Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vanjaa Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:36 pet, 4. 3. 2005 Naslov: |
|
|
Tecaj sluzi za dobiti account i, koliko znam, nije uvijet za nista drugo. :?
E sad, treba li account za ispit... :-k Cini mi se da je netko rekao da treba, no nisam siguran. :?
A zasto je takav problem otici na tecaj? :-k
P.S. Ako mozes staviti malo informativniji subject... :) Hvala! 8)
Tecaj sluzi za dobiti account i, koliko znam, nije uvijet za nista drugo.
E sad, treba li account za ispit... Cini mi se da je netko rekao da treba, no nisam siguran.
A zasto je takav problem otici na tecaj?
P.S. Ako mozes staviti malo informativniji subject... Hvala!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:23 sub, 5. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]nemoras ici na taj tecaj, ali pri otvaranju accounta trebas dokazati da imas neko osnovno znanje iz Unixa. A posto usmeni iz C-a odgovaras tako da napises program u praktikumu, treba ti onda account za pristup![/quote]
pitanje je...kojem praktikumu? ja sam odgovarao prosle godine kod profesora Juraka i on je ispitivao u onom praktikumu sa Windows masinama (na prvok katu, onaj veci, da me ubijes ne znam koji je broj :oops: :lol:).
odgovarali smo u Dev-C++ ili Visual Studiu (mogli smo birat). jedino ako netko inzistira da se, primjerice, PuTTYem spajate na studentski server ili da odgovarate u praktikumu u podrumu (ili na Unix masinama), onda ti tecaj iz Unixa treba jer bez njega ne mozes otvorit account na studentu (koji ti je potreban) i ne mozes ostvarit pristup preko CARNet-ovih CMU modem/ISDN ulaza.
filipnet (napisa): | nemoras ici na taj tecaj, ali pri otvaranju accounta trebas dokazati da imas neko osnovno znanje iz Unixa. A posto usmeni iz C-a odgovaras tako da napises program u praktikumu, treba ti onda account za pristup! |
pitanje je...kojem praktikumu? ja sam odgovarao prosle godine kod profesora Juraka i on je ispitivao u onom praktikumu sa Windows masinama (na prvok katu, onaj veci, da me ubijes ne znam koji je broj ).
odgovarali smo u Dev-C++ ili Visual Studiu (mogli smo birat). jedino ako netko inzistira da se, primjerice, PuTTYem spajate na studentski server ili da odgovarate u praktikumu u podrumu (ili na Unix masinama), onda ti tecaj iz Unixa treba jer bez njega ne mozes otvorit account na studentu (koji ti je potreban) i ne mozes ostvarit pristup preko CARNet-ovih CMU modem/ISDN ulaza.
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
Postano: 18:56 ned, 6. 3. 2005 Naslov: |
|
|
ja sam imao usmeni u praktikumu 3 ( telnet student)
ja sam imao usmeni u praktikumu 3 ( telnet student)
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
vanjaa Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vanjaa Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 19:02 uto, 8. 3. 2005 Naslov: |
|
|
kod prof Nogo je bilo da se MALI zadatak polaze SPAJANJEM na studenta (ssh, telnet - shodno tome vam TREBA account na studentu) iz velikog WIN praktikuma (to je pr3 za neupucene :g:)
a veliki zadatak/program u cemu hocete (moze istom metodom)
to je stvar stara doduse 2 godine, kad sam ja polagala, ali nisam cula da se ista mijenjalo.....
i mislim da to detaljnije raspisano ima u topicu usmeni kod prof Nogo ili slicno..... ajde upotrijebite search, pliz... ja imam sad puno posla i nemam vremena pisati kako me to pitala prije 2 godine, a sjecam se da sam pisala vamo :o)
kod prof Nogo je bilo da se MALI zadatak polaze SPAJANJEM na studenta (ssh, telnet - shodno tome vam TREBA account na studentu) iz velikog WIN praktikuma (to je pr3 za neupucene )
a veliki zadatak/program u cemu hocete (moze istom metodom)
to je stvar stara doduse 2 godine, kad sam ja polagala, ali nisam cula da se ista mijenjalo.....
i mislim da to detaljnije raspisano ima u topicu usmeni kod prof Nogo ili slicno..... ajde upotrijebite search, pliz... ja imam sad puno posla i nemam vremena pisati kako me to pitala prije 2 godine, a sjecam se da sam pisala vamo
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
w Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
|