Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:05 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Vrijedi pravilo. :( Ja sam jucer morao (sad se polako pitam da li sam morao? :-k) udaljiti troje studenata zbog tog pravila... :( Explicitno smo, par minuta prije dezurstva, upozoreni da se to jako provodi, pa ako netko nije proveo - na dusu tog asistenta. 8)
Inace, ne bih se slozio s ovim "[i]Ako je vec uvedeno pravilo, ok[/i]" :arrow: IMO, to [b]nije[/b] ok! :x Ako si ti prijavila ispit (sto jesi, jer te imam na listi), tko sam ja da provjeravam tvoju prijavu? :-k Na meni je da provjerim tvoj identitet i osiguram da sama rjesavas zadatke, a validnost prijave treba provjeravati [b]prije[/b] nego se ta prijava prihvati! :prodike:
Nadam se da ce Odgovorni Predstavnici reagirati prije ljetnog roka, jer je stvarno bezveze udaljiti covjeka koji je ucio mozda i mjesec-dva, samo zato sto nema index kod sebe... :evil:
Vrijedi pravilo. Ja sam jucer morao (sad se polako pitam da li sam morao? ) udaljiti troje studenata zbog tog pravila... Explicitno smo, par minuta prije dezurstva, upozoreni da se to jako provodi, pa ako netko nije proveo - na dusu tog asistenta.
Inace, ne bih se slozio s ovim "Ako je vec uvedeno pravilo, ok" IMO, to nije ok! Ako si ti prijavila ispit (sto jesi, jer te imam na listi), tko sam ja da provjeravam tvoju prijavu? Na meni je da provjerim tvoj identitet i osiguram da sama rjesavas zadatke, a validnost prijave treba provjeravati prije nego se ta prijava prihvati!
Nadam se da ce Odgovorni Predstavnici reagirati prije ljetnog roka, jer je stvarno bezveze udaljiti covjeka koji je ucio mozda i mjesec-dva, samo zato sto nema index kod sebe...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:30 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Da. Isto tako je i jedno par mojih kolega prošlo na onim prvim/drugim rokovima u drugom mjesecu: prijavili ispit, nisu imali sa sobom indeks i ljudi su pali ispit! (što se, naravno, vidi i po tome, da su bili na listi, a kao rezultat pismenog imaju nula bodova) :shock:
:OT:
[size=9]Ali po mom mišljenju je to možda čak i nemar ili možda zaborav, a možda je to čak i bolje nego ovo što će se sutra dogoditi ljudima koji (skup sa mnom) imaju pismeni dio ispita iz fizike: idemo na ispit u saznanju da ga najmanje 80% prijavljenih studenata neće proći. :shock: [/size]
Da. Isto tako je i jedno par mojih kolega prošlo na onim prvim/drugim rokovima u drugom mjesecu: prijavili ispit, nisu imali sa sobom indeks i ljudi su pali ispit! (što se, naravno, vidi i po tome, da su bili na listi, a kao rezultat pismenog imaju nula bodova)
Ali po mom mišljenju je to možda čak i nemar ili možda zaborav, a možda je to čak i bolje nego ovo što će se sutra dogoditi ljudima koji (skup sa mnom) imaju pismeni dio ispita iz fizike: idemo na ispit u saznanju da ga najmanje 80% prijavljenih studenata neće proći.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 13:26 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Problem zabiljezen, nesto cemo probati :?
Problem zabiljezen, nesto cemo probati
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
kreso Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:39 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]A zasto nevrijedi X-ica?[/quote]
O ovome je vec bilo price i postavio si [b]to isto pitanje[/b] i odgovoreno ti je. :roll: Podsjeti se [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3350]ovdje[/url]. 8)
Dapace, neka se rasprava tamo nastavi, a ovo cemo pod kljucic, da nemamo temu rasutu u dva topica. :)
filipnet (napisa): | A zasto nevrijedi X-ica? |
O ovome je vec bilo price i postavio si to isto pitanje i odgovoreno ti je. Podsjeti se ovdje.
Dapace, neka se rasprava tamo nastavi, a ovo cemo pod kljucic, da nemamo temu rasutu u dva topica.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|