Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Stormbringer Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Stormbringer Forumaš(ica)

|
Postano: 19:31 sub, 12. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Stormbringer"]...ako se smijem nadovezati na pitanja...
ako sam kolokvirao s 4, isto tako negdje malo iznad 75% i prodjem onaj mali testić ujutro - kolike su šanse da prodjem i sveukupno?? bez tendencija na peticu, samo prolaz prvenstveno...
hvala![/quote]
heh, valjda jedina "luda" koja citira samog sebe... :?
iskreno i toplo ( :D ) molim sve dobre ljude da podijele ovdje vlastita iskustva s ovih "testića" kod profesora antonića...
kako to otprilike izgleda? koliko pitanja i da li svi imaju ista pitanja, bez obzira na broj bodova (tj. ocjenom) kojom su došli na usmeni?
radi li se tu većinom o dokazima, definicijama, zadacima, što, što?? :shock:
i da, može li se to uopće proći bez znanja dokaza teorema? :lol:
postoji li možda kakva skriptica pitanja ili neki popis pitanja koja su najfrekventinija (poučen nekim sjajnim primjerima s podforuma "elementarna matematika", ovo je vapaj očajnog!)
puno pitanja neiskusna brucoša, pliz help!!
puno hvala!
pozdrav
Stormbringer (napisa): | ...ako se smijem nadovezati na pitanja...
ako sam kolokvirao s 4, isto tako negdje malo iznad 75% i prodjem onaj mali testić ujutro - kolike su šanse da prodjem i sveukupno?? bez tendencija na peticu, samo prolaz prvenstveno...
hvala! |
heh, valjda jedina "luda" koja citira samog sebe...
iskreno i toplo ( ) molim sve dobre ljude da podijele ovdje vlastita iskustva s ovih "testića" kod profesora antonića...
kako to otprilike izgleda? koliko pitanja i da li svi imaju ista pitanja, bez obzira na broj bodova (tj. ocjenom) kojom su došli na usmeni?
radi li se tu većinom o dokazima, definicijama, zadacima, što, što??
i da, može li se to uopće proći bez znanja dokaza teorema?
postoji li možda kakva skriptica pitanja ili neki popis pitanja koja su najfrekventinija (poučen nekim sjajnim primjerima s podforuma "elementarna matematika", ovo je vapaj očajnog!)
puno pitanja neiskusna brucoša, pliz help!!
puno hvala!
pozdrav
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 11:39 čet, 17. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Evo mog iskustva!
Imala sam u ponedjeljak pismeni dio usmenog gdje su bila dva pitanja i trajalo je 45 minuta.Svako pitanje ti je imalo podpitanja.Evo ih:
1. Što je to stupčani a što redčani rang matrice?U kakvoj su oni vezi?Dokažite!
2. Što je to baza vektorskog prostora?Kada kažemo da je vektorski prostor konačnodimenzionalan?Dokažite da svaki konačnodimenzionalan prostor ima svoju bazu.
Svi smo imali ista pitanja i nisi mogao ništa prepisati jer smo sjedili jedan iza drugoga.E da i cijelo vrijeme je sijedio na stolcu.Moraš nešto napisati jer u protivnom padaš.
:!: ovo je važno :!: on će vas pitati poslije tog malog testića da li hoćete da on podere to što ste napisali ako ste sigurni da niste dobro napisali test.Ak tražiš da ti podere on će to napraviti i tretirat će to tako da kao upoće nisi došao na usmeni tj. neće ti upisati pad.
Lik je zaista faca i pol!!!!!!!!
A na usmenom (ja sam pala) je bilo dobro.Pita uglavnom sve.Pa makar odgovarao za 2 pitat će te da nešta dokažeš pa bio to i najteži teorem.To šta svi kažu da on popušta nije istina, ali je ipak lik fenomenalan i sve pohvale.Možda te bude pitao ono što si napisao na testiću a možda i ne.Ali često ne pita to sa testa.Moraš znati dokazat množenje matrica,v.prostor i potprostor,suma (direktna) potprostora,sve važne teoreme i moraš znati sve objasniti.Ak neznaš množenje matrica napisati u općem obliku onda te nema šta pitati tj. padaš. Najvažnije je da naglasiš ako je nešto jedinstveno jer mu je to bitno kao kod lin. kombinacije. Na usmenom možeš sve očekivati i ne vrijedi ti učiti zadnja tri dana jer je to teško da u tom vremenu toliko shvatiš te sve dokaze.
Rekao je da će lista za 2.rok biti u čitaonici dolje početkom sljedećeg tjedna, a za usmeni još nezna ali će biti negdje tokom nastave.Rekao je da će biti onaj prvi tjedan nastave tak da se odmah riješi toga.
Tak ljudi ovo vam je moj dojam!Samo se nemojte smrznuti pred njega jer je lik toliko tolerantan da je to za nepovjerovati.
[b]Sretno vam ljudi (a i meni) i ne trebate se ničega bojati.
Pozdrav [/b] :D
Evo mog iskustva!
Imala sam u ponedjeljak pismeni dio usmenog gdje su bila dva pitanja i trajalo je 45 minuta.Svako pitanje ti je imalo podpitanja.Evo ih:
1. Što je to stupčani a što redčani rang matrice?U kakvoj su oni vezi?Dokažite!
2. Što je to baza vektorskog prostora?Kada kažemo da je vektorski prostor konačnodimenzionalan?Dokažite da svaki konačnodimenzionalan prostor ima svoju bazu.
Svi smo imali ista pitanja i nisi mogao ništa prepisati jer smo sjedili jedan iza drugoga.E da i cijelo vrijeme je sijedio na stolcu.Moraš nešto napisati jer u protivnom padaš.
ovo je važno on će vas pitati poslije tog malog testića da li hoćete da on podere to što ste napisali ako ste sigurni da niste dobro napisali test.Ak tražiš da ti podere on će to napraviti i tretirat će to tako da kao upoće nisi došao na usmeni tj. neće ti upisati pad.
Lik je zaista faca i pol!!!!!!!!
A na usmenom (ja sam pala) je bilo dobro.Pita uglavnom sve.Pa makar odgovarao za 2 pitat će te da nešta dokažeš pa bio to i najteži teorem.To šta svi kažu da on popušta nije istina, ali je ipak lik fenomenalan i sve pohvale.Možda te bude pitao ono što si napisao na testiću a možda i ne.Ali često ne pita to sa testa.Moraš znati dokazat množenje matrica,v.prostor i potprostor,suma (direktna) potprostora,sve važne teoreme i moraš znati sve objasniti.Ak neznaš množenje matrica napisati u općem obliku onda te nema šta pitati tj. padaš. Najvažnije je da naglasiš ako je nešto jedinstveno jer mu je to bitno kao kod lin. kombinacije. Na usmenom možeš sve očekivati i ne vrijedi ti učiti zadnja tri dana jer je to teško da u tom vremenu toliko shvatiš te sve dokaze.
Rekao je da će lista za 2.rok biti u čitaonici dolje početkom sljedećeg tjedna, a za usmeni još nezna ali će biti negdje tokom nastave.Rekao je da će biti onaj prvi tjedan nastave tak da se odmah riješi toga.
Tak ljudi ovo vam je moj dojam!Samo se nemojte smrznuti pred njega jer je lik toliko tolerantan da je to za nepovjerovati.
Sretno vam ljudi (a i meni) i ne trebate se ničega bojati.
Pozdrav
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|