Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 0:20 sub, 26. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
ma sve super :g:
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?[/quote]
zasad sam izbrojao troje jel tako!? :)
[quote="Nesi"]
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...
da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati :( ...... mozda ga dobim sutra....[/quote]
Kolegice nemojte ovo shvatiti kao napad ili nesto slicno, ali po cemu ste vi shvatili da se nesto trazili [b]iskljucivo[/b] od vas????
kolege su trazili sve koji mogu pomoci i zato bi bilo lijepo da ste se strpili sa svojim komentarima tipa "a jeste slatki" i sl. upravo iz razloga sto su ljudi ipak napisali neke rasporede...
u redu?
Nesi (napisa): |
ma sve super
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok? |
zasad sam izbrojao troje jel tako!?
Nesi (napisa): |
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...
da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati ...... mozda ga dobim sutra.... |
Kolegice nemojte ovo shvatiti kao napad ili nesto slicno, ali po cemu ste vi shvatili da se nesto trazili iskljucivo od vas????
kolege su trazili sve koji mogu pomoci i zato bi bilo lijepo da ste se strpili sa svojim komentarima tipa "a jeste slatki" i sl. upravo iz razloga sto su ljudi ipak napisali neke rasporede...
u redu?
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 0:27 sub, 26. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="Liddy"]neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? :lol:[/quote]
[quote="Gogs"]i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?[/quote]
Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla! :evil:
[u]1. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D strpiti da [i]anamari[/i] sutra/prekosutra stavi raspored [url=http://student.math.hr/]on-line[/url]. :wink:
[quote="Nesi"]webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... :g:
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)[/quote]
[u]2. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D malo organizirati (svako za sebe, of course 8)) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je [u]možda[/u] netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. :wink: Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni :lol:, jer možda samo stanujemo daleko :cry:).
[u]3. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. :lol: na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne :evil:, provedemo dan u [i]Tangenti[/i]. :D
:w[/quote]
zasto kolega/kolegice u sve tri tocke pretpostavljate da ljude ne dolaze na faks zbog toga sto su lijeni???
mozda nemaju vremena, mozda ljudi rade....
nemaju svi tu srecu da mogu ljencariti kod kuce kao sto vi to (valjda) mozete...
nekima je svako vrijeme izmedju ucenja i ostalih posjeta faksu vazno da ga iskoriste za rad bilo kakvog oblika....
i zato me takve generalizacije uvijek izbace iz takta... kao da je lijenost jedini razlog da se ne dodje na faks...
i samo bih molio da se nitko ne javi sa pametnim komentarom da ako se nema vremena dolaziti na faks neka se ne studira... molim vas...
za kraj .... :)
P.S.I zaista ali zaista mi nije jasno sto vidite u toj tangenti!? koliko boljih nacina za trosenje vremena, a ako zelite i lijepsih birceva....
buba (napisa): | Liddy (napisa): | neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak?  |
Gogs (napisa): | i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis? |
Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla!
1. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax strpiti da anamari sutra/prekosutra stavi raspored on-line.
Nesi (napisa): | webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige...
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam) |
2. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax malo organizirati (svako za sebe, of course ) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je možda netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni , jer možda samo stanujemo daleko ).
3. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne , provedemo dan u Tangenti.
 |
zasto kolega/kolegice u sve tri tocke pretpostavljate da ljude ne dolaze na faks zbog toga sto su lijeni???
mozda nemaju vremena, mozda ljudi rade....
nemaju svi tu srecu da mogu ljencariti kod kuce kao sto vi to (valjda) mozete...
nekima je svako vrijeme izmedju ucenja i ostalih posjeta faksu vazno da ga iskoriste za rad bilo kakvog oblika....
i zato me takve generalizacije uvijek izbace iz takta... kao da je lijenost jedini razlog da se ne dodje na faks...
i samo bih molio da se nitko ne javi sa pametnim komentarom da ako se nema vremena dolaziti na faks neka se ne studira... molim vas...
za kraj ....
P.S.I zaista ali zaista mi nije jasno sto vidite u toj tangenti!? koliko boljih nacina za trosenje vremena, a ako zelite i lijepsih birceva....
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:43 ned, 27. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[color=darkred][b]STOP[/b] [ :lol: ] flejmanju :!:
Ok, u ovoj komunikaciji definitivno ima nedorecenosti i nesporazuma; sto je napisano - napisano je! :roll: Tko cita, procitat ce kako mu pashe, pa molim da se vise ne "uvjeravate"! 8)
Hvala![/color] :)
@[b]Anamari[/b] & [b]Steelworker[/b]: Zahvala i pohvale od mene, u ime Forumasha, kad su vec oni prezauzeti prepucavanjima... =D> :D
STOP [ ] flejmanju
Ok, u ovoj komunikaciji definitivno ima nedorecenosti i nesporazuma; sto je napisano - napisano je! Tko cita, procitat ce kako mu pashe, pa molim da se vise ne "uvjeravate"!
Hvala!
@Anamari & Steelworker: Zahvala i pohvale od mene, u ime Forumasha, kad su vec oni prezauzeti prepucavanjima...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
|