Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 10:03 pon, 4. 4. 2005 Naslov: Malo o psima i ljudima.. |
|
|
[img]http://161.53.8.14/~bbozo/mia.jpg[/img]
U subotu nam je pas pobjegao iz dvorista i otpicila je daleko, po svoj prilici trazeci sestru koja je bila na putu. Poslije je vidjena kako izbezumljena od straha trci prema Botincu, 5 sati kasnije su ju vidjeli u Trnskom i od onda joj se izgubio svaki trag. Cijelu subotu smo pretresali krug od 5km od mjesta gdje zivimo, cijelu nedjelju smo lijepili plakate od Botinca do Zaprudja i procesljavali Bundek gdje se izgubio neki drugi bijeli pas.
Dani su oglasi na radiju, polijepili smo 300-injak plakata po Novom Zagrebu, Botincu i Velikoj Gorici.
U to vrijeme smo dobili dosta krivih, ali iskrenih tragova, jedan poziv od klinaca iz Botinca koji su mislili da ce biti smijesno ako kazu da su ju vidjeli, 4 ili 5 dojava da je zgazena pokraj ceste (unutar 5 minuta bi uletili tamo sa autom i naravno da nije bilo nicega) i jedan poziv da ju imaju i da ce ju ubiti ako ne donesemo neku fascinantnu kolicinu novaca na neki broj na Selskoj cesti. Taj zadnji poziv je na svu srecu stigao nakon sto smo ju nasli.
Abuse sluzbe t-coma i vip-a nisu htjele APSOLUTNO nista napraviti oko tih telefonskih poziva, neki dragi ljudi su poceli skidati plakate u roku 15 minuta od kako su postavljeni i neki dragi komunalni inspektor je telefonski obecao tuziti sestru 100kn po zalijepljenom plakatu u Velikoj Gorici.
Pas je na kraju nadjen u Kupineckom kraljevcu, 30-40km od Zagreba, manje od 48h od kako je izgubljena.
Kolike su sanse da se organizira policijska akcija sa jednim takvim oglasom o izgubljenom psu i saceka ljepote ljudske da se na njega jave?
U subotu nam je pas pobjegao iz dvorista i otpicila je daleko, po svoj prilici trazeci sestru koja je bila na putu. Poslije je vidjena kako izbezumljena od straha trci prema Botincu, 5 sati kasnije su ju vidjeli u Trnskom i od onda joj se izgubio svaki trag. Cijelu subotu smo pretresali krug od 5km od mjesta gdje zivimo, cijelu nedjelju smo lijepili plakate od Botinca do Zaprudja i procesljavali Bundek gdje se izgubio neki drugi bijeli pas.
Dani su oglasi na radiju, polijepili smo 300-injak plakata po Novom Zagrebu, Botincu i Velikoj Gorici.
U to vrijeme smo dobili dosta krivih, ali iskrenih tragova, jedan poziv od klinaca iz Botinca koji su mislili da ce biti smijesno ako kazu da su ju vidjeli, 4 ili 5 dojava da je zgazena pokraj ceste (unutar 5 minuta bi uletili tamo sa autom i naravno da nije bilo nicega) i jedan poziv da ju imaju i da ce ju ubiti ako ne donesemo neku fascinantnu kolicinu novaca na neki broj na Selskoj cesti. Taj zadnji poziv je na svu srecu stigao nakon sto smo ju nasli.
Abuse sluzbe t-coma i vip-a nisu htjele APSOLUTNO nista napraviti oko tih telefonskih poziva, neki dragi ljudi su poceli skidati plakate u roku 15 minuta od kako su postavljeni i neki dragi komunalni inspektor je telefonski obecao tuziti sestru 100kn po zalijepljenom plakatu u Velikoj Gorici.
Pas je na kraju nadjen u Kupineckom kraljevcu, 30-40km od Zagreba, manje od 48h od kako je izgubljena.
Kolike su sanse da se organizira policijska akcija sa jednim takvim oglasom o izgubljenom psu i saceka ljepote ljudske da se na njega jave?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 14:31 pon, 4. 4. 2005 Naslov: Re: Malo o psima i ljudima.. |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Poslije je vidjena kako izbezumljena od straha trci prema Botincu...[/quote]
:blueshock:
Zub, nekaj nije vredu s tvojim pesom. Obicno se izbezumljen od straha bjezi iz Botinca... :lol: ;) :neznam:
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]U to vrijeme smo dobili dosta krivih, ali iskrenih tragova, jedan poziv od klinaca iz Botinca koji su mislili da ce biti smijesno ako kazu da su ju vidjeli, 4 ili 5 dojava da je zgazena pokraj ceste (unutar 5 minuta bi uletili tamo sa autom i naravno da nije bilo nicega) i jedan poziv da ju imaju i da ce ju ubiti ako ne donesemo neku fascinantnu kolicinu novaca na neki broj na Selskoj cesti.[/quote]
Vidis, drzati ljubimce dalje od Botinca. :tso: :/ :( Imala je srece, kaj da su je ti klinci ulovili, necu ni pomisljat. :cry:
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Pas je na kraju nadjen u Kupineckom kraljevcu, 30-40km od Zagreba, manje od 48h od kako je izgubljena.[/quote]
Vidis da je ipak bjezala od Botinca, koliko je noge nose.. :lol:
Super da je ziva i zdrava. :ok:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Poslije je vidjena kako izbezumljena od straha trci prema Botincu... |
Zub, nekaj nije vredu s tvojim pesom. Obicno se izbezumljen od straha bjezi iz Botinca...
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | U to vrijeme smo dobili dosta krivih, ali iskrenih tragova, jedan poziv od klinaca iz Botinca koji su mislili da ce biti smijesno ako kazu da su ju vidjeli, 4 ili 5 dojava da je zgazena pokraj ceste (unutar 5 minuta bi uletili tamo sa autom i naravno da nije bilo nicega) i jedan poziv da ju imaju i da ce ju ubiti ako ne donesemo neku fascinantnu kolicinu novaca na neki broj na Selskoj cesti. |
Vidis, drzati ljubimce dalje od Botinca. Imala je srece, kaj da su je ti klinci ulovili, necu ni pomisljat.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Pas je na kraju nadjen u Kupineckom kraljevcu, 30-40km od Zagreba, manje od 48h od kako je izgubljena. |
Vidis da je ipak bjezala od Botinca, koliko je noge nose..
Super da je ziva i zdrava.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:54 pon, 4. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Kao prvo, ti, [i]ZUB[/i], i ja smo skoro u istom kvartu :wink:, a kao drugo, ja nisam vidla niti jedan plakat, skroz od subote, pa do danas. :shock:
[b]Jako[/b] mi je drago da ste ju pronašli :worship:, jer i ja sam donedavno imala psa koji mi je puno značio. :cry:
Kao prvo, ti, ZUB, i ja smo skoro u istom kvartu , a kao drugo, ja nisam vidla niti jedan plakat, skroz od subote, pa do danas.
Jako mi je drago da ste ju pronašli , jer i ja sam donedavno imala psa koji mi je puno značio.
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 19:21 pon, 4. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Kao prvo, ti, [i]ZUB[/i], i ja smo skoro u istom kvartu :wink:, a kao drugo, ja nisam vidla niti jedan plakat, skroz od subote, pa do danas. :shock:
[b]Jako[/b] mi je drago da ste ju pronašli :worship:, jer i ja sam donedavno imala psa koji mi je puno značio. :cry:[/quote]
Polijepili smo cijeli trokut, savski gaj, klaru, turanjsku i autobusne stanice i dobar dio Botinca (autobusne stanice, glavne ulice, ducane/kladionice/pekare/mesarnice/DVD/vrtic/ambulanta itd u centru i par ducancica izvan centra i par njih oko skole jer tamo ljudi setaju pse) i Zaprudja jer smo dobili dojave sa bundeka al to je bio neki mali bijeli pas sa sivom ogrlicom :?
(nazalost, odmah se nasla ekipa koja je pocela skidati plakate tako da je na trokutu u 15 minuta nestao dobar dio plakata, a jos jucer navecer je netko poskidao skoro sve plakate u turanjskoj :roll:)
Al pseto nam je nazad iako je sprljana od auspuha i fino je bila hranjena nekom turbo mesinom jer skoro pa da nije htjela ni frolić kada se vratila :)
buba (napisa): | Kao prvo, ti, ZUB, i ja smo skoro u istom kvartu , a kao drugo, ja nisam vidla niti jedan plakat, skroz od subote, pa do danas.
Jako mi je drago da ste ju pronašli , jer i ja sam donedavno imala psa koji mi je puno značio.  |
Polijepili smo cijeli trokut, savski gaj, klaru, turanjsku i autobusne stanice i dobar dio Botinca (autobusne stanice, glavne ulice, ducane/kladionice/pekare/mesarnice/DVD/vrtic/ambulanta itd u centru i par ducancica izvan centra i par njih oko skole jer tamo ljudi setaju pse) i Zaprudja jer smo dobili dojave sa bundeka al to je bio neki mali bijeli pas sa sivom ogrlicom
(nazalost, odmah se nasla ekipa koja je pocela skidati plakate tako da je na trokutu u 15 minuta nestao dobar dio plakata, a jos jucer navecer je netko poskidao skoro sve plakate u turanjskoj )
Al pseto nam je nazad iako je sprljana od auspuha i fino je bila hranjena nekom turbo mesinom jer skoro pa da nije htjela ni frolić kada se vratila
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:38 uto, 5. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Ako su bili poskidani u roku 15min nakon stavljanja, onda su u biti jako male šanse da sam vidla i jedan plakat, jer je lako moguće da u tih 15min nisam tam prolazila. :roll: Inače prođem svaki dan pored svog bivšeg osnovnjaka, Savskog Gaja, Bundeka (busom), itd. zato mi je bilo čudno da ama baš ništa ne primjetih. :?
Ali kao što rekoh, važno je da ste ju našli! :wink:
Btw, kak se zove? (ak nije pre-privatno pitanje) :)
Ako su bili poskidani u roku 15min nakon stavljanja, onda su u biti jako male šanse da sam vidla i jedan plakat, jer je lako moguće da u tih 15min nisam tam prolazila. Inače prođem svaki dan pored svog bivšeg osnovnjaka, Savskog Gaja, Bundeka (busom), itd. zato mi je bilo čudno da ama baš ništa ne primjetih.
Ali kao što rekoh, važno je da ste ju našli!
Btw, kak se zove? (ak nije pre-privatno pitanje)
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 13:31 uto, 5. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Ako su bili poskidani u roku 15min nakon stavljanja, onda su u biti jako male šanse da sam vidla i jedan plakat, jer je lako moguće da u tih 15min nisam tam prolazila. :roll: Inače prođem svaki dan pored svog bivšeg osnovnjaka, Savskog Gaja, Bundeka (busom), itd. zato mi je bilo čudno da ama baš ništa ne primjetih. :?
Ali kao što rekoh, važno je da ste ju našli! :wink:
Btw, kak se zove? (ak nije pre-privatno pitanje) :)[/quote]
Mia :)
[img]http://161.53.8.14/~bbozo/mia2.jpg[/img]
buba (napisa): | Ako su bili poskidani u roku 15min nakon stavljanja, onda su u biti jako male šanse da sam vidla i jedan plakat, jer je lako moguće da u tih 15min nisam tam prolazila. Inače prođem svaki dan pored svog bivšeg osnovnjaka, Savskog Gaja, Bundeka (busom), itd. zato mi je bilo čudno da ama baš ništa ne primjetih.
Ali kao što rekoh, važno je da ste ju našli!
Btw, kak se zove? (ak nije pre-privatno pitanje)  |
Mia
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|