Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

new topic u Forum@Degiorgi Forum Index
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
C'Tebo
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
-13 = 3 - 16

PostPostano: 2:52 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="srezek"]Nadalje o izborima se vec odavno ne prica no porucio bi ovim "Hrabrim" studentima da su bili obavijesteni sve po statuti i pravilnicima zbora, sveucilista i ostalim relevantnim zakonima o mogucnosti kandidature, rokovima za predaju kandidatura kao i o danu samih izbora i rezultata na njima.... [/quote]
Ja sam svoj komentar na to već dao i ne planiram ga dati ponovo. Meni zapravo i nije bitno tko je predstavnik koje godine, dok god svoj posao čini onako kako treba, a po mom mišljenju oni ne čine kako treba. (vratit ću se na ovo)

[quote]Nadalje oko ukidanja ispitnog roka studentski predstavnici su bili izrazito protiv kao i protiv nekih prijedloga.... Osim toga ako negdje pise 3 2 ili 4 glasa protiv ili za ako su u manjini znajte da i studentski predstavnici koji puta zbog opravdanih razloga ne mogu doci na sjednicu pa zato nije 4 glasa nego recimo 3, no sve pise u zaglavlju samog zapisnika tko je prisutan a tko nije..... [/quote]
E, vidiš, ovo je jedna bitna stvar u čemu su oni jako pogriješili
Po meni, je [b]netko[/b] trebao o tome obavjiestiti studente na jedan vidljiv način (kako da je rok ukinut, tako i razlog(zi) zbog kojeg je to učinjeno).
(malo pojašnjenje radi lakšeg razumijevanja mojeg toka misli)
kada je Kraljević bio ministar i išao uvoditi one radikalne promjene, na hodnicima je sve vrvilo od peticija protiv toga.
Ako se ne varam, nije uvedeno ono pravilo o plaćanju fakulteta na prvoj godini.
Nedavno je takođe bilo nekakvo skupljanje potpisa protiv reforme školstva u kojem je bilo navedeno da će specijalističke predmete u nekakvim višim i nižim srednjama i osnovnim školama, recimo matematiku predavati učitelji, a ne profesori (tj. i jedni i drugi)

Jednostavno, čovjek dobije dojam, uz sve to, da studenti mogu imati nekakvog utjecaja na odluke koje se donose čak i na najvišim vrhovima vlasti, a ovo je ipak podosta niže (ukidanje trećeg roka).
Mene zanima zašto nije sprovedena peticija, ili već nekaj u tome stilu, da se ljetni rok vrati? I zašto nisu navedeni razlozi ukidanja trećeg roka?
Ja sam, osobno, doznao za ukidanje tog roka sasvim slučajno, a svemu tome bih još dodao činjenicu da na oglasnoj ploči više nema ispisano kada je koji rok (ili sam ja u nemogućnosti da to pronađem), a mislim da bi to barem trebalo biti, ako ništa drugo, onda barem da ljudi mogu vidjet da više nema tri ljetna roka.

I, da, ja se iza svoga nicka ne krijem.
Svatko tko to želi može o meni sve nać na bilo koji način (čak i direktnim pitanjem pa i ovjde javno na forumu), ali ako netko želi biti iza svojeg nicka, jer mu/joj je tako ugodnije, to treba poštovat, jerbo je to jedna od biti interneta kao cjeline.

P.S. Cijenim što si odgovorio u takom brzom roku i iako se može to tako učiniti, meni nije u cilju pozvati ljude na javni linč protiv Bezjaka i/ili tebe (pogotovo tebe, pošto tebe cijenim više nego njega). Ono što ja želim jest da se vrati treći ispitni rok i to ne zbog mene, majnd ju, nego zbog drugih, ja mogu i bez njega. A ono što me jako iživciralo kod toga, nije čak ni sama činjenica da se taj rok ukinuo, nego činjenica da se o tome studente na pravi način obavijestilo nije i činjenica da se oko toga nikaj ne poduzima (možda vi nekaj interno i poduzimate, za što ja nemrem znat)
P.P.S. Ako je tebi tako lakše, ja mogu doć u SUMA-u po te odgovore, no meni bi bilo draže kada bi ih netko ovdje zaljepio (jer ako ja dobijem te odgovore u 102, ja ću ih ovdje zaljepit sigurno, ali bi mi bilo draže da ih zaljepi netko službeni)
srezek (napisa):
Nadalje o izborima se vec odavno ne prica no porucio bi ovim "Hrabrim" studentima da su bili obavijesteni sve po statuti i pravilnicima zbora, sveucilista i ostalim relevantnim zakonima o mogucnosti kandidature, rokovima za predaju kandidatura kao i o danu samih izbora i rezultata na njima....

Ja sam svoj komentar na to već dao i ne planiram ga dati ponovo. Meni zapravo i nije bitno tko je predstavnik koje godine, dok god svoj posao čini onako kako treba, a po mom mišljenju oni ne čine kako treba. (vratit ću se na ovo)

Citat:
Nadalje oko ukidanja ispitnog roka studentski predstavnici su bili izrazito protiv kao i protiv nekih prijedloga.... Osim toga ako negdje pise 3 2 ili 4 glasa protiv ili za ako su u manjini znajte da i studentski predstavnici koji puta zbog opravdanih razloga ne mogu doci na sjednicu pa zato nije 4 glasa nego recimo 3, no sve pise u zaglavlju samog zapisnika tko je prisutan a tko nije.....

E, vidiš, ovo je jedna bitna stvar u čemu su oni jako pogriješili
Po meni, je netko trebao o tome obavjiestiti studente na jedan vidljiv način (kako da je rok ukinut, tako i razlog(zi) zbog kojeg je to učinjeno).
(malo pojašnjenje radi lakšeg razumijevanja mojeg toka misli)
kada je Kraljević bio ministar i išao uvoditi one radikalne promjene, na hodnicima je sve vrvilo od peticija protiv toga.
Ako se ne varam, nije uvedeno ono pravilo o plaćanju fakulteta na prvoj godini.
Nedavno je takođe bilo nekakvo skupljanje potpisa protiv reforme školstva u kojem je bilo navedeno da će specijalističke predmete u nekakvim višim i nižim srednjama i osnovnim školama, recimo matematiku predavati učitelji, a ne profesori (tj. i jedni i drugi)

Jednostavno, čovjek dobije dojam, uz sve to, da studenti mogu imati nekakvog utjecaja na odluke koje se donose čak i na najvišim vrhovima vlasti, a ovo je ipak podosta niže (ukidanje trećeg roka).
Mene zanima zašto nije sprovedena peticija, ili već nekaj u tome stilu, da se ljetni rok vrati? I zašto nisu navedeni razlozi ukidanja trećeg roka?
Ja sam, osobno, doznao za ukidanje tog roka sasvim slučajno, a svemu tome bih još dodao činjenicu da na oglasnoj ploči više nema ispisano kada je koji rok (ili sam ja u nemogućnosti da to pronađem), a mislim da bi to barem trebalo biti, ako ništa drugo, onda barem da ljudi mogu vidjet da više nema tri ljetna roka.

I, da, ja se iza svoga nicka ne krijem.
Svatko tko to želi može o meni sve nać na bilo koji način (čak i direktnim pitanjem pa i ovjde javno na forumu), ali ako netko želi biti iza svojeg nicka, jer mu/joj je tako ugodnije, to treba poštovat, jerbo je to jedna od biti interneta kao cjeline.

P.S. Cijenim što si odgovorio u takom brzom roku i iako se može to tako učiniti, meni nije u cilju pozvati ljude na javni linč protiv Bezjaka i/ili tebe (pogotovo tebe, pošto tebe cijenim više nego njega). Ono što ja želim jest da se vrati treći ispitni rok i to ne zbog mene, majnd ju, nego zbog drugih, ja mogu i bez njega. A ono što me jako iživciralo kod toga, nije čak ni sama činjenica da se taj rok ukinuo, nego činjenica da se o tome studente na pravi način obavijestilo nije i činjenica da se oko toga nikaj ne poduzima (možda vi nekaj interno i poduzimate, za što ja nemrem znat)
P.P.S. Ako je tebi tako lakše, ja mogu doć u SUMA-u po te odgovore, no meni bi bilo draže kada bi ih netko ovdje zaljepio (jer ako ja dobijem te odgovore u 102, ja ću ih ovdje zaljepit sigurno, ali bi mi bilo draže da ih zaljepi netko službeni)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 12:56 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo je dosadni "dio foruma" tj. kad moram objašnjavati svoje postupke .Zašto sam se sakrila(kako je Srezak rekao ) iza svog nicka ?
Zato što je to "čista matematika " : dosada je na ovaj topic (u trenutku kada ovo pišem ) bilo 157 views i pritome je sudjelovalo samo troje (isključujem vsegu i krcka) ljudi . C'Tebo je među njima jedini koji je spreman nešto konkretno napraviti. Moj zaključak je da ljudi nisu zainteresirani .Tako da bi bilo naivno od mene izigravati nekakvog buntovnika radi mene same i C'Tebe .

[quote="krcko"]Po pitanju studentske pulitike, umjesto da rogoborite protiv predstavnika bolje bi vam bilo da se na sljedecim izborima kandidirate. Ovo mislim iskreno, bez ikakve ironije. [/quote]

Slažem se sa krckom . Međutim ipak bi trebalo nešto napraviti prije izbora . Ukidanje trećeg ljetnog ispitnog roka bi moglo itekako utjecati na postotak ljudi koji će ove godine upisati višu godinu .

[quote="krcko"]Jednostavno se prosecite do 102 i razgovarajte s ljudima. Vidjet cete da u Zboru/SUMI ipak nisu takve babaroge kakvim ih zamisljate. Vjerojatno ce biti sretni ako dodjete s konkretnim prijedlozima.[/quote]

Slažem se i sa ovim dijelom .

[quote="C'Tebo"]Ja sam, osobno, doznao za ukidanje tog roka sasvim slučajno, a svemu tome bih još dodao činjenicu da na oglasnoj ploči više nema ispisano kada je koji rok (ili sam ja u nemogućnosti da to pronađem), a mislim da bi to barem trebalo biti, ako ništa drugo, onda barem da ljudi mogu vidjet da više nema tri ljetna roka. [/quote]

Ovaj forum bi trebao poslužiti kao jedan od načina da se ljudi informiraju o događanjima na faksu . Tako da ovdje sugeriram Srezaku da ne samo podržava forum (koje olakšanje da SUMA podržava ovaj forum )nego i da sudjeluje u raspravama .
Ovo je dosadni "dio foruma" tj. kad moram objašnjavati svoje postupke .Zašto sam se sakrila(kako je Srezak rekao ) iza svog nicka ?
Zato što je to "čista matematika " : dosada je na ovaj topic (u trenutku kada ovo pišem ) bilo 157 views i pritome je sudjelovalo samo troje (isključujem vsegu i krcka) ljudi . C'Tebo je među njima jedini koji je spreman nešto konkretno napraviti. Moj zaključak je da ljudi nisu zainteresirani .Tako da bi bilo naivno od mene izigravati nekakvog buntovnika radi mene same i C'Tebe .

krcko (napisa):
Po pitanju studentske pulitike, umjesto da rogoborite protiv predstavnika bolje bi vam bilo da se na sljedecim izborima kandidirate. Ovo mislim iskreno, bez ikakve ironije.

Slažem se sa krckom . Međutim ipak bi trebalo nešto napraviti prije izbora . Ukidanje trećeg ljetnog ispitnog roka bi moglo itekako utjecati na postotak ljudi koji će ove godine upisati višu godinu .

krcko (napisa):
Jednostavno se prosecite do 102 i razgovarajte s ljudima. Vidjet cete da u Zboru/SUMI ipak nisu takve babaroge kakvim ih zamisljate. Vjerojatno ce biti sretni ako dodjete s konkretnim prijedlozima.

Slažem se i sa ovim dijelom .

C'Tebo (napisa):

Ovaj forum bi trebao poslužiti kao jedan od načina da se ljudi informiraju o događanjima na faksu . Tako da ovdje sugeriram Srezaku da ne samo podržava forum (koje olakšanje da SUMA podržava ovaj forum )nego i da sudjeluje u raspravama .

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-3 = 37 - 40

PostPostano: 16:58 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="srezek"]u fakultetskom vijecu sjede 52 clana, a od tog broja oduzimajuci 4 studenta dolazimo do 48 ostalih clanova.... ako bi sada vagali glasove studenti sa 4 glasa na jednoj i 48 na drugoj i nije neka velika bitka zar ne.... [/quote]
Drugim rijecima ste niskoristi, tocno?

[quote="srezek"]Takoder bi porucio svim ovdje "hrabrim anonimcima" da se bar predstave a ako su ipak hrabri da dodu u sobu 102.... [/quote]
Sta, cekas nas sa palicom sobi 102? :lol: :lol: :lol:
Sta ce tebi imena :?: :?: :?:

[quote="sky"]Ovaj forum bi trebao poslužiti kao jedan od načina da se ljudi informiraju o događanjima na faksu . Tako da ovdje sugeriram Srezaku da ne samo podržava forum (koje olakšanje da SUMA podržava ovaj forum )nego i da sudjeluje u raspravama .[/quote]

S ovim se slazem u potpunosti samo bi nadodao na...[quote="sky"]Tako da ovdje sugeriram Srezaku[/quote]...i dekanu [quote="sky"]da sudjeluje u raspravama [/quote]
Samo mi se ucinilo da ste na njega zaboravili...
srezek (napisa):
u fakultetskom vijecu sjede 52 clana, a od tog broja oduzimajuci 4 studenta dolazimo do 48 ostalih clanova.... ako bi sada vagali glasove studenti sa 4 glasa na jednoj i 48 na drugoj i nije neka velika bitka zar ne....

srezek (napisa):
Takoder bi porucio svim ovdje "hrabrim anonimcima" da se bar predstave a ako su ipak hrabri da dodu u sobu 102....

Sta, cekas nas sa palicom sobi 102? Laughing Laughing Laughing
Sta ce tebi imena Question Question Question

sky (napisa):

S ovim se slazem u potpunosti samo bi nadodao na...
sky (napisa):
Tako da ovdje sugeriram Srezaku
...i dekanu
sky (napisa):
da sudjeluje u raspravama

Samo mi se ucinilo da ste na njega zaboravili...

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:27 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Markec"][quote="srezek"]u fakultetskom vijecu sjede 52 clana, a od tog broja oduzimajuci 4 studenta dolazimo do 48 ostalih clanova.... ako bi sada vagali glasove studenti sa 4 glasa na jednoj i 48 na drugoj i nije neka velika bitka zar ne.... [/quote]
Drugim rijecima ste niskoristi, tocno?[/quote]

S ovim se ne mogu sloziti. Mislim da studentski glasovi imaju odredjenu tezinu, pogotovo ako sva cetiri predstavnika glasaju isto. Naravno da uvijek mogu biti preglasani, ali ipak mi se cini logicno da konacne odluke donose zaposlenici faksa, a ne studenti. Niti u jednoj firmi poslovne odluke ne donose musterije, sto ne znaci da ce se njihovo misljenje uvijek ignorirati.

Dakle, itekako je vazno da se na sjednicama cuje misljenje studentskih predstavnika. Ako je dobro formulirano i argumentirano mislim da moze bitno utjecati na glasanje. Tako si barem zamislja mali Mujo (i.e. ja), mene nema na tim sjednicama.
Markec (napisa):
srezek (napisa):
u fakultetskom vijecu sjede 52 clana, a od tog broja oduzimajuci 4 studenta dolazimo do 48 ostalih clanova.... ako bi sada vagali glasove studenti sa 4 glasa na jednoj i 48 na drugoj i nije neka velika bitka zar ne....

S ovim se ne mogu sloziti. Mislim da studentski glasovi imaju odredjenu tezinu, pogotovo ako sva cetiri predstavnika glasaju isto. Naravno da uvijek mogu biti preglasani, ali ipak mi se cini logicno da konacne odluke donose zaposlenici faksa, a ne studenti. Niti u jednoj firmi poslovne odluke ne donose musterije, sto ne znaci da ce se njihovo misljenje uvijek ignorirati.

Dakle, itekako je vazno da se na sjednicama cuje misljenje studentskih predstavnika. Ako je dobro formulirano i argumentirano mislim da moze bitno utjecati na glasanje. Tako si barem zamislja mali Mujo (i.e. ja), mene nema na tim sjednicama.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:14 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ispricavam se na velikom postu i potencijalnim greskama, nisam prije stigla odgovoriti, i nadam se da mi delay nije preveliki i da se necete ljutiti sto je tako dugacko :wink:

[quote="C'Tebo"] Koliko sam ja skonto SUMA služi da bi se organiziralo upravo takove stvari (cugeri, natjecanja u nogometu, brucošijade), što i rade, brijem si da oni nisu baš zaduženi za rad fakulteta (ali ne znam, trebalo bi pitati Sinišu) ili pročitat negdje na webu (bilo je to negdje, tj. ofišl stranica) [/quote]

koliko sam ja skontala, SZ je SUMA
tj. tko od clanova SZ nije i u SUMI?

sto se zabave tice, tko voli nek izvoli
al bi bilo lijepo da SZ radi i nesto sto se efekitvno vidi...

[quote="C'Tebo"] Dakle, ukoliko se hoće nešto napraviti, beskonačni razgovori o tome nisu dovoljni, dakle predlažem inicijativu (kad već nitko neće) da se nas par s foruma okupi i napišemo pismeni službeni zahtjev SZ-u, prodekanici za nasatavu, dekanu i kome već u svezi glede problema na faksu.
Dakle, ima li dobrovoljaca? [/quote]

nije problem u dobrovoljcima
vec u temi

dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima

ako netko od SZa misli to pratiti, i te prijedloge provesti u djela, bez sluzbene intervencije, npr dopisima, to bolje, znaci, uspjeli smo nesto pokrenuti
ako ne, naci ce se veec nacina...

[quote="Sky"]... ako krenemo s tom raspravom , onda bi trebali otvoriti čat na forumu i ukampirati se ispred kompića ...[/quote]

ma neee... samo ti se cini :wink:
ozbiljno, mislim da nije kampiranje nuzno
dosta je da sasujemo svoje prijedloge, uoblicimo to u formalni dopis or smth i cekamo
ako se nista ne poduzme, onda znaci da predstavnici ne izvrsavaju svoju duznost, i hocemo druge, simple, isn't it? :wink:

poduzeti != uspjeti
al cinjenica je da prosjecni student naseg faxa nema blage ideje sta se sve desava u vezi njega njemu iza ledja
a SZ bi trebao fuunkcionirati tako da nas se informira a ne da informacije koje trebamo znati saznajemo mracnim kanalima

kao npr ovo najnovije u vezi roka 13.03.

[quote="Sky"]...pošto ne želim igrati ulogu posljednjeg mohikanca , molim da se zainteresirani očituju [/quote]

meni je samo zao sto nisi i mene ubrojala u mohikance....

[quote="srezek as a guest"]Sve sto mogu reci ovako nakon prvih dojmova je da ima puno "hrabrih" ljudi koji se skrivaju iza raznoraznih nickova i u najmanju ruku govore svakakve neistine... [/quote]

bez uvrede, ali dokazi suprotno

btw, neki od tih "hrabrih" ljudi svoje misljenje govore i javno, usred pauze u ucionici
i nisu jedini tog misljenja - da SZ tu ocito nije zbog studenata

dokazite suprotno, iskazite se, uvjerite nas da smo u zabludi...
al napravite to efektivno

[quote="srezek as a guest"] Informacije radi, svi brucosi u posljednje dvije godine dobili su vodice za brucose u kojima ljepo pise gdje se sto nalazi i naravno gdje su oglasni prostori SZ PMF-MO i SUMAe, osim toga svi oni s visih godina mogu doci u poznatu sobu 102 i uzeti svoj primjerak ostalo nam je par komada....[/quote]

mozes li mi molim te reci koja je efektivna korist tog vodica?
ja ju nisam vidjela
btw, tamo pise da ste se vi, SZovci, izborili za to da pismeni putem kolokvija vrijedi dva usmena, a od pouzdanih ljudi sam cula da vi s tim niste imali nista
demantiraj argumentima, po mogucnosti provjerljivima

[quote="srezek as a guest"] Nadalje o izborima se vec odavno ne prica no porucio bi ovim "Hrabrim" studentima da su bili obavijesteni sve po statuti i pravilnicima zbora, sveucilista i ostalim relevantnim zakonima o mogucnosti kandidature, rokovima za predaju kandidatura kao i o danu samih izbora i rezultata na njima....[/quote]

kao sto kolega C'Tebo rece, samo par dana nakon deadlinea....

[quote="srezek as a guest"] Takoder bi porucio svim ovdje "hrabrim anonimcima" da se bar predstave a ako su ipak hrabri da dodu u sobu 102....[/quote]

i onda ce sto?
pricati u prazno??
mislim da je ovo bolji nacin, bar moze vidjeti veca masa ljudi sto se desava, a takodjer, ovdje su i dokazi ocitiji... nema stvari koje bi se rjesavale f2f

[quote="srezek as a guest"] Sad se ne mogu svega sjetiti sto trebam odgovoriti ali evo ilustracije radi u fakultetskom vijecu sjede 52 clana, a od tog broja oduzimajuci 4 studenta dolazimo do 48 ostalih clanova.... ako bi sada vagali glasove studenti sa 4 glasa na jednoj i 48 na drugoj i nije neka velika bitka zar ne.... [/quote]

kako kome
i 4 glasa su puno, ako povuku i ostatak
koliko saznah, SZovci su poprilicno sutljive ribe na tim sjednicama, a sutnjom se glasovi ne dobijaju
a to bi im trebao biti cilj
postaviti dobar prijedlog, argumentirati i boriti se za to

trenutno meni osobno, a i vecini kolega sa kojima komuniciram, najvise smeta sto nismo informirani o:

1. tome sto nas sve zaobilazi
2. temama raspravi na sjednicama

mislim da bi to i mi studenti trebali znati
inace ispada da SZ predstavljaju sami sebe, a ne nas, jer kako ce saznati nase misljenje o necemu, ako nas niti ne pitaju?
malo veca (zapravo, puno veca) angaziranost oko studenata bi bila puno pozeljnija

kako vi mozete odlucivati u nase ime, ako niti ne znate koje je nase misljenje?
na osnovu svog?
ali vi predstavljate nas, a ne samo sami sebe...

u stvari mislim da bi se na ovom Forumu moglo napraviti jako puno, ako bi SZovci reagirali na nase poruke ovdje
jer ovdje je presjek kroz misljenje studenata
bitnije stvari uvijek dodju i do simo
bilo prijedlozi, bilo problemi
mislim da bi SZu koristilo da se aktivno ukljuci u Forum, i da se napokon priblizi studentima kako spada

[quote="krcko"] OK ljudi. Napravite neku naljepnicu pa cu odrzat jedne vjezbe iz EM s tim na celu. Ovo je za zbilja. [/quote]

u redu, al jel moze na papiru, pa ti zakeljim na celo karbofixom?
to je ono skrobno ljepilo koje se trivijalno lako pere :wink:

[quote="krcko"] Po pitanju studentske pulitike, umjesto da rogoborite protiv predstavnika bolje bi vam bilo da se na sljedecim izborima kandidirate. Ovo mislim iskreno, bez ikakve ironije. [/quote]

znas, cinimise da i budem, ako se nista ne pomakne s mjesta
a onda slijedi nagovaranje pravih ljudi na kandidaturu za ostale godine i that's it...

[quote="Sky"] Zašto sam se sakrila(kako je Srezak rekao ) iza svog nicka ? [/quote]

jer je to tvoje pravo

[quote="Sky"] Zato što je to "čista matematika " : dosada je na ovaj topic (u trenutku kada ovo pišem ) bilo 157 views i pritome je sudjelovalo samo troje (isključujem vsegu i krcka) ljudi . C'Tebo je među njima jedini koji je spreman nešto konkretno napraviti. Moj zaključak je da ljudi nisu zainteresirani .Tako da bi bilo naivno od mene izigravati nekakvog buntovnika radi mene same i C'Tebe . [/quote]

kao sto rekoh gore, zao mi je sto nisi i mene ubrojala u racunicu buntovnika

a sto se mog nickovanja tice, taj nick je tu jer mi je drag
uostalom, ako nekoga _tako_ jako zanima kako se zovem, nek me fingerira na studentu
moji podaci nisu tajna.....

[quote="Sky"] Ovaj forum bi trebao poslužiti kao jedan od načina da se ljudi informiraju o događanjima na faksu . Tako da ovdje sugeriram Srezaku da ne samo podržava forum (koje olakšanje da SUMA podržava ovaj forum )nego i da sudjeluje u raspravama.[/quote]

po meni, ovaj Forum je jedno od daleko najboljih nacina informiranja o zbivanjima na faxu, pogotovo onih koji se nas studenata itekako ticu...

sto se prijedloga tice, Sky, ja te apsolutno podrzavam
a takodjer se nadovezujem, osim sudjelovanja, mogu oni i pobrati te prijedloge i poceti nesto konstruktivno raditi

zasto se npr ne bi tema sjednice koja se nas tice ovdje napisala, pa da i mi kazemo svoje misljenje o tome
kako Forum postaje popularniji, mislim da ce se kroz neko vrijeme samim uvidom u zbivanja na forumu moci dobiti kvalitetan presjek misljenja veceg broja ljudi

uostalom, mogu i SZ i SUMA posteno propagirati Forum
ispricavam se na velikom postu i potencijalnim greskama, nisam prije stigla odgovoriti, i nadam se da mi delay nije preveliki i da se necete ljutiti sto je tako dugacko Wink

C'Tebo (napisa):
Koliko sam ja skonto SUMA služi da bi se organiziralo upravo takove stvari (cugeri, natjecanja u nogometu, brucošijade), što i rade, brijem si da oni nisu baš zaduženi za rad fakulteta (ali ne znam, trebalo bi pitati Sinišu) ili pročitat negdje na webu (bilo je to negdje, tj. ofišl stranica)

sto se zabave tice, tko voli nek izvoli
al bi bilo lijepo da SZ radi i nesto sto se efekitvno vidi...

C'Tebo (napisa):
Dakle, ukoliko se hoće nešto napraviti, beskonačni razgovori o tome nisu dovoljni, dakle predlažem inicijativu (kad već nitko neće) da se nas par s foruma okupi i napišemo pismeni službeni zahtjev SZ-u, prodekanici za nasatavu, dekanu i kome već u svezi glede problema na faksu.
Dakle, ima li dobrovoljaca?

vec u temi

dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima

ako netko od SZa misli to pratiti, i te prijedloge provesti u djela, bez sluzbene intervencije, npr dopisima, to bolje, znaci, uspjeli smo nesto pokrenuti
ako ne, naci ce se veec nacina...

Sky (napisa):
... ako krenemo s tom raspravom , onda bi trebali otvoriti čat na forumu i ukampirati se ispred kompića ...

ma neee... samo ti se cini Wink
ozbiljno, mislim da nije kampiranje nuzno
dosta je da sasujemo svoje prijedloge, uoblicimo to u formalni dopis or smth i cekamo
ako se nista ne poduzme, onda znaci da predstavnici ne izvrsavaju svoju duznost, i hocemo druge, simple, isn't it? Wink

poduzeti != uspjeti
al cinjenica je da prosjecni student naseg faxa nema blage ideje sta se sve desava u vezi njega njemu iza ledja
a SZ bi trebao fuunkcionirati tako da nas se informira a ne da informacije koje trebamo znati saznajemo mracnim kanalima

Sky (napisa):
...pošto ne želim igrati ulogu posljednjeg mohikanca , molim da se zainteresirani očituju

meni je samo zao sto nisi i mene ubrojala u mohikance....

srezek as a guest (napisa):
Sve sto mogu reci ovako nakon prvih dojmova je da ima puno "hrabrih" ljudi koji se skrivaju iza raznoraznih nickova i u najmanju ruku govore svakakve neistine...

bez uvrede, ali dokazi suprotno

btw, neki od tih "hrabrih" ljudi svoje misljenje govore i javno, usred pauze u ucionici
i nisu jedini tog misljenja - da SZ tu ocito nije zbog studenata

dokazite suprotno, iskazite se, uvjerite nas da smo u zabludi...
al napravite to efektivno

Informacije radi, svi brucosi u posljednje dvije godine dobili su vodice za brucose u kojima ljepo pise gdje se sto nalazi i naravno gdje su oglasni prostori SZ PMF-MO i SUMAe, osim toga svi oni s visih godina mogu doci u poznatu sobu 102 i uzeti svoj primjerak ostalo nam je par komada....

ja ju nisam vidjela
btw, tamo pise da ste se vi, SZovci, izborili za to da pismeni putem kolokvija vrijedi dva usmena, a od pouzdanih ljudi sam cula da vi s tim niste imali nista
demantiraj argumentima, po mogucnosti provjerljivima

Nadalje o izborima se vec odavno ne prica no porucio bi ovim "Hrabrim" studentima da su bili obavijesteni sve po statuti i pravilnicima zbora, sveucilista i ostalim relevantnim zakonima o mogucnosti kandidature, rokovima za predaju kandidatura kao i o danu samih izbora i rezultata na njima....

kao sto kolega C'Tebo rece, samo par dana nakon deadlinea....

