)
[quote="nemo"]Na pojedincu je bilo koliko će se on angažirati, zato jer nije naš posao da vodimo nečiju kampanju. Ja bih rekao da ste vi ti koji bi sljedeći put morali bolje informirati studente :P[/quote]
Nasrecu, na iducim izborima se najvjerovatnije necu kandidirati, pa cu moguce imati i vise prstiju u funkcioniranju ćonga :twisted: O:)

..ali o tome na nekom drugom topicu na nekom drugom forumu :)
nemo (napisa):
Da bila je moja dužnost, ako me čovjek pita ili skužim da nekome očito nije jasno što bi on tu trebao, makar bi htio Very Happy

Ajde, dosta vise...
nemo (napisa):
Naš zadatak NIJE bio dovlačenje studenata na glasanje, zato jer se ovo što si gore rekao upravo tako može interpretirati

Nije mi bila namjena to tako interpretirati, tako da opet Ajde, dosta vise... Smile
nemo (napisa):
Na pojedincu je bilo koliko će se on angažirati, zato jer nije naš posao da vodimo nečiju kampanju. Ja bih rekao da ste vi ti koji bi sljedeći put morali bolje informirati studente Razz

Nasrecu, na iducim izborima se najvjerovatnije necu kandidirati, pa cu moguce imati i vise prstiju u funkcioniranju ćonga Twisted Evil Angel

..ali o tome na nekom drugom topicu na nekom drugom forumu Smile

MADD
[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 15:46 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Nasrecu, na iducim izborima se najvjerovatnije necu kandidirati, pa cu moguce imati i vise prstiju u funkcioniranju ćonga :twisted: O:)

..ali o tome na nekom drugom topicu na nekom drugom forumu :)[/quote]

Kako ono ide ... spremaš ražanj a zec je još u šumi :twisted: Ako će i biti ponovljenih izbora, morat ćeš se pošteno namučiti da dokažeš svoju nepristranost (u koju dubuko, duboko sumnjam :twisted: ). Osim ako ne misliš na izbore 2006 (ako ćemo se držat onog da su ovi trebali biti u 11. mjesecu 2004e) :rotfl: :rotfl:
Nasrecu, na iducim izborima se najvjerovatnije necu kandidirati, pa cu moguce imati i vise prstiju u funkcioniranju ćonga Twisted Evil Angel

..ali o tome na nekom drugom topicu na nekom drugom forumu Smile

Kako ono ide ... spremaš ražanj a zec je još u šumi Twisted Evil Ako će i biti ponovljenih izbora, morat ćeš se pošteno namučiti da dokažeš svoju nepristranost (u koju dubuko, duboko sumnjam Twisted Evil ). Osim ako ne misliš na izbore 2006 (ako ćemo se držat onog da su ovi trebali biti u 11. mjesecu 2004e) Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:50 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jos jedno pitanje neupucenog, a ocito znatizeljnog asistenta: zasto su svuda po plakatima pisale liste ("[i]lista STOP[/i]", "[i]koalicijska lista SUME: START[/i]"), a na listicima su, koliko sam shvatio, bili popisani pojedinci, bez pripadnosti listama? :-k

Preciznije, zanima me:

1. Tko odredjuje sto pise na listicu? :-k

2. (daleko vaznije) Zasto uz pojedince nije moglo pisati i na cijoj su listi (kao sto na glasackim listicima za predsjednicke izbore pishe koje stranke podrzavaju doticnog kandidata)? :-k

Hvala! 8)
Jos jedno pitanje neupucenog, a ocito znatizeljnog asistenta: zasto su svuda po plakatima pisale liste ("lista STOP", "koalicijska lista SUME: START"), a na listicima su, koliko sam shvatio, bili popisani pojedinci, bez pripadnosti listama? Think

Preciznije, zanima me:

1. Tko odredjuje sto pise na listicu? Think

2. (daleko vaznije) Zasto uz pojedince nije moglo pisati i na cijoj su listi (kao sto na glasackim listicima za predsjednicke izbore pishe koje stranke podrzavaju doticnog kandidata)? Think

Hvala! Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 7 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum