Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Raspored za ljetni semestar
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 12:37 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Raspored za ljetni semestar Citirajte i odgovorite

Kada ce biti objavljen raspored za ljetni semestar ili mozda vec postoji negdje na oglasnoj ploci na faksu?
Kada ce biti objavljen raspored za ljetni semestar ili mozda vec postoji negdje na oglasnoj ploci na faksu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 15:38 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma. Na oglasnoj još uvijek sve vrvi rezom što s pismenih, što od kolokvija. :roll: (provjereno prije dva sata 8)) Ali zato u našoj dragoj skriptarnici već ima za kupiti rasporede za 2. semestar. :D (ili sam barem ja tako čula :wink:)
Ma. Na oglasnoj još uvijek sve vrvi rezom što s pismenih, što od kolokvija. Rolling Eyes (provjereno prije dva sata Cool) Ali zato u našoj dragoj skriptarnici već ima za kupiti rasporede za 2. semestar. Very Happy (ili sam barem ja tako čula Wink)

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:54 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. oglasna ploca na kojoj su rasporedi i dalje sadrzi rasporede za 1. semestar

2. upravo provjereno - nema nikakvih rasporeda jos u skriptarnici.... :g:

ipak cemo joooos ceeeekaaatiiii :o)
1. oglasna ploca na kojoj su rasporedi i dalje sadrzi rasporede za 1. semestar

2. upravo provjereno - nema nikakvih rasporeda jos u skriptarnici.... Mr. Green

ipak cemo joooos ceeeekaaatiiii Big nose

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 15:57 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ah. Greda. :) U ostalom zakaj bi i trebali biti kada je danas 15., a 2. semestar počinje 28. :D Uživajmo dok možemo! :P
Ah. Greda. Smile U ostalom zakaj bi i trebali biti kada je danas 15., a 2. semestar počinje 28. Very Happy Uživajmo dok možemo! Razz

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 17:47 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

_ljetni_ semestar :lol: aaaah, kako optimisticno ovo zvuci :D
_ljetni_ semestar Laughing aaaah, kako optimisticno ovo zvuci Very Happy

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:12 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto optimistično? :D
Zašto optimistično? Very Happy

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 22:36 uto, 15. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitanje o tome kada će raspored biti poznat javnosti najbolje je uputiti satničaru
(dr M. Krnić), zar ne?

- Nenad.
Pitanje o tome kada će raspored biti poznat javnosti najbolje je uputiti satničaru
(dr M. Krnić), zar ne?

- Nenad.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:25 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto ne ostave isto kao i prošle godine? :? Mislim, znam da moraju mijenjati radi profesora, ali sumnjam da moraju tako jako dramatično mijenjati. :roll:
Zašto ne ostave isto kao i prošle godine? Confused Mislim, znam da moraju mijenjati radi profesora, ali sumnjam da moraju tako jako dramatično mijenjati. Rolling Eyes

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:40 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Novi kolegiji, nova nastavna zaduzenja, manjak slobodnih predavaonica... Neki termini ce sigurno ostati isti, no vjerujem da ce ove godine satnicar imati puno posla.
Novi kolegiji, nova nastavna zaduzenja, manjak slobodnih predavaonica... Neki termini ce sigurno ostati isti, no vjerujem da ce ove godine satnicar imati puno posla.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 15:01 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]manjak slobodnih predavaonica...[/quote]
ma da ..... nek ja sjedim na podu dok se prostorije iznajmljuju :roll:
krcko (napisa):
manjak slobodnih predavaonica...

ma da ..... nek ja sjedim na podu dok se prostorije iznajmljuju Rolling Eyes

fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 15:41 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Novi kolegiji, nova nastavna zaduzenja, manjak slobodnih predavaonica... Neki termini ce sigurno ostati isti, no vjerujem da ce ove godine satnicar imati puno posla.[/quote]

Imao je i ima jos :wink: Raspored ce biti objavljen negdje izmedju ovog i iduceg petka. Osobno, ne vjerujem da ce to biti prije iduceg tjedna jer se mora obaviti i uskladjivanje odnosno provjera termina s pmf-ovskim odsjecima koji kod nas slusaju neke matematike.

Evo i malo inside-information od bivseg satnicara, kako bi se povecalo razumijevanje za sadasnjeg i buduceg :lol:

Puno tog slici na prosli semestar, ali: nisu svi kolegiji dvosemestralni ili s kontraparom zimski-ljetni semestar => asimetrija => poneki pomak => vise pomaka => ...
Hocu reci: iako je svakom satnicaru cilj da sto vise ostavi isto kao zimus ili bar lanjskog ljetnog semestra, to obicno uspijeva oko 75%. Razlozi su sto i jedan mali pomak zbog manjka prostorija i jos vise zbog raznih smjerova koji slusaju iste kolegije moze izazvati citavu lavinu pomaka. Dosta je i da se npr. profesor ili asistent promijeni. Ne mora on imat nikakvu posebnu zelju, a da ipak ne moze imati u nekom terminu nastavu - npr. jer u tom terminu vec ima neki kolegij ili je duzan biti na svom znanstvenom seminaru.

pozdrav
fmb :patkica:
krcko (napisa):

Imao je i ima jos Wink Raspored ce biti objavljen negdje izmedju ovog i iduceg petka. Osobno, ne vjerujem da ce to biti prije iduceg tjedna jer se mora obaviti i uskladjivanje odnosno provjera termina s pmf-ovskim odsjecima koji kod nas slusaju neke matematike.