Takoder bi porucio svim ovdje "hrabrim anonimcima" da se bar predstave a ako su ipak hrabri da dodu u sobu 102....

i onda ce sto?
pricati u prazno??
mislim da je ovo bolji nacin, bar moze vidjeti veca masa ljudi sto se desava, a takodjer, ovdje su i dokazi ocitiji... nema stvari koje bi se rjesavale f2f

Sad se ne mogu svega sjetiti sto trebam odgovoriti ali evo ilustracije radi u fakultetskom vijecu sjede 52 clana, a od tog broja oduzimajuci 4 studenta dolazimo do 48 ostalih clanova.... ako bi sada vagali glasove studenti sa 4 glasa na jednoj i 48 na drugoj i nije neka velika bitka zar ne....

kako kome
i 4 glasa su puno, ako povuku i ostatak
koliko saznah, SZovci su poprilicno sutljive ribe na tim sjednicama, a sutnjom se glasovi ne dobijaju
a to bi im trebao biti cilj
postaviti dobar prijedlog, argumentirati i boriti se za to

trenutno meni osobno, a i vecini kolega sa kojima komuniciram, najvise smeta sto nismo informirani o:

mislim da bi to i mi studenti trebali znati
inace ispada da SZ predstavljaju sami sebe, a ne nas, jer kako ce saznati nase misljenje o necemu, ako nas niti ne pitaju?
malo veca (zapravo, puno veca) angaziranost oko studenata bi bila puno pozeljnija

na osnovu svog?

u stvari mislim da bi se na ovom Forumu moglo napraviti jako puno, ako bi SZovci reagirali na nase poruke ovdje
jer ovdje je presjek kroz misljenje studenata
bitnije stvari uvijek dodju i do simo
bilo prijedlozi, bilo problemi
mislim da bi SZu koristilo da se aktivno ukljuci u Forum, i da se napokon priblizi studentima kako spada

krcko (napisa):
OK ljudi. Napravite neku naljepnicu pa cu odrzat jedne vjezbe iz EM s tim na celu. Ovo je za zbilja.

to je ono skrobno ljepilo koje se trivijalno lako pere Wink

krcko (napisa):
Po pitanju studentske pulitike, umjesto da rogoborite protiv predstavnika bolje bi vam bilo da se na sljedecim izborima kandidirate. Ovo mislim iskreno, bez ikakve ironije.

znas, cinimise da i budem, ako se nista ne pomakne s mjesta
a onda slijedi nagovaranje pravih ljudi na kandidaturu za ostale godine i that's it...

Sky (napisa):
Zašto sam se sakrila(kako je Srezak rekao ) iza svog nicka ?

jer je to tvoje pravo

Sky (napisa):

kao sto rekoh gore, zao mi je sto nisi i mene ubrojala u racunicu buntovnika

a sto se mog nickovanja tice, taj nick je tu jer mi je drag
uostalom, ako nekoga _tako_ jako zanima kako se zovem, nek me fingerira na studentu
moji podaci nisu tajna.....

Sky (napisa):
Ovaj forum bi trebao poslužiti kao jedan od načina da se ljudi informiraju o događanjima na faksu . Tako da ovdje sugeriram Srezaku da ne samo podržava forum (koje olakšanje da SUMA podržava ovaj forum )nego i da sudjeluje u raspravama.

po meni, ovaj Forum je jedno od daleko najboljih nacina informiranja o zbivanjima na faxu, pogotovo onih koji se nas studenata itekako ticu...

sto se prijedloga tice, Sky, ja te apsolutno podrzavam
a takodjer se nadovezujem, osim sudjelovanja, mogu oni i pobrati te prijedloge i poceti nesto konstruktivno raditi

zasto se npr ne bi tema sjednice koja se nas tice ovdje napisala, pa da i mi kazemo svoje misljenje o tome
kako Forum postaje popularniji, mislim da ce se kroz neko vrijeme samim uvidom u zbivanja na forumu moci dobiti kvalitetan presjek misljenja veceg broja ljudi

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:42 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]koliko sam ja skontala, SZ je SUMA
tj. tko od clanova SZ nije i u SUMI?[/quote]

Ako je odgovor SVI, iz toga tek slijedi da je SZ podskup SUME. Obrnuta inkluzija ne vrijedi. Nije ti lako s matematicarima raspravljati :D

Evo, ja cu ti pokusati malo pribliziti stvari jednom analogijom..

SZ = partija
SUMA = socijalisticki savez

(Disklejmer: ovo je samo sala, pls nemojte se vrijedjati djeco :D )

[quote="Nesi"]dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima[/quote]

A ja mislim da bi SZ/SUMA trebala imati svoj forum. To sam im jednom prilikom predlozio, a sada ponavljam poziv da od vsege zatraze svoj forum.

[quote="Nesi"]a SZ bi trebao fuunkcionirati tako da nas se informira a ne da informacije koje trebamo znati saznajemo mracnim kanalima

kao npr ovo najnovije u vezi roka 13.03.[/quote]

Ahm, gledajuci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=405]ovaj[/url] post ispada da je vsego taj mracni kanal. Mislim da ce se njemu svidjeti naziv :lol:

[quote="Nesi"]trenutno meni osobno, a i vecini kolega sa kojima komuniciram, najvise smeta sto nismo informirani o:
2. temama raspravi na sjednicama[/quote]

Sjednice su otvorene za javnost. Zapisnike mozes procitati [url=http://www.math.hr/hr/obavijesti/zapisnici/main.html]ovdje[/url].

[quote="Nesi"][quote="krcko"] OK ljudi. Napravite neku naljepnicu pa cu odrzat jedne vjezbe iz EM s tim na celu. Ovo je za zbilja. [/quote]

to je ono skrobno ljepilo koje se trivijalno lako pere :wink:[/quote]

Moze na papiru, ali hocu u boji. Ti slozi u elektronskom obliku a ja cu isprintati. Osim toga necu karbofix nego selotejp :PP
Nesi (napisa):

Ako je odgovor SVI, iz toga tek slijedi da je SZ podskup SUME. Obrnuta inkluzija ne vrijedi. Nije ti lako s matematicarima raspravljati Very Happy

SZ = partija

(Disklejmer: ovo je samo sala, pls nemojte se vrijedjati djeco Very Happy )

Nesi (napisa):

A ja mislim da bi SZ/SUMA trebala imati svoj forum. To sam im jednom prilikom predlozio, a sada ponavljam poziv da od vsege zatraze svoj forum.

Nesi (napisa):

Ahm, gledajuci ovaj post ispada da je vsego taj mracni kanal. Mislim da ce se njemu svidjeti naziv Laughing

Nesi (napisa):

Sjednice su otvorene za javnost. Zapisnike mozes procitati ovdje.

Nesi (napisa):
krcko (napisa):
OK ljudi. Napravite neku naljepnicu pa cu odrzat jedne vjezbe iz EM s tim na celu. Ovo je za zbilja.

Moze na papiru, ali hocu u boji. Ti slozi u elektronskom obliku a ja cu isprintati. Osim toga necu karbofix nego selotejp Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:57 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="Nesi"]koliko sam ja skontala, SZ je SUMA
tj. tko od clanova SZ nije i u SUMI?[/quote]
Ako je odgovor SVI, iz toga tek slijedi da je SZ podskup SUME. Obrnuta inkluzija ne vrijedi. Nije ti lako s matematicarima raspravljati :D
SZ = partija
SUMA = socijalisticki savez[/quote]

ma znam ja to
samo htjedoh reci, ako se za sto cuje, to je SUMA, a SZ kao da ne postoji, a i cinimise da se bas ne trude postojati

[quote="krcko"](Disklejmer: ovo je samo sala, pls nemojte se vrijedjati djeco :D )[/quote]

jooj, ak se od tog uvrijede, onda su zbilja mimozice :P

[quote="krcko"][quote="Nesi"]dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima[/quote]

A ja mislim da bi SZ/SUMA trebala imati svoj forum. To sam im jednom prilikom predlozio, a sada ponavljam poziv da od vsege zatraze svoj forum.[/quote]

ma i ja mislim, al i ovo je neki pocetak.....

[quote="krcko"][quote="Nesi"]a SZ bi trebao fuunkcionirati tako da nas se informira a ne da informacije koje trebamo znati saznajemo mracnim kanalima
kao npr ovo najnovije u vezi roka 13.03.[/quote]
Ahm, gledajuci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=405]ovaj[/url] post ispada da je vsego taj mracni kanal. Mislim da ce se njemu svidjeti naziv :lol: [/quote]

cinimise da se nece buniti :wink:
jako :lol:

a tragicno je sto ste ti i vsego izvor takvih informacija za nas forumase
toliko o brizi SZa za one koje predstavljaju.....
vi ste asistenti, i to radite jer... ma ne znam zasto radite, al radite :wink:
a oni bi ti _trebali_ raditi, a ne rade...

[quote="krcko"][quote="Nesi"]trenutno meni osobno, a i vecini kolega sa kojima komuniciram, najvise smeta sto nismo informirani o:
2. temama raspravi na sjednicama[/quote]

Sjednice su otvorene za javnost. Zapisnike mozes procitati [url=http://www.math.hr/hr/obavijesti/zapisnici/main.html]ovdje[/url].[/quote]

nije fora _nakon_ sjednice, vec prije sjednice
da SZ cuje sto mi mislimo, bar sto nekolicina nas misli, za pocetak...

[quote="krcko"][quote="Nesi"][quote="krcko"] OK ljudi. Napravite neku naljepnicu pa cu odrzat jedne vjezbe iz EM s tim na celu. Ovo je za zbilja. [/quote]
to je ono skrobno ljepilo koje se trivijalno lako pere :wink:[/quote]
Moze na papiru, ali hocu u boji. Ti slozi u elektronskom obliku a ja cu isprintati. Osim toga necu karbofix nego selotejp :PP[/quote]

nema frke

moze i veca verzija koju mos zaljepit na zid pored ploce :wink:
krcko (napisa):
Nesi (napisa):

Ako je odgovor SVI, iz toga tek slijedi da je SZ podskup SUME. Obrnuta inkluzija ne vrijedi. Nije ti lako s matematicarima raspravljati Very Happy
SZ = partija

ma znam ja to
samo htjedoh reci, ako se za sto cuje, to je SUMA, a SZ kao da ne postoji, a i cinimise da se bas ne trude postojati

krcko (napisa):

jooj, ak se od tog uvrijede, onda su zbilja mimozice Razz

krcko (napisa):
Nesi (napisa):

ma i ja mislim, al i ovo je neki pocetak.....

krcko (napisa):
Nesi (napisa):

Ahm, gledajuci ovaj post ispada da je vsego taj mracni kanal. Mislim da ce se njemu svidjeti naziv Laughing

cinimise da se nece buniti Wink
jako Laughing

vi ste asistenti, i to radite jer... ma ne znam zasto radite, al radite Wink
a oni bi ti _trebali_ raditi, a ne rade...

krcko (napisa):
Nesi (napisa):

Sjednice su otvorene za javnost. Zapisnike mozes procitati ovdje.

nije fora _nakon_ sjednice, vec prije sjednice
da SZ cuje sto mi mislimo, bar sto nekolicina nas misli, za pocetak...

krcko (napisa):
Nesi (napisa):
krcko (napisa):

Moze na papiru, ali hocu u boji. Ti slozi u elektronskom obliku a ja cu isprintati. Osim toga necu karbofix nego selotejp Weeee-heeee!!!

nema frke

moze i veca verzija koju mos zaljepit na zid pored ploce Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:27 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Opaska za kolegu srezeka:

1. Zasto je potrebna hrabrost da se izadje iz anonimnosti? Namjeravas napasti one koji su se usudili nesto javno reci protiv tvoje organizacije?

2. Bit (vaseg) predstavnistva je da cujete Glas Naroda ;) i postupite u skladu s njim. Koga briga sta je koja individua rekla i tko je tko medju njima?

Mislim da ti takav reply nimalo ne ide na cast. :(

Besides, [b]skoro svaki[/b] user Foruma ima objavljenu mail adresu, sto znaci da ih mozes kontaktirati. Dakle, nije bas neko skrivanje. Bar ne od dobronamjernih intervencija...

[quote="srezek"]Sve akcije koje smo u to vrijeme sproveli nalaze se u LIMESu bile su izvjesene i u oglasnom prostoru zbora pa cak i vecina njih zauzima svoje mjesto na ljevom zidu u sobi 102[/quote]

Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit [b]svih [u]u Praktikumu 4[/u][/b]? :evil: (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum)

[quote="srezek"]znajte da i studentski predstavnici koji puta zbog opravdanih razloga ne mogu doci na sjednicu[/quote]

Molim objasniti meni neukom: cemu sluze zamjenici? Ili ni oni nisu mogli doci na - za studente - tako vaznu raspravu? :shock:

[quote="sky"]Evo ljudi da znamo tko su nam predstavnici[/quote]

Ja bih rado cuo koje su godine oni upisali fax i koja su sada godina... :twisted:
(ne tvrdim da su svi - ili bilo tko od njih - losi; samo mislim da je to bitno)

[quote="krcko"][quote="vsego"]Dajte, pipl, shvatite - koliko je meni poznato - od zaposlenih, Forum podrzavaju oni koji tu postaju, dakle nitko iz "vlasti".[/quote]
Moram priznati da mi nije sasvim jasno sto podrazumijevas pod "podrzavanjem foruma". Malo mi je bedasto tjerati ljude da postaju ako ne zele. Mislim da bi dovoljno bilo od Odjela zatraziti bolji HW za forum, sto nije tako nemoguce. Ako hoces postavit cu pitanje na kolegiju RC-a.[/quote]

Ni ne mislim da postaju na silu, ali ako ne zele forume za svoje kolegije, onda - po definiciji - ne podrzavaju. Nisam rekao da su protiv ili da bi trebali podrzavati. Poanta je bila da je ovo relativno nesluzbena stvar.

[quote="Markec"]Drugim rijecima ste niskoristi, tocno?[/quote]

Predstavnika u Vijecu ima onoliko koliko Zakon propisuje. Nije njihova krivnja sto ih nema vise. Kao da kazes da je Forum niskoristi jer nema ni jednog predstavnika (a kamoli njih 50%) u Vijecu. :?

Bitno je sto predstavnici rade. U skladu s mojim primjerom - mislim da su oni, a ne T. Sikic, trebali graknuti da je druga godina preopterecena.

A cuo sam i da je oglasavanje za kandidaturu za izbore bilo neadekvatno. Molim studente da potvrde ili demantiraju (ili oboje? :P).

[quote="sky"][quote="krcko"]Jednostavno se prosecite do 102 i razgovarajte s ljudima. Vidjet cete da u Zboru/SUMI ipak nisu takve babaroge kakvim ih zamisljate. Vjerojatno ce biti sretni ako dodjete s konkretnim prijedlozima.[/quote]
Slažem se i sa ovim dijelom.[/quote]

Ja bas i ne. Dao sam konkretne prijedloge Bezjaku, uz masnu argumentaciju, dok je ISVU bio aktualan. [i]Da, da, da, sve je meni jasno, sve ja to znam, budemo se mi bunili protiv toga i toga,... truc, truc...[/i]

Koliko znam - nikad nista. A sada studenti kukaju kad ima problema jer ISVU ne radi kako spada. Blago vama s vasim vrlim predstavnicima... :|

[quote="krcko"]A ja mislim da bi SZ/SUMA trebala imati svoj forum. To sam im jednom prilikom predlozio, a sada ponavljam poziv da od vsege zatraze svoj forum.[/quote]

To je ok. Jedini uvjet je da preuzmu obvezu relativnog pracenja svog foruma. Barem jednom tjedno (bilo bi zgodno i cesce) pogledati i odgovoriti ljudima.

[quote="krcko"]Ahm, gledajuci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=405]ovaj[/url] post ispada da je vsego taj mracni kanal. Mislim da ce se njemu svidjeti naziv[/quote]

Krcko, volim te! :cmok: Mada, ono "kanal" bas i nije laskavo... :lol:

[quote="krcko"]Sjednice su otvorene za javnost. Zapisnike mozes procitati [url=http://www.math.hr/hr/obavijesti/zapisnici/main.htmlovdje[/url].[/quote]

Come on, krcko. To je djumbus notorni. Bez trazilice i icega. A stvari koje se direktno ticu studenata... njih ima valjda 5%. Netko bi studentima ipak mogao dati sazetak dogadjanja koja se direktno njih ticu.

[quote="Nesi"]ako se nista ne poduzme, onda znaci da predstavnici ne izvrsavaju svoju duznost, i hocemo druge, simple, isn't it?[/quote]

U Zakonu nisam nasao nista o smjenjivanju. :? Nije da sam jako trazio... Tj. mozda ima, pa mi je promaklo... :oops:

[quote="Nesi"]mislim da je ovo bolji nacin, bar moze vidjeti veca masa ljudi sto se desava, a takodjer, ovdje su i dokazi ocitiji... nema stvari koje bi se rjesavale f2f [/quote]

Slazem se s ovime, kao i s idejom otvaranja foruma za SZ. Naime, pisana (i to [b]javno pisana[/b]) rijec je "cvrsca" i ima vecu tezinu od f2f razgovora.

[quote="Nesi"]uostalom, mogu i SZ i SUMA posteno propagirati Forum[/quote]

Molim, ne bez konzultacija sa mnom. Osobno, neke vidove (auto)promocije SUMAe smatram neprimjerenima (cit. [i]iritantnima[/i]) i ne zelim da se takve metode vezu uz Forum. Hvala!

[quote="krcko"](Disklejmer: ovo je samo sala, pls nemojte se vrijedjati djeco :D )[/quote]

Sta fali Partiji i Socjalistickom savezu?!? :P Znas, neki ovdje su (ponosni) pioniri... :D

[quote="Nesi"]a tragicno je sto ste ti i vsego izvor takvih informacija za nas forumase
vi ste asistenti, i to radite jer... ma ne znam zasto radite, al radite ;)[/quote]

Jer vas volimo, djeco, zar to nije ocito? :D
Opaska za kolegu srezeka:

1. Zasto je potrebna hrabrost da se izadje iz anonimnosti? Namjeravas napasti one koji su se usudili nesto javno reci protiv tvoje organizacije?

2. Bit (vaseg) predstavnistva je da cujete Glas Naroda Wink i postupite u skladu s njim. Koga briga sta je koja individua rekla i tko je tko medju njima?

Mislim da ti takav reply nimalo ne ide na cast. Sad

Besides, skoro svaki user Foruma ima objavljenu mail adresu, sto znaci da ih mozes kontaktirati. Dakle, nije bas neko skrivanje. Bar ne od dobronamjernih intervencija...

srezek (napisa):
Sve akcije koje smo u to vrijeme sproveli nalaze se u LIMESu bile su izvjesene i u oglasnom prostoru zbora pa cak i vecina njih zauzima svoje mjesto na ljevom zidu u sobi 102

Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit svih u Praktikumu 4? Evil or Very Mad (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum)

srezek (napisa):
znajte da i studentski predstavnici koji puta zbog opravdanih razloga ne mogu doci na sjednicu

Molim objasniti meni neukom: cemu sluze zamjenici? Ili ni oni nisu mogli doci na - za studente - tako vaznu raspravu? Shocked

sky (napisa):
Evo ljudi da znamo tko su nam predstavnici

Ja bih rado cuo koje su godine oni upisali fax i koja su sada godina... Twisted Evil

krcko (napisa):
vsego (napisa):
Dajte, pipl, shvatite - koliko je meni poznato - od zaposlenih, Forum podrzavaju oni koji tu postaju, dakle nitko iz "vlasti".

Moram priznati da mi nije sasvim jasno sto podrazumijevas pod "podrzavanjem foruma". Malo mi je bedasto tjerati ljude da postaju ako ne zele. Mislim da bi dovoljno bilo od Odjela zatraziti bolji HW za forum, sto nije tako nemoguce. Ako hoces postavit cu pitanje na kolegiju RC-a.

Ni ne mislim da postaju na silu, ali ako ne zele forume za svoje kolegije, onda - po definiciji - ne podrzavaju. Nisam rekao da su protiv ili da bi trebali podrzavati. Poanta je bila da je ovo relativno nesluzbena stvar.

Markec (napisa):

Predstavnika u Vijecu ima onoliko koliko Zakon propisuje. Nije njihova krivnja sto ih nema vise. Kao da kazes da je Forum niskoristi jer nema ni jednog predstavnika (a kamoli njih 50%) u Vijecu. Confused

Bitno je sto predstavnici rade. U skladu s mojim primjerom - mislim da su oni, a ne T. Sikic, trebali graknuti da je druga godina preopterecena.

A cuo sam i da je oglasavanje za kandidaturu za izbore bilo neadekvatno. Molim studente da potvrde ili demantiraju (ili oboje? Razz).

sky (napisa):
krcko (napisa):
Jednostavno se prosecite do 102 i razgovarajte s ljudima. Vidjet cete da u Zboru/SUMI ipak nisu takve babaroge kakvim ih zamisljate. Vjerojatno ce biti sretni ako dodjete s konkretnim prijedlozima.

Slažem se i sa ovim dijelom.

Ja bas i ne. Dao sam konkretne prijedloge Bezjaku, uz masnu argumentaciju, dok je ISVU bio aktualan. Da, da, da, sve je meni jasno, sve ja to znam, budemo se mi bunili protiv toga i toga,... truc, truc...

Koliko znam - nikad nista. A sada studenti kukaju kad ima problema jer ISVU ne radi kako spada. Blago vama s vasim vrlim predstavnicima... Neutral

krcko (napisa):

To je ok. Jedini uvjet je da preuzmu obvezu relativnog pracenja svog foruma. Barem jednom tjedno (bilo bi zgodno i cesce) pogledati i odgovoriti ljudima.

krcko (napisa):
Ahm, gledajuci ovaj post ispada da je vsego taj mracni kanal. Mislim da ce se njemu svidjeti naziv

Krcko, volim te! Cmok! Mada, ono "kanal" bas i nije laskavo... Laughing

krcko (napisa):
Sjednice su otvorene za javnost. Zapisnike mozes procitati [url=http://www.math.hr/hr/obavijesti/zapisnici/main.htmlovdje[/url].

Come on, krcko. To je djumbus notorni. Bez trazilice i icega. A stvari koje se direktno ticu studenata... njih ima valjda 5%. Netko bi studentima ipak mogao dati sazetak dogadjanja koja se direktno njih ticu.

Nesi (napisa):
ako se nista ne poduzme, onda znaci da predstavnici ne izvrsavaju svoju duznost, i hocemo druge, simple, isn't it?

U Zakonu nisam nasao nista o smjenjivanju. Confused Nije da sam jako trazio... Tj. mozda ima, pa mi je promaklo... Embarassed

Nesi (napisa):

Slazem se s ovime, kao i s idejom otvaranja foruma za SZ. Naime, pisana (i to javno pisana) rijec je "cvrsca" i ima vecu tezinu od f2f razgovora.

Nesi (napisa):

Molim, ne bez konzultacija sa mnom. Osobno, neke vidove (auto)promocije SUMAe smatram neprimjerenima (cit. iritantnima) i ne zelim da se takve metode vezu uz Forum. Hvala!

krcko (napisa):

Sta fali Partiji i Socjalistickom savezu?!? Razz Znas, neki ovdje su (ponosni) pioniri... Very Happy

Nesi (napisa):
vi ste asistenti, i to radite jer... ma ne znam zasto radite, al radite Wink

Jer vas volimo, djeco, zar to nije ocito? Very Happy

[Vrh]
Fluffy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:34 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da SZ treba smjeniti i postaviti :inlove: Nesi :inlove: da nas sve predstavlja! Vrijedi ona i vise od 4 glasa!!!
Ja mislim da SZ treba smjeniti i postaviti In love Nesi In love da nas sve predstavlja! Vrijedi ona i vise od 4 glasa!!!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:45 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Fluffy"]Ja mislim da SZ treba smjeniti i postaviti :inlove: Nesi :inlove: da nas sve predstavlja! Vrijedi ona i vise od 4 glasa!!![/quote]

Vidi, tko nam se vratio na Forum! ;) Hoce opet krenuti ljubavna saga? :lol:

Fluffy, prijedlog ti je full konstruktivan. Za neupucene, prijedlog se moze iscitati i ovako: [i]Neka studentica prve godine, Nesi, ima glas koji vrijedi barem cetiri (4) puta vise od glasa [b]akademika[/b] Marka Tadica[/i] (i, naravno, ostalih "faca" koje tamo sjede) :lol: :lol: :lol:

Mozda da joj - kao inventaru Foruma ;) - damo i jedan glas (ili vise njih) pa da na Vijecu predstavlja i Forum... :mrgreen:
Fluffy (napisa):
Ja mislim da SZ treba smjeniti i postaviti In love Nesi In love da nas sve predstavlja! Vrijedi ona i vise od 4 glasa!!!

Vidi, tko nam se vratio na Forum! Wink Hoce opet krenuti ljubavna saga? Laughing

Fluffy, prijedlog ti je full konstruktivan. Za neupucene, prijedlog se moze iscitati i ovako: Neka studentica prve godine, Nesi, ima glas koji vrijedi barem cetiri (4) puta vise od glasa akademika Marka Tadica (i, naravno, ostalih "faca" koje tamo sjede) Laughing Laughing Laughing

Mozda da joj - kao inventaru Foruma Wink - damo i jedan glas (ili vise njih) pa da na Vijecu predstavlja i Forum... Mr. Green

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 4:05 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]nije problem u dobrovoljcima
vec u temi

dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima [/quote]
Može, ja sam za ;)

[quote]dosta je da sasujemo svoje prijedloge, uoblicimo to u formalni dopis or smth i cekamo [/quote]
Problem je u tome, koliko mi za to moramo čekati?
Jerbo vremena nema, ljeto je za tri mjeseca ljudi, a najveći trenutni problem je, valjda, taj treći ljetni rok.

[quote]al cinjenica je da prosjecni student naseg faxa nema blage ideje sta se sve desava u vezi njega njemu iza ledja
a SZ bi trebao fuunkcionirati tako da nas se informira a ne da informacije koje trebamo znati saznajemo mracnim kanalima [/quote]
E, ovo je jako bitno.
Zašto studenti sve moraju saznat preko nekakvih trečeva?
Zašto nema nekakvog održavanja oglasne ploče, nego kad se nekaj novo tamo postavi, čovjek mora to tražit :roll:
[quote]mozes li mi molim te reci koja je efektivna korist tog vodica?
ja ju nisam vidjela [/quote]
Ja sam to vidio(tu knjižicu) čisto iz razloga što sam je nekom uzeo.
Zašto se te knjižice ne dijele svim studentima, a ne samo brucošima?
Ili su ostali studenti do sada mogli saznat za sve to što piše u tim knjižicama?
[quote]kako vi mozete odlucivati u nase ime, ako niti ne znate koje je nase misljenje?
na osnovu svog?
ali vi predstavljate nas, a ne samo sami sebe... [/quote]
Sad bih na ovo najrađe nekaj reko, ali tko šuti, ostaje filozof.
Uglavnom, istina je. Neke pretjerane angažiranosti oko mišljenja studenata baš i nema....
[quote]vi ste asistenti, i to radite jer... ma ne znam zasto radite, al radite[/quote]
Ja isto ne znam zakaj to rade, ali hvala im :) :wee:

[quote="vsego"]Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit svih u Praktikumu 4? (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum) [/quote]
E, znao sam da će ovo uletit :D
Oće li se pitanje te ladice [b]ikad[/b] riješiti?
[quote]Ja bih rado cuo koje su godine oni upisali fax i koja su sada godina...
(ne tvrdim da su svi - ili bilo tko od njih - losi; samo mislim da je to bitno) [/quote]
Evo, ja mislim da to i nije toliko bitno (nekakav faktor jest, ali da je nekaj od turbo važnosti, nije). Puno je bitnija angažiranost tih predstavnika među "masom" i među "izabranima".
[quote]Ja bas i ne. Dao sam konkretne prijedloge Bezjaku, uz masnu argumentaciju, dok je ISVU bio aktualan. Da, da, da, sve je meni jasno, sve ja to znam, budemo se mi bunili protiv toga i toga,... truc, truc...

Koliko znam - nikad nista. A sada studenti kukaju kad ima problema jer ISVU ne radi kako spada. Blago vama s vasim vrlim predstavnicima..[/quote]
Eh, da ovo me podsjetilo na jednu stvar, a tiče se ISVU-a. Zbog vrlo dobre izgradnje baze podataka ljudi indekse prilikom upisa godine nisu dobivali i po mjesec dana (ja ga, konkretno, mjesec dana nisam dobio) i sada je tu uletilo podosta problema, kao recimo:
CarNet-ovi računi se obnoviti nisu mogli
Pokazi se nisu mogli izdati
Zdravstveno osiguranje je ljudima isteklo, a novo nisu mogli izvadit
i sl. situacije. Onda je iznikla ona obavijest da se daju studentima nekakve potvrde za te potrebe, makar i ne imali indeks (to se trebalo napraviti prije nego kaj su predavanja počela, a ne tjeda, ili koliko već, nakon početka). I onda se proširio trač da ZET ne prima te potvrde i da ne želi izdavat pokaze bez indeksa.
Ja, otkad sam iz srednje izišo se tramvajima ne vozim, a otkad sam auto kupil, još i manje :D, pa nemam iskustava s time, ima li itko?
Nesi (napisa):
vec u temi

Može, ja sam za Wink

Citat:

Jerbo vremena nema, ljeto je za tri mjeseca ljudi, a najveći trenutni problem je, valjda, taj treći ljetni rok.

Citat:

E, ovo je jako bitno.
Zašto nema nekakvog održavanja oglasne ploče, nego kad se nekaj novo tamo postavi, čovjek mora to tražit Rolling Eyes
Citat:
ja ju nisam vidjela

Ili su ostali studenti do sada mogli saznat za sve to što piše u tim knjižicama?
Citat:
na osnovu svog?

Sad bih na ovo najrađe nekaj reko, ali tko šuti, ostaje filozof.
Uglavnom, istina je. Neke pretjerane angažiranosti oko mišljenja studenata baš i nema....
Citat:
vi ste asistenti, i to radite jer... ma ne znam zasto radite, al radite

Ja isto ne znam zakaj to rade, ali hvala im Smile :wee:

vsego (napisa):
Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit svih u Praktikumu 4? (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum)

E, znao sam da će ovo uletit Very Happy
Oće li se pitanje te ladice ikad riješiti?
Citat:
Ja bih rado cuo koje su godine oni upisali fax i koja su sada godina...

Evo, ja mislim da to i nije toliko bitno (nekakav faktor jest, ali da je nekaj od turbo važnosti, nije). Puno je bitnija angažiranost tih predstavnika među "masom" i među "izabranima".
Citat:
Ja bas i ne. Dao sam konkretne prijedloge Bezjaku, uz masnu argumentaciju, dok je ISVU bio aktualan. Da, da, da, sve je meni jasno, sve ja to znam, budemo se mi bunili protiv toga i toga,... truc, truc...

Koliko znam - nikad nista. A sada studenti kukaju kad ima problema jer ISVU ne radi kako spada. Blago vama s vasim vrlim predstavnicima..

Eh, da ovo me podsjetilo na jednu stvar, a tiče se ISVU-a. Zbog vrlo dobre izgradnje baze podataka ljudi indekse prilikom upisa godine nisu dobivali i po mjesec dana (ja ga, konkretno, mjesec dana nisam dobio) i sada je tu uletilo podosta problema, kao recimo:
i sl. situacije. Onda je iznikla ona obavijest da se daju studentima nekakve potvrde za te potrebe, makar i ne imali indeks (to se trebalo napraviti prije nego kaj su predavanja počela, a ne tjeda, ili koliko već, nakon početka). I onda se proširio trač da ZET ne prima te potvrde i da ne želi izdavat pokaze bez indeksa.
Ja, otkad sam iz srednje izišo se tramvajima ne vozim, a otkad sam auto kupil, još i manje Very Happy, pa nemam iskustava s time, ima li itko?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:53 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]CarNet-ovi računi se obnoviti nisu mogli
Ja, otkad sam iz srednje izišo se tramvajima ne vozim, a otkad sam auto kupil, još i manje , pa nemam iskustava s time, ima li itko?[/quote]

Zdrastveno i CarNet-ov račun su se bez problema mogli izvaditi . Za pokaz sam doduše stajao u kilometarskom redu i kad je ispred mene bilo otprilike 10 ljudi neko je spomenuo index . Počeo sam blago rečeno paničariti , ali tip koji je kao "usmjeravao" red mi se obratio i rekao da je [b]dekan[/b] :shock: nazvao ZET tako da mi matematičari možemo bez indexa tj. na X-icu.
Citat:
Ja, otkad sam iz srednje izišo se tramvajima ne vozim, a otkad sam auto kupil, još i manje , pa nemam iskustava s time, ima li itko?

Zdrastveno i CarNet-ov račun su se bez problema mogli izvaditi . Za pokaz sam doduše stajao u kilometarskom redu i kad je ispred mene bilo otprilike 10 ljudi neko je spomenuo index . Počeo sam blago rečeno paničariti , ali tip koji je kao "usmjeravao" red mi se obratio i rekao da je dekan Shocked nazvao ZET tako da mi matematičari možemo bez indexa tj. na X-icu.

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:38 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote][quote="C'Tebo"]CarNet-ovi računi se obnoviti nisu mogli
Ja, otkad sam iz srednje izišo se tramvajima ne vozim, a otkad sam auto kupil, još i manje , pa nemam iskustava s time, ima li itko? [/quote]

Zdrastveno i CarNet-ov račun su se bez problema mogli izvaditi . Za pokaz sam doduše stajao u kilometarskom redu i kad je ispred mene bilo otprilike 10 ljudi neko je spomenuo index . Počeo sam blago rečeno paničariti , ali tip koji je kao "usmjeravao" red mi se obratio i rekao da je dekan nazvao ZET tako da mi matematičari možemo bez indexa tj. na X-icu.[/quote]

... slična se stvar i meni dogodila(ovo sa ZET-om) ... a sa zdrastvenim i CarNet-om također nisam imala problema ....
Citat:
C'Tebo (napisa):
Ja, otkad sam iz srednje izišo se tramvajima ne vozim, a otkad sam auto kupil, još i manje , pa nemam iskustava s time, ima li itko?

Zdrastveno i CarNet-ov račun su se bez problema mogli izvaditi . Za pokaz sam doduše stajao u kilometarskom redu i kad je ispred mene bilo otprilike 10 ljudi neko je spomenuo index . Počeo sam blago rečeno paničariti , ali tip koji je kao "usmjeravao" red mi se obratio i rekao da je dekan nazvao ZET tako da mi matematičari možemo bez indexa tj. na X-icu.

... slična se stvar i meni dogodila(ovo sa ZET-om) ... a sa zdrastvenim i CarNet-om također nisam imala problema ....

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:18 pet, 14. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"][quote="Nesi"]dosta je da sasujemo svoje prijedloge, uoblicimo to u formalni dopis or smth i cekamo [/quote]
Jerbo vremena nema, ljeto je za tri mjeseca ljudi, a najveći trenutni problem je, valjda, taj treći ljetni rok.[/quote]

Na zalost, mislim da se tu vise nista ne moze za [b]ovu[/b] akademsku godinu. Ispitni rokovi se utvrdjuju na pocetku akademske godine i ne bi trebali biti podlozni promjenama... :(

Naravno, rok 13.3. je pokazao da to i nije nuzno slucaj, pa mozda i nije beznadezno... :)

[quote="C'Tebo"]Zašto studenti sve moraju saznat preko nekakvih trečeva?[/quote]

Vise mi se svidjalo biti "mracni kanal" nego jedan od "traceva"... :( :P

[quote="C'Tebo"]Zašto nema nekakvog održavanja oglasne ploče, nego kad se nekaj novo tamo postavi, čovjek mora to tražit :roll:[/quote]

Gdje ti je avanturisticki duh? :PP

[quote="C'Tebo"][quote]mozes li mi molim te reci koja je efektivna korist tog vodica?
Ili su ostali studenti do sada mogli saznat za sve to što piše u tim knjižicama?[/quote]

Cini mi se da Nesi tvrdi da je vidjela knjizicu, ali ne i korist od nje... :|

Nego, moze netko konacno reci kakva je to knjizica, sto u njoj ima i koliko je to [b]efektivno[/b] korisno brucosima (i ostalim studentima)?

[quote="C'Tebo"][quote="vsego"]Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit svih u Praktikumu 4? (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum) [/quote]
Oće li se pitanje te ladice [b]ikad[/b] riješiti?[/quote]

Nema se sto rijesiti. Ako je nas nekoliko dalo pare sa svrhom da svi u Praktikumu to mogu koristiti, tko onda ima pravo to privatizirati? :x

[quote="C'Tebo"][quote]Ja bih rado cuo koje su godine oni upisali fax i koja su sada godina...
(ne tvrdim da su svi - ili bilo tko od njih - losi; samo mislim da je to bitno) [/quote]
Evo, ja mislim da to i nije toliko bitno (nekakav faktor jest, ali da je nekaj od turbo važnosti, nije). Puno je bitnija angažiranost tih predstavnika među "masom" i među "izabranima".[/quote]

Ne mislis li da "padavicari" jako gube na kredibilitetu?

[quote="C'Tebo"]Eh, da ovo me podsjetilo na jednu stvar, a tiče se ISVU-a. Zbog vrlo dobre izgradnje baze podataka ljudi indekse prilikom upisa godine nisu dobivali i po mjesec dana (ja ga, konkretno, mjesec dana nisam dobio)[/quote]

Paaaa... to je bio jedan od problema koje sam naveo Bezjaku. Kao i to da ISVU nije omogucio upis drustveno-humanistickih kolegija studentima prve godine. Za usporedbu, ja sam svoje d-h predmete sve pocistio na drugoj godini. :)
C'Tebo (napisa):
Nesi (napisa):

Na zalost, mislim da se tu vise nista ne moze za ovu akademsku godinu. Ispitni rokovi se utvrdjuju na pocetku akademske godine i ne bi trebali biti podlozni promjenama... Sad

Naravno, rok 13.3. je pokazao da to i nije nuzno slucaj, pa mozda i nije beznadezno... Smile

C'Tebo (napisa):

Vise mi se svidjalo biti "mracni kanal" nego jedan od "traceva"... Sad Razz

C'Tebo (napisa):
Zašto nema nekakvog održavanja oglasne ploče, nego kad se nekaj novo tamo postavi, čovjek mora to tražit Rolling Eyes

Gdje ti je avanturisticki duh? Weeee-heeee!!!

C'Tebo (napisa):
Citat:
ja ju nisam vidjela

Cini mi se da Nesi tvrdi da je vidjela knjizicu, ali ne i korist od nje... Neutral

Nego, moze netko konacno reci kakva je to knjizica, sto u njoj ima i koliko je to efektivno korisno brucosima (i ostalim studentima)?

C'Tebo (napisa):
vsego (napisa):
Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit svih u Praktikumu 4? (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum)

Nema se sto rijesiti. Ako je nas nekoliko dalo pare sa svrhom da svi u Praktikumu to mogu koristiti, tko onda ima pravo to privatizirati? Mad

C'Tebo (napisa):
Citat:

C'Tebo (napisa):
Eh, da ovo me podsjetilo na jednu stvar, a tiče se ISVU-a. Zbog vrlo dobre izgradnje baze podataka ljudi indekse prilikom upisa godine nisu dobivali i po mjesec dana (ja ga, konkretno, mjesec dana nisam dobio)

Paaaa... to je bio jedan od problema koje sam naveo Bezjaku. Kao i to da ISVU nije omogucio upis drustveno-humanistickih kolegija studentima prve godine. Za usporedbu, ja sam svoje d-h predmete sve pocistio na drugoj godini. Smile

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 3:50 pet, 14. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
[quote="C'Tebo"]Zašto studenti sve moraju saznat preko nekakvih trečeva?[/quote]

Vise mi se svidjalo biti "mracni kanal" nego jedan od "traceva"... :( :P[/quote]
Ops, izvinjavam se ;)

[quote="vsego"][quote="C'Tebo"]Zašto nema nekakvog održavanja oglasne ploče, nego kad se nekaj novo tamo postavi, čovjek mora to tražit :roll:[/quote]

Gdje ti je avanturisticki duh? :PP[/quote]
Daj ti meni da idem pješke po Evropi i idem odma :D
Ovo je dosadno, brate :lol:

[quote="vsego"][quote="C'Tebo"][quote]mozes li mi molim te reci koja je efektivna korist tog vodica?
Ili su ostali studenti do sada mogli saznat za sve to što piše u tim knjižicama?[/quote]

Cini mi se da Nesi tvrdi da je vidjela knjizicu, ali ne i korist od nje... :|[/quote]
Ma, kontam ja to, samo sam komentar ubacio da ne bi bilo na odmet dijelit te knjižice i ostalim studentima.

[quote="vsego"][quote="C'Tebo"][quote="vsego"]Tu se ubraja i "hvatanje" PCa s ladicom koju su demosi u moje doba (i ja medju njima) samostalno financirali za dobrobit svih u Praktikumu 4? (nemoj mi sada reci da je taj PC dostupan svima, jer sigurno nemate radno vrijeme od 8 do 20 kao Praktikum) [/quote]
Oće li se pitanje te ladice [b]ikad[/b] riješiti?[/quote]

Nema se sto rijesiti. Ako je nas nekoliko dalo pare sa svrhom da svi u Praktikumu to mogu koristiti, tko onda ima pravo to privatizirati? :x[/quote]
Zna se :PP

[quote="vsego"][quote="C'Tebo"][quote]Ja bih rado cuo koje su godine oni upisali fax i koja su sada godina...
Evo, ja mislim da to i nije toliko bitno (nekakav faktor jest, ali da je nekaj od turbo važnosti, nije). Puno je bitnija angažiranost tih predstavnika među "masom" i među "izabranima".[/quote]

Ne mislis li da "padavicari" jako gube na kredibilitetu?[/quote]
E, viš, ne znam.
To bi ti prije mogo reć, nego ja :D

Eh, da ovo za ZET i ostalo, hvala svima što ste me ispravili ;) i posebna pohvala dekanu za to što je napravio ;)
vsego (napisa):

C'Tebo (napisa):

Vise mi se svidjalo biti "mracni kanal" nego jedan od "traceva"... Sad Razz

Ops, izvinjavam se Wink

vsego (napisa):
C'Tebo (napisa):

Gdje ti je avanturisticki duh? Weeee-heeee!!!

Daj ti meni da idem pješke po Evropi i idem odma Very Happy
Ovo je dosadno, brate Laughing

vsego (napisa):
C'Tebo (napisa):
Citat:
ja ju nisam vidjela

Cini mi se da Nesi tvrdi da je vidjela knjizicu, ali ne i korist od nje... Neutral

Ma, kontam ja to, samo sam komentar ubacio da ne bi bilo na odmet dijelit te knjižice i ostalim studentima.

vsego (napisa):
C'Tebo (napisa):
vsego (napisa):

Nema se sto rijesiti. Ako je nas nekoliko dalo pare sa svrhom da svi u Praktikumu to mogu koristiti, tko onda ima pravo to privatizirati? Mad

Zna se Weeee-heeee!!!

vsego (napisa):
C'Tebo (napisa):
Citat:

E, viš, ne znam.
To bi ti prije mogo reć, nego ja Very Happy

Eh, da ovo za ZET i ostalo, hvala svima što ste me ispravili Wink i posebna pohvala dekanu za to što je napravio Wink

[Vrh]
??????????
Gost

PostPostano: 11:22 pet, 14. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitanje: Kako se ispisati ?
Da li mi je bolje da se sada ispišem ili na kraju godine?
Kako mi se to broji ako se sada ispisem kao da sam isao cijelu godinu ili jedan semestar?
unaprijed zahvaljujem!!!!!!! [color=darkblue][/color]HVALA!!!!!!!!!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Kako mi se to broji ako se sada ispisem kao da sam isao cijelu godinu ili jedan semestar?
unaprijed zahvaljujem!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!
Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:01 pet, 14. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="??????????"]pitanje: Kako se ispisati ?
unaprijed zahvaljujem!!!!!!! [color=darkblue][/color]HVALA!!!!!!!!!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[/quote]

... tete iz referade će ti sve lijepo objasniti ... možeš nazvati ili poslati mail ... tel.br. referade i e-mail adresa na www.math.hr ....
?????????? (napisa):
unaprijed zahvaljujem!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!
Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

... tete iz referade će ti sve lijepo objasniti ... možeš nazvati ili poslati mail ... tel.br. referade i e-mail adresa na www.math.hr ....

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:00 pet, 14. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="??????????"]pitanje: Kako se ispisati ?
Kako mi se to broji ako se sada ispisem kao da sam isao cijelu godinu ili jedan semestar?[/quote]

Ako se tri puta ispises, cetvrti puta moras pred komisijom :!: :shock:
?????????? (napisa):

Ako se tri puta ispises, cetvrti puta moras pred komisijom Exclamation Shocked

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:56 sub, 15. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="??????????"]pitanje: Kako se ispisati ?
Kako mi se to broji ako se sada ispisem kao da sam isao cijelu godinu ili jedan semestar?[/quote]

Ako se tri puta ispises, cetvrti puta moras pred komisijom :!: :shock:[/quote]

:arrow: ... a komisija te poduči kako se uspješno ispisati ... :roll:
krcko (napisa):
?????????? (napisa):

Arrow ... a komisija te poduči kako se uspješno ispisati ... Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:45 ned, 23. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="??????????"]pitanje: Kako se ispisati ?
Ako se tri puta ispises, cetvrti puta moras pred komisijom :!: :shock:[/quote]

Ako ne uspijes niti iz osmog pokusaja, gubis pravo ispisivanja s faxa :!: :shocked!:
krcko (napisa):
?????????? (napisa):

Ako ne uspijes niti iz osmog pokusaja, gubis pravo ispisivanja s faxa Exclamation #Shocked

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum