Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 15:56 pet, 25. 2. 2005 Naslov: Umjetna inteligencija? |
|
|
Pod to naime pokusavaju prodati ovu igricu...
http://y.20q.net/anon
Mozda nije ni vazno, u svakom slucaju zabavno je. Dimnjak je pogodio vrlo brzo, s katedralom je bio blizu, ali mu matematicki pojmovi ne idu bas. "Razlomak" i "integral" su ga totalno zbunili. Sto nam valjda govori koliko su [i]siroke narodne mase[/i] doma s tim pojmovima, obzirom na nacin popunjavanja baze podataka :D
Pod to naime pokusavaju prodati ovu igricu...
http://y.20q.net/anon
Mozda nije ni vazno, u svakom slucaju zabavno je. Dimnjak je pogodio vrlo brzo, s katedralom je bio blizu, ali mu matematicki pojmovi ne idu bas. "Razlomak" i "integral" su ga totalno zbunili. Sto nam valjda govori koliko su siroke narodne mase doma s tim pojmovima, obzirom na nacin popunjavanja baze podataka
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:11 pet, 25. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kristina"]Ja zamislila jednu khm.... radnju :oops: i nisu pogodili! Svašta. To bi trebalo biti prvo :lol:[/quote]
Khm...
[quote="20Q"]Think of an [color=red]object[/color]...[/quote]
Btw, sliku je pogodio, iako tvrdi da ima kontradikcija. :-s Recimo, on smatra da slika ne moze biti plasticna i tako jos par stvari... :)
kristina (napisa): | Ja zamislila jednu khm.... radnju i nisu pogodili! Svašta. To bi trebalo biti prvo  |
Khm...
20Q (napisa): | Think of an object... |
Btw, sliku je pogodio, iako tvrdi da ima kontradikcija. Recimo, on smatra da slika ne moze biti plasticna i tako jos par stvari...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 21:37 pet, 25. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Nije bitno sto snijeg jest, nego kako se klasificira po pravilima igre:
[quote="20Q"][b]Mineral[/b] - From the earth, an inorganic substance. Examples: a rock, water, iron.
[b]Other[/b] - Something not animal, vegetable or mineral, maybe a mixture of all three. Examples: a toaster, an arrow. [/quote]
Ja bi definitivno svrstao u prvu od ove dvije kategorije. A to sto se sastoji od vode (zapravo jest voda) ne znaci da sadrzi tekucinu. Po tome bi i zeljezo sadrzalo tekucinu. No ko sto rekoh bitno je sto misli "general public".
Nije bitno sto snijeg jest, nego kako se klasificira po pravilima igre:
20Q (napisa): | Mineral - From the earth, an inorganic substance. Examples: a rock, water, iron.
Other - Something not animal, vegetable or mineral, maybe a mixture of all three. Examples: a toaster, an arrow. |
Ja bi definitivno svrstao u prvu od ove dvije kategorije. A to sto se sastoji od vode (zapravo jest voda) ne znaci da sadrzi tekucinu. Po tome bi i zeljezo sadrzalo tekucinu. No ko sto rekoh bitno je sto misli "general public".
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:06 sub, 26. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Hmm, pogodio mi je kalendar, ali tek nakon 28 pitanja. I nisam bas zadovoljan, ja sam zamislio zidni kalendar, a to nije rekao. Stovise onaj koji dobis u kineskom restoranu sa lijepim slikicama... Al nisam na tom inzistirao.. O:)
Prvo je rekao da je marka (stamp) :lol: , a onda zastavica :lol: ...
Nije nikakve kontradikcije prijavil.
Hmm, nisam gledao kod, al kad ima ponudjene one fuzzy odgovore mozda ga je zeznulo moje stalno [i]jes[/i] i [i]nou[/i].. Nekak sam ocekival da ce pogodit u tih 20Q kad glumi da je AI faca.
Hmm, bas me zanima..
Hmm, pogodio mi je kalendar, ali tek nakon 28 pitanja. I nisam bas zadovoljan, ja sam zamislio zidni kalendar, a to nije rekao. Stovise onaj koji dobis u kineskom restoranu sa lijepim slikicama... Al nisam na tom inzistirao..
Prvo je rekao da je marka (stamp) , a onda zastavica ...
Nije nikakve kontradikcije prijavil.
Hmm, nisam gledao kod, al kad ima ponudjene one fuzzy odgovore mozda ga je zeznulo moje stalno jes i nou.. Nekak sam ocekival da ce pogodit u tih 20Q kad glumi da je AI faca.
Hmm, bas me zanima..
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 16:03 sub, 26. 2. 2005 Naslov: |
|
|
haha meni pogodijo zmaja!! :-) :banana: idem vidit oce pogodit' sestar!
(btw, jel netko ulovio onaj nekakav glumljeni dokumentarac o zmajevima neki dan na rtlu? :shock:)
[color=blue][b]Moderator:[/b] Nastavak price o zmajevima mozete naci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3722]ovdje[/url].[/color] 8)
haha meni pogodijo zmaja!! idem vidit oce pogodit' sestar!
(btw, jel netko ulovio onaj nekakav glumljeni dokumentarac o zmajevima neki dan na rtlu? )
Moderator: Nastavak price o zmajevima mozete naci ovdje.
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 16:23 sub, 26. 2. 2005 Naslov: |
|
|
haha malo je teze pogodijo kad zamislih "prirodni broj".
[quote="20Q"]
Does it bring joy to people?" You say sometimes, I say No
[/quote] :lol:
haha malo je teze pogodijo kad zamislih "prirodni broj".
20Q (napisa): |
Does it bring joy to people?" You say sometimes, I say No
|
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|