Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
BigFOot Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:13 sub, 13. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Bok ljudi. :D
Imam par molbi za kolegice i kolege koji ce tek doci na tecaj:
Molim vas probajte svi doci do 16h tako da tada i pocnemo. Dodao sam jos neke stvari na kraj tecaja koje su me kolege prosli puta priupitale na kraju. Nisu bas direktno vezane uz osnove Unixa, ali su korisne za cuti, pa bih volio da vam ih stignem ispricati. :)
Molim vas da ili ponesete svoje indekse, ili _upamtite_ svoje privremene lozinke koje ste dobili, kako vas ne bi trebao primati za rucice i voditi preko u RC da vam na silu mijenjaju lozinke.
Prosli put smo izgubili dosta vremena na takve i slicne stvari, a posto racunala u PR1 update-aju podatke iz baze s lozinkama otprilike svakih 30 min morati cete cekati neko vrijeme prije nego cete se moci ulogirati s tom novom lozinkom, pa za to vrijeme necete moci isprobavati sto radimo.
Naravno ako ih ipak zaboravite, ne ustrucavajte se reci, ja se necu ljutiti, niti ce vas netko zezati, svakome se moze dogoditi. :D
Kolegicama i kolegama koji mozda slabije vide na daljinu, bih savjetovao da se probaju sjesti u prednje redove. Ako su vec zauzeti zamolite svoje kolegice i kolege kojima to nije problem da vam prepuste mjesta (ako vas je strah, recite meni pa cu ja to napraviti za vas). Naime iz zadnjeg reda slova na terminalu (nauciti cete na tecaju sto je to) projiciranom projektorom izgledaju prilicno mala.
Takodjer bi zamolio gore navedene kolegice i kolege [i]kojima to nije problem[/i] da prepuste mjesto ako se nadje netko tko mozda nece nista vidjeti iz zadnjih klupa. Ja cu setati cijelim praktikumom i sve obilaziti, tako da nitko nece biti zapostavljen, bez obzira gdje sjedi.
Molba da me priupitate cim vam nesto nije jasno se podrazumjeva, a i kolege na proslom tecaju su se toga pridrzavale tako da mislim da oko toga nece biti problema... :D ;)
[b]Hvala! :D[/b]
P.S. Te nove stvari koje sam dodao ce se naci i na WEBu tecaja. Ako stignem bit ce to ovaj vikend, ako ne onda tijekom sljedeceg tjedna.
Bok ljudi.
Imam par molbi za kolegice i kolege koji ce tek doci na tecaj:
Molim vas probajte svi doci do 16h tako da tada i pocnemo. Dodao sam jos neke stvari na kraj tecaja koje su me kolege prosli puta priupitale na kraju. Nisu bas direktno vezane uz osnove Unixa, ali su korisne za cuti, pa bih volio da vam ih stignem ispricati.
Molim vas da ili ponesete svoje indekse, ili _upamtite_ svoje privremene lozinke koje ste dobili, kako vas ne bi trebao primati za rucice i voditi preko u RC da vam na silu mijenjaju lozinke.
Prosli put smo izgubili dosta vremena na takve i slicne stvari, a posto racunala u PR1 update-aju podatke iz baze s lozinkama otprilike svakih 30 min morati cete cekati neko vrijeme prije nego cete se moci ulogirati s tom novom lozinkom, pa za to vrijeme necete moci isprobavati sto radimo.
Naravno ako ih ipak zaboravite, ne ustrucavajte se reci, ja se necu ljutiti, niti ce vas netko zezati, svakome se moze dogoditi.
Kolegicama i kolegama koji mozda slabije vide na daljinu, bih savjetovao da se probaju sjesti u prednje redove. Ako su vec zauzeti zamolite svoje kolegice i kolege kojima to nije problem da vam prepuste mjesta (ako vas je strah, recite meni pa cu ja to napraviti za vas). Naime iz zadnjeg reda slova na terminalu (nauciti cete na tecaju sto je to) projiciranom projektorom izgledaju prilicno mala.
Takodjer bi zamolio gore navedene kolegice i kolege kojima to nije problem da prepuste mjesto ako se nadje netko tko mozda nece nista vidjeti iz zadnjih klupa. Ja cu setati cijelim praktikumom i sve obilaziti, tako da nitko nece biti zapostavljen, bez obzira gdje sjedi.
Molba da me priupitate cim vam nesto nije jasno se podrazumjeva, a i kolege na proslom tecaju su se toga pridrzavale tako da mislim da oko toga nece biti problema...
Hvala!
P.S. Te nove stvari koje sam dodao ce se naci i na WEBu tecaja. Ako stignem bit ce to ovaj vikend, ako ne onda tijekom sljedeceg tjedna.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
Postano: 8:49 ned, 14. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote]jel netko zna da li je ukinut kolegij UNIX administracija?
[/quote]
To je bio kolegij kojeg sam ja JEDNOM ponudio, i održao.
Vježbe je držao Frane Peko (matematičar, tada asistent na FERu).
Da bih JA ponovno držao taj kolegij, trebalo bi se dogoditi:
a) da imam manja nastavna opterećenja s obveznim predmetima
(sada 480 norma-sati, a norma je 300; predavanja iz ovakvog
predmeta nose 60 norma-sati :-)
b) da nađem asistenta (nakon Adm. UNIX sustava trebao sam
držati drugi kolegij, za koji mi više nije odobreno angažiranje asistenta
van MO, pa se kolegij, unatoč 12 upisanih, nije održao :-(
Koliko je meni poznato, sličan kolegij nitko ne planira u novim
nastavnim planovima.
Možda bi ovo trebalo ići na drugo mjesto, ali da odgovorim na pitanje ...
- Nenad.
Citat: | jel netko zna da li je ukinut kolegij UNIX administracija?
|
To je bio kolegij kojeg sam ja JEDNOM ponudio, i održao.
Vježbe je držao Frane Peko (matematičar, tada asistent na FERu).
Da bih JA ponovno držao taj kolegij, trebalo bi se dogoditi:
a) da imam manja nastavna opterećenja s obveznim predmetima
(sada 480 norma-sati, a norma je 300; predavanja iz ovakvog
predmeta nose 60 norma-sati
b) da nađem asistenta (nakon Adm. UNIX sustava trebao sam
držati drugi kolegij, za koji mi više nije odobreno angažiranje asistenta
van MO, pa se kolegij, unatoč 12 upisanih, nije održao
Koliko je meni poznato, sličan kolegij nitko ne planira u novim
nastavnim planovima.
Možda bi ovo trebalo ići na drugo mjesto, ali da odgovorim na pitanje ...
- Nenad.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
vanjaa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vanjaa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|