Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Morpheus Forumaš(ica)

|
Postano: 13:33 sri, 16. 2. 2005 Naslov: Pitanja u vezi pada,parcijale(iliti ovo ce malo da me boli) |
|
|
Upisao sam parcijalu 2 godine,za upis mi fali analiza.Problem se javlja u tome sto sam sada pao 2 put analizu,komisije se plasim kao vrag svete vode,Dakle imam ogroman pritisak 3 izlazak na pismeni poslije kojeg ,nadam se, slijedi usmeni-face to face s profesorom= stres^2. U slucaju da ne dam analizu, a to je pad, zanima me sto ce bit s ispitima iz 2 godine koje bih kao dao.
Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u)
p.s. vidimo se na forumu analize 1 :) :roll: :( :cry:
Upisao sam parcijalu 2 godine,za upis mi fali analiza.Problem se javlja u tome sto sam sada pao 2 put analizu,komisije se plasim kao vrag svete vode,Dakle imam ogroman pritisak 3 izlazak na pismeni poslije kojeg ,nadam se, slijedi usmeni-face to face s profesorom= stres^2. U slucaju da ne dam analizu, a to je pad, zanima me sto ce bit s ispitima iz 2 godine koje bih kao dao.
Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u)
p.s. vidimo se na forumu analize 1
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:44 sri, 16. 2. 2005 Naslov: |
|
|
1. Bolje od ovog faxa neces naci. :g:
2. Isplati se zavrsiti ovaj fax; ja sam se kod upisa neckao, no da danas biram, odmah bih dojurio na Brdo. 8) Naprosto, fascinantno je kako pocnes razmisljati i ne kuzis kako ljudi oko tebe "nista ne kuze" ;) A ucenje Analize (koju nisam volio) za diplomski je najveci gust - u jedan dan savladas sve i nije ti jasno sto tu nije (bilo) jasno. :lol:
3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. :D Skupis li uvjete za drugu (moze se to i bez MA, zar ne?), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. :)
4. Sto ce biti s ispitima s druge godine? :-s Pa, nista - ako si ih dao, onda si ih dao. :D To se moze ponistiti samo ako se utvrdi nelegalni prolaz (recimo, otkrije se da si poslao susjedovog kanarinca da pishe umjesto tebe :g:)
1. Bolje od ovog faxa neces naci.
2. Isplati se zavrsiti ovaj fax; ja sam se kod upisa neckao, no da danas biram, odmah bih dojurio na Brdo. Naprosto, fascinantno je kako pocnes razmisljati i ne kuzis kako ljudi oko tebe "nista ne kuze" A ucenje Analize (koju nisam volio) za diplomski je najveci gust - u jedan dan savladas sve i nije ti jasno sto tu nije (bilo) jasno.
3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. Skupis li uvjete za drugu (moze se to i bez MA, zar ne?), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu.
4. Sto ce biti s ispitima s druge godine? Pa, nista - ako si ih dao, onda si ih dao. To se moze ponistiti samo ako se utvrdi nelegalni prolaz (recimo, otkrije se da si poslao susjedovog kanarinca da pishe umjesto tebe )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 11:11 čet, 17. 2. 2005 Naslov: Re: Pitanja u vezi pada,parcijale(iliti ovo ce malo da me bo |
|
|
[quote="Morpheus"]Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u)[/quote]
Stisni tu analizu ;)
Sto se tice "prebacivanja", to ti ne radi bas tako :? Mozes upisati drugi faks. Ako prodjes prag za upis uz potporu ministartstva onda ces se prije morati ispisati ovdje a tek onda predati papire za upis tamo.
Prijenos kolegija ide preko posebnog formulara kojeg ti daju u skriptarnici i molbe koju zajedno sa tim formularom (ovjerenim u referadi) predajes u njihovu referadu ili kamo te vec dalje sa time posalju. Ako zahvaljujuci polozenim kolegijima dobijes pravo upisa vise godine studija (ili barem jako blizu toga) onda mozda mozes stogod dogovoriti sa njiovim prodekanom za nastavu, ali to nije sigurno.
Ono sto jest sigurno jest da ti po svoj prilici samo Analiza 2 moze zamijeniti Matematiku 2 na npr prometu ili tehnickom veleucilistu (elektrotehnicki i informaticki odjel). A analiza 1 ti je po svoj prilici nuzna za priznavanje matematike 1, tako da..... Polozi tu analizu kako god kasnije postupao ;)
Morpheus (napisa): | Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u) |
Stisni tu analizu
Sto se tice "prebacivanja", to ti ne radi bas tako Mozes upisati drugi faks. Ako prodjes prag za upis uz potporu ministartstva onda ces se prije morati ispisati ovdje a tek onda predati papire za upis tamo.
Prijenos kolegija ide preko posebnog formulara kojeg ti daju u skriptarnici i molbe koju zajedno sa tim formularom (ovjerenim u referadi) predajes u njihovu referadu ili kamo te vec dalje sa time posalju. Ako zahvaljujuci polozenim kolegijima dobijes pravo upisa vise godine studija (ili barem jako blizu toga) onda mozda mozes stogod dogovoriti sa njiovim prodekanom za nastavu, ali to nije sigurno.
Ono sto jest sigurno jest da ti po svoj prilici samo Analiza 2 moze zamijeniti Matematiku 2 na npr prometu ili tehnickom veleucilistu (elektrotehnicki i informaticki odjel). A analiza 1 ti je po svoj prilici nuzna za priznavanje matematike 1, tako da..... Polozi tu analizu kako god kasnije postupao
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:04 čet, 17. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva[/quote]to se moze, 100%
bily (napisa): | samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva | to se moze, 100%
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Grof Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:44 čet, 17. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Grof"]Cak i da je moguce polagat Analizu 2 bez polozene "jedinice", mislim da bi bilo gadno. Profesor bi sigurno pitao nesto i iz Analize 1, tako da opet moras znati obje :)[/quote]
Ajde, barem ne vrijedi obrat. :-s Mene je prof. Kurepa na usmenom iz MA1 uredno ispitivao MA2, uz komentar da sam "[i]bas mogao i unaprijed malo citati[/i]" (odgovarah odmah na zimskom roku). :shock:
Grof (napisa): | Cak i da je moguce polagat Analizu 2 bez polozene "jedinice", mislim da bi bilo gadno. Profesor bi sigurno pitao nesto i iz Analize 1, tako da opet moras znati obje  |
Ajde, barem ne vrijedi obrat. Mene je prof. Kurepa na usmenom iz MA1 uredno ispitivao MA2, uz komentar da sam "bas mogao i unaprijed malo citati" (odgovarah odmah na zimskom roku).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 0:04 pet, 18. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mdoko"][quote="Gogs"][quote="vsego"]
3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. :D Skupis li uvjete za drugu ([b]moze se to i bez MA, zar ne?[/b]), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. :)
[/quote]
ne moze se ukoliko se radi o [b]Matematičkoj analizi 1[/b][/quote]
Kako :?:
LA1 - 10 bodova
LA2 - 10 bodova
UUR - 4 boda
C - 5 bodova
EM1 - 6 bodova
EM2 - 6 bodova
MA2 - 10 bodova
------------------------
ukupno: 51 bod
Dakle, i bez MA1 se moze upisati druga godina. Cak se moze i ne poloziti jedan od "manjih" ispita.[/quote]
cak i da MA1 nije uvjet za MA2 ja sam misljenja da ako nisi uspio poloziti MA1 vrlo vrlo tesko (da ne kazem gotovo nemoguce) ces poloziti MA2... osim ako bas namjerno ne izadjes na MA1 a sve znas i sve si lijepo naucio.. :)
mdoko (napisa): | Gogs (napisa): | vsego (napisa): |
3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. Skupis li uvjete za drugu (moze se to i bez MA, zar ne?), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu.
|
ne moze se ukoliko se radi o Matematičkoj analizi 1 |
Kako
LA1 - 10 bodova
LA2 - 10 bodova
UUR - 4 boda
C - 5 bodova
EM1 - 6 bodova
EM2 - 6 bodova
MA2 - 10 bodova
------------------------
ukupno: 51 bod
Dakle, i bez MA1 se moze upisati druga godina. Cak se moze i ne poloziti jedan od "manjih" ispita. |
cak i da MA1 nije uvjet za MA2 ja sam misljenja da ako nisi uspio poloziti MA1 vrlo vrlo tesko (da ne kazem gotovo nemoguce) ces poloziti MA2... osim ako bas namjerno ne izadjes na MA1 a sve znas i sve si lijepo naucio..
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|