Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izlazak na LA2 bez polozene LA1?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:29 ned, 13. 2. 2005    Naslov: Izlazak na LA2 bez polozene LA1? Citirajte i odgovorite

Da li se može izaći na ispit iz linearne algebre 2 ako se nije položila linearna algebra 1 iz nekog razloga :)

[color=blue][b]Moderator:[/b] Molim, ubuduce pripaziti na subject i podforum u kojem se pita...[/color]
Da li se može izaći na ispit iz linearne algebre 2 ako se nije položila linearna algebra 1 iz nekog razloga Smile

Moderator: Molim, ubuduce pripaziti na subject i podforum u kojem se pita...

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 21:01 ned, 13. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:roll: Mislim da se iz svih dvosemestralnih kolegija može izlaziti na 'dvojku' ako nije položena 'jedinica'. :D Nama je prof. Šikić reko da iz [i]Diferencijalnog i integralnog računa 1[/i] možemo izaći na DiR2, ako i nismo položili DiR1. :wink: Može se reći da je jedini problem samo slušanje predavanja iz 'dvojke', i to isključivo radi razumijevanja gradiva. :D
Rolling Eyes Mislim da se iz svih dvosemestralnih kolegija može izlaziti na 'dvojku' ako nije položena 'jedinica'. Very Happy Nama je prof. Šikić reko da iz Diferencijalnog i integralnog računa 1 možemo izaći na DiR2, ako i nismo položili DiR1. Wink Može se reći da je jedini problem samo slušanje predavanja iz 'dvojke', i to isključivo radi razumijevanja gradiva. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 13:08 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa mislim da smo mi upisali i drugi semestar na pocetku akademske godine a ne samo prvi. Po toj logici bi onda mogli.
Pa mislim da smo mi upisali i drugi semestar na pocetku akademske godine a ne samo prvi. Po toj logici bi onda mogli.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 14:45 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ljudi, dajte koristite [url=http://degiorgi.math.hr/forum/search.php]search[/url]

vec je bio topic. i ne spamajte vise bezveznim temama!!!! :evil: :evil:
ljudi, dajte koristite search

vec je bio topic. i ne spamajte vise bezveznim temama!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:26 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]:roll: Mislim da se iz svih dvosemestralnih kolegija može izlaziti na 'dvojku' ako nije položena 'jedinica'. [/quote]

LA1, LA2, kao i MA1, MA2 su [b]jednosemestralni[/b] kolegiji. Na prvoj godini nema dvosemestralnih kolegija. Prvi dvosemestralni kolegiji pojavljuju se tek na drugoj godini i to su UVIS i modeliranje.
buba (napisa):
Rolling Eyes Mislim da se iz svih dvosemestralnih kolegija može izlaziti na 'dvojku' ako nije položena 'jedinica'.

LA1, LA2, kao i MA1, MA2 su jednosemestralni kolegiji. Na prvoj godini nema dvosemestralnih kolegija. Prvi dvosemestralni kolegiji pojavljuju se tek na drugoj godini i to su UVIS i modeliranje.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:26 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="buba"]:roll: Mislim da se iz svih dvosemestralnih kolegija može izlaziti na 'dvojku' ako nije položena 'jedinica'. [/quote]

LA1, LA2, kao i MA1, MA2 su [b]jednosemestralni[/b] kolegiji. Na prvoj godini nema dvosemestralnih kolegija. Prvi dvosemestralni kolegiji pojavljuju se tek na drugoj godini i to su UVIS i modeliranje.[/quote]
S o r r y ! ! ! :( Moja greška. :cry: Misla sam da su dvosemestralni oni koje imaš za redom kao jedinicu i dvojku. :oops: JA=biser :lol: Ali zato to potvrđuje da su 'jedinice' i 'dvojke' međusobno neovisne. :wink:

[quote="Sly"]Pa mislim da smo mi upisali i drugi semestar na pocetku akademske godine a ne samo prvi. Po toj logici bi onda mogli.[/quote]
Nema to veze. Mi na smjeru prof. mat. i fiz., npr. imamo isto tako upisan i kolegij [i]Praktikum iz fizike 1[/i] iz 2. semestra koji ne možemo pohađati bez prethodno položenog kolegija [i]Osnove fizike 1[/i] iz 1. semestra. 8)
mdoko (napisa):
buba (napisa):
Rolling Eyes Mislim da se iz svih dvosemestralnih kolegija može izlaziti na 'dvojku' ako nije položena 'jedinica'.

LA1, LA2, kao i MA1, MA2 su jednosemestralni kolegiji. Na prvoj godini nema dvosemestralnih kolegija. Prvi dvosemestralni kolegiji pojavljuju se tek na drugoj godini i to su UVIS i modeliranje.

S o r r y ! ! ! Sad Moja greška. Crying or Very sad Misla sam da su dvosemestralni oni koje imaš za redom kao jedinicu i dvojku. Embarassed JA=biser Laughing Ali zato to potvrđuje da su 'jedinice' i 'dvojke' međusobno neovisne. Wink

Sly (napisa):

Nema to veze. Mi na smjeru prof. mat. i fiz., npr. imamo isto tako upisan i kolegij Praktikum iz fizike 1 iz 2. semestra koji ne možemo pohađati bez prethodno položenog kolegija Osnove fizike 1 iz 1. semestra. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:35 pon, 28. 2. 2005    Naslov: ljudi nemojte se zavaravati i traziti rupe u zakonu!!! Citirajte i odgovorite

1. mislim da te niti jedan profesor nece pustiti na usmenom
2.imao/la si sansu i kolokvirat i dva pismena a to povlaci i dva usmena!!!ako to nisi mogo proc(a obicno je broj 1 laksi od 2) onda nemas sto traziti izlazak na dvojku!
3. nemoj raditi smijuriju od sebe
4.ovo je duso faks a ne srednja skola!!!
1. mislim da te niti jedan profesor nece pustiti na usmenom
2.imao/la si sansu i kolokvirat i dva pismena a to povlaci i dva usmena!!!ako to nisi mogo proc(a obicno je broj 1 laksi od 2) onda nemas sto traziti izlazak na dvojku!
3. nemoj raditi smijuriju od sebe
4.ovo je duso faks a ne srednja skola!!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum