Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:38 ned, 24. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Pomoglo bi da napises [b]zasto[/b] se NA nece updateati/instalirati/pokrenuti/...? 8) Valjda javi neku gresku... :-k
Btw, ako je NA legalan, mozes se njima javiti s pitanjem. 8) Ako nije [ :shock: ], onda je moguce da ima neku zastitu od piratluka, pa zato nece... :) Ako se ne varam, ima neki besplatni (a kvalitetni) antivirus, ali ne znam kako se zove (nama na Linuxu ne trebaju ta cuda)... 8)
Pomoglo bi da napises zasto se NA nece updateati/instalirati/pokrenuti/...? Valjda javi neku gresku...
Btw, ako je NA legalan, mozes se njima javiti s pitanjem. Ako nije [ ], onda je moguce da ima neku zastitu od piratluka, pa zato nece... Ako se ne varam, ima neki besplatni (a kvalitetni) antivirus, ali ne znam kako se zove (nama na Linuxu ne trebaju ta cuda)...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:36 ned, 24. 4. 2005 Naslov: |
|
|
@mali
odi na www.download.com
iskopaj antivirus, odaberi free, skini, instaliraj....
ma, da skratim za pocetak :g:
http://www.download.com/Antivirus/3150-2239_4-0.html?tag=dir
to ti je popis svih (free i trial)
onda odi na dno, odaberi koji OS imas (koje windowse), odaberi 'free' i klikni update, preskoci sve 'kaspersky virus data base update' i trazi neki program
moj savjet je da pogledas specifikacije, ocjenu te broj usera koji je ocijenio (4.5 od 3 usera je IMO slabije nego 4 od 400 usera :g:)
ako ti je ovo nesto drugo, na pocetku stranice imas nesto tipa:
CNET > Downloads > Windows > Utilities > Antivirus
klikni na utilities, i odaberi sta ti treba (ad remover, popup blocker.... )
ma nije tesko za snaci se :g:
&sretno :g:
& sretno
@mali
odi na www.download.com
iskopaj antivirus, odaberi free, skini, instaliraj....
ma, da skratim za pocetak
http://www.download.com/Antivirus/3150-2239_4-0.html?tag=dir
to ti je popis svih (free i trial)
onda odi na dno, odaberi koji OS imas (koje windowse), odaberi 'free' i klikni update, preskoci sve 'kaspersky virus data base update' i trazi neki program
moj savjet je da pogledas specifikacije, ocjenu te broj usera koji je ocijenio (4.5 od 3 usera je IMO slabije nego 4 od 400 usera )
ako ti je ovo nesto drugo, na pocetku stranice imas nesto tipa:
CNET > Downloads > Windows > Utilities > Antivirus
klikni na utilities, i odaberi sta ti treba (ad remover, popup blocker.... )
ma nije tesko za snaci se
&sretno
& sretno
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:36 čet, 5. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Ako nema ni [i]Uninstall[/i] opciju u [i]Start[/i] menuu, onda tesko. :( Ja bih u takvim situacijama obicno otishao u Registry i ubio automatsko pokretanje antivirusa, zatim rebootao mashinu (to vi na Windowsima i tako stalno radite :twisted:), a zatim bih na ruke pobrisao to cudo s diska. 8) No, to nije nesto sto bih preporucio da radis osim ako tocno znas sto i gdje treba raditi... :?
Ako nema ni Uninstall opciju u Start menuu, onda tesko. Ja bih u takvim situacijama obicno otishao u Registry i ubio automatsko pokretanje antivirusa, zatim rebootao mashinu (to vi na Windowsima i tako stalno radite ), a zatim bih na ruke pobrisao to cudo s diska. No, to nije nesto sto bih preporucio da radis osim ako tocno znas sto i gdje treba raditi...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: