[quote="steelworker"][quote="Nesi"]a racunarci i financijska..... ne kazem da ih nema... ali ih ne vesele iste stvari..... [/quote]
Kaslj, kaslj...
<snip>
Ma zapravo se slazem s tim sto si htjela rec, ali mislim da te generalne ocjene nisu bas najsretnije rjesenje... :neznam:[/quote]
S obzirom na temu rasprave, ovo je ocito sporedna izjava koju ne treba tako bukvalno shvacati, pogotovo sto je i Nesi na Racunarstvu. :)
[quote="steelworker"]Ako se netko ide tome rugati, to je onda problem te osobe..[/quote]
Ne, onda problem te osobe postaju Administratorski i moderatorski pendreci, Abuse sluzbe i slicne divote. :twisted: ;)
Besides, rugati se moze i gostu, zar ne? ;)
steelworker (napisa): | Nesi (napisa): | a racunarci i financijska..... ne kazem da ih nema... ali ih ne vesele iste stvari..... |
Kaslj, kaslj...
<snip>
Ma zapravo se slazem s tim sto si htjela rec, ali mislim da te generalne ocjene nisu bas najsretnije rjesenje...  |
S obzirom na temu rasprave, ovo je ocito sporedna izjava koju ne treba tako bukvalno shvacati, pogotovo sto je i Nesi na Racunarstvu.
steelworker (napisa): | Ako se netko ide tome rugati, to je onda problem te osobe.. |
Ne, onda problem te osobe postaju Administratorski i moderatorski pendreci, Abuse sluzbe i slicne divote.
Besides, rugati se moze i gostu, zar ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|