Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promjena predavača

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 18:03 ned, 6. 3. 2005    Naslov: Promjena predavača Citirajte i odgovorite

Nemam upisana dva kolegija za tekući semestar u index jer sam ih nanovo upisao ovaj semestar. Teta u referadi mi je rekla da kolegije upišem vlastitom kemijskom :) pazeći pritom(da tinta nije crvena :D ) kojeg profesora upisujem, ovisno o rasporedu kojem pripadam.

Postoji li mogućnost da bez obzira što pripadam profesoru X po raspored-ovnoj podjeli, odaberem profesora Y?
I, moguće li je, što moram učiniti?

Ako već moram imati razlog što činim takav transfer, jeli uvjerljiv onaj koji kaže da želim srijedu imati slobodnu pa bi se ''priljepio'' za profesora Y?

Unaprijed(još od rođenja) pogrbljen :D
Nemam upisana dva kolegija za tekući semestar u index jer sam ih nanovo upisao ovaj semestar. Teta u referadi mi je rekla da kolegije upišem vlastitom kemijskom Smile pazeći pritom(da tinta nije crvena Very Happy ) kojeg profesora upisujem, ovisno o rasporedu kojem pripadam.

Postoji li mogućnost da bez obzira što pripadam profesoru X po raspored-ovnoj podjeli, odaberem profesora Y?
I, moguće li je, što moram učiniti?

Ako već moram imati razlog što činim takav transfer, jeli uvjerljiv onaj koji kaže da želim srijedu imati slobodnu pa bi se ''priljepio'' za profesora Y?

Unaprijed(još od rođenja) pogrbljen Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 11:21 pon, 7. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

U slučaju da ti to ne bude omogućeno (ali nadam se da ipak bude :wink:), predlažem ti da slušaš predavanja iz tog kolegija kod prof. kojeg želiš jer tako i onako je svejedno, ako taj drugi prof. (onaj kod kojeg bi "morao" slušat) neće imati neke posebene prohtjeve koji će se odnositi na njegove usmene. :D
U slučaju da ti to ne bude omogućeno (ali nadam se da ipak bude Wink), predlažem ti da slušaš predavanja iz tog kolegija kod prof. kojeg želiš jer tako i onako je svejedno, ako taj drugi prof. (onaj kod kojeg bi "morao" slušat) neće imati neke posebene prohtjeve koji će se odnositi na njegove usmene. Very Happy

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:06 pon, 7. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]U slučaju da ti to ne bude omogućeno (ali nadam se da ipak bude :wink:), predlažem ti da slušaš predavanja iz tog kolegija kod prof. kojeg želiš jer tako i onako je svejedno, ako taj drugi prof. (onaj kod kojeg bi "morao" slušat) neće imati neke posebene prohtjeve koji će se odnositi na njegove usmene. :D[/quote]

Upravo me [b]različitost[/b] :shock: predavanja kod moga matičnog(po rasporedu) profesora u odnosu na željenog profesora i nagnala na ideju o potpunoj promijeni bubice. :)

Bojim se da bih stoga kod matičnog profesora mogao imati izvjesnih problema u nekim situacijama odnosno da je primjerice, dokaz kojeg je željeni profesor izuzeo - matični profesor nužno želi.

A ništa. Uletjet ću prvo željenom profesoru u vezi željene:) ideje pa onda valjda i matičnom. :roll:
buba (napisa):
U slučaju da ti to ne bude omogućeno (ali nadam se da ipak bude Wink), predlažem ti da slušaš predavanja iz tog kolegija kod prof. kojeg želiš jer tako i onako je svejedno, ako taj drugi prof. (onaj kod kojeg bi "morao" slušat) neće imati neke posebene prohtjeve koji će se odnositi na njegove usmene. Very Happy

Upravo me različitost Shocked predavanja kod moga matičnog(po rasporedu) profesora u odnosu na željenog profesora i nagnala na ideju o potpunoj promijeni bubice. Smile

Bojim se da bih stoga kod matičnog profesora mogao imati izvjesnih problema u nekim situacijama odnosno da je primjerice, dokaz kojeg je željeni profesor izuzeo - matični profesor nužno želi.

A ništa. Uletjet ću prvo željenom profesoru u vezi željene:) ideje pa onda valjda i matičnom. Rolling Eyes

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 0:07 uto, 6. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da ne otvaram novi topic. pitanje je slično. preklapaju mi se predmeti pa bi trebala promjenit grupu i za vježbe i za predavanja. sa profesorima i asistentom sam se dogovorila, ali nisam sigurna da li trebam nešto u referadi obavit? molba? da ne bi poslje bilo "nismo znali" voljela bi igrat ziheraški... pa ako je neko bio u sličnoj situaciji ili zna proceduru bila bih mu zahvalna
hvala
da ne otvaram novi topic. pitanje je slično. preklapaju mi se predmeti pa bi trebala promjenit grupu i za vježbe i za predavanja. sa profesorima i asistentom sam se dogovorila, ali nisam sigurna da li trebam nešto u referadi obavit? molba? da ne bi poslje bilo "nismo znali" voljela bi igrat ziheraški... pa ako je neko bio u sličnoj situaciji ili zna proceduru bila bih mu zahvalna
hvala

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 0:12 uto, 6. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]da ne otvaram novi topic. pitanje je slično. preklapaju mi se predmeti pa bi trebala promjenit grupu i za vježbe i za predavanja. sa profesorima i asistentom sam se dogovorila, ali nisam sigurna da li trebam nešto u referadi obavit? molba? da ne bi poslje bilo "nismo znali" voljela bi igrat ziheraški... pa ako je neko bio u sličnoj situaciji ili zna proceduru bila bih mu zahvalna
hvala[/quote]

ja sam to mijenjala na prvoj godini, predala sam molbu u referadi. i bilo je okej. dapace, izvrsno. :D
mladac (napisa):
hvala

ja sam to mijenjala na prvoj godini, predala sam molbu u referadi. i bilo je okej. dapace, izvrsno. Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 0:14 uto, 6. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="mladac"]da ne otvaram novi topic. pitanje je slično. preklapaju mi se predmeti pa bi trebala promjenit grupu i za vježbe i za predavanja. sa profesorima i asistentom sam se dogovorila, ali nisam sigurna da li trebam nešto u referadi obavit? molba? da ne bi poslje bilo "nismo znali" voljela bi igrat ziheraški... pa ako je neko bio u sličnoj situaciji ili zna proceduru bila bih mu zahvalna
hvala[/quote]

ja sam to mijenjala na prvoj godini, predala sam molbu u referadi. i bilo je okej. dapace, izvrsno. :D[/quote]

moram plačat 50kn molbu ili ne?
Ignavia (napisa):
mladac (napisa):
hvala

ja sam to mijenjala na prvoj godini, predala sam molbu u referadi. i bilo je okej. dapace, izvrsno. Very Happy

moram plačat 50kn molbu ili ne?

vini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 28 - 2

PostPostano: 0:15 uto, 6. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]da ne otvaram novi topic. pitanje je slično. preklapaju mi se predmeti pa bi trebala promjenit grupu i za vježbe i za predavanja. sa profesorima i asistentom sam se dogovorila, ali nisam sigurna da li trebam nešto u referadi obavit? molba? da ne bi poslje bilo "nismo znali" voljela bi igrat ziheraški... pa ako je neko bio u sličnoj situaciji ili zna proceduru bila bih mu zahvalna
hvala[/quote]

ispuniš molbu...napišeš razloge zašto želiš promjenit grupu...predaš u referadi s indeksom...
u principu mislim da svima to odobre...
čini mi se čak da nisan ništa platila...
mladac (napisa):
hvala

ispuniš molbu...napišeš razloge zašto želiš promjenit grupu...predaš u referadi s indeksom...
u principu mislim da svima to odobre...
čini mi se čak da nisan ništa platila...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 0:21 uto, 6. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok hvala ljudi, puno ste mi pomogli. sutra odem onda to obavit 8)
ok hvala ljudi, puno ste mi pomogli. sutra odem onda to obavit Cool

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 0:21 uto, 6. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sigurno nista nisam platila, al to je bilo pred hmmm 2 i pol godine :elvisconfused:
ja sigurno nista nisam platila, al to je bilo pred hmmm 2 i pol godine Zbunjeni Elvis P.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 12:36 čet, 24. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

je li dovoljno predati molbu ili je potrebno prije dogovoriti se s profesorom?
je li dovoljno predati molbu ili je potrebno prije dogovoriti se s profesorom?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum