Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pitanja u vezi pada,parcijale(iliti ovo ce malo da me boli)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Morpheus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 13:33 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Pitanja u vezi pada,parcijale(iliti ovo ce malo da me boli) Citirajte i odgovorite

Upisao sam parcijalu 2 godine,za upis mi fali analiza.Problem se javlja u tome sto sam sada pao 2 put analizu,komisije se plasim kao vrag svete vode,Dakle imam ogroman pritisak 3 izlazak na pismeni poslije kojeg ,nadam se, slijedi usmeni-face to face s profesorom= stres^2. U slucaju da ne dam analizu, a to je pad, zanima me sto ce bit s ispitima iz 2 godine koje bih kao dao.
Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u)
p.s. vidimo se na forumu analize 1 :) :roll: :( :cry:
Upisao sam parcijalu 2 godine,za upis mi fali analiza.Problem se javlja u tome sto sam sada pao 2 put analizu,komisije se plasim kao vrag svete vode,Dakle imam ogroman pritisak 3 izlazak na pismeni poslije kojeg ,nadam se, slijedi usmeni-face to face s profesorom= stres^2. U slucaju da ne dam analizu, a to je pad, zanima me sto ce bit s ispitima iz 2 godine koje bih kao dao.
Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u)
p.s. vidimo se na forumu analize 1 Smile Rolling Eyes Sad Crying or Very sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:44 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Bolje od ovog faxa neces naci. :g:

2. Isplati se zavrsiti ovaj fax; ja sam se kod upisa neckao, no da danas biram, odmah bih dojurio na Brdo. 8) Naprosto, fascinantno je kako pocnes razmisljati i ne kuzis kako ljudi oko tebe "nista ne kuze" ;) A ucenje Analize (koju nisam volio) za diplomski je najveci gust - u jedan dan savladas sve i nije ti jasno sto tu nije (bilo) jasno. :lol:

3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. :D Skupis li uvjete za drugu (moze se to i bez MA, zar ne?), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. :)

4. Sto ce biti s ispitima s druge godine? :-s Pa, nista - ako si ih dao, onda si ih dao. :D To se moze ponistiti samo ako se utvrdi nelegalni prolaz (recimo, otkrije se da si poslao susjedovog kanarinca da pishe umjesto tebe :g:)
1. Bolje od ovog faxa neces naci. Mr. Green

2. Isplati se zavrsiti ovaj fax; ja sam se kod upisa neckao, no da danas biram, odmah bih dojurio na Brdo. Cool Naprosto, fascinantno je kako pocnes razmisljati i ne kuzis kako ljudi oko tebe "nista ne kuze" Wink A ucenje Analize (koju nisam volio) za diplomski je najveci gust - u jedan dan savladas sve i nije ti jasno sto tu nije (bilo) jasno. Laughing

3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. Very Happy Skupis li uvjete za drugu (moze se to i bez MA, zar ne?), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. Smile

4. Sto ce biti s ispitima s druge godine? Eh? Pa, nista - ako si ih dao, onda si ih dao. Very Happy To se moze ponistiti samo ako se utvrdi nelegalni prolaz (recimo, otkrije se da si poslao susjedovog kanarinca da pishe umjesto tebe Mr. Green)

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:37 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. :D Skupis li uvjete za drugu ([b]moze se to i bez MA, zar ne?[/b]), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. :)
[/quote]

ne moze se ukoliko se radi o [b]Matematičkoj analizi 1[/b]
vsego (napisa):

3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. Very Happy Skupis li uvjete za drugu (moze se to i bez MA, zar ne?), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. Smile

ne moze se ukoliko se radi o Matematičkoj analizi 1

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:11 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Re: Pitanja u vezi pada,parcijale(iliti ovo ce malo da me bo Citirajte i odgovorite

[quote="Morpheus"]Sve mi se vise cini da sam zagrizo previse kad sam upiso pmf,pa me zanima i kako funkcionira prebacivanje na druge fakultete( one koji mi mogu pruzit dobro racunarsko obrazovanje,jel toga ima gdje osim na
pmf-u)[/quote]
Stisni tu analizu ;)

Sto se tice "prebacivanja", to ti ne radi bas tako :? Mozes upisati drugi faks. Ako prodjes prag za upis uz potporu ministartstva onda ces se prije morati ispisati ovdje a tek onda predati papire za upis tamo.
Prijenos kolegija ide preko posebnog formulara kojeg ti daju u skriptarnici i molbe koju zajedno sa tim formularom (ovjerenim u referadi) predajes u njihovu referadu ili kamo te vec dalje sa time posalju. Ako zahvaljujuci polozenim kolegijima dobijes pravo upisa vise godine studija (ili barem jako blizu toga) onda mozda mozes stogod dogovoriti sa njiovim prodekanom za nastavu, ali to nije sigurno.

Ono sto jest sigurno jest da ti po svoj prilici samo Analiza 2 moze zamijeniti Matematiku 2 na npr prometu ili tehnickom veleucilistu (elektrotehnicki i informaticki odjel). A analiza 1 ti je po svoj prilici nuzna za priznavanje matematike 1, tako da..... Polozi tu analizu kako god kasnije postupao ;)
Morpheus (napisa):
pmf-u)

Stisni tu analizu Wink

Sto se tice "prebacivanja", to ti ne radi bas tako Confused Mozes upisati drugi faks. Ako prodjes prag za upis uz potporu ministartstva onda ces se prije morati ispisati ovdje a tek onda predati papire za upis tamo.
Prijenos kolegija ide preko posebnog formulara kojeg ti daju u skriptarnici i molbe koju zajedno sa tim formularom (ovjerenim u referadi) predajes u njihovu referadu ili kamo te vec dalje sa time posalju. Ako zahvaljujuci polozenim kolegijima dobijes pravo upisa vise godine studija (ili barem jako blizu toga) onda mozda mozes stogod dogovoriti sa njiovim prodekanom za nastavu, ali to nije sigurno.

Ono sto jest sigurno jest da ti po svoj prilici samo Analiza 2 moze zamijeniti Matematiku 2 na npr prometu ili tehnickom veleucilistu (elektrotehnicki i informaticki odjel). A analiza 1 ti je po svoj prilici nuzna za priznavanje matematike 1, tako da..... Polozi tu analizu kako god kasnije postupao Wink

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 12:45 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"][quote="vsego"]
3. Ako padnes i na komisiji (koja nije nista strashno), trebas ponovno upisati kolegij. :D Skupis li uvjete za drugu ([b]moze se to i bez MA, zar ne?[/b]), onda mozes redovito upisati drugu i ponovno upisati padnutu Analizu. :)
[/quote]

ne moze se ukoliko se radi o [b]Matematičkoj analizi 1[/b][/quote]

Kako :?:

LA1 - 10 bodova
LA2 - 10 bodova
UUR - 4 boda
C - 5 bodova
EM1 - 6 bodova
EM2 - 6 bodova
MA2 - 10 bodova
------------------------
ukupno: 51 bod

Dakle, i bez MA1 se moze upisati druga godina. Cak se moze i ne poloziti jedan od "manjih" ispita.
Gogs (napisa):
vsego (napisa):

Kako Question

LA1 - 10 bodova
LA2 - 10 bodova
UUR - 4 boda
C - 5 bodova
EM1 - 6 bodova
EM2 - 6 bodova
MA2 - 10 bodova
------------------------

Dakle, i bez MA1 se moze upisati druga godina. Cak se moze i ne poloziti jedan od "manjih" ispita.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:52 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="Gogs"]ne moze se ukoliko se radi o [b]Matematičkoj analizi 1[/b][/quote]
...
MA2 - 10 bodova
------------------------
Dakle, i bez MA1 se moze upisati druga godina. Cak se moze i ne poloziti jedan od "manjih" ispita.[/quote]

Mozda je MA1 preduvjet za MA2? :-k
mdoko (napisa):
Gogs (napisa):

Kako Question
...
MA2 - 10 bodova
------------------------

Mozda je MA1 preduvjet za MA2? Think

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 12:59 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Mozda je MA1 preduvjet za MA2? :-k[/quote]

Kada sam ja bio na prvoj godini, nije bilo nikakvih uvjeta tog tipa.
Citat:

Mozda je MA1 preduvjet za MA2? Think

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:22 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Kada sam ja bio na prvoj godini, nije bilo nikakvih uvjeta tog tipa.[/quote]
AFAIK taj uvjet sada postoji :-s
polozena analiza1 je uvjet za polaganje analize2 :-k a mozda je to mit :| ali meni to JAKO ima smisla. (morpheus nas odmah moze rijesit dileme tako sto ce pogledat moze li na studomatu prijavit analizu2 :) )
mislim da su analiza1 i linearna algebra 1 jedini ispiti sa prve godine koje MORAS dat da bi ikako mogao skupit uvjet za drugu. sve ostalo mozes kombinirat.
isto ne vrijedi za analizu3&4 jer navodno gradivo nije toliko povezano (nisam jos vidila analizu4 pa zato kazem navodno :) ).
mdoko (napisa):

AFAIK taj uvjet sada postoji Eh?
polozena analiza1 je uvjet za polaganje analize2 Think a mozda je to mit Neutral ali meni to JAKO ima smisla. (morpheus nas odmah moze rijesit dileme tako sto ce pogledat moze li na studomatu prijavit analizu2 Smile )
mislim da su analiza1 i linearna algebra 1 jedini ispiti sa prve godine koje MORAS dat da bi ikako mogao skupit uvjet za drugu. sve ostalo mozes kombinirat.
isto ne vrijedi za analizu3&4 jer navodno gradivo nije toliko povezano (nisam jos vidila analizu4 pa zato kazem navodno Smile ).

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 15:47 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Kada sam ja bio na prvoj godini, nije bilo nikakvih uvjeta tog tipa.[/quote]

Ja sam upisala prvu godinu kad i ti pa znam da je bila analiza 1 uvjet da se moze izac na analizu 2!

Sjecam se tocno i uvodnih predavanja tada(to je bilo 2001) kad je profesor Pandzic odmah na pocetku reko da se ne moze polagat kolegiji iz drugog semestra ako se prvo ne poloze kolegiji prvog semstra!

Znaci misli se na analizu 1=analiza2; linearna1=linearna2; elementarna 1=elementarna 2; samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva jer to nisam na samom pocetku ni izlazila a iskreno ni sada ne znam kakvoj je stanje oko toga! :roll:
mdoko (napisa):

Ja sam upisala prvu godinu kad i ti pa znam da je bila analiza 1 uvjet da se moze izac na analizu 2!

Sjecam se tocno i uvodnih predavanja tada(to je bilo 2001) kad je profesor Pandzic odmah na pocetku reko da se ne moze polagat kolegiji iz drugog semestra ako se prvo ne poloze kolegiji prvog semstra!

Znaci misli se na analizu 1=analiza2; linearna1=linearna2; elementarna 1=elementarna 2; samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva jer to nisam na samom pocetku ni izlazila a iskreno ni sada ne znam kakvoj je stanje oko toga! Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 16:04 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva[/quote]to se moze, 100%
bily (napisa):
samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva
to se moze, 100%

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:02 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="bily"]samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva[/quote]to se moze, 100%[/quote]

da...sto se tice analize.
zasto se gradivo analize ne radi po knjigama prof. kurepe?
po knjizi, u prvom semestru se iz analize obradjuju samo derivacije i integrali (tu se mogu ubacit i limesi). ali, zasto se obradjuju nizovi? sta nije logicnije da se nizovi obradjuju u drugom semestru kad se obradjuju redovi (redovi se naslanjaju na nizove IIRC)?
koryanshea (napisa):
bily (napisa):
samo jos nisam sigurna jel se moglo programiranje polozit prije racunarstva
to se moze, 100%

da...sto se tice analize.
zasto se gradivo analize ne radi po knjigama prof. kurepe?
po knjizi, u prvom semestru se iz analize obradjuju samo derivacije i integrali (tu se mogu ubacit i limesi). ali, zasto se obradjuju nizovi? sta nije logicnije da se nizovi obradjuju u drugom semestru kad se obradjuju redovi (redovi se naslanjaju na nizove IIRC)?

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 17:51 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]ali, zasto se obradjuju nizovi? sta nije logicnije da se nizovi obradjuju u drugom semestru kad se obradjuju redovi (redovi se naslanjaju na nizove IIRC)?[/quote][b]sve[/b] se naslanja na nizove :)
neprekidnost funkcije (u x*) se definira preko limesa funkcije (u x*) sto se definira preko limesa nizova ((x_k)->x* i (f(x_k))->f(x*))
HijenA (napisa):
ali, zasto se obradjuju nizovi? sta nije logicnije da se nizovi obradjuju u drugom semestru kad se obradjuju redovi (redovi se naslanjaju na nizove IIRC)?
sve se naslanja na nizove Smile
neprekidnost funkcije (u x*) se definira preko limesa funkcije (u x*) sto se definira preko limesa nizova ((x_k)→x* i (f(x_k))→f(x*))

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:51 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
[/quote]

Whatever :roll:
Pitanje je kakva je situacija sada.
bily (napisa):

Whatever Rolling Eyes
Pitanje je kakva je situacija sada.

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:59 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]
neprekidnost funkcije (u x*) se definira preko limesa funkcije (u x*) sto se definira preko limesa nizova ((x_k)->x* i (f(x_k))->f(x*))[/quote]

Funkcija [latex]f : \mathbf{R} \rightarrow \mathbf{R}[/latex] je neprekidna u [latex]c \in \mathbf{R}[/latex] ako
[latex](\forall \epsilon>0)(\exists \delta>0)(|x-c| < \delta \Rightarrow |f(x) - f(c)| < \epsilon)[/latex]

Gdje se tu spominje limes niza? :grebgreb:
koryanshea (napisa):

neprekidnost funkcije (u x*) se definira preko limesa funkcije (u x*) sto se definira preko limesa nizova ((x_k)→x* i (f(x_k))→f(x*))

Funkcija je neprekidna u ako

Gdje se tu spominje limes niza? Kotacici rade 100 na sat

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:34 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda definiraju neprekidnost funkcije preko Heineove karakterizacije. Sjecam se da smo tako radili u 4. razredu MIOCa (po knjizi prof. Javora).
Mozda definiraju neprekidnost funkcije preko Heineove karakterizacije. Sjecam se da smo tako radili u 4. razredu MIOCa (po knjizi prof. Javora).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Grof
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 1 - 4

PostPostano: 20:16 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cak i da je moguce polagat Analizu 2 bez polozene "jedinice", mislim da bi bilo gadno. Profesor bi sigurno pitao nesto i iz Analize 1, tako da opet moras znati obje :)
Cak i da je moguce polagat Analizu 2 bez polozene "jedinice", mislim da bi bilo gadno. Profesor bi sigurno pitao nesto i iz Analize 1, tako da opet moras znati obje Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:44 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grof"]Cak i da je moguce polagat Analizu 2 bez polozene "jedinice", mislim da bi bilo gadno. Profesor bi sigurno pitao nesto i iz Analize 1, tako da opet moras znati obje :)[/quote]

Ajde, barem ne vrijedi obrat. :-s Mene je prof. Kurepa na usmenom iz MA1 uredno ispitivao MA2, uz komentar da sam "[i]bas mogao i unaprijed malo citati[/i]" (odgovarah odmah na zimskom roku). :shock:
Grof (napisa):
Cak i da je moguce polagat Analizu 2 bez polozene "jedinice", mislim da bi bilo gadno. Profesor bi sigurno pitao nesto i iz Analize 1, tako da opet moras znati obje Smile

Ajde, barem ne vrijedi obrat. Eh? Mene je prof. Kurepa na usmenom iz MA1 uredno ispitivao MA2, uz komentar da sam "bas mogao i unaprijed malo citati" (odgovarah odmah na zimskom roku). Shocked

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 21:09 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Mozda definiraju neprekidnost funkcije preko Heineove karakterizacije. Sjecam se da smo tako radili u 4. razredu MIOCa (po knjizi prof. Javora).[/quote]daaaa, to bi bilo to :D samo sto nam nitko nije rekao da se to tako zove :(
krcko (napisa):
daaaa, to bi bilo to Very Happy samo sto nam nitko nije rekao da se to tako zove Sad

Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:04 pet, 18. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="Gogs"][quote="vsego"]
[/quote]

ne moze se ukoliko se radi o [b]Matematičkoj analizi 1[/b][/quote]

LA1 - 10 bodova
LA2 - 10 bodova
UUR - 4 boda
C - 5 bodova
EM1 - 6 bodova
EM2 - 6 bodova
MA2 - 10 bodova
------------------------

Dakle, i bez MA1 se moze upisati druga godina. Cak se moze i ne poloziti jedan od "manjih" ispita.[/quote]

cak i da MA1 nije uvjet za MA2 ja sam misljenja da ako nisi uspio poloziti MA1 vrlo vrlo tesko (da ne kazem gotovo nemoguce) ces poloziti MA2... osim ako bas namjerno ne izadjes na MA1 a sve znas i sve si lijepo naucio.. :)
mdoko (napisa):
Gogs (napisa):
vsego (napisa):

Kako Question

LA1 - 10 bodova
LA2 - 10 bodova
UUR - 4 boda
C - 5 bodova
EM1 - 6 bodova
EM2 - 6 bodova
MA2 - 10 bodova
------------------------

cak i da MA1 nije uvjet za MA2 ja sam misljenja da ako nisi uspio poloziti MA1 vrlo vrlo tesko (da ne kazem gotovo nemoguce) ces poloziti MA2... osim ako bas namjerno ne izadjes na MA1 a sve znas i sve si lijepo naucio.. Smile

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 2:13 pet, 18. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]
cak i da MA1 nije uvjet za MA2 ja sam misljenja da ako nisi uspio poloziti MA1 vrlo vrlo tesko (da ne kazem gotovo nemoguce) ces poloziti MA2... osim ako bas namjerno ne izadjes na MA1 a sve znas i sve si lijepo naucio.. :)[/quote]

Oko toga se slazemo, ali point je bio da je _moguce_ bez MA1 upisati 2. godinu (uz pretpostavku da nema uvjeta na redoslijed polaganja ispita).
Gogs (napisa):

cak i da MA1 nije uvjet za MA2 ja sam misljenja da ako nisi uspio poloziti MA1 vrlo vrlo tesko (da ne kazem gotovo nemoguce) ces poloziti MA2... osim ako bas namjerno ne izadjes na MA1 a sve znas i sve si lijepo naucio.. Smile

Oko toga se slazemo, ali point je bio da je _moguce_ bez MA1 upisati 2. godinu (uz pretpostavku da nema uvjeta na redoslijed polaganja ispita).

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum