Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prica...
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 3

PostPostano: 4:43 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Prica... Citirajte i odgovorite

Prica zapocije ovako : 8)

Bio jednom jedan visok,ljep mladic koji je upisao PMF - MO. Prvi semestar mu je isao relativno dobro. Isao na sva predavanja i vjezbe sto je uzrokovalo davanju svih ispita iz prvog semestra ( osim uvoda u opcu fiziku 1).

I poceo semestar drugi. Zbog jos nerazjasnjenih razlga u drugom semestru isao je na predavanja samo iz Analize 2 i Programiranja u C, zanemarujuci Linearnu 2 i Elementarnu 2. Tako da iz ta dva kolegija nije dobio potpise.

Sada, sto muci tog mladica:
=>Mladic sa svim ispitima koje je dao ima dovoljno bodova da upise drugu godinu.Da li ce mladic morati ponovno na drugoj godini upisivati ta dva kolegija ili uopce nece upisati drugu godinu zbog nedostatka potpisa ili ce morati upisati parcijalu ili :2gunfire: ?

The End ? :-k

Zahvaljujem svakoj dobroj dusi :angel: koja pomogne mladicu u njegovoj muci .

:thumbup: !!!Puno Hvala !!! :thumbup:
Prica zapocije ovako : Cool

Bio jednom jedan visok,ljep mladic koji je upisao PMF - MO. Prvi semestar mu je isao relativno dobro. Isao na sva predavanja i vjezbe sto je uzrokovalo davanju svih ispita iz prvog semestra ( osim uvoda u opcu fiziku 1).

I poceo semestar drugi. Zbog jos nerazjasnjenih razlga u drugom semestru isao je na predavanja samo iz Analize 2 i Programiranja u C, zanemarujuci Linearnu 2 i Elementarnu 2. Tako da iz ta dva kolegija nije dobio potpise.

=>Mladic sa svim ispitima koje je dao ima dovoljno bodova da upise drugu godinu.Da li ce mladic morati ponovno na drugoj godini upisivati ta dva kolegija ili uopce nece upisati drugu godinu zbog nedostatka potpisa ili ce morati upisati parcijalu ili #2gunfire ?

The End ? Think

Zahvaljujem svakoj dobroj dusi Angel koja pomogne mladicu u njegovoj muci .

Thumb up! !!!Puno Hvala !!! Thumb up!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:17 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako imas dovoljno bodova za upis u drugu upisat ces jednostavno drugu!Kolegije iz kojih nisi dobio potpis jednostavno ces ponovo odslusat.
Eto sretno ti i smjesak na lice! :lol:
ako imas dovoljno bodova za upis u drugu upisat ces jednostavno drugu!Kolegije iz kojih nisi dobio potpis jednostavno ces ponovo odslusat.
Eto sretno ti i smjesak na lice! Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:09 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u]Meni[/u] je u biti nejasno, što je [u]tebi[/u] nejasno? :D
Meni je u biti nejasno, što je tebi nejasno? Very Happy

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 13:30 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

...pa kaj se nemogu još pobrat potpisi u 2. semestru? :tired:
...pa kaj se nemogu još pobrat potpisi u 2. semestru? Umoran...

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 10:40 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

samo sto moras za potpis ostvarit neki broj bodova na kolokviju!! kolokvija jos nije bilo!!! a cini mi se da mozes platit kod one tete i dobijes za par dana potpis!! vidio sam da imaju cjenik za takve stvari--- cini mi se 50 kn, ali nisma siguran da li moras imat ipak i broj bodova iz kolokvija
samo sto moras za potpis ostvarit neki broj bodova na kolokviju!! kolokvija jos nije bilo!!! a cini mi se da mozes platit kod one tete i dobijes za par dana potpis!! vidio sam da imaju cjenik za takve stvari--- cini mi se 50 kn, ali nisma siguran da li moras imat ipak i broj bodova iz kolokvija

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:14 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]a cini mi se da mozes platit kod one tete i dobijes za par dana potpis!![/quote]

Molim-m-m?! :shock: Kod koje to tete? :D Od kud ti to?
goc9999 (napisa):
a cini mi se da mozes platit kod one tete i dobijes za par dana potpis!!

Molim-m-m?! Shocked Kod koje to tete? Very Happy Od kud ti to?

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 16:20 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]samo sto moras za potpis ostvarit neki broj bodova na kolokviju!! kolokvija jos nije bilo!!![/quote]
...no 15% pa nije to tak problem...

[quote="buba"][quote="goc9999"]a cini mi se da mozes platit kod one tete i dobijes za par dana potpis!![/quote]

Molim-m-m?! :shock: Kod koje to tete? :D Od kud ti to?[/quote]
..ma ak ne dobiš potpis zato kaj nisi bio kad se djelilo i profesor ti neće dat...pišeš neku žalbu mi se čini za koju moraš platit 50kn (kod tete u referadi...mislim) i onda dobiš potpis (ak imaš onih 15%)...ljudi su to već u prvom semestru morali radit za elementarnu kod prof. Širole.... 8)
goc9999 (napisa):
samo sto moras za potpis ostvarit neki broj bodova na kolokviju!! kolokvija jos nije bilo!!!

...no 15% pa nije to tak problem...

buba (napisa):
goc9999 (napisa):
a cini mi se da mozes platit kod one tete i dobijes za par dana potpis!!

Molim-m-m?! Shocked Kod koje to tete? Very Happy Od kud ti to?

..ma ak ne dobiš potpis zato kaj nisi bio kad se djelilo i profesor ti neće dat...pišeš neku žalbu mi se čini za koju moraš platit 50kn (kod tete u referadi...mislim) i onda dobiš potpis (ak imaš onih 15%)...ljudi su to već u prvom semestru morali radit za elementarnu kod prof. Širole.... Cool

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:26 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ja misla... A joooj...! :lol:
(Misla sam da moš platit potpis, if u know what I mean. :wink:)
A ja misla... A joooj...! Laughing
(Misla sam da moš platit potpis, if u know what I mean. Wink)

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 18:50 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]A ja misla... A joooj...! :lol:
(Misla sam da moš platit potpis, if u know what I mean. :wink:)[/quote]
..ma ne..ne vjerujem da takve stvari funkcioniraju na našem faksu uostalom ko bi išo potpis plaćat (možda ispit već da?!)...al rekoh mislim da to ne radi kod nas...
..ali opet ipak ga platiš :fluffy: :wink: oćeš-nećeš....
ma zapravo najbolje se pojavit kad se potpisi djele i nemaš beda. 8)
buba (napisa):
A ja misla... A joooj...! Laughing
(Misla sam da moš platit potpis, if u know what I mean. Wink)

..ma ne..ne vjerujem da takve stvari funkcioniraju na našem faksu uostalom ko bi išo potpis plaćat (možda ispit već da?!)...al rekoh mislim da to ne radi kod nas...
..ali opet ipak ga platiš Fluffy Wink oćeš-nećeš....
ma zapravo najbolje se pojavit kad se potpisi djele i nemaš beda. Cool

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 19:01 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

sve ima svoju cijenu, samo mislim da bi kod nas ta cijena bila ne isplativa! asistent/prof ne bi ni pomislio ugrozit svoju reputaciju za nekih jadnih 2500 kn kolko je najskuplji ispit na prometu
sve ima svoju cijenu, samo mislim da bi kod nas ta cijena bila ne isplativa! asistent/prof ne bi ni pomislio ugrozit svoju reputaciju za nekih jadnih 2500 kn kolko je najskuplji ispit na prometu

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 20:20 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam misla na ilegalu, već da ako se ipak možda može nekako "izmoliti" taj potpis. :roll:

Evo, primjera radi, meni (i još hrpi drugih kolega :() "fali" potpis iz Analitičke geometrije. :oops:
Izgleda da za sada to i neće biti neki preveliki problem (upisati taj kolegij ponovno dogodine), ali bi mogo biti: ako dam sve ispite, onda OK, ako ne, onda će mi tih 5 bodova itekako puno značiti.

Pa zato kažem da ako će se nekako možda u rujnu na neku foru moć "izmoliti" taj potpis... :D
Nisam misla na ilegalu, već da ako se ipak možda može nekako "izmoliti" taj potpis. Rolling Eyes

Evo, primjera radi, meni (i još hrpi drugih kolega Sad) "fali" potpis iz Analitičke geometrije. Embarassed
Izgleda da za sada to i neće biti neki preveliki problem (upisati taj kolegij ponovno dogodine), ali bi mogo biti: ako dam sve ispite, onda OK, ako ne, onda će mi tih 5 bodova itekako puno značiti.

Pa zato kažem da ako će se nekako možda u rujnu na neku foru moć "izmoliti" taj potpis... Very Happy

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:49 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]sve ima svoju cijenu, samo mislim da bi kod nas ta cijena bila ne isplativa! asistent/prof ne bi ni pomislio ugrozit svoju reputaciju za nekih jadnih 2500 kn kolko je najskuplji ispit na prometu[/quote]

[b]Jadnih[/b] 2500 kuna!!!!!!!!!
U kojoj ti zemlji živiš čovječe!!!!!!!!! :mrgreen:

I ne bih ovako javno pričao o cijenama da sam na tvom mjestu, POA, FOA, MOA, BOA bi ti mogla poslati pozivnicu za razgovor. :mrgreen:

PS:nagradna pitalica: koja od ovih agencija doista postoji?
goc9999 (napisa):

Jadnih 2500 kuna!!!!!!!!!
U kojoj ti zemlji živiš čovječe!!!!!!!!! Mr. Green

I ne bih ovako javno pričao o cijenama da sam na tvom mjestu, POA, FOA, MOA, BOA bi ti mogla poslati pozivnicu za razgovor. Mr. Green

PS:nagradna pitalica: koja od ovih agencija doista postoji?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:42 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Postoji POA - sad hocu nagradu. :P

2. Cijene s [i]Ekonomije[/i] su prije par godina bile javno objavljene i nitko ih nije demantirao (niti istrazio). :ajme: :faint:

3. Totalno ste :OT:
1. Postoji POA - sad hocu nagradu. Razz

2. Cijene s Ekonomije su prije par godina bile javno objavljene i nitko ih nije demantirao (niti istrazio). Ajme, majko! Padoh u (o)nesvjest

3. Totalno ste Off-topic

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:08 ned, 24. 4. 2005    Naslov: Re: Prica... Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Sada, sto muci tog mladica:
=>Mladic sa svim ispitima koje je dao ima dovoljno bodova da upise drugu godinu.[/quote]

nije li i dalje potrebno 45 bodova za upis druge godine?
ako je, nije li ma1 + la1 + em1 + uur = 30 = 10 + 10 + 6 + 4
kako je onda mladic siguran da ima dovoljno bodova? :grebgreb:
(ne broje se ects bodovi jos uvijek, koliko ja znam... )

[quote="PIPboy"]Da li ce mladic morati ponovno na drugoj godini upisivati ta dva kolegija ili uopce nece upisati drugu godinu zbog nedostatka potpisa ili ce morati upisati parcijalu ili :2gunfire: ? [/quote]

ako mladic skupi dovoljno bodova za regularan upis (znaci, polozi c i ma2) u drugu godinu bez ta dva kolegija, a iz njih ne uspije namolit potpis, onda ce mladic upisati to next year i ici ce po novom programu (kolokviji + ostalo)
ako uspije izmolit potpis, omogucit ce mu se polaganje na dosadasnji nacin (koliko ja znam) tj preko pismenog ispita
i mislim da NEMA pravo na kolokvije

ali _mozda_ ima pravo u slucaju imanja potpisa pisati molbu da mu se to ponisti te da upise ponovno....

think twice & more.... :g:
ako jos nesto nije jasno, ili sam te dodatno zbunila, mozda ne bi bilo lose da mi se javis u mejl (nesi na studentu), pa da prosecem(o) do prodekanice u vezi toga... jer ne vjerujem da si jedini kojeg zanima sto sa upisom nanovo... (a mozemo slati i mejlove okolo :g:)
PIPboy (napisa):
⇒Mladic sa svim ispitima koje je dao ima dovoljno bodova da upise drugu godinu.

nije li i dalje potrebno 45 bodova za upis druge godine?
ako je, nije li ma1 + la1 + em1 + uur = 30 = 10 + 10 + 6 + 4
kako je onda mladic siguran da ima dovoljno bodova? Kotacici rade 100 na sat
(ne broje se ects bodovi jos uvijek, koliko ja znam... )

PIPboy (napisa):
Da li ce mladic morati ponovno na drugoj godini upisivati ta dva kolegija ili uopce nece upisati drugu godinu zbog nedostatka potpisa ili ce morati upisati parcijalu ili #2gunfire ?

ako mladic skupi dovoljno bodova za regularan upis (znaci, polozi c i ma2) u drugu godinu bez ta dva kolegija, a iz njih ne uspije namolit potpis, onda ce mladic upisati to next year i ici ce po novom programu (kolokviji + ostalo)
ako uspije izmolit potpis, omogucit ce mu se polaganje na dosadasnji nacin (koliko ja znam) tj preko pismenog ispita
i mislim da NEMA pravo na kolokvije

ali _mozda_ ima pravo u slucaju imanja potpisa pisati molbu da mu se to ponisti te da upise ponovno....

think twice & more.... Mr. Green
ako jos nesto nije jasno, ili sam te dodatno zbunila, mozda ne bi bilo lose da mi se javis u mejl (nesi na studentu), pa da prosecem(o) do prodekanice u vezi toga... jer ne vjerujem da si jedini kojeg zanima sto sa upisom nanovo... (a mozemo slati i mejlove okolo Mr. Green)

PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 0:03 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mladic ima u drugom semestru sve potpise osim Linearne 2 i
Elementarne 2. 8)

Njega zanima : Ako nemam potpise iz ta dva kolegija ( a ima dovoljno bodova za drugu godinu ) da li ce on morati dogodine upisati opet prvu da bi dao samo ta dva predmeta ili sto ? ( to ga muci vec neko vrijeme :bad-words: )

Hvala
Mladic ima u drugom semestru sve potpise osim Linearne 2 i
Elementarne 2. Cool

Njega zanima : Ako nemam potpise iz ta dva kolegija ( a ima dovoljno bodova za drugu godinu ) da li ce on morati dogodine upisati opet prvu da bi dao samo ta dva predmeta ili sto ? ( to ga muci vec neko vrijeme #Cussing out )

Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 0:05 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ili mozda da odem u referdu i da tamo pitam ? :grebgreb:
Ili mozda da odem u referdu i da tamo pitam ? Kotacici rade 100 na sat

Zadnja promjena: PIPboy; 0:09 pon, 25. 4. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:08 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Njega zanima : Ako nemam potpise iz ta dva kolegija ( a ima dovoljno bodova za drugu godinu ) da li ce on morati dogodine upisati opet prvu da bi dao samo ta dva predmeta ili sto ? ( to ga muci vec neko vrijeme :bad-words: )[/quote]

Nece - upisat ce redovito drugu godinu, [b]plus[/b] dva neodslushana kolegija (tako se zovu kolegiji iz kojih ne skupish potpis). 8)

A kako mladic vec sada zna da nece skupiti te potpise? :-k
PIPboy (napisa):
Njega zanima : Ako nemam potpise iz ta dva kolegija ( a ima dovoljno bodova za drugu godinu ) da li ce on morati dogodine upisati opet prvu da bi dao samo ta dva predmeta ili sto ? ( to ga muci vec neko vrijeme #Cussing out )

Nece - upisat ce redovito drugu godinu, plus dva neodslushana kolegija (tako se zovu kolegiji iz kojih ne skupish potpis). Cool

A kako mladic vec sada zna da nece skupiti te potpise? Think

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 0:16 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mladic ˝zbog jos ne razjasnjenih razloga˝ (koje ce drzati za sebe :wink: :2pivce: :drinking: :hotpusa: ali to mu necemo zamjeriti )
nije bio [b]ni na jednom predavanju ni vjezbi [/b]iz tih dvaju kolegija. :cry:
Mladic ˝zbog jos ne razjasnjenih razloga˝ (koje ce drzati za sebe Wink Neka zvone case! #Beer Malo zesca romantika na Forumu ali to mu necemo zamjeriti )
nije bio ni na jednom predavanju ni vjezbi iz tih dvaju kolegija. Crying or Very sad

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:54 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

To nije razlog: neka mladic nauci dovoljno da skupi potrebne bodove na kolokvijima (15% ako se ne varam), pa ce zaraditi uvjete za potpis. 8)
To nije razlog: neka mladic nauci dovoljno da skupi potrebne bodove na kolokvijima (15% ako se ne varam), pa ce zaraditi uvjete za potpis. Cool

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:45 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]1. Postoji POA - sad hocu nagradu. :P
[/quote]

:-k :-s :whistle: :grebgreb: :puppydogeyes: :oops:
vsego (napisa):
1. Postoji POA - sad hocu nagradu. Razz

Think Eh? Fuuuuuc... Kotacici rade 100 na sat #Puppy dog Embarassed

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum