Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Asistenti-buduci studenti i priprema za Bolognski proces

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 10:44 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Asistenti-buduci studenti i priprema za Bolognski proces Citirajte i odgovorite

Koliko sam shvatio, asistente bez magisterija ce takodjer uhvatiti novi bolognizirani zakon(?) i sa njime ce doci i odredjena prava i obaveze i pitanja organizacije koja su se do sada vezala iskljucivo za studente.

Pa bih volio cuti par asistenata sa nasega faksa kakvo im je vidjenje izgleda iducih nekoliko godina i njihovog statusa na faksu i njihovih novih prava i kako ce se brzina stjecanja njihovog "magisterija" odraziti na njihova novostecena i stara prava?

Sto se do sada ucinilo u pogledu njihovog organiziranja? Imate spremne kandidate za izbore na jesen? :PPP i tako to :)
Koliko sam shvatio, asistente bez magisterija ce takodjer uhvatiti novi bolognizirani zakon(?) i sa njime ce doci i odredjena prava i obaveze i pitanja organizacije koja su se do sada vezala iskljucivo za studente.

Pa bih volio cuti par asistenata sa nasega faksa kakvo im je vidjenje izgleda iducih nekoliko godina i njihovog statusa na faksu i njihovih novih prava i kako ce se brzina stjecanja njihovog "magisterija" odraziti na njihova novostecena i stara prava?

Sto se do sada ucinilo u pogledu njihovog organiziranja? Imate spremne kandidate za izbore na jesen? Imam lijepi jezik i tako to Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 21:34 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Magistar struke NIJE ISTO što i magistar znanosti.

Dosadašnji inženjeri/profesori će u biti imati isti status pri zapošljavanju kao i novi magistri struke.
Na primjer, u školama će dosadašnji profesori jednako predavati kao i novi magistri :-)

Magistrima znanosti će odgovarati SPECIJALISTI, za što će nakon stjecanja
zvanja magistra struke trebati još godina ili dvije specijalističkog studija.
Taj će studij vjerojatno dijeliti neke predmete s prvim godinama doktorskog studija.

Da, studenti DOKTORSKOG studija će trebati izabrati svoje studentske predstavnike.

- Nenad.
Magistar struke NIJE ISTO što i magistar znanosti.

Dosadašnji inženjeri/profesori će u biti imati isti status pri zapošljavanju kao i novi magistri struke.
Na primjer, u školama će dosadašnji profesori jednako predavati kao i novi magistri Smile

Magistrima znanosti će odgovarati SPECIJALISTI, za što će nakon stjecanja
zvanja magistra struke trebati još godina ili dvije specijalističkog studija.
Taj će studij vjerojatno dijeliti neke predmete s prvim godinama doktorskog studija.

Da, studenti DOKTORSKOG studija će trebati izabrati svoje studentske predstavnike.

- Nenad.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:51 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na buduce doktorske studente sam i mislio :)

afaik, ti djelovi zakona jos nisu ni u fazi nacrta. Postoji li neko tijelo koje koordinira prijedloge mzošu u tom pravcu?

Ovo za specijaliste nisam znao :shock: znaci, skoro-pa-moguce je odslusati specijalizaciju na prve godinu/dvije doktorskog i postati specijalist? Neka vrsta doktorskog prvostupnika :shock: ?
Na buduce doktorske studente sam i mislio Smile

afaik, ti djelovi zakona jos nisu ni u fazi nacrta. Postoji li neko tijelo koje koordinira prijedloge mzošu u tom pravcu?

Ovo za specijaliste nisam znao Shocked znaci, skoro-pa-moguce je odslusati specijalizaciju na prve godinu/dvije doktorskog i postati specijalist? Neka vrsta doktorskog prvostupnika Shocked ?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum