Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

vjezbe ili trznica
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
10 = 12 - 2

PostPostano: 19:22 sub, 12. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ali, fora je u tome da sam rekla osobi licem u lice što me smeta...niš nije bilo bezobrazno, samo navođenje argumenata, za koje se zna da su ziher istina (još ima ljudi koji to mogu potvrditi)...odgovor je bio; pa asistent je crtao funkciju sinus, to sigurno svi znaju nacrtat..to i niije toliko bitno....
što reći na to? (ali, osoba očito ni nije svjesna da je priče bilo puno više nego samo za vrijeme crtanja funkcije sinus) :grebgreb:
btw; vidjet ćemo hoće li se što promijeniti na sljedećim vježbama; ima još fore ; we will see........ :joooj:
inače; vjerojatno slijedi realizacija Krckova savjeta; ak nam niš drugo ne padne na pamet :grunt:
Ali, fora je u tome da sam rekla osobi licem u lice što me smeta...niš nije bilo bezobrazno, samo navođenje argumenata, za koje se zna da su ziher istina (još ima ljudi koji to mogu potvrditi)...odgovor je bio; pa asistent je crtao funkciju sinus, to sigurno svi znaju nacrtat..to i niije toliko bitno....
što reći na to? (ali, osoba očito ni nije svjesna da je priče bilo puno više nego samo za vrijeme crtanja funkcije sinus) Kotacici rade 100 na sat
btw; vidjet ćemo hoće li se što promijeniti na sljedećim vježbama; ima još fore ; we will see........ Joj, joj, joj,... JOOOJ!
inače; vjerojatno slijedi realizacija Krckova savjeta; ak nam niš drugo ne padne na pamet Deep thinking

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 22:09 sub, 12. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

draga moja meri, sve sto si ovdje rekla, rekla si i meni u lice, pa bih te samo pitao koji je smisao da to ovdje pises? neke tvoje opaske su na mjestu, a neke bas i nisu pa bih te pitao koje ti to frustracije ovdje ispucavas???? evo ovim putem ja javno obecajem, da je, barem sto se mene tice ta saga gotova tj ja cu odsada pa nadalje svojim ponasanjem drugima biti primjer
8) takodjer bih se ovim putem zelio javno ispricati svima kojima je moje djetinjasto ponasanje zasmetalo (i omelo ih) u njihovom stjecanju znanja,a najvise bi se zelio ispricati nasem FENOFENALNOM asistentu koji uistinu to nije zasluzio. odsada se to vise nace ponavljati :oops: :oops:
draga moja meri, sve sto si ovdje rekla, rekla si i meni u lice, pa bih te samo pitao koji je smisao da to ovdje pises? neke tvoje opaske su na mjestu, a neke bas i nisu pa bih te pitao koje ti to frustracije ovdje ispucavas???? evo ovim putem ja javno obecajem, da je, barem sto se mene tice ta saga gotova tj ja cu odsada pa nadalje svojim ponasanjem drugima biti primjer
Cool takodjer bih se ovim putem zelio javno ispricati svima kojima je moje djetinjasto ponasanje zasmetalo (i omelo ih) u njihovom stjecanju znanja,a najvise bi se zelio ispricati nasem FENOFENALNOM asistentu koji uistinu to nije zasluzio. odsada se to vise nace ponavljati Embarassed Embarassed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 14:21 ned, 13. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
draga moja meri, sve sto si ovdje rekla, rekla si i meni u lice, pa bih te samo pitao koji je smisao da to ovdje pises?[/quote]

Dragi moj opate, smisao je u tome da se ubuduće ovakve stvari više ne ponavljaju ne samo na analizi, nego niti na bilo kojim drugim vježbama...a mislim da je produktivan način da se to počne realizirati tako da se progovori o tome 8)...vidiš...
[quote]
evo ovim putem ja javno obecajem, da je, barem sto se mene tice ta saga gotova tj ja cu odsada pa nadalje svojim ponasanjem drugima biti primjer....
[/quote]

....mislim a smo se ipak pomaknuli sa mtrve točke...apology accepted :wink:

[quote]
neke tvoje opaske su na mjestu, a neke bas i nisu pa bih te pitao koje ti to frustracije ovdje ispucavas???? [/quote]
mislim da je ovo za pm...da me opet ne bi poslali.. :meditate:
Citat:

draga moja meri, sve sto si ovdje rekla, rekla si i meni u lice, pa bih te samo pitao koji je smisao da to ovdje pises?

Dragi moj opate, smisao je u tome da se ubuduće ovakve stvari više ne ponavljaju ne samo na analizi, nego niti na bilo kojim drugim vježbama...a mislim da je produktivan način da se to počne realizirati tako da se progovori o tome Cool...vidiš...
Citat:

evo ovim putem ja javno obecajem, da je, barem sto se mene tice ta saga gotova tj ja cu odsada pa nadalje svojim ponasanjem drugima biti primjer....

....mislim a smo se ipak pomaknuli sa mtrve točke...apology accepted Wink

Citat:

neke tvoje opaske su na mjestu, a neke bas i nisu pa bih te pitao koje ti to frustracije ovdje ispucavas????

mislim da je ovo za pm...da me opet ne bi poslali.. Meditiram

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 15:04 ned, 13. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma Meri aj izdrži još ta tri mjeseca. :wink: Prva godina je uvijek takva, pozamašan broj nezainteresiranih studenata što caruju vježbama i predavanjima na način koji su primjenjivali i u srednjoj, vulgarnost, glasnost i sveobuhvatna bučnost njihovo je oružje u rušenju tvoga zamka koncentracije. :)

Na drugoj godini se takva nezahvalna skupina štetočina lijepo isfiltrira odnosno ostaje sa vanjske strane filtra. Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. 8)
Ma Meri aj izdrži još ta tri mjeseca. Wink Prva godina je uvijek takva, pozamašan broj nezainteresiranih studenata što caruju vježbama i predavanjima na način koji su primjenjivali i u srednjoj, vulgarnost, glasnost i sveobuhvatna bučnost njihovo je oružje u rušenju tvoga zamka koncentracije. Smile

Na drugoj godini se takva nezahvalna skupina štetočina lijepo isfiltrira odnosno ostaje sa vanjske strane filtra. Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. Cool

GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 18:17 ned, 13. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. 8)[/quote]
ti ocito nisi bio na kriptografiji :LOL:
Vincent Van Ear (napisa):
Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. Cool

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 18:56 ned, 13. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"][quote="Vincent Van Ear"]Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. 8)[/quote]
ti ocito nisi bio na kriptografiji :LOL:[/quote]

Ti (Vincent od Van Goghova Uha ;) ) si ocito studirao dok nije bilo kolokvija... :lol:

Sad i nije sasvim tako.. :( :?

Joj, kak sam zlocest... :PP
GauSs_ (napisa):
Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. Cool

Ti (Vincent od Van Goghova Uha Wink ) si ocito studirao dok nije bilo kolokvija... Laughing

Sad i nije sasvim tako.. Sad Confused

Joj, kak sam zlocest... Weeee-heeee!!!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:04 ned, 13. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"][quote="Vincent Van Ear"]Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. 8)[/quote]

Kol'ko je muva bilo?:wicked:
GauSs_ (napisa):

Kol'ko je muva bilo?Heh, heh,...

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:08 ned, 13. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="GauSs_"][quote="Vincent Van Ear"]Već na trećoj godini, tišina u predavaonama je samostanska i jedina štetočina tada postaje muha što slučajno ophodi učionicu u potrazi za mrvicama hrane ili za čime god da je krenula, njoj ćeš svakako oprostiti. 8)[/quote]

Ti (Vincent od Van Goghova Uha ;) ) si ocito studirao dok nije bilo kolokvija... :lol:

Sad i nije sasvim tako.. :( :?

Joj, kak sam zlocest... :PP[/quote]

Ja samo pretpostavljam. Prva vrata prolaziš na prijemnom i ona su najveća i većini laka za otključati, pa se iza vrata u dvorištu nakupi svakakvih klovnova, naredna vrata na ulaz u drugu godinu su manja i teža za otključati pa velik broj klovnova ostaje vani... i tako dalje... to je logika mog razmišljanja, I'm the clown, so I now... :D
steelworker (napisa):
GauSs_ (napisa):

Ti (Vincent od Van Goghova Uha Wink ) si ocito studirao dok nije bilo kolokvija... Laughing

Sad i nije sasvim tako.. Sad Confused

Joj, kak sam zlocest... Weeee-heeee!!!

Ja samo pretpostavljam. Prva vrata prolaziš na prijemnom i ona su najveća i većini laka za otključati, pa se iza vrata u dvorištu nakupi svakakvih klovnova, naredna vrata na ulaz u drugu godinu su manja i teža za otključati pa velik broj klovnova ostaje vani... i tako dalje... to je logika mog razmišljanja, I'm the clown, so I now... Very Happy

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:46 pon, 14. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma ja sam samo htio reci da mislim da danas nisu tako strogi kriteriji kao nekad da se to sve tak dobro procisti...

Al, opet to si sam ja tak mislim...
Ma ja sam samo htio reci da mislim da danas nisu tako strogi kriteriji kao nekad da se to sve tak dobro procisti...

Al, opet to si sam ja tak mislim...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 13:51 pon, 14. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Ma Meri aj izdrži još ta tri mjeseca. Wink[/quote]

ahhhhhhhhhhh..........a kaj mi dugo preostaje... :slonic:
ma znaš kaj; sve je ok dok se i uspijemo ko ljudi dogovorit i reć kaj kome ne paše i probat ispravit ono kaj možemo :band:

[quote]
i jedina štetočina tada postaje muha[/quote]
a s njom ću već nekak izać na kraj..... :horsie:
Citat:

Ma Meri aj izdrži još ta tri mjeseca. Wink

ahhhhhhhhhhh..........a kaj mi dugo preostaje... Rozi slonic
ma znaš kaj; sve je ok dok se i uspijemo ko ljudi dogovorit i reć kaj kome ne paše i probat ispravit ono kaj možemo Mi sviramo...

Citat:

i jedina štetočina tada postaje muha

a s njom ću već nekak izać na kraj..... Djihaaaa!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum