Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ja bi na pmf..
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:14 uto, 12. 4. 2005    Naslov: ja bi na pmf.. Citirajte i odgovorite

jako jako me zanima.. i neznam kog da pitam :?
ak imam 210 bodova iz srednje, kolko bi zadataka na prijamnom trebala riješit za upad bez plaćanja? onak otprilike.. nemogu nigdje nać podatke kak je to bilo prošlih godina, pa ak postoji netko tko bi to mogo znat ja bi bila jako jako :D
jako jako me zanima.. i neznam kog da pitam Confused
ak imam 210 bodova iz srednje, kolko bi zadataka na prijamnom trebala riješit za upad bez plaćanja? onak otprilike.. nemogu nigdje nać podatke kak je to bilo prošlih godina, pa ak postoji netko tko bi to mogo znat ja bi bila jako jako Very Happy

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
13 = 17 - 4

PostPostano: 20:36 uto, 12. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

...pa ne znam..kolko ti zadataka treba točno...al nije tak težak prijemni
ja sam imao...jako malo bodova iz srednje svi razredi s 3 + matura 4..ne znam kolko je to bodova al sigurno manje neg ti ak ne i duplo..i riješio sam skoro sve iz matematike i nekaj iz fizike i 6 zadataka mi je bilo krivo (ak se dobro sjećam)...i upao sam bez plaćanja.... eto to ti je moje iskustvo...a neke detaljne podatke o tome neznam..... :cvijetduga:
...pa ne znam..kolko ti zadataka treba točno...al nije tak težak prijemni
ja sam imao...jako malo bodova iz srednje svi razredi s 3 + matura 4..ne znam kolko je to bodova al sigurno manje neg ti ak ne i duplo..i riješio sam skoro sve iz matematike i nekaj iz fizike i 6 zadataka mi je bilo krivo (ak se dobro sjećam)...i upao sam bez plaćanja.... eto to ti je moje iskustvo...a neke detaljne podatke o tome neznam..... Cvijet duginih boja

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 21:47 uto, 12. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

tenkjuverimac! potrudit cu se da rijesim matematiku tocno, to bi valjda trebalo bit dosta.. u fiziku se nekak bojim petljat, ne trebaju mi negativni bodovi.. :roll:
tenkjuverimac! potrudit cu se da rijesim matematiku tocno, to bi valjda trebalo bit dosta.. u fiziku se nekak bojim petljat, ne trebaju mi negativni bodovi.. Rolling Eyes

[Vrh]
spell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:57 uto, 12. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ove godine, zadnji koji su imali pravo na upis imali su oko 400 bodova sveukupno.
Ove godine, zadnji koji su imali pravo na upis imali su oko 400 bodova sveukupno.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 22:31 uto, 12. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao prvo i najvažnije pitanje se javlja,
na koji smjer pucaš?
Inženjerski ili Profesorski?
Kao prvo i najvažnije pitanje se javlja,
na koji smjer pucaš?
Inženjerski ili Profesorski?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:58 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. smjer cesto ide bez prijemnog :shock: (zbog premalo kandidata), a na inz. smjeru bez placanja prodju gotovo svi koji prijedju prag (opet zbog malo kandidata). 8)
Prof. smjer cesto ide bez prijemnog Shocked (zbog premalo kandidata), a na inz. smjeru bez placanja prodju gotovo svi koji prijedju prag (opet zbog malo kandidata). Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:58 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj :)
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku.. :shock:
a inženjerski ili profesorski?
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj :oops: )
uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj Smile
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku.. Shocked
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj Embarassed )

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:34 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj :)
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku.. :shock:
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj :oops: )[/quote]
Dipl. matematicara kronicno fali tako da te to ne mora cuditi ;)

Dodji pa ce nas biti vise :skakavci:
Anonymous (napisa):
uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj Smile
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku.. Shocked
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj Embarassed )

Dipl. matematicara kronicno fali tako da te to ne mora cuditi Wink

Dodji pa ce nas biti vise Mi skacemo, cijeli dan i noc...

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 11:41 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Prof. smjer cesto ide bez prijemnog :shock: (zbog premalo kandidata),[/quote]
Ne, toga više nema. Od prošle godine iz pravila je izbačena rečenica "Ako je za pojedini studij stiglo manje prijava nego što je slobodnih mjesta za upis, svi pristupnici za odgovarajući studij oslobođeni su testa provjere znanja." Dakle, prijemni se svakako piše (osim onih sretnika koji budu oslobođeni) i treba barem preći prag.

[quote="guest"]pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda)[/quote]
Mislim da ćeš ipak biti magistar. Takvi su naime novi nazivi u skladu s Bolognoskom deklaracijom.

Mea
vsego (napisa):
Prof. smjer cesto ide bez prijemnog Shocked (zbog premalo kandidata),

Ne, toga više nema. Od prošle godine iz pravila je izbačena rečenica "Ako je za pojedini studij stiglo manje prijava nego što je slobodnih mjesta za upis, svi pristupnici za odgovarajući studij oslobođeni su testa provjere znanja." Dakle, prijemni se svakako piše (osim onih sretnika koji budu oslobođeni) i treba barem preći prag.

guest (napisa):
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda)

Mislim da ćeš ipak biti magistar. Takvi su naime novi nazivi u skladu s Bolognoskom deklaracijom.

Mea

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:53 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Prof. smjer cesto ide bez prijemnog :shock: (zbog premalo kandidata)[/quote]

Nije bas tako jednostavno. Prijemni i rang lista je ista za sve smjerove (prof. i inz.), osim za prof.mat.fiz. Profmatfiz takodjer pisu isti prijemni, ali za njih je posebna rang lista koja se najcesce ne popuni na prvom roku. Prijemni moraju pisati svi osim natjecatelja i eventualno odlikasa (zadnje dvije godine odlikasi nisu bili oslobodjeni).

[quote="vsego"]a na inz. smjeru bez placanja prodju gotovo svi koji prijedju prag (opet zbog malo kandidata). 8)[/quote]

To je donekle tocno. Kandidata obicno ima 2x vise od mjesta, ali ih se dosta velik broj upise na druge fakultete ili ne predje prag. Lani su se nakon dva pomicanja crte mogli upisati svi koji su presli prag.
vsego (napisa):
Prof. smjer cesto ide bez prijemnog Shocked (zbog premalo kandidata)

Nije bas tako jednostavno. Prijemni i rang lista je ista za sve smjerove (prof. i inz.), osim za prof.mat.fiz. Profmatfiz takodjer pisu isti prijemni, ali za njih je posebna rang lista koja se najcesce ne popuni na prvom roku. Prijemni moraju pisati svi osim natjecatelja i eventualno odlikasa (zadnje dvije godine odlikasi nisu bili oslobodjeni).

vsego (napisa):
a na inz. smjeru bez placanja prodju gotovo svi koji prijedju prag (opet zbog malo kandidata). Cool

To je donekle tocno. Kandidata obicno ima 2x vise od mjesta, ali ih se dosta velik broj upise na druge fakultete ili ne predje prag. Lani su se nakon dva pomicanja crte mogli upisati svi koji su presli prag.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 15:44 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Prijemni moraju pisati svi osim natjecatelja i eventualno odlikasa (zadnje dvije godine odlikasi nisu bili oslobodjeni).[/quote]
ima jos jedna kategorija - ljudi koji su imali matematiku 5 sve cetiri godine u srednjoj skoli. ne znam je l' taj princip jos uvijek vrijedi, ali taj je mene oslobodio pismenog (sto sam saznala dan prije istog :roll:)
krcko (napisa):
Prijemni moraju pisati svi osim natjecatelja i eventualno odlikasa (zadnje dvije godine odlikasi nisu bili oslobodjeni).

ima jos jedna kategorija - ljudi koji su imali matematiku 5 sve cetiri godine u srednjoj skoli. ne znam je l' taj princip jos uvijek vrijedi, ali taj je mene oslobodio pismenog (sto sam saznala dan prije istog Rolling Eyes)

Gost

PostPostano: 19:21 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a joj.. prilicno sam sigurna da ne spadam ni u jednu kategoriju onih koji su oslobodeni.. nikad nisam imala prilike ic na natjecanje(ne znam dal u ekonomskoj skoli to postoji :roll: ), a ocjene su mi katastrofa :oops:
.. nadam se da ce se visesatno rjesavanje zadataka iz matematike(svaki dan) isplatit. al jos uvijek mi nije jasno zas se tak malo ljudi odlucuje za matematiku.. kaj je to tak tesko? ili?
a joj.. prilicno sam sigurna da ne spadam ni u jednu kategoriju onih koji su oslobodeni.. nikad nisam imala prilike ic na natjecanje(ne znam dal u ekonomskoj skoli to postoji Rolling Eyes ), a ocjene su mi katastrofa Embarassed
.. nadam se da ce se visesatno rjesavanje zadataka iz matematike(svaki dan) isplatit. al jos uvijek mi nije jasno zas se tak malo ljudi odlucuje za matematiku.. kaj je to tak tesko? ili?

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 20:01 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]a joj.. prilicno sam sigurna da ne spadam ni u jednu kategoriju onih koji su oslobodeni.. nikad nisam imala prilike ic na natjecanje(ne znam dal u ekonomskoj skoli to postoji :roll: ), a ocjene su mi katastrofa :oops:
.. nadam se da ce se visesatno rjesavanje zadataka iz matematike(svaki dan) isplatit.[/quote]
worry not... bit ce sve okej... primjere starih prijemnih i zabavljaj se :) ima i ona neka kul zbirka zadataka iz matematike za prijemne.

[quote] al jos uvijek mi nije jasno zas se tak malo ljudi odlucuje za matematiku.. kaj je to tak tesko? ili?[/quote]
matematika trazi neki misteriozni kliker da bi se covjek osjecao udobno u njoj. i iz nekog razloga ga vise ljudi nema nego ga ima :-s
Anonymous (napisa):
a joj.. prilicno sam sigurna da ne spadam ni u jednu kategoriju onih koji su oslobodeni.. nikad nisam imala prilike ic na natjecanje(ne znam dal u ekonomskoj skoli to postoji Rolling Eyes ), a ocjene su mi katastrofa Embarassed
.. nadam se da ce se visesatno rjesavanje zadataka iz matematike(svaki dan) isplatit.

worry not... bit ce sve okej... primjere starih prijemnih i zabavljaj se Smile ima i ona neka kul zbirka zadataka iz matematike za prijemne.

Citat:
al jos uvijek mi nije jasno zas se tak malo ljudi odlucuje za matematiku.. kaj je to tak tesko? ili?

matematika trazi neki misteriozni kliker da bi se covjek osjecao udobno u njoj. i iz nekog razloga ga vise ljudi nema nego ga ima Eh?

Gost

PostPostano: 20:37 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kliker, ha? :) nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. :wink:
hvala na ohrabrivanju, to mi je sad nekak najvaznije, a nisam bas naisla na previse ljudi koji mi govore kak ce sve bit ok, da se ne brinem i blabla..
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo
kliker, ha? Smile nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. Wink
hvala na ohrabrivanju, to mi je sad nekak najvaznije, a nisam bas naisla na previse ljudi koji mi govore kak ce sve bit ok, da se ne brinem i blabla..
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:41 sri, 13. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="krcko"]Prijemni moraju pisati svi osim natjecatelja i eventualno odlikasa (zadnje dvije godine odlikasi nisu bili oslobodjeni).[/quote]
ima jos jedna kategorija - ljudi koji su imali matematiku 5 sve cetiri godine u srednjoj skoli.[/quote]

Tako je. Lijeni ljudi tu bi kategoriju nazvali "odlikasi" :D

[quote="koryanshea"]ne znam je l' taj princip jos uvijek vrijedi, ali taj je mene oslobodio pismenog (sto sam saznala dan prije istog :roll:)[/quote]

Princip vrijedi, ali prosle dvije godine nikog nije oslobodio pismenog (a prilicno sam siguran da nece ni ove). Naime, odlikasi se oslobadjaju akko ih se javi manje od nekog postotka ukupnog broja mjesta. Bas to pravilo privlaci na nas prijemni horde strebera koji se kasnije upisuju na neki drugi faks..
koryanshea (napisa):
krcko (napisa):
Prijemni moraju pisati svi osim natjecatelja i eventualno odlikasa (zadnje dvije godine odlikasi nisu bili oslobodjeni).

ima jos jedna kategorija - ljudi koji su imali matematiku 5 sve cetiri godine u srednjoj skoli.

Tako je. Lijeni ljudi tu bi kategoriju nazvali "odlikasi" Very Happy

koryanshea (napisa):
ne znam je l' taj princip jos uvijek vrijedi, ali taj je mene oslobodio pismenog (sto sam saznala dan prije istog Rolling Eyes)

Princip vrijedi, ali prosle dvije godine nikog nije oslobodio pismenog (a prilicno sam siguran da nece ni ove). Naime, odlikasi se oslobadjaju akko ih se javi manje od nekog postotka ukupnog broja mjesta. Bas to pravilo privlaci na nas prijemni horde strebera koji se kasnije upisuju na neki drugi faks..

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:08 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]kliker, ha? :) nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. :wink:
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo[/quote]

ma dovoljno ti je da uzmes knjiznicu sa primjerima zadataka sa prijemnog ispita od proslih godina i to rijesis
Naci ces je u nasoj skriptarnici na matematici!
Anonymous (napisa):
kliker, ha? Smile nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. Wink

ma dovoljno ti je da uzmes knjiznicu sa primjerima zadataka sa prijemnog ispita od proslih godina i to rijesis
Naci ces je u nasoj skriptarnici na matematici!

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 7:32 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buduca matematicarka"]nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. ;)[/quote]
pa nema nas ni tako malo :PPP
[quote]rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo[/quote]
ako je to ona "Matematika za pripremu razredbenih ispita na fakultetima", to je ono na sto sam mislila.
ali nakon tih 700 zadataka, odakle god bili, samo rijesi jos par pismenih - ako nisi u zagrebu rijesit cemo da ti to nekako posaljemo (bas gledam ima li di na www.math.hr da se moze narucit, pa se cini da nema :|)

[quote="krcko"]
Tako je. Lijeni ljudi tu bi kategoriju nazvali "odlikasi" :D[/quote]
hm :? ja se iz nekog razloga sjecam da ide ovako:
odlikasi [b]1°[/b] ljudi koji su imali MATEMATIKU 5 sve 4 godine (bez obzira na ostale ocjene)
odlikasi [b]2°[/b] ljudi koji su sve 4 godine prosli s 5 (bez obzira na ocjene iz matematike)
ja sam 2003. bila oslobodena prijemnog po pravilu [b]1°[/b]. i bila ugodno iznenadjena :)
al evo, sad [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/razredbeni_postupak.html]ovdje[/url] pise da postoji samo pravilo [b]1°[/b] (osim natjecatelja, ofkors)... znaci, to smo rascistili :P
sad ne znam jesam li ja [b]2°[/b] izhalucinirala il se nesto mijenjalo :-s
buduca matematicarka (napisa):
nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. Wink

pa nema nas ni tako malo Imam lijepi jezik
Citat:
rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo

ako je to ona "Matematika za pripremu razredbenih ispita na fakultetima", to je ono na sto sam mislila.
ali nakon tih 700 zadataka, odakle god bili, samo rijesi jos par pismenih - ako nisi u zagrebu rijesit cemo da ti to nekako posaljemo (bas gledam ima li di na www.math.hr da se moze narucit, pa se cini da nema Neutral)

krcko (napisa):

Tako je. Lijeni ljudi tu bi kategoriju nazvali "odlikasi" Very Happy

hm Confused ja se iz nekog razloga sjecam da ide ovako:
odlikasi ljudi koji su imali MATEMATIKU 5 sve 4 godine (bez obzira na ostale ocjene)
odlikasi ljudi koji su sve 4 godine prosli s 5 (bez obzira na ocjene iz matematike)
ja sam 2003. bila oslobodena prijemnog po pravilu . i bila ugodno iznenadjena Smile
al evo, sad ovdje pise da postoji samo pravilo (osim natjecatelja, ofkors)... znaci, to smo rascistili Razz
sad ne znam jesam li ja izhalucinirala il se nesto mijenjalo Eh?

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 7:47 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

...kolko sam je skužio....svi koji baš žele ić na matematiku uvijek upadnu + još hrpa ostalih ljudi (koji upisuju jel nisu nigdje drugdje upali)... tak da po mojem nema brige... happytux
...kolko sam je skužio....svi koji baš žele ić na matematiku uvijek upadnu + još hrpa ostalih ljudi (koji upisuju jel nisu nigdje drugdje upali)... tak da po mojem nema brige... Tux, doing some gymnastics

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:00 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web :shock: đe je to sve lijepo objašnjeno na linku :arrow: [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/razredbeni_postupak.html]Razredbeni postupak[/url] :verycool:

[quote]Kako se upisati na fakultet?
Upisne kvote na PMF-Matematičkom odjelu su sljedeće: 300 studenata na studiju matematike i 60 na studiju za profesore matematike i fizike (na teret Ministarstva). Uz to se na studij matematike može upisati 100 studenata za studij za osobne potrebe (tj. uz plaćanje), a na studij za profesora matematike i fizike 20 studenata. Nadalje, od stranih državljana prima se 10 studenata na studij matematike i 3 studenta na studij za profesora matematike i fizike.

Da bi se upisali na studij, studenti moraju proći razredbeni postupak. Za upis na oba studija provjerava se znanje iz matematike, informatike i fizike. Pristupnik može biti oslobođen testa provjere znanja u nekim slučajevima.

[u]Detaljnije informacije o studiju[/u] mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta.[/quote]
:w
Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web Shocked đe je to sve lijepo objašnjeno na linku Arrow Razredbeni postupak Very cool

Citat:
Kako se upisati na fakultet?
Upisne kvote na PMF-Matematičkom odjelu su sljedeće: 300 studenata na studiju matematike i 60 na studiju za profesore matematike i fizike (na teret Ministarstva). Uz to se na studij matematike može upisati 100 studenata za studij za osobne potrebe (tj. uz plaćanje), a na studij za profesora matematike i fizike 20 studenata. Nadalje, od stranih državljana prima se 10 studenata na studij matematike i 3 studenta na studij za profesora matematike i fizike.

Da bi se upisali na studij, studenti moraju proći razredbeni postupak. Za upis na oba studija provjerava se znanje iz matematike, informatike i fizike. Pristupnik može biti oslobođen testa provjere znanja u nekim slučajevima.

Detaljnije informacije o studiju mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta.

Wave

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:13 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web :shock: đe je to sve lijepo objašnjeno na linku :arrow: [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/razredbeni_postupak.html]Razredbeni postupak[/url] :verycool:

[quote]Kako se upisati na fakultet?

[u]Detaljnije informacije o studiju[/u] mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta.[/quote]
:w[/quote]

ma kolega 8) je sve to pročitala prije neg je otkrila ovaj forum..
samo nigdje nisam uspila saznat odgovor na ono skroz gore pitanje, al sad ga znam i puno vam hvala na njemu..
nisam iz zabrega, al nisam ni tak daleko pa cu se dosetat po tu zbirku.. da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji :wink: ).
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..
buba (napisa):
Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web Shocked đe je to sve lijepo objašnjeno na linku Arrow Razredbeni postupak Very cool

Citat:
Kako se upisati na fakultet?

Detaljnije informacije o studiju mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta.

Wave

ma kolega Cool je sve to pročitala prije neg je otkrila ovaj forum..
samo nigdje nisam uspila saznat odgovor na ono skroz gore pitanje, al sad ga znam i puno vam hvala na njemu..
nisam iz zabrega, al nisam ni tak daleko pa cu se dosetat po tu zbirku.. da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji Wink ).
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum