Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

DIPLOMSKI - UPOMOC!

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:56 sri, 23. 2. 2005    Naslov: DIPLOMSKI - UPOMOC! Citirajte i odgovorite

Procitala sam na oglasnoj ploci da je za pristupanju diplomskom ispitu potrebno 301 bod za studente po starom programu, ja sad imam 246 i ako polozim one ispite koji su mi bili dovoljni za pristup kad sam racunala prije par godina, imat cu premalo da pristupim diplomskom. :?
A da osvojim tih 301 bod, morala bih poloziti sve upisane izborne predmete! :(
Zar je to moguce??? Zna li mi netko odgovoriti prije nego krenem u istrazivanje faksom :?:

[color=blue][b]Moderator:[/b] Na smajlije se klika; ne ubacuje ih se drag 'n' dropom.[/color] ;)
Procitala sam na oglasnoj ploci da je za pristupanju diplomskom ispitu potrebno 301 bod za studente po starom programu, ja sad imam 246 i ako polozim one ispite koji su mi bili dovoljni za pristup kad sam racunala prije par godina, imat cu premalo da pristupim diplomskom. Confused
A da osvojim tih 301 bod, morala bih poloziti sve upisane izborne predmete! Sad
Zar je to moguce??? Zna li mi netko odgovoriti prije nego krenem u istrazivanje faksom Question

Moderator: Na smajlije se klika; ne ubacuje ih se drag 'n' dropom. Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:03 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Preporucam posjet Referadi, jer [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/uvjeti_za_upis_vise_godine.html]na sluzbenim stranicama Fakulteta[/url] pise [b]310 bodova[/b] (sto je 9 bodova vise nego sto ti kazes :().

Takodjer, mozda si krivo pozbrajala bodove koje imas (sto ti takodjer Referada moze provjeriti). :-s Tako sam ja mislio da mi fali jedan ispit, pa je ispalo da imam par bodova viska. :D
Preporucam posjet Referadi, jer na sluzbenim stranicama Fakulteta pise 310 bodova (sto je 9 bodova vise nego sto ti kazes Sad).

Takodjer, mozda si krivo pozbrajala bodove koje imas (sto ti takodjer Referada moze provjeriti). Eh? Tako sam ja mislio da mi fali jedan ispit, pa je ispalo da imam par bodova viska. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 9:01 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam bila u Referadi s istim strahom, a tamo su mi rekle da studomat ne radi kao treba i da se radi izracuna javim prof. Sljepcevicu za vrijeme njegovih konzultacija pa ce mi on sve reci jer on ionako odobrava molbe za diplomski.
Ja sam bila u Referadi s istim strahom, a tamo su mi rekle da studomat ne radi kao treba i da se radi izracuna javim prof. Sljepcevicu za vrijeme njegovih konzultacija pa ce mi on sve reci jer on ionako odobrava molbe za diplomski.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 10:12 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I mene je slična panika uhvatila prije nekog vremena. Al nemaš se kaj brinut - u studomatu ne zbraja sve kolegije. Dovoljno ti je da položiš sve obvezne kolegije a od izbornih za jedan manje nego si morala odslušati.

Nadam se da je panika prošla
I mene je slična panika uhvatila prije nekog vremena. Al nemaš se kaj brinut - u studomatu ne zbraja sve kolegije. Dovoljno ti je da položiš sve obvezne kolegije a od izbornih za jedan manje nego si morala odslušati.

Nadam se da je panika prošla

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:47 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovak: zbroji si još Fizike (svaka po 6 bodova), Engleski (4 boda) i ako si nekad polozila neki društveno humanistički kolegij (Sociologiju il sl), a to nosi bodova koliko ima sati predavanja u tjednu po svakom semestru, ako ima vježbe, to je 1 dodatni bod po svakom semestru (znači npr.sociologija: 2 sata predavanja tjedno, dvosemestralan: 4 boda).
sretno!
Ovak: zbroji si još Fizike (svaka po 6 bodova), Engleski (4 boda) i ako si nekad polozila neki društveno humanistički kolegij (Sociologiju il sl), a to nosi bodova koliko ima sati predavanja u tjednu po svakom semestru, ako ima vježbe, to je 1 dodatni bod po svakom semestru (znači npr.sociologija: 2 sata predavanja tjedno, dvosemestralan: 4 boda).
sretno!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 10:00 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudovi, fala vam! :D

(Sego: A cuj, covjek se vuci dok je ziv! :oops: )
Ljudovi, fala vam! Very Happy

(Sego: A cuj, covjek se vuci dok je ziv! Embarassed )

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum