Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koka v Jaje |
Koka |
|
25% |
[ 4 ] |
Jaje |
|
31% |
[ 5 ] |
Nesto trece |
|
43% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 16 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Markec Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:20 ned, 23. 2. 2003 Naslov: |
|
|
Za jedno jaje potrebno je dvoje, osim ako to nije bila neka hibridna kokos koja je sama sebe jelti...
Za 2 jaja bile bi potrebne 2 kokosi i bar jedan pjetlic (koji nije bio monogaman).
Za njih bi bila potrebna minimalno 3 jaja itd...
Ovaj standardni pristup ne dovodi me do zakljucka... dakle....
U slucaju da je prvo bilo jaje, mogla bi se izlec koka, koja dalje nebi mogla nastaviti vrstu... (osim slucaja koke dvospolca)
U slucaju da je bila kokos prva (koka dvospolac) pa snesla jaje, vrsta se nebi odrzala, osim ako s nebi izleglo musko (ili jos jednu koku dvospolca)... opet ko' kaze da nebi snesla jos pokoje jaje... u ova dva slucaja posoje dvije mogucnosti parenja:
1) koka + dijete pilic = incest => koka pedofil
2) djete pilic + djete koka = incest
Zakljucak: koke i piceki su bolesna bica i nije ni cudo sto se intelektualno nisu razvili.
p.s. koke dvospolci nisu mogle opstati (ja bar nisam vidio nitijednu)
Za jedno jaje potrebno je dvoje, osim ako to nije bila neka hibridna kokos koja je sama sebe jelti...
Za 2 jaja bile bi potrebne 2 kokosi i bar jedan pjetlic (koji nije bio monogaman).
Za njih bi bila potrebna minimalno 3 jaja itd...
Ovaj standardni pristup ne dovodi me do zakljucka... dakle....
U slucaju da je prvo bilo jaje, mogla bi se izlec koka, koja dalje nebi mogla nastaviti vrstu... (osim slucaja koke dvospolca)
U slucaju da je bila kokos prva (koka dvospolac) pa snesla jaje, vrsta se nebi odrzala, osim ako s nebi izleglo musko (ili jos jednu koku dvospolca)... opet ko' kaze da nebi snesla jos pokoje jaje... u ova dva slucaja posoje dvije mogucnosti parenja:
1) koka + dijete pilic = incest => koka pedofil
2) djete pilic + djete koka = incest
Zakljucak: koke i piceki su bolesna bica i nije ni cudo sto se intelektualno nisu razvili.
p.s. koke dvospolci nisu mogle opstati (ja bar nisam vidio nitijednu)
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 23:52 ned, 23. 2. 2003 Naslov: |
|
|
Ja bih reko jaje ;)
Ja bih reko jaje
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
spike Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Darkec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Darkec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:12 pet, 21. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Darkec"]Gle Markec i Pero, nije prvo bila ni zaba ni jaje ni koka, nego prvo je bilo jedno selo u Moldaviji...
Tam ima jedan narodni obicaj da ljudi rastu u vrtu, i kak su prvo bili malo mutavi onda su nesli jaja i iz jaja se radale koke...znas ono stara koka masna juha:), i tak da zacetak svega treba trazit u Moldaviji...[/quote]
Ja iz ovoga zakljucujem da je ipak prije bilo jaje, pa tek onda kokos. Nitko ne tvrdi da prije jajeta nije bilo nesto trece... npr. selo u Moldaviji... :)
[quote="Darkec"]Imam novo pitanje : Kaj je od mog frenda stric mojoj frendici, a njena mama je jednom radila kolac pa je moj drugi frend upozno od frendice sestrinu frendicu i jednom su se vidli u Vrbovcu?[/quote]
Nije joj nista, osim ako su frendice u rodu. :)
Inace, "novo pitanje" bi bilo pristojno staviti kao novi topic... :?
Darkec (napisa): | Gle Markec i Pero, nije prvo bila ni zaba ni jaje ni koka, nego prvo je bilo jedno selo u Moldaviji...
Tam ima jedan narodni obicaj da ljudi rastu u vrtu, i kak su prvo bili malo mutavi onda su nesli jaja i iz jaja se radale koke...znas ono stara koka masna juha:), i tak da zacetak svega treba trazit u Moldaviji... |
Ja iz ovoga zakljucujem da je ipak prije bilo jaje, pa tek onda kokos. Nitko ne tvrdi da prije jajeta nije bilo nesto trece... npr. selo u Moldaviji...
Darkec (napisa): | Imam novo pitanje : Kaj je od mog frenda stric mojoj frendici, a njena mama je jednom radila kolac pa je moj drugi frend upozno od frendice sestrinu frendicu i jednom su se vidli u Vrbovcu? |
Nije joj nista, osim ako su frendice u rodu.
Inace, "novo pitanje" bi bilo pristojno staviti kao novi topic...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Darkec Forumaš(ica)
|
Postano: 22:05 pet, 21. 3. 2003 Naslov: |
|
|
Ok vsego, ovo kaj se tice stavljanja novog pitanja, budem ubuduce pripazio na taj stavak zakona br.xy, jos sam novi user, pa dok se ufuram u sve skupa, inace ovaj forum je bas forica...
Jer zapravo korijen rijeci forum je u rijeci fora, pa zato mora bit dobar :D
Ok vsego, ovo kaj se tice stavljanja novog pitanja, budem ubuduce pripazio na taj stavak zakona br.xy, jos sam novi user, pa dok se ufuram u sve skupa, inace ovaj forum je bas forica...
Jer zapravo korijen rijeci forum je u rijeci fora, pa zato mora bit dobar
_________________ You owe me!
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 22:14 pet, 21. 3. 2003 Naslov: |
|
|
A chicken and an egg are lying in bed. The chicken is leaning against the headboard smoking a cigarette, with a satisfied smile on its face.
The egg, looking a bit pissed off, grabs the sheet, rolls over, and says, "Well, I guess we finally answered THAT question."
A chicken and an egg are lying in bed. The chicken is leaning against the headboard smoking a cigarette, with a satisfied smile on its face.
The egg, looking a bit pissed off, grabs the sheet, rolls over, and says, "Well, I guess we finally answered THAT question."
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |