Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)
|
Postano: 22:11 čet, 3. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Evo, nakon što smo razriješili problematiku potpisa na profesorovim vratima :) , mogla bi neka dobra i obazriva dušica napisati svoje iskustvo na usmenom kod profesora Širole, such as:učestala pitanja, opis profesorova karaktera(može i lica :) ) iz neposredne blizine i slične dobro(na-znanje)došle stvari.
Evo, nakon što smo razriješili problematiku potpisa na profesorovim vratima , mogla bi neka dobra i obazriva dušica napisati svoje iskustvo na usmenom kod profesora Širole, such as:učestala pitanja, opis profesorova karaktera(može i lica ) iz neposredne blizine i slične dobro(na-znanje)došle stvari.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Stormbringer Forumaš(ica)
|
Postano: 21:15 čet, 10. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]Ajmo, današnji suborci! :SedamSmajlićaSviraRatničkeTrube:
Izložite atmosferu sa današnje fronte za one kojima bitka tek predstoji! :D[/quote]
došao s trojkom s kolokvija, prvi sam odgovarao danas, prvo pitanje bilo je što je funkcija, potom definicija inverzne funkcije (tu sam odmah počeo priču o uvjetu da je funkcija bijekcija da bi uopće imala inverz, pojam injekcije, surjekcije itd., premda će te profesor ovako i onako navesti na to prije ili kasnije :D ).
nakon ugodnog (?!) čavrljanja o funkcijama, pitao me definiciju kongruencije, naravno opet iz toga slijede svojstva kongruencije itd. usput mi je zadao još jednu kongruenciju za koju me pitao da li vrijedi ili ne, a dokazuje se direktno iz svojstava kongruencije... u to sve skupa implementirana je i priča o djeljivosti, klasama ostataka i tako dalje...
na kraju me pitao teorem o dijeljenju polinoma s ostatkom i dokaz (dokaz je bio za 4, barem sam stekao takav dojam) - naravno dokaz nisam znao, sveukpno ponuđena ocjena 3, prihvatio ju i doviđenja!
inače, sve one priče kak je prof. širola neznamnisamkakav pale su u vodu (barem što se mene tiče) - najnormalnije se čovjek ponaša, ispituje, navodi na pravi put ako malo zaglibiš krivo itd. tako da zaista mislim kako su te "priče" o prof. široli malo prenapuhane (usudio bih se reći, gadne opaske usijanih glava s namjerom da napakoste - samome sebi :?: :!: )
eto, sve od mene, sretno svima!!
pozdrav!
Vincent Van Ear (napisa): | Ajmo, današnji suborci! :SedamSmajlićaSviraRatničkeTrube:
Izložite atmosferu sa današnje fronte za one kojima bitka tek predstoji! |
došao s trojkom s kolokvija, prvi sam odgovarao danas, prvo pitanje bilo je što je funkcija, potom definicija inverzne funkcije (tu sam odmah počeo priču o uvjetu da je funkcija bijekcija da bi uopće imala inverz, pojam injekcije, surjekcije itd., premda će te profesor ovako i onako navesti na to prije ili kasnije ).
nakon ugodnog (?!) čavrljanja o funkcijama, pitao me definiciju kongruencije, naravno opet iz toga slijede svojstva kongruencije itd. usput mi je zadao još jednu kongruenciju za koju me pitao da li vrijedi ili ne, a dokazuje se direktno iz svojstava kongruencije... u to sve skupa implementirana je i priča o djeljivosti, klasama ostataka i tako dalje...
na kraju me pitao teorem o dijeljenju polinoma s ostatkom i dokaz (dokaz je bio za 4, barem sam stekao takav dojam) - naravno dokaz nisam znao, sveukpno ponuđena ocjena 3, prihvatio ju i doviđenja!
inače, sve one priče kak je prof. širola neznamnisamkakav pale su u vodu (barem što se mene tiče) - najnormalnije se čovjek ponaša, ispituje, navodi na pravi put ako malo zaglibiš krivo itd. tako da zaista mislim kako su te "priče" o prof. široli malo prenapuhane (usudio bih se reći, gadne opaske usijanih glava s namjerom da napakoste - samome sebi )
eto, sve od mene, sretno svima!!
pozdrav!
Zadnja promjena: Stormbringer; 8:55 pet, 11. 2. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:40 čet, 31. 3. 2005 Naslov: |
|
|
E, pa evo da i ja dam svoje viđenje usmenog; one priče da ljudi odgovaraju po sat vremena, etc...pa naravno da će se nekog ispitivat tak relativno dugo ak se mora iz njega izvlačit, čupat, i tak to... :? inače, prof. je korektan bio (što se tiče ljudi koji su sa mnom odgovarali i mene); čak je i par puta pričao dogodovštine "kako je to bilo kad je on studirao..." opuštajuće, pomaže razbijanju treme, ak je ima...8) onda; hmmmm.... ono, želi da shvatiš neš, ak već počneš o tome pričat
[quote]
jučer sam bila na usmenom kod profesora Širole i bilo je začuđujuće ugodno, profesor je stvarno drag, ne znam zašto kruže te strašne priče...
ljudi koji su pali nisu imali pojma, samo ne znam dal su oni bili toga svjesni jer su ipak pokušavali odgovorit na pitanja [/quote]
I agree....ma ljudi, samo se spremite što bolje možete i neće bit problema :wink:
p.s. I've got a new smurf :yes: :victory:
E, pa evo da i ja dam svoje viđenje usmenog; one priče da ljudi odgovaraju po sat vremena, etc...pa naravno da će se nekog ispitivat tak relativno dugo ak se mora iz njega izvlačit, čupat, i tak to... inače, prof. je korektan bio (što se tiče ljudi koji su sa mnom odgovarali i mene); čak je i par puta pričao dogodovštine "kako je to bilo kad je on studirao..." opuštajuće, pomaže razbijanju treme, ak je ima... onda; hmmmm.... ono, želi da shvatiš neš, ak već počneš o tome pričat
Citat: |
jučer sam bila na usmenom kod profesora Širole i bilo je začuđujuće ugodno, profesor je stvarno drag, ne znam zašto kruže te strašne priče...
ljudi koji su pali nisu imali pojma, samo ne znam dal su oni bili toga svjesni jer su ipak pokušavali odgovorit na pitanja |
I agree....ma ljudi, samo se spremite što bolje možete i neće bit problema
p.s. I've got a new smurf
_________________ Laganini...i stprljivo....
|
|
[Vrh] |
|
|