Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Liddy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:35 sub, 30. 4. 2005 Naslov: |
|
|
kod t.sikica se dosta trazi prakticni rad, tako da ako nisi prosla pismeni --nauci sve zadatke sa njega a mozda i nesto vise, isto vrijedi i ako si dobila 2. on je asistent pa te ne cijedi toliko sa teorijom koliko sa prakticnom primjenom teorije, sto je super, ali kad si na komisiji i drugi prof te mogu ispitivat, posto je on asistent mislim da ce to i bit slucaj!
kod t.sikica se dosta trazi prakticni rad, tako da ako nisi prosla pismeni --nauci sve zadatke sa njega a mozda i nesto vise, isto vrijedi i ako si dobila 2. on je asistent pa te ne cijedi toliko sa teorijom koliko sa prakticnom primjenom teorije, sto je super, ali kad si na komisiji i drugi prof te mogu ispitivat, posto je on asistent mislim da ce to i bit slucaj!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:16 sub, 30. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="vsego"]:ccc: T.Sikic je vec neko vrijeme docent, a ne asistent. =D>[/quote]
To sam baš i ja htjela napisat! :D A do koje je on godine bio asistent? :roll:[/quote]
Not sure, ali mislim da od prosle. :D
[quote="buba"]Čujte, a jel se raspon ocjena na komisijskom razlikuje od onog na redovnom ispitu, odnosno da li se može student ocijeniti ocjenom većom od dva? :?[/quote]
Sure. :) [b]Teoretski[/b], mozes dobiti bilo koju ocjenu od 2 do 5. :D
[b]U praxi[/b], znam da su neki (da, u mnozini) dobijali cetvorke; za petice jos nisam cuo, ali ne vidim zasto ne. 8)
buba (napisa): | vsego (napisa): | T.Sikic je vec neko vrijeme docent, a ne asistent. |
To sam baš i ja htjela napisat! A do koje je on godine bio asistent? |
Not sure, ali mislim da od prosle.
buba (napisa): | Čujte, a jel se raspon ocjena na komisijskom razlikuje od onog na redovnom ispitu, odnosno da li se može student ocijeniti ocjenom većom od dva? |
Sure. Teoretski, mozes dobiti bilo koju ocjenu od 2 do 5.
U praxi, znam da su neki (da, u mnozini) dobijali cetvorke; za petice jos nisam cuo, ali ne vidim zasto ne.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:30 sub, 30. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="buba"][quote="vsego"]:ccc: T.Sikic je vec neko vrijeme docent, a ne asistent. =D>[/quote]
To sam baš i ja htjela napisat! :D A do koje je on godine bio asistent? :roll:[/quote]
Not sure, ali mislim da od prosle. :D[/quote]
A je li? :D Taman je nama došo. :lol:
Ma on je zakon. [size=9]Barem meni.[/size] :wink:
[quote="vsego"][quote="buba"]Čujte, a jel se raspon ocjena na komisijskom razlikuje od onog na redovnom ispitu, odnosno da li se može student ocijeniti ocjenom većom od dva? :?[/quote]
Sure. :) [b]Teoretski[/b], mozes dobiti bilo koju ocjenu od 2 do 5. :D
[b]U praxi[/b], znam da su neki (da, u mnozini) dobijali cetvorke; za petice jos nisam cuo, ali ne vidim zasto ne. 8)[/quote]
Hmm... Da. Dobro onda. Ja sam misla da je to ono... Ko na popravnom, max. trojka. :roll:
vsego (napisa): | buba (napisa): | vsego (napisa): | T.Sikic je vec neko vrijeme docent, a ne asistent. =D> |
To sam baš i ja htjela napisat! A do koje je on godine bio asistent? |
Not sure, ali mislim da od prosle. |
A je li? Taman je nama došo.