Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:31 sub, 16. 4. 2005 Naslov: |
|
|
ovako, koliko ja znam (a mozda znam vise jer sam ja skidala termine demonstratura kad su netragom nestali :g: (po odluci Prodenaknice oko ovog jedinstvenog popisa i kad smo postavljale obavijesti o kolokvijima za ljetni semestar))
ti papiri su kod tete Kosjenke (ona koju svi jako volimo jer nas jednom mjesecno usreci :g: - za neupucene - daje nam nofce)
i ona treba sloziti popis na osnovu tih papirica + konzultacija sa demosima
a to ce biti kad budemo dobili nove nofce, pretpostavljam (jer drugacije je demose tesko dovuc :g:)
ovo _kada_ ce biti pretpostavljam obzirom na razgovor
a to gdje su papiri, znam...
isto tako, ovi koji su na oglasnoj bi mogli nestati..
ahda, placa, cinise, opet kasni....
mozda da probate 'hvatati' demose mejlom na studentu?
finger prezime/ime, pa pogledate kad je zadnje bio/la ulogiran, pa zakljucite jel dovoljno redovno da posaljete mejl i cekate odgovor....
vise od toga ipak ne znam :g:
ovako, koliko ja znam (a mozda znam vise jer sam ja skidala termine demonstratura kad su netragom nestali (po odluci Prodenaknice oko ovog jedinstvenog popisa i kad smo postavljale obavijesti o kolokvijima za ljetni semestar))
ti papiri su kod tete Kosjenke (ona koju svi jako volimo jer nas jednom mjesecno usreci - za neupucene - daje nam nofce)
i ona treba sloziti popis na osnovu tih papirica + konzultacija sa demosima
a to ce biti kad budemo dobili nove nofce, pretpostavljam (jer drugacije je demose tesko dovuc )
ovo _kada_ ce biti pretpostavljam obzirom na razgovor
a to gdje su papiri, znam...
isto tako, ovi koji su na oglasnoj bi mogli nestati..
ahda, placa, cinise, opet kasni....
mozda da probate 'hvatati' demose mejlom na studentu?
finger prezime/ime, pa pogledate kad je zadnje bio/la ulogiran, pa zakljucite jel dovoljno redovno da posaljete mejl i cekate odgovor....
vise od toga ipak ne znam
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:57 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Preduhitrio sam Nesi... :D :D :D Dakle, za sada nesluzbeni, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3963]popis demonstratora[/url]. 8)
AFAIK, malo demosa posjecuje Forum... :(
:idea: Potaknite ih da dodju! :D Ili... [i]dajmo da postaju![/i] ;)
Preduhitrio sam Nesi... Dakle, za sada nesluzbeni, popis demonstratora.
AFAIK, malo demosa posjecuje Forum...
Potaknite ih da dodju! Ili... dajmo da postaju!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:42 pet, 22. 4. 2005 Naslov: |
|
|
I demosi su studenti, pa demonstrature moraju staviti onda kad [b]njima[/b] pashe. :( S druge strane, nitko ne provjerava te rasporede, pa sve skupa ostaje na dobroj volji demosa hoce li barem pokusati uskladiti termine demonstratura s vasim rasporedom ili ce staviti kad njima odgovara, bez obzira na one koji bi tamo trebali i dolaziti... :(
I demosi su studenti, pa demonstrature moraju staviti onda kad njima pashe. S druge strane, nitko ne provjerava te rasporede, pa sve skupa ostaje na dobroj volji demosa hoce li barem pokusati uskladiti termine demonstratura s vasim rasporedom ili ce staviti kad njima odgovara, bez obzira na one koji bi tamo trebali i dolaziti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|