Evo i malo inside-information od bivseg satnicara, kako bi se povecalo razumijevanje za sadasnjeg i buduceg Laughing

Puno tog slici na prosli semestar, ali: nisu svi kolegiji dvosemestralni ili s kontraparom zimski-ljetni semestar ⇒ asimetrija ⇒ poneki pomak ⇒ vise pomaka ⇒ ...
Hocu reci: iako je svakom satnicaru cilj da sto vise ostavi isto kao zimus ili bar lanjskog ljetnog semestra, to obicno uspijeva oko 75%. Razlozi su sto i jedan mali pomak zbog manjka prostorija i jos vise zbog raznih smjerova koji slusaju iste kolegije moze izazvati citavu lavinu pomaka. Dosta je i da se npr. profesor ili asistent promijeni. Ne mora on imat nikakvu posebnu zelju, a da ipak ne moze imati u nekom terminu nastavu - npr. jer u tom terminu vec ima neki kolegij ili je duzan biti na svom znanstvenom seminaru.

pozdrav
fmb Patkica

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:32 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uf! :D Djeluje strašno! :shock: Doduše, moja mama bi to ovako rekla: nema tu niš teškog, ako ima znanja iz kombinatorike. :wink:
Uf! Very Happy Djeluje strašno! Shocked Doduše, moja mama bi to ovako rekla: nema tu niš teškog, ako ima znanja iz kombinatorike. Wink

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 11:21 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Doduše, moja mama bi to ovako rekla: nema tu niš teškog, ako ima znanja iz kombinatorike. [/quote]
A kako satničar drži vježbe iz Kombinatorike, valjda će se nekako snaći... :D
buba (napisa):
Doduše, moja mama bi to ovako rekla: nema tu niš teškog, ako ima znanja iz kombinatorike.

A kako satničar drži vježbe iz Kombinatorike, valjda će se nekako snaći... Very Happy

[Vrh]
fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 15:32 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="buba"]Doduše, moja mama bi to ovako rekla: nema tu niš teškog, ako ima znanja iz kombinatorike. [/quote]
A kako satničar drži vježbe iz Kombinatorike, valjda će se nekako snaći... :D[/quote]

A trebat ce mu i ponesto diskretne matematike, pa sad.... hm... :lol: 8)
vjekovac (napisa):
buba (napisa):
Doduše, moja mama bi to ovako rekla: nema tu niš teškog, ako ima znanja iz kombinatorike.

A kako satničar drži vježbe iz Kombinatorike, valjda će se nekako snaći... Very Happy

A trebat ce mu i ponesto diskretne matematike, pa sad.... hm... Laughing Cool

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:15 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inače ima sada na "tržištu" jedan super (komplicirani) programčić za slaganje rasporeda, koji je tek nedavno (prije [u]možda[/u] dvije godine) ugledao svjetlo dana :D. Navodno ga koriste tek X. gimnazija i još neke osnovne škole, ali [i]neki[/i] kažu da više odmaže :lol:, nego što pomaže. :( Mislim, da je to ipak samo još jedan dokaz da je čovjek u nekim stvarima još uvijek ne zamjenjiv. :wink:
Inače ima sada na "tržištu" jedan super (komplicirani) programčić za slaganje rasporeda, koji je tek nedavno (prije možda dvije godine) ugledao svjetlo dana Very Happy. Navodno ga koriste tek X. gimnazija i još neke osnovne škole, ali neki kažu da više odmaže Laughing, nego što pomaže. Sad Mislim, da je to ipak samo još jedan dokaz da je čovjek u nekim stvarima još uvijek ne zamjenjiv. Wink

[Vrh]
fugolina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 18:04 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

i..jel netko saznao raspored za ovaj semestar?? ima li ga možda negdje na netu??? lol
i..jel netko saznao raspored za ovaj semestar?? ima li ga možda negdje na netu??? Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:03 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema još ništa. :( Do petka će ga valjda biti negdje na faxu. :wink:
Nema još ništa. Sad Do petka će ga valjda biti negdje na faxu. Wink

[Vrh]
fugolina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 19:08 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a skriptarnica??? ? ?
a skriptarnica??? Question Confused

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:28 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

15.02. je Nesi provjerila, i tada još nije bilo ništa. :cry: (Znam da je danas 23. 8)) Ako pročitaš malo ove prethodne postove, vidjet ćeš da najvjerojatnije do petka još neće biti ništa. :( Čemu nestrpljenje? :shock:
15.02. je Nesi provjerila, i tada još nije bilo ništa. Crying or Very sad (Znam da je danas 23. Cool) Ako pročitaš malo ove prethodne postove, vidjet ćeš da najvjerojatnije do petka još neće biti ništa. Sad Čemu nestrpljenje? Shocked

[Vrh]
fugolina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 19:38 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma pročitala sam. kombiniram si neki job pa me čisto informativno zanima kakav je raspored. joooj...uvijek sam bika nestrpljiva!!!! lol nego, a hoće li netko ga staviti na net (kad dođe u skriptarnicu)? sumnjam da ćemo svi biti u petak na faxu,a u pon počinju predavanja! thanx!!
ma pročitala sam. kombiniram si neki job pa me čisto informativno zanima kakav je raspored. joooj...uvijek sam bika nestrpljiva!!!! Laughing nego, a hoće li netko ga staviti na net (kad dođe u skriptarnicu)? sumnjam da ćemo svi biti u petak na faxu,a u pon počinju predavanja! thanx!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum