Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Umro Papa Ivan Pavao II

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-26 = 44 - 70

PostPostano: 0:01 ned, 3. 4. 2005    Naslov: Umro Papa Ivan Pavao II Citirajte i odgovorite

Papa Ivan Pavao II umro je danas, 03.01.2005. u 21:37. svijet ce ga pamtit kao veliku licnost, licnost koja ujedinjuje. bio je Papa mira. Papa solidarnosti i tolerancije. Papa koji se borio za pravdu, za potlacene. borio se za obicnog covjeka kroz cijeli svoj pontifikat. Svjet (a i Hrvatska) ce dugo pamtit Papu Ivana Pavla II, cak i dugo nakon njegove smrti. njegovom smrcu zavrsila je jedna era u katolicanstvu, no smatram da bi katolicka crkva, upravo potaknuta njegovim ucenjem i njegovim metodama, trebala nastavit razvijat sebe kao Crkvu, vjersku zajednicu.

ja osobno nisam vjernik iako sam krsten, pricescen i krizman. ali Papu Ivana Pavla II pamtit cu zauvijek...pamtit cu ono sto je napravio za ovaj narod, za ovu drzavu, za cijeli svijet. za mene je on najveci Papa svih vremena. i tesko da itko, barem ne u skorije vrijeme, moci prestic.

Pokoj mu dusi daruj Gospodine :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

PS. [color=red]molim admina ili moderatora da ovaj post stave kao sticky. hvala[/color]

[color=darkred][b]vsego:[/b] Sredjeno, plus prebaceno u [i]Obavijesti[/i]; Ivan Pavao II je ipak zasluzio da ovakva vijest ne ide u [i]Buckuris[/i].[/color]
Papa Ivan Pavao II umro je danas, 03.01.2005. u 21:37. svijet ce ga pamtit kao veliku licnost, licnost koja ujedinjuje. bio je Papa mira. Papa solidarnosti i tolerancije. Papa koji se borio za pravdu, za potlacene. borio se za obicnog covjeka kroz cijeli svoj pontifikat. Svjet (a i Hrvatska) ce dugo pamtit Papu Ivana Pavla II, cak i dugo nakon njegove smrti. njegovom smrcu zavrsila je jedna era u katolicanstvu, no smatram da bi katolicka crkva, upravo potaknuta njegovim ucenjem i njegovim metodama, trebala nastavit razvijat sebe kao Crkvu, vjersku zajednicu.

ja osobno nisam vjernik iako sam krsten, pricescen i krizman. ali Papu Ivana Pavla II pamtit cu zauvijek...pamtit cu ono sto je napravio za ovaj narod, za ovu drzavu, za cijeli svijet. za mene je on najveci Papa svih vremena. i tesko da itko, barem ne u skorije vrijeme, moci prestic.

Pokoj mu dusi daruj Gospodine Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

PS. molim admina ili moderatora da ovaj post stave kao sticky. hvala

vsego: Sredjeno, plus prebaceno u Obavijesti; Ivan Pavao II je ipak zasluzio da ovakva vijest ne ide u Buckuris.

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-26 = 44 - 70

PostPostano: 8:22 ned, 3. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

apsolutno...posve zaboravih na Obavijest :wacky: :oops:
apsolutno...posve zaboravih na Obavijest Tup, tup, tup,... Embarassed

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum