[quote="n0mad"]Da li profesori drze konzultacije i tijekom ispita, odnosno ktoz 2. mjesec?[/quote]
Najbolje ti je kontaktirati konkretnog profesora... službeno mislim da konzultacije ne treba držati dok nema nastave, ali ja npr. obično budem na faksu u vrijeme svojih konzultacija i u 2. mjesecu.
[quote]I, malo off topic, u koliko su sati uobicajeno ispiti iz kolegija prve godine, konkretnije elementarne matematike 1?[/quote]
Mislim da nema nekog općeg pravila... štoviše, sad kad ima hrpa studenata za usmeni, lako je zamislivo da se usmeni razvuku i kroz cijeli dan.
n0mad (napisa): | Da li profesori drze konzultacije i tijekom ispita, odnosno ktoz 2. mjesec? |
Najbolje ti je kontaktirati konkretnog profesora... službeno mislim da konzultacije ne treba držati dok nema nastave, ali ja npr. obično budem na faksu u vrijeme svojih konzultacija i u 2. mjesecu.
Citat: | I, malo off topic, u koliko su sati uobicajeno ispiti iz kolegija prve godine, konkretnije elementarne matematike 1? |
Mislim da nema nekog općeg pravila... štoviše, sad kad ima hrpa studenata za usmeni, lako je zamislivo da se usmeni razvuku i kroz cijeli dan.
|