Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2.kolokvij iz RP1?*
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dupin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 15:50 sri, 2. 2. 2005    Naslov: 2.kolokvij iz RP1?* Citirajte i odgovorite

kada je 2 kolokvij iz računarskog praktikuma?? u koliko sati?? zašto nema nikakve obavjesti na oglasnim pločama????
kada je 2 kolokvij iz računarskog praktikuma?? u koliko sati?? zašto nema nikakve obavjesti na oglasnim pločama????

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:55 sri, 2. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je rijec o RP1 za profesore, evo upravo izvjesih. 8)

Gleda se [url=http://degiorgi.math.hr/rp1p.cgi]lista na kojoj ste provjeravali da li ste prijavljeni[/url], po 21 student svakih sat i pol, pocevsi od 12:00. 8)

Dakle:

Amadea Simic - Elvira Jakcin :arrow: u 12:00
Helena Francesevic - Karolina Spivak :arrow: u 13:30
Katarina Kadija - Marijana Piskor :arrow: u 15:00
Marin Vasiljevski - Nikolina Klismanic :arrow: u 16:30
Nikolina Matovinovic - anteJ[i][/i]@student.math.hr :arrow: u 18:00

8)
Ako je rijec o RP1 za profesore, evo upravo izvjesih. Cool

Gleda se lista na kojoj ste provjeravali da li ste prijavljeni, po 21 student svakih sat i pol, pocevsi od 12:00. Cool

Dakle:

Amadea Simic - Elvira Jakcin Arrow u 12:00
Helena Francesevic - Karolina Spivak Arrow u 13:30
Katarina Kadija - Marijana Piskor Arrow u 15:00
Marin Vasiljevski - Nikolina Klismanic Arrow u 16:30
Nikolina Matovinovic - anteJ@student.math.hr Arrow u 18:00

Cool

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 11:39 pet, 4. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće biti danas reza? :roll:
Hoće biti danas reza? Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:34 pet, 4. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url]http://web.math.hr/~igaly/RP1/rezultati.pdf[/url]

Treba pratiti profesorovu stranicu s obavijestima... :P

P.S. buba, cestitam. =D> Dobar je to rezultat. :D
http://web.math.hr/~igaly/RP1/rezultati.pdf

Treba pratiti profesorovu stranicu s obavijestima... Razz

P.S. buba, cestitam. Applause Dobar je to rezultat. Very Happy

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:07 pet, 4. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock: S U P E R ! ! ! :D Tnx. :P
Shocked S U P E R ! ! ! Very Happy Tnx. Razz

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:36 ned, 6. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala Bogu za forum!!!!I Šegu!Tek sad saznah gdje su rezultati.Pa se zahvaljujem na obavijesti.Još bih nešto pitala.Oni koji su dobili dovoljno bodova za prolaz i za potpis,da li oni moraju polagat usmeni dio iz Racunarskog praktikuma 1?Vi koji ste 100%sigurni,molim vas recite mi da znam da nisam u dvojbi.Hvala puno!!
Hvala Bogu za forum!!!!I Šegu!Tek sad saznah gdje su rezultati.Pa se zahvaljujem na obavijesti.Još bih nešto pitala.Oni koji su dobili dovoljno bodova za prolaz i za potpis,da li oni moraju polagat usmeni dio iz Racunarskog praktikuma 1?Vi koji ste 100%sigurni,molim vas recite mi da znam da nisam u dvojbi.Hvala puno!!

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:57 ned, 6. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iz [i]Računarskog praktikuma 1[/i] :bow: [b]nema[/b] usmenog ispita. Ali ako hoćeš čekaj da ti to i vsego potvrdi. :wink:
Iz Računarskog praktikuma 1 I bow before you nema usmenog ispita. Ali ako hoćeš čekaj da ti to i vsego potvrdi. Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:43 ned, 6. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

E ljudi a kad se može otić po potpis kod profesora Igalya.Samo za vrijeme konzultacija ili bilo kad,kad je u kabinetu?Recite mi molim vas,jer neki ne žive u Zagrebu da bi mogli doći kad se sjetepa da unaprijed mogu znati kad trebam doći.Hvala!
E ljudi a kad se može otić po potpis kod profesora Igalya.Samo za vrijeme konzultacija ili bilo kad,kad je u kabinetu?Recite mi molim vas,jer neki ne žive u Zagrebu da bi mogli doći kad se sjetepa da unaprijed mogu znati kad trebam doći.Hvala!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:35 ned, 6. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Iz [i]Računarskog praktikuma 1[/i] :bow: [b]nema[/b] usmenog ispita. Ali ako hoćeš čekaj da ti to i vsego potvrdi. :wink:[/quote]

vsego je poslao mail profesoru, u nadi da ce vam odgovoriti na ova pitanja. 8)

AFAIK, usmenog nema za one koji su polozili preko kolokvija, a nadam se i da ce napisati kad mozete doci po ocjenu. :)
buba (napisa):
Iz Računarskog praktikuma 1 I bow before you nema usmenog ispita. Ali ako hoćeš čekaj da ti to i vsego potvrdi. Wink

vsego je poslao mail profesoru, u nadi da ce vam odgovoriti na ova pitanja. Cool

AFAIK, usmenog nema za one koji su polozili preko kolokvija, a nadam se i da ce napisati kad mozete doci po ocjenu. Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:26 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kaj je s onima koji moraju pisat ponovo 2.kolokvij jer nisu skupili dovoljno bodova za prolaz?dali se treba prijavit i ocemo morat na usmeni ak dobro napisemo?
a kaj je s onima koji moraju pisat ponovo 2.kolokvij jer nisu skupili dovoljno bodova za prolaz?dali se treba prijavit i ocemo morat na usmeni ak dobro napisemo?

[Vrh]
goranigaly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
46 = 50 - 4

PostPostano: 14:20 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Ispit iz kolegija Računarski praktikum 1 Citirajte i odgovorite

1. Usmenog ispita iz ovog kolegija u pravilu nema. Oni koji su položili ispit u obliku kolokvija trebaju prijaviti ispit kroz ISVU i doći upisati ocjenu. Ocjene upisujem u doba usmenih ispita (petak-11.2, ponedjeljak-14.2, srijeda-16.2, četvrtak-17.2, petak-18.2, itd.)

2. Oni studenti koji trebaju ponovno polagati neki od kolokvija prijavljuju ispit za rok 14.2. Niti za njih nema usmenog ispita ukoliko skupe dovoljan broj bodova.

3. Studenti koji pišu ponovljeni kolokvij u cilju dobivanja potpisa NE MORAJU prijavljivati ispit. Ispit će prijaviti za sljedeći rok.
1. Usmenog ispita iz ovog kolegija u pravilu nema. Oni koji su položili ispit u obliku kolokvija trebaju prijaviti ispit kroz ISVU i doći upisati ocjenu. Ocjene upisujem u doba usmenih ispita (petak-11.2, ponedjeljak-14.2, srijeda-16.2, četvrtak-17.2, petak-18.2, itd.)

2. Oni studenti koji trebaju ponovno polagati neki od kolokvija prijavljuju ispit za rok 14.2. Niti za njih nema usmenog ispita ukoliko skupe dovoljan broj bodova.

3. Studenti koji pišu ponovljeni kolokvij u cilju dobivanja potpisa NE MORAJU prijavljivati ispit. Ispit će prijaviti za sljedeći rok.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice AIM MSNM
Gost

PostPostano: 15:54 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Re: Ispit iz kolegija Računarski praktikum 1 Citirajte i odgovorite

Znači ovi koji su položili ispit u obliku kolokvija trebaju prijaviti ispit kao i ostali, za ovaj rok, 14.02. :?:
A isto tako recimo ja prijavim ispit danas (09.02.) za 14.02., ali po ocjenu s kojom sam kolokvirala mogu doć već u petak (11.02.)?
Super. :D
Znači ovi koji su položili ispit u obliku kolokvija trebaju prijaviti ispit kao i ostali, za ovaj rok, 14.02. Question
A isto tako recimo ja prijavim ispit danas (09.02.) za 14.02., ali po ocjenu s kojom sam kolokvirala mogu doć već u petak (11.02.)?
Super. Very Happy

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 16:11 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedan mali problem... Prijave za 14.02. su bile danas do 12:00h. :shock: A ja naravno tek sada vidjeh ovu obavjest. :cry: Međutim pošto sam ja kolokvirala :D, da li bi mogla prijaviti ispit za travanj, a doći po ocjenu za vrijeme jednog od ovih datuma koji nudite? :roll:
Jedan mali problem... Prijave za 14.02. su bile danas do 12:00h. Shocked A ja naravno tek sada vidjeh ovu obavjest. Crying or Very sad Međutim pošto sam ja kolokvirala Very Happy, da li bi mogla prijaviti ispit za travanj, a doći po ocjenu za vrijeme jednog od ovih datuma koji nudite? Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:11 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prijava ispita je formalnost koju zahtijeva fakultetska administracija. :? Slobodno prijavite ispit za proljece, a po ocjenu dodjite kad odgovara i vama i profesoru. :)
Prijava ispita je formalnost koju zahtijeva fakultetska administracija. Confused Slobodno prijavite ispit za proljece, a po ocjenu dodjite kad odgovara i vama i profesoru. Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:47 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A mozemo li mi koji trebamo pisat sad taj kolokvij u 14.2. doc ga pisat iako ga nismo stigli prijaviti? a da onda formalnosti radi prijavimo onaj ispit u 4. mjesecu?
A mozemo li mi koji trebamo pisat sad taj kolokvij u 14.2. doc ga pisat iako ga nismo stigli prijaviti? a da onda formalnosti radi prijavimo onaj ispit u 4. mjesecu?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum