Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
annna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Zvone Forumaš(ica)

|
Postano: 18:10 čet, 24. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]Grupa 1, asistenta Bujanovića ima kolokvij u subotu 2. travnja http://web.math.hr/~zbujanov/rp1/kolokvij1_raspored.html zar ne?[/quote]
Da, istovremeno će se odvijati i prvi kolokvij za grupu asist. Puljića, i prvi kolokvij naše grupe, i izvanredni kolokvij za sve grupe. "Obični" kolokvij će u svakom trenutku zauzimati ukupno cca 6 računala, pa ukoliko interes za izv. kolokvij bude veći no što nam dozvoljava kapacitet praktikuma u podrumu, iskoristit ćemo i onaj u prizemlju.
Da, istovremeno će se odvijati i prvi kolokvij za grupu asist. Puljića, i prvi kolokvij naše grupe, i izvanredni kolokvij za sve grupe. "Obični" kolokvij će u svakom trenutku zauzimati ukupno cca 6 računala, pa ukoliko interes za izv. kolokvij bude veći no što nam dozvoljava kapacitet praktikuma u podrumu, iskoristit ćemo i onaj u prizemlju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:19 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Hoce li mi netko objasniti kako je moguce da je izvanredni kolokvij u isto vrijeme kad i sljemenska tura? I kako sada mogu u isto vrijeme biti na dva mjesta? Nevjerojatno, gdje su sad studentski predstavnici?[/quote]
ha...ovdje smo :)
ali, kak je vsego rekao, ne mozes ocekivat od nas da bas sve pohvatamo. na forumu postoji podforum Studentski predstavnici na kojem si mogao postavit svoje pitanje :roll:
sto se tice problema oko satnice, ja (ili netko od predstavnika) cu se raspitat kod satnicara ili kod prodekanice za nastavu da li se moze ta sljemenska tura nekako prebacit na nedjelju (??) ili na neki drugi dan. sumnjam da ce netko htjet odgadjat kolokvij radi tjelesnog. mozes mi se javit danas na faksu ili putem PM-a ili mailom.
[img]http://www.sz-watch.org/stop/SLIKE/m_di_1z.gif[/img]
Ivan Bazulic, zamjenik predstavnika 1. godine
Anonymous (napisa): | Hoce li mi netko objasniti kako je moguce da je izvanredni kolokvij u isto vrijeme kad i sljemenska tura? I kako sada mogu u isto vrijeme biti na dva mjesta? Nevjerojatno, gdje su sad studentski predstavnici? |
ha...ovdje smo
ali, kak je vsego rekao, ne mozes ocekivat od nas da bas sve pohvatamo. na forumu postoji podforum Studentski predstavnici na kojem si mogao postavit svoje pitanje
sto se tice problema oko satnice, ja (ili netko od predstavnika) cu se raspitat kod satnicara ili kod prodekanice za nastavu da li se moze ta sljemenska tura nekako prebacit na nedjelju (??) ili na neki drugi dan. sumnjam da ce netko htjet odgadjat kolokvij radi tjelesnog. mozes mi se javit danas na faksu ili putem PM-a ili mailom.
Ivan Bazulic, zamjenik predstavnika 1. godine
|
|
[Vrh] |
|
Zvone Forumaš(ica)

|
Postano: 21:54 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
Nazalost, ne znam kojoj grupi Gost pripada, ali pretpostavljam da je bez obzira na grupu termin izv. kolokvija (koji btw. nije obavezan) bio najavljen i podlozan diskusiji barem na jednim vjezbama (prosli tjedan?). Istina, bilo bi vrlo nespretno organizirati jos jedan izv. kolokvij samo za jednog studenta...
Offtopic: kak to da neki imaju Sljeme subotom, a neki (vecina) ne? Mojoj grupi je i "obicni" kolokvij u subotu, i isto tako se nekoliko studenata mora penjati pa imaju alternativni termin...Pretpostavljam da je Sljeme zamjena za nekoliko odlazaka u dvoranu? Ako je tako, onda i Gost ima rjesenje za izlazak na izv. kolokvij :)
-----
Z. Bujanovic
Nazalost, ne znam kojoj grupi Gost pripada, ali pretpostavljam da je bez obzira na grupu termin izv. kolokvija (koji btw. nije obavezan) bio najavljen i podlozan diskusiji barem na jednim vjezbama (prosli tjedan?). Istina, bilo bi vrlo nespretno organizirati jos jedan izv. kolokvij samo za jednog studenta...
Offtopic: kak to da neki imaju Sljeme subotom, a neki (vecina) ne? Mojoj grupi je i "obicni" kolokvij u subotu, i isto tako se nekoliko studenata mora penjati pa imaju alternativni termin...Pretpostavljam da je Sljeme zamjena za nekoliko odlazaka u dvoranu? Ako je tako, onda i Gost ima rjesenje za izlazak na izv. kolokvij
-----
Z. Bujanovic
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:21 sri, 30. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Nevjerojatno, gdje su sad studentski predstavnici?[/quote]
Sramotno :!: Tim lijenim predstavnicima je trebalo cak dva dana da reagiraju :!: Uzas, je li? :PP
[url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3843[/url]
:idea: Drugi put ih obavijestite dok budte cekali pocetak kolokvija, da vidimo mogu li oni to rijesiti u cca 5 minuta. :D Ako ne mogu, trazite ponistenje izbora, a ne da tu zabusavaju i zive na tamo nekoj staroj slavi... :PPPP
Molim, i drugi put. 8)
Anonymous (napisa): | Nevjerojatno, gdje su sad studentski predstavnici? |
Sramotno Tim lijenim predstavnicima je trebalo cak dva dana da reagiraju Uzas, je li?
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3843
Drugi put ih obavijestite dok budte cekali pocetak kolokvija, da vidimo mogu li oni to rijesiti u cca 5 minuta. Ako ne mogu, trazite ponistenje izbora, a ne da tu zabusavaju i zive na tamo nekoj staroj slavi...
Molim, i drugi put.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:14 čet, 31. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="akki"]mislim na sub i sup gore :roll:[/quote]
Onda si ukljuci "[i]Disable HTML in this post[/i]", pa ce sve biti ok (sad sam ti ja editirao post). 8)
Pitanje o def. listi nisam shvatio, a za razlomak nema taga, nego se treba snaci CSSom ili nekom kombinacijom tagova - moze se na vise nacina. 8) Proguglaj malo! :google:
akki (napisa): | mislim na sub i sup gore  |
Onda si ukljuci "Disable HTML in this post", pa ce sve biti ok (sad sam ti ja editirao post).
Pitanje o def. listi nisam shvatio, a za razlomak nema taga, nego se treba snaci CSSom ili nekom kombinacijom tagova - moze se na vise nacina. Proguglaj malo!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:52 čet, 31. 3. 2005 Naslov: |
|
|
Eh, to ti ipak moze odgovoriti [b]samo[/b] tvoj asistent, pa preporucam e-mail (pogotovo ako ti je Kruno asistent; on je svratio samo kad sam ga pozvao, no nije stalni Forumash). 8)
Eh, to ti ipak moze odgovoriti samo tvoj asistent, pa preporucam e-mail (pogotovo ako ti je Kruno asistent; on je svratio samo kad sam ga pozvao, no nije stalni Forumash).
|
|
[Vrh] |
|
|