Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 0:58 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Zalosno je kako se ideje stalno ponavljaju, uz konstantno ignoriranje starih argumenata... :(
Ne da mi se kopati; nadjite stare topice o sluzbenom webu, pa cete tamo vidjeti sto mislim o tome da studenti "redizajniraju" nas web. :roll:
Kratka verzija glasi: uopce nije u tome problem. 8)[/quote]
vsego.... predlozio sam ponovno da studenti nesto naprave u nadi da ce se javiti zainteresirani studenti pa da svi skupa nekako to realiziramo....
uglavnom ja sam zaineteresiran za sudjelovanje, ali nazalost u vlo malim kolicinama do ljeta, tj. ljetnih praznika... tada bi vec mogao puno vise napraviti i zato sada poticem tu ideju da ipak nekako krenemo...
inace... mislio sam mozda ja sam nesto skrpati ali bi mi trebalo previse vremena a i znanje trenutno nije bas na takvoj razini... pogotovo na razini koju predlaze zelenizbunaplanetidosade da se to sve poveze sa ISVU-om...
osim toga postoji dobrih sajtova sa php klasama koje se daju jako lijepo iskoristiti... malo modifikacija i na dobrom smo putu....
zivili...
vsego (napisa): | Zalosno je kako se ideje stalno ponavljaju, uz konstantno ignoriranje starih argumenata...
Ne da mi se kopati; nadjite stare topice o sluzbenom webu, pa cete tamo vidjeti sto mislim o tome da studenti "redizajniraju" nas web.
Kratka verzija glasi: uopce nije u tome problem.  |
vsego.... predlozio sam ponovno da studenti nesto naprave u nadi da ce se javiti zainteresirani studenti pa da svi skupa nekako to realiziramo....
uglavnom ja sam zaineteresiran za sudjelovanje, ali nazalost u vlo malim kolicinama do ljeta, tj. ljetnih praznika... tada bi vec mogao puno vise napraviti i zato sada poticem tu ideju da ipak nekako krenemo...
inace... mislio sam mozda ja sam nesto skrpati ali bi mi trebalo previse vremena a i znanje trenutno nije bas na takvoj razini... pogotovo na razini koju predlaze zelenizbunaplanetidosade da se to sve poveze sa ISVU-om...
osim toga postoji dobrih sajtova sa php klasama koje se daju jako lijepo iskoristiti... malo modifikacija i na dobrom smo putu....
zivili...
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:55 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
ja sam dakle prozvana moderatorica :o)
@Buba (uglavnom):
vid, moja ideja je bila napraviti nesto tehnicki ubiboze nezahtjevno i filati podacima (CMS za one koji kuze o cem pricam) - da bude lako odrzavati i filati podacima... (jedan primjer upotrebe cmsa je web cumeza www.cumez.org)
stvar za studenta je pocela biti na mambu (sto koristi cumezov sajt), odustala sam jer mi se nije svidjelo sucelje za download fajlova (a to je nesto za sto ja smatram da bi student trebao sluziti - da se lako snadjemo kad zelimo skinuti npr Hansov popis tma za ma3), sad se igram sa e107
dakle, primarno, moja ideja je da se na student.math.hr moze naci sto vise materijala pisanih by studenti za studente kojima moze pomoci (pocevsi od Cinika s foruma koji je napravio puno toga, preko Smitha, ja se igram s necim, postoji ideja sve moje biljeske za 1. i 2. godinu digitalizirati (prica se da su dobre - ono, ljudi uspjesno polazu ispite preko njih :g: i to sa 5 :g:))
onda starih rokova koji nisu nasli svoje utociste negdje drugdje (ideja jos postoji od proslog ljeta, kad uvic i ma3, 4 nisu imale sajt.... ali nemate pojma kako je ljetko kratko :g: a onda dodju ispiti..... :brrr:)
sad je stvar stala zbog puno toga, izmedju ostalog i zbog toga sto sam do grla u ovim izborima....
i ako bi bila nekakva povezanost student.math.hr i sz-pmf-mo, to bi bilo ako mi prodjemo :g: i onda bi student odasiljao informacije SZa.... (jer ne vidim smisao u jednom posjecenom sajtu (smh) i necemu sto bi samo stajalo online.... (sz))
dakle, ideje postoje, ideje su u realizaciji.... a stvar stoji zapravo zbog mojih osobnih razloga (jer nije niciji tudji problem moji ispiti i izbori u koje se sama upetljah)
doduse, malo me i senilija copila pa se moram podsjetiti..... ali vjerujem, nadam se i molimsebogu :g: da stvar sto prije zazivi....
evo... imam prijedlog... neka netko smisli neki simpa logo za s.m.h. :!:
ja sam potrosila svu svoju jednu mozdanu stanicu i nisam bas zadovoljna ispadnutim.... :lol:
recimo, ideja je da to bude poput bannera na vrhu stranice
mislim da ne bi smjelo biti vislje od 80 pixela, a sirina? do 600 :g: (idealno mislim da bi bilo do 300)
i da, bitan uvjet - da bude sto manje kilobajta :g:
i napraviti i manju verziju - koju ljudi mogu koristiti prilikom linknja na nas... :g:
boje buduceg studenta (ovaj u mojoj realizaciji) su nekakve plave....
[size=18][b][color=#DAE7F3]ovakva plava je pozadina txta[/color][/b][/size]
[size=18][b][color=#8B9EC1]ovakva plava[/color] [color=#6E819F]i ovakva su pozadine naslova prozorceka[/color][/b][/size] i njihove malo pomaknute nijanse :g:
moj pokusaj logo/bannera je ovo:
[img]http://student.math.hr/~nesi/javno/logo.png[/img]
cak se moze integrirati taj mali sa nekim 80 x nesto na koejm bi lijepim fontom pisalo 'student.math.hr'
ili student.math.hr - portal studenata Matematike
tako nesto.....
eto, za to ne treba nikakvog znanja o webu :o)
sto se tice velikih grupa ljudi koji ce hrliti to raditi.... zvuci mi ko SF.... :g:
ja sam dakle prozvana moderatorica
@Buba (uglavnom):
vid, moja ideja je bila napraviti nesto tehnicki ubiboze nezahtjevno i filati podacima (CMS za one koji kuze o cem pricam) - da bude lako odrzavati i filati podacima... (jedan primjer upotrebe cmsa je web cumeza www.cumez.org)
stvar za studenta je pocela biti na mambu (sto koristi cumezov sajt), odustala sam jer mi se nije svidjelo sucelje za download fajlova (a to je nesto za sto ja smatram da bi student trebao sluziti - da se lako snadjemo kad zelimo skinuti npr Hansov popis tma za ma3), sad se igram sa e107
dakle, primarno, moja ideja je da se na student.math.hr moze naci sto vise materijala pisanih by studenti za studente kojima moze pomoci (pocevsi od Cinika s foruma koji je napravio puno toga, preko Smitha, ja se igram s necim, postoji ideja sve moje biljeske za 1. i 2. godinu digitalizirati (prica se da su dobre - ono, ljudi uspjesno polazu ispite preko njih i to sa 5 ))
onda starih rokova koji nisu nasli svoje utociste negdje drugdje (ideja jos postoji od proslog ljeta, kad uvic i ma3, 4 nisu imale sajt.... ali nemate pojma kako je ljetko kratko a onda dodju ispiti..... :brrr:)
sad je stvar stala zbog puno toga, izmedju ostalog i zbog toga sto sam do grla u ovim izborima....
i ako bi bila nekakva povezanost student.math.hr i sz-pmf-mo, to bi bilo ako mi prodjemo i onda bi student odasiljao informacije SZa.... (jer ne vidim smisao u jednom posjecenom sajtu (smh) i necemu sto bi samo stajalo online.... (sz))
dakle, ideje postoje, ideje su u realizaciji.... a stvar stoji zapravo zbog mojih osobnih razloga (jer nije niciji tudji problem moji ispiti i izbori u koje se sama upetljah)
doduse, malo me i senilija copila pa se moram podsjetiti..... ali vjerujem, nadam se i molimsebogu da stvar sto prije zazivi....
evo... imam prijedlog... neka netko smisli neki simpa logo za s.m.h.
ja sam potrosila svu svoju jednu mozdanu stanicu i nisam bas zadovoljna ispadnutim....
recimo, ideja je da to bude poput bannera na vrhu stranice
mislim da ne bi smjelo biti vislje od 80 pixela, a sirina? do 600 (idealno mislim da bi bilo do 300)
i da, bitan uvjet - da bude sto manje kilobajta
i napraviti i manju verziju - koju ljudi mogu koristiti prilikom linknja na nas...
boje buduceg studenta (ovaj u mojoj realizaciji) su nekakve plave....
ovakva plava je pozadina txta
ovakva plava i ovakva su pozadine naslova prozorceka i njihove malo pomaknute nijanse
moj pokusaj logo/bannera je ovo:
cak se moze integrirati taj mali sa nekim 80 x nesto na koejm bi lijepim fontom pisalo 'student.math.hr'
ili student.math.hr - portal studenata Matematike
tako nesto.....
eto, za to ne treba nikakvog znanja o webu
sto se tice velikih grupa ljudi koji ce hrliti to raditi.... zvuci mi ko SF....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:38 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
[quote="buba"]Ja bi osobno najrađe bila upletena u nešto ovakovo, čisto onak iz hobija, ali me moje ne znanje sprečava, pa... :oops:[/quote]
Za napisati text/clanak ti je dosta znanje Worda koje si dobila na RP1. :D Lako ce to webmasterice pretociti u HTML (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ;)).[/quote]
Kuzite kolege, to se trazi! :idea:
Nije valjda vsego jedini ovdje to skuzio.
Ne treba nama 200 000 webmastera nego nljudi koji ce pisati matematicko-racunarsko-popularne clanke. Ovako imamo 6 clanaka od nas 3 (+ dvije iznimke), kao da su to nase osobne stranice. A nasa je ideja upravo bila takav tip stranice uz par servisnih informacija vezanih uz faks.
Pa ako netko hoce pisati, ponuda je tu. Clanci ne moraju biti nista zahtjevno, dovoljno je malo prosurfati netom i matrijal je tu.
vsego (napisa): |
buba (napisa): | Ja bi osobno najrađe bila upletena u nešto ovakovo, čisto onak iz hobija, ali me moje ne znanje sprečava, pa...  |
Za napisati text/clanak ti je dosta znanje Worda koje si dobila na RP1. Lako ce to webmasterice pretociti u HTML (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ). |
Kuzite kolege, to se trazi!
Nije valjda vsego jedini ovdje to skuzio.
Ne treba nama 200 000 webmastera nego nljudi koji ce pisati matematicko-racunarsko-popularne clanke. Ovako imamo 6 clanaka od nas 3 (+ dvije iznimke), kao da su to nase osobne stranice. A nasa je ideja upravo bila takav tip stranice uz par servisnih informacija vezanih uz faks.
Pa ako netko hoce pisati, ponuda je tu. Clanci ne moraju biti nista zahtjevno, dovoljno je malo prosurfati netom i matrijal je tu.
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 16:11 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Gogs"]mislio sam mozda ja sam nesto skrpati ali bi mi trebalo previse vremena a i znanje trenutno nije bas na takvoj razini... pogotovo na razini koju predlaze zelenizbunaplanetidosade da se to sve poveze sa ISVU-om...
zivili...[/quote]
Nije sve u izradi weba "visa matematika" :P poslova ima svih profila: od cistog unosa sadrzaja do dizajna i izrade i osmisljanja enginea koji to pokrece.
steelworker zna dosta, poznaje ljude koji mu mogu pruziti webhosting kakav mu treba za igranje sa takvim stvarima itd. A i ti si vjerujem mlad i mozes uciti i nije bas da takav nekakav projekt iza tebe ne bi lijepo izgledao kada ces jednog dana predavati molbu za zaposlenje i nije bas da je sve to mlacenje prazne slame pro bono publico ;)
Osmisli jedan segment u kojem mozes maksimalno doprinijeti i predlozi kako bi ti volio da on izgleda. Na kraju krajeva, nisu student.math.hr i (dosta ambiciozni) projekt portala SZa jedino sto se desava na i oko faksa gdje mladi nadobudni web-zagrijani studenti mogu sudjelovati. www.cumez.org je krenuo gorenavedenim mambo-om i dosta lijepo izgleda ali se traze ljudi da unos sadrzaja krene nekim suvislijim tempom, pa se javi meni oko toga. (oko sadrzaja ili, ako zelis, trazimo ljude za izradu nekih jednostavnijih aplikacija za koordinaciju volontera koje bi mogle ali ne bi morale imati web sucelje - npr. php, mysql, ... kylix? shell, perl? stogod :g:)
Posalji mi PM ako si zainteresiran, ako zelis raditi, posla ima :)
Gogs (napisa): | mislio sam mozda ja sam nesto skrpati ali bi mi trebalo previse vremena a i znanje trenutno nije bas na takvoj razini... pogotovo na razini koju predlaze zelenizbunaplanetidosade da se to sve poveze sa ISVU-om...
zivili... |
Nije sve u izradi weba "visa matematika" poslova ima svih profila: od cistog unosa sadrzaja do dizajna i izrade i osmisljanja enginea koji to pokrece.
steelworker zna dosta, poznaje ljude koji mu mogu pruziti webhosting kakav mu treba za igranje sa takvim stvarima itd. A i ti si vjerujem mlad i mozes uciti i nije bas da takav nekakav projekt iza tebe ne bi lijepo izgledao kada ces jednog dana predavati molbu za zaposlenje i nije bas da je sve to mlacenje prazne slame pro bono publico
Osmisli jedan segment u kojem mozes maksimalno doprinijeti i predlozi kako bi ti volio da on izgleda. Na kraju krajeva, nisu student.math.hr i (dosta ambiciozni) projekt portala SZa jedino sto se desava na i oko faksa gdje mladi nadobudni web-zagrijani studenti mogu sudjelovati. www.cumez.org je krenuo gorenavedenim mambo-om i dosta lijepo izgleda ali se traze ljudi da unos sadrzaja krene nekim suvislijim tempom, pa se javi meni oko toga. (oko sadrzaja ili, ako zelis, trazimo ljude za izradu nekih jednostavnijih aplikacija za koordinaciju volontera koje bi mogle ali ne bi morale imati web sucelje - npr. php, mysql, ... kylix? shell, perl? stogod )
Posalji mi PM ako si zainteresiran, ako zelis raditi, posla ima
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:17 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ideja je bilo i bit ce. :) IMO, nisu dobre, dok god zapocinju sa "[i]Mogli bi...[/i]" ili "[i]Netko bi trebao...[/i]" i sl. :( Tek kad dodju ideje tipa "[i]Ekipa, pogledajte sto sam slozio/la za nas web![/i]", onda ste krenuli u pravom smjeru. 8)[/quote]
A gle šta ja napisah: :D
[quote="buba"]Mislim da svi više manje razmišljamo jednako: treba tu nešto napraviti, (...) a mi i dalje sjedimo doma i raspravljamo o tome.[/quote]
:wink:
[quote="vsego"]Za napisati text/clanak ti je dosta znanje Worda koje si dobila na RP1. :D[/quote]
Ako je potrebno samo [i]takvo[/i] znanje... :lol: Onda može! :D
[quote="vsego"](...) (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ;)).[/quote]
:? Da li znaš kada prof. smjerovi počinju slušat RP2? :roll: Prije ću ja to sve lijepo sama naučiti. :lol:
vsego (napisa): | Ideja je bilo i bit ce. IMO, nisu dobre, dok god zapocinju sa "Mogli bi..." ili "Netko bi trebao..." i sl. Tek kad dodju ideje tipa "Ekipa, pogledajte sto sam slozio/la za nas web!", onda ste krenuli u pravom smjeru.  |
A gle šta ja napisah:
buba (napisa): | Mislim da svi više manje razmišljamo jednako: treba tu nešto napraviti, (...) a mi i dalje sjedimo doma i raspravljamo o tome. |
vsego (napisa): | Za napisati text/clanak ti je dosta znanje Worda koje si dobila na RP1.  |
Ako je potrebno samo takvo znanje... Onda može!
vsego (napisa): | (...) (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ). |
Da li znaš kada prof. smjerovi počinju slušat RP2? Prije ću ja to sve lijepo sama naučiti.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:40 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="vsego"](...) (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ;)).[/quote]
:? Da li znaš kada prof. smjerovi počinju slušat RP2? :roll: Prije ću ja to sve lijepo sama naučiti. :lol:[/quote]
:OT: Predavanja od prvog tjedna, vjezbe od drugog. 8) No, za RPove za prof sada ima [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=65]zasebni podforum[/url], pa se ta prica moze tamo nastaviti. 8)
buba (napisa): | vsego (napisa): | (...) (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ). |
Da li znaš kada prof. smjerovi počinju slušat RP2? Prije ću ja to sve lijepo sama naučiti.  |
Predavanja od prvog tjedna, vjezbe od drugog. No, za RPove za prof sada ima zasebni podforum, pa se ta prica moze tamo nastaviti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:05 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Kažem zato kaj prof. na prvoj godini [u]nemaju[/u] RP2. :D[/quote]
Imaju, ali ne svi. :roll: Bit ce - cini mi se - samo tri grupe, pa zakljucujem da to slusaju samo PM ili samo PMF, a ne i jedni i drugi. 8)
Dosta :OT: please; ako imas pitanja o RP2, skoci na onaj podforum ili PM-vrisni. 8)
buba (napisa): | Kažem zato kaj prof. na prvoj godini nemaju RP2.  |
Imaju, ali ne svi. Bit ce - cini mi se - samo tri grupe, pa zakljucujem da to slusaju samo PM ili samo PMF, a ne i jedni i drugi.
Dosta please; ako imas pitanja o RP2, skoci na onaj podforum ili PM-vrisni.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 0:14 čet, 24. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="divERgenT"][quote="anamari"]Nisam bas skroz skuzila sto to sve Divrgenta frustrira, al dobro.[/quote]
nista me ne frustrira nego kao sto je vec pomenuto dosta se cesto koriste fraze cca trebalo bi, i tako je ovo vec cca 9, 10 stranica o ovo temi ili 150 post, nepregledna vodena prostranstva.[/quote]
Zelis raditi, nesto znas, a nesto zelis nauciti, posalji PM, ima par ljudi kojima ful trebaju takvi ljudi.
Projekata ima napretek, ljudi ima dosta ali nedovoljno za sve sto se pokusava uciniti, javi se.
divERgenT (napisa): | anamari (napisa): | Nisam bas skroz skuzila sto to sve Divrgenta frustrira, al dobro. |
nista me ne frustrira nego kao sto je vec pomenuto dosta se cesto koriste fraze cca trebalo bi, i tako je ovo vec cca 9, 10 stranica o ovo temi ili 150 post, nepregledna vodena prostranstva. |
Zelis raditi, nesto znas, a nesto zelis nauciti, posalji PM, ima par ljudi kojima ful trebaju takvi ljudi.
Projekata ima napretek, ljudi ima dosta ali nedovoljno za sve sto se pokusava uciniti, javi se.
|
|
[Vrh] |
|
Sombrero Gost
|
Postano: 12:52 pet, 25. 2. 2005 Naslov: Da.... |
|
|
Bez uvrede svima koji rade oko stranica student.math.hr ali ni ta stranica ne zadovoljava prave kriterije weba. Pa ljudi to je obićni HTML kod to danas zna složiti i mala beba.
Danas su u igri MySQL i slicne baze podataka...kombinirane s ASP-om, PHP-om...
Što se tice sitea od ćumezaa onaj mambo i nije nešto kakvih još ima gotovih siteova. postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda :)), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
Takvi tipovi siteova mogu biti gotovi s modifikacijama za nekih tjedan dana intenzivnog rada. Stoga mi nije jasno zašto se to i ne ucini?
To bih mogao i ja napraviti ali zašto bih gubio vrijeme ako nisam siguran hoce li uopce proci.
Da se ubijem od posla i da mi nakon toga, neki od asistenata ili onih koji kao rade oko weba, kaže da taj projekt netko lijevi ne odobrava.
Žao mi je što je i ovaj forum tako jednostavno nastao(kopiranjem gotovog koda) a nije se promjenilo ništa u pogledu dizajna...
evo sad sam zaboravio unjeti naslov posta a ne javlja mi koja je greška
VAŽNO je da me ubije font pravila pisanja....
A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju!
Bez uvrede svima koji rade oko stranica student.math.hr ali ni ta stranica ne zadovoljava prave kriterije weba. Pa ljudi to je obićni HTML kod to danas zna složiti i mala beba.
Što se tice sitea od ćumezaa onaj mambo i nije nešto kakvih još ima gotovih siteova. postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda ), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
Takvi tipovi siteova mogu biti gotovi s modifikacijama za nekih tjedan dana intenzivnog rada. Stoga mi nije jasno zašto se to i ne ucini?
To bih mogao i ja napraviti ali zašto bih gubio vrijeme ako nisam siguran hoce li uopce proci.
Da se ubijem od posla i da mi nakon toga, neki od asistenata ili onih koji kao rade oko weba, kaže da taj projekt netko lijevi ne odobrava.
Žao mi je što je i ovaj forum tako jednostavno nastao(kopiranjem gotovog koda) a nije se promjenilo ništa u pogledu dizajna...
A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju!
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 13:42 pet, 25. 2. 2005 Naslov: Re: Da.... |
|
|
[quote="Sombrero"]Bez uvrede svima koji rade oko stranica student.math.hr ali ni ta stranica ne zadovoljava prave kriterije weba. Pa ljudi to je obićni HTML kod to danas zna složiti i mala beba.
...
A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju![/quote]
bbozo na student.math.hr
nista se ne radi bezveze :P
Sombrero (napisa): | Bez uvrede svima koji rade oko stranica student.math.hr ali ni ta stranica ne zadovoljava prave kriterije weba. Pa ljudi to je obićni HTML kod to danas zna složiti i mala beba.
...
A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju! |
bbozo na student.math.hr
nista se ne radi bezveze
|
|
[Vrh] |
|
Sombrero Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 15:06 pet, 25. 2. 2005 Naslov: Re: Da.... |
|
|
[quote="Sombrero"]Bez uvrede svima koji rade oko stranica student.math.hr ali ni ta stranica ne zadovoljava prave kriterije weba. Pa ljudi to je obićni HTML kod to danas zna složiti i mala beba.
Što se tice sitea od ćumezaa onaj mambo i nije nešto kakvih još ima gotovih siteova. postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda :)), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju![/quote]
Sazetak tvoje poruke je...
- studentske i cumezove stranice ne valjaju
- ja to mogu bolje, ali necu
- forum koji upravo koristim za prigovaranje ne valja
- nisam primijetio da je javio gresku, ali nisam ja kriv nego netko drugi
- nije ni cudo jer na ovom faksu nista ne valja
Ja bih se na tvojem mjestu zamislio. Ako svi auti voze u suprotnom smjeru, mozda si [b]ti[/b] u krivoj traci.
Pozivam forumase koji su svjesni koliko je gluposti Sombrero nadrobio u u jednom postu da ne zapocinju flejm, nego da ga lijepo ignoriraju. Prije ili kasnije njegov ce mu se stav obiti o glavu. "[i]Gle stvarno, dokaz zbog kojeg sam pao ispit nalazi se u knjizi, ali nisam ja kriv sto ga je stavio na dno stranice[/i]".
Sombrero (napisa): | Bez uvrede svima koji rade oko stranica student.math.hr ali ni ta stranica ne zadovoljava prave kriterije weba. Pa ljudi to je obićni HTML kod to danas zna složiti i mala beba.
Što se tice sitea od ćumezaa onaj mambo i nije nešto kakvih još ima gotovih siteova. postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda ), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju! |
Sazetak tvoje poruke je...
- studentske i cumezove stranice ne valjaju
- ja to mogu bolje, ali necu
- forum koji upravo koristim za prigovaranje ne valja
- nisam primijetio da je javio gresku, ali nisam ja kriv nego netko drugi
- nije ni cudo jer na ovom faksu nista ne valja
Ja bih se na tvojem mjestu zamislio. Ako svi auti voze u suprotnom smjeru, mozda si ti u krivoj traci.
Pozivam forumase koji su svjesni koliko je gluposti Sombrero nadrobio u u jednom postu da ne zapocinju flejm, nego da ga lijepo ignoriraju. Prije ili kasnije njegov ce mu se stav obiti o glavu. "Gle stvarno, dokaz zbog kojeg sam pao ispit nalazi se u knjizi, ali nisam ja kriv sto ga je stavio na dno stranice".
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:02 pet, 25. 2. 2005 Naslov: Re: Da.... |
|
|
Krcko ce mi oprostiti malo uplitanje... 8)
[quote="Sombrero"]...
...
postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda :)), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
...
