Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ispitni rokovi
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 11:50 pon, 3. 3. 2003    Naslov: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

:shock: ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... :shock:
Shocked ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... Shocked

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
-13 = 3 - 16

PostPostano: 12:30 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]:shock: ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... :shock:[/quote]
(Ne)Službeni odgovor koji sam ja dobio od SUMA-e je:
"Nema se dovoljno para"
Zanimljivo je to da se Bezjaka xxxxxx to niš uopće ne tiče :roll:

I još nešto:
Mi imamo dva ljetna roka, dva jesenska i dekanski.
Svi ostali faksovi (možda ne svi, ali podosta njih) ima
tri ljetna, tri jesenska i dekanski.

Dakle, dva ispitna roka više od nas, plus svi ostali kolokviji koje oni imaju (da ne spominjem kako je naš faks daaaaaaaaaleko najteži :lol:)
Mislim, stvarno ga malo pretjeruju :roll:

[b]Admin edit:[/b] Slagao se ja ili ne s nekim karakterizacijama licnosti iz javnog zivota, molim autore da se suzdrze dodjeljivanja atributa uz konkretne ljude i/ili organizacije. :(
Anonymous (napisa):
Shocked ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... Shocked

"Nema se dovoljno para"
Zanimljivo je to da se Bezjaka xxxxxx to niš uopće ne tiče Rolling Eyes

I još nešto:
Mi imamo dva ljetna roka, dva jesenska i dekanski.
Svi ostali faksovi (možda ne svi, ali podosta njih) ima
tri ljetna, tri jesenska i dekanski.

Dakle, dva ispitna roka više od nas, plus svi ostali kolokviji koje oni imaju (da ne spominjem kako je naš faks daaaaaaaaaleko najteži Laughing)
Mislim, stvarno ga malo pretjeruju Rolling Eyes

Admin edit: Slagao se ja ili ne s nekim karakterizacijama licnosti iz javnog zivota, molim autore da se suzdrze dodjeljivanja atributa uz konkretne ljude i/ili organizacije. Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:10 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

Djeco, vi imate (cini mi se) [b]cetiri (4)[/b] predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? :roll: Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.

A, ako se "[i]nema para[/i]", onda barem da cujemo koliko to kosta ispitni rok. :? [b]Po stavkama![/b] 8)
Djeco, vi imate (cini mi se) cetiri (4) predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? Rolling Eyes Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.

A, ako se "nema para", onda barem da cujemo koliko to kosta ispitni rok. Confused Po stavkama! Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 14:39 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Djeco, vi imate (cini mi se) [b]cetiri (4)[/b] predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? :roll: Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.[/quote]
Oni hodaju okolo po gradskim trgovima i vrište da su i oni norci.

Baš su super :roll:

Nego, koga bi se moglo otić pitat, službeno, zakaj nema trećeg ljetnog roka?
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka :roll:
vsego (napisa):
Djeco, vi imate (cini mi se) cetiri (4) predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? Rolling Eyes Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.

Oni hodaju okolo po gradskim trgovima i vrište da su i oni norci.

Baš su super Rolling Eyes

Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka Rolling Eyes

[Vrh]
Guest odozgo
Gost

PostPostano: 15:26 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

... predstavnici bi se mogli recimo iskupiti (kada su već toliko mutavi :evil: da nisu nikome ni spomenuli da je jedna takva tema bila na dnevnom redu ) tako da organiziraju potpisivanje peticije ... :idea:
... predstavnici bi se mogli recimo iskupiti (kada su već toliko mutavi Evil or Very Mad da nisu nikome ni spomenuli da je jedna takva tema bila na dnevnom redu ) tako da organiziraju potpisivanje peticije ... Idea

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:21 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Nego, koga bi se moglo otić pitat, službeno, zakaj nema trećeg ljetnog roka?
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka :roll:[/quote]

Pada mi na pamet jedino prodekanica za nastavu, no nemam pojma koliko jesam ili nisam u pravu. :|

Navodno da je Vijece to jako slozno (mozda cak jednoglasno?) prihvatilo.

Trazite sluzbeno objasnjenje... :?

Ili, barem, jedan rok na pocetku 6. mjeseca. Neka kolidira s predavanjima. Bar da imate tu sansu, pa tko hoce nek izlazi na ispit.
C'Tebo (napisa):
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka Rolling Eyes

Pada mi na pamet jedino prodekanica za nastavu, no nemam pojma koliko jesam ili nisam u pravu. Neutral

Navodno da je Vijece to jako slozno (mozda cak jednoglasno?) prihvatilo.

Trazite sluzbeno objasnjenje... Confused

Ili, barem, jedan rok na pocetku 6. mjeseca. Neka kolidira s predavanjima. Bar da imate tu sansu, pa tko hoce nek izlazi na ispit.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:23 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"](Ne)Službeni odgovor koji sam ja dobio od SUMA-e je:
"Nema se dovoljno para"[/quote]

Meni se cini da se profacima zuri na more...
C'Tebo (napisa):
"Nema se dovoljno para"

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:43 pon, 3. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="C'Tebo"](Ne)Službeni odgovor koji sam ja dobio od SUMA-e je:
"Nema se dovoljno para"[/quote]

Meni se cini da se profacima zuri na more...[/quote]

... na fax-u vlada prilično trula atmosfera ... nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata (svaka čast izuzecima koji potvrđuju nepisano pravilo)... međutim jednim dijelom smo i sami krivi za situacije poput ove , jer očito predstavnici služe za dekoraciju na sjednicama ... :roll:
Anonymous (napisa):
C'Tebo (napisa):
"Nema se dovoljno para"

... na fax-u vlada prilično trula atmosfera ... nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata (svaka čast izuzecima koji potvrđuju nepisano pravilo)... međutim jednim dijelom smo i sami krivi za situacije poput ove , jer očito predstavnici služe za dekoraciju na sjednicama ... Rolling Eyes

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 0:41 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata [/quote]
Hm, dobro, ovo baš i nije skroz istina.
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)
Anonymous (napisa):
nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata

Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:11 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"][quote="Anonymous"]nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata [/quote]
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)[/quote]

Ruđer je udaljen od nas za jednu bus stanicu :wink:
C'Tebo (napisa):
Anonymous (napisa):

Ruđer je udaljen od nas za jednu bus stanicu Wink

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 16:00 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="C'Tebo"][quote="Anonymous"]nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata [/quote]
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)[/quote]

Ruđer je udaljen od nas za jednu bus stanicu :wink:[/quote]
A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?
Anonymous (napisa):
C'Tebo (napisa):
Anonymous (napisa):

Ruđer je udaljen od nas za jednu bus stanicu Wink

A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom Confused

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:07 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?[/quote]

Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. :wink:
A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom Confused[/quote]

Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. Wink

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 18:24 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote]A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?[/quote]

Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. :wink:[/quote]
Da, ali sveučilište je primarno tu zbog znanstvenog rada, ne zbog edukacije (ipak sveučilište spada pod Ministarstvo znanosti i tehnologije, a ne pod Ministarstvo školstva)

(i opet napominjem, bar si ja tak brijem)
Anonymous (napisa):
Citat:

Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. Wink

Da, ali sveučilište je primarno tu zbog znanstvenog rada, ne zbog edukacije (ipak sveučilište spada pod Ministarstvo znanosti i tehnologije, a ne pod Ministarstvo školstva)

(i opet napominjem, bar si ja tak brijem)

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 18:50 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote]A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?[/quote]
Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. :wink:[/quote]

jedna stanica vise je FIZIKA

nema _instituta_ za matematiku

btw, tko ti garantira da su oni htjeli biti profaci aka predavaci?
cinimise da im je to nuzno zlo.. nekima vise nekima manje....
Anonymous (napisa):
Citat:

C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 20:18 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]jedna stanica vise je FIZIKA

nema _instituta_ za matematiku[/quote]
Noup, jedna stanica više je ruđer ;)
Institut za fiziku je između fizike i ruđera.
Institut za vojna istraživanja je između fizike i fizike :D(ona zgrada preko puta geofizike)
(sad sam skužio nekaj, mi smo okruženi FIZIČARIMA :shock:)

Drugi dio je istina, nema instituta za matišu (brijem si da je to nepotrebno), ali ne mislim da je bit profesor na sveučlištu nužno [b]zlo[/b], brijem si da ima i drugih poslova (sad bi tu trebo uskočit netko tko ima iskustva u takvim pitanjima)
Nesi (napisa):

Noup, jedna stanica više je ruđer Wink
Institut za fiziku je između fizike i ruđera.
Institut za vojna istraživanja je između fizike i fizike Very Happy(ona zgrada preko puta geofizike)
(sad sam skužio nekaj, mi smo okruženi FIZIČARIMA Shocked)

Drugi dio je istina, nema instituta za matišu (brijem si da je to nepotrebno), ali ne mislim da je bit profesor na sveučlištu nužno zlo, brijem si da ima i drugih poslova (sad bi tu trebo uskočit netko tko ima iskustva u takvim pitanjima)

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:08 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="Anonymous"][quote]A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?[/quote]

cinimise da im je to nuzno zlo.. nekima vise nekima manje....[/quote]

Ok greška s tom jednom stanicom više , ali kužite što mislim .
Zašto im je to nužno zlo ? :? Misliš da nisu imali izbora ili ... :?:
Nesi (napisa):
Anonymous (napisa):
Citat:

Ok greška s tom jednom stanicom više , ali kužite što mislim .
Zašto im je to nužno zlo ? Confused Misliš da nisu imali izbora ili ... Question

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:30 uto, 4. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što se tiče znastvenog rada na našem faksu

www.math.hr/hr/znanost/projekti/main.html

a popis zaposlenih na faksu

www.math.hr/hr/ustanova/osoblje.html

nekako mi se čini da ih je malo u tim znastvenim projektima ...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:03 sri, 5. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Što se tiče znastvenog rada na našem faksu
nekako mi se čini da ih je malo u tim znastvenim projektima ...[/quote]

C'Tebo i Nesi su u pravu. Na sveucilistu, [b]znanost je primarna[/b]. Ne bih ulazio u raspravu o "nuznom zlu", jer se to razlikuje od profesora do profesora (tj. od asistenta do asistenta).

Jedan od preduvjeta za dobiti (i zadrzati) posao na faxu je clanstvo u barem jednom [b]znanstvenom[/b] projektu.

A gornji linkovi... Ne znam koliko su azurni, ali mene tamo nema, a clan sam projekta (kod doc. Caklovica) vec dvije godine. Takodjer, projekt koji je tamo naveden je ugasen prije godinu dana i od tada smo na skroz drugom projektu (koji opet on vodi) i to sa drugim ljudima. Daklem, nije bas referentan popis projekata... :(

Sve u svemu, mislim da popis projekata datira iz proslog stoljeca (vjerojatno 1998. kad je i nastao)... :shock:
Anonymous (napisa):

C'Tebo i Nesi su u pravu. Na sveucilistu, znanost je primarna. Ne bih ulazio u raspravu o "nuznom zlu", jer se to razlikuje od profesora do profesora (tj. od asistenta do asistenta).

Jedan od preduvjeta za dobiti (i zadrzati) posao na faxu je clanstvo u barem jednom znanstvenom projektu.

A gornji linkovi... Ne znam koliko su azurni, ali mene tamo nema, a clan sam projekta (kod doc. Caklovica) vec dvije godine. Takodjer, projekt koji je tamo naveden je ugasen prije godinu dana i od tada smo na skroz drugom projektu (koji opet on vodi) i to sa drugim ljudima. Daklem, nije bas referentan popis projekata... Sad

Sve u svemu, mislim da popis projekata datira iz proslog stoljeca (vjerojatno 1998. kad je i nastao)... Shocked

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:54 sri, 5. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Deca, trošite bezpotrebno energiju na ovakve rasprave .
Stvari su veoma jednostavne :
1. šuti i trpi
2. uči i pozdravi se društvenim životom
3. polaži ispite
I to je to .
Deca, trošite bezpotrebno energiju na ovakve rasprave .
Stvari su veoma jednostavne :
1. šuti i trpi
2. uči i pozdravi se društvenim životom
3. polaži ispite
I to je to .

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 17:23 sri, 5. 3. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Hm, dobro, ovo baš i nije skroz istina.

Prema kolektivnom ugovoru racuna se da zaposleni na fakultetima rade 50% radnog vremena nastavu, a 50% znanost.
C'Tebo (napisa):

Prema kolektivnom ugovoru racuna se da zaposleni na fakultetima rade 50% radnog vremena nastavu, a 50% znanost.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum