| Prethodna tema :: Sljedeća tema | 

| Autor/ica | Poruka | 

| tony25 Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

| DAVOR Forumaš(ica)

| 

|  Postano: 17:47 uto, 22. 2. 2005    Naslov: Re: Usmeni kod prof Polonija, kaj pita? |         |  
				| 
 |  
				| Pa pita te jedan dokaz, a koliko se meni čini dokaz ti je samo za višu ocjenu :wink:  
Pa pita te jedan dokaz, a koliko se meni čini dokaz ti je samo za višu ocjenuMene je pitao da teorem da ako je presjek neke k-ravnine sa hiperravninom neprazan da je tada k-ravnina paralelna sa hiperravninom.
 Inače najviše voli pitati nešto o izometrijama(to mu je omiljeno pitanje), a i rekao je na predavanjim da ih često pita.
 Savjetujem ti da si prođeš i dokažeš sve one teoreme koje smo napravili na predavanjima ali ih nismo dokazali, jer je njih i najčešće pitao.
 Pa jos neka od pitanje...koja sam čuo su:
 Što je paralelotop, simpleks, definicije, primjeri.
 Što su izometrije, pomaci, translacije, rotacije i primjeri
 Projekcije, afina preslikavanja,...
   Mene je pitao da teorem da ako je presjek neke k-ravnine sa hiperravninom neprazan da je tada k-ravnina paralelna sa hiperravninom.
 Inače najviše voli pitati nešto o izometrijama(to mu je omiljeno pitanje), a i rekao je na predavanjim da ih često pita.
 Savjetujem ti da si prođeš i dokažeš sve one teoreme koje smo napravili na predavanjima ali ih nismo dokazali, jer je njih i najčešće pitao.
 Pa jos neka od pitanje...koja sam čuo su:
 Što je paralelotop, simpleks, definicije, primjeri.
 Što su izometrije, pomaci, translacije, rotacije i primjeri
 Projekcije, afina preslikavanja,...

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| DAVOR Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

|  |