Žao mi je što je i ovaj forum tako jednostavno nastao(kopiranjem gotovog koda) a nije se promjenilo ništa u pogledu dizajna...[/quote]
Imaš pravo, stvarno je bezveze da nisam nakucao svoj forumski S/W (nego sam samo "kopirao gotov kod"), iako ti preporucas da se za site koriste gotovi softwarei... :rotfl:
Temeljit kakav jesi, nisi primijetio da je Nesi najavila neki CMS (ne Mambo, taj nije prosao na testu kvalitete). 8)
[quote="Sombrero"]evo sad sam zaboravio unjeti naslov posta a ne javlja mi koja je greška[/quote]
Pa, reply ne mora niti imati naslov. :roll:
[quote="Sombrero"]VAŽNO je da me ubije font pravila pisanja....[/quote]
Kad koristis Explorer... :PP (u Mozilli izgleda cist' pristojno O:))
[quote="Sombrero"]A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju![/quote]
Ti ces se jako razocarati kad skuzis da se u zivotu ne dobije sve na pladnju i s preglednim uputama... :petting:
Nego, ako ti se [b]stvarno[/b] radi, onda lijepo reci (javi se Zubu na e-mail koji ti je dao), pa se dogovorite. 8) Nece te nitko odbiti ako se [b]unaprijed[/b] dogovorite. :)
Krcko ce mi oprostiti malo uplitanje...
Sombrero (napisa): | ...
...
postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda ), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
...
Žao mi je što je i ovaj forum tako jednostavno nastao(kopiranjem gotovog koda) a nije se promjenilo ništa u pogledu dizajna... |
Imaš pravo, stvarno je bezveze da nisam nakucao svoj forumski S/W (nego sam samo "kopirao gotov kod"), iako ti preporucas da se za site koriste gotovi softwarei...
Temeljit kakav jesi, nisi primijetio da je Nesi najavila neki CMS (ne Mambo, taj nije prosao na testu kvalitete).
Sombrero (napisa): | evo sad sam zaboravio unjeti naslov posta a ne javlja mi koja je greška |
Pa, reply ne mora niti imati naslov.
Sombrero (napisa): | VAŽNO je da me ubije font pravila pisanja.... |
Kad koristis Explorer... (u Mozilli izgleda cist' pristojno )
Sombrero (napisa): | A gle javlja samo je opet sakrivena da sam ju jedva skužio ko i sve ostale skrivene i neistražene stvari na faksu. Ne uzimam u obzir organizaciju! |
Ti ces se jako razocarati kad skuzis da se u zivotu ne dobije sve na pladnju i s preglednim uputama...
Nego, ako ti se stvarno radi, onda lijepo reci (javi se Zubu na e-mail koji ti je dao), pa se dogovorite. Nece te nitko odbiti ako se unaprijed dogovorite.
|
|
[Vrh] |
|
sombrero Gost
|
Postano: 14:07 sri, 9. 3. 2005 Naslov: Re: Da.... |
|
|
[quote="vsego"]Krcko ce mi oprostiti malo uplitanje... 8)
[quote="Sombrero"]...
...
postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda :)), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
...
Žao mi je što je i ovaj forum tako jednostavno nastao(kopiranjem gotovog koda) a nije se promjenilo ništa u pogledu dizajna...[/quote]
Imaš pravo, stvarno je bezveze da nisam nakucao svoj forumski S/W (nego sam samo "kopirao gotov kod"), iako ti preporucas da se za site koriste gotovi softwarei... :rotfl:
[/quote]
Ja sam sam sebi kontradikcija
vsego (napisa): | Krcko ce mi oprostiti malo uplitanje...
Sombrero (napisa): | ...
...
postoje mnogi drugi xpood(ili tak nešto slicno se pise, zaboravio sam davno sam se bavio kopiranjem tuđeg koda ), PHPnuke, LDU i tako dalje neda mi se nabrajati.
...
Žao mi je što je i ovaj forum tako jednostavno nastao(kopiranjem gotovog koda) a nije se promjenilo ništa u pogledu dizajna... |
Imaš pravo, stvarno je bezveze da nisam nakucao svoj forumski S/W (nego sam samo "kopirao gotov kod"), iako ti preporucas da se za site koriste gotovi softwarei...
|
Ja sam sam sebi kontradikcija
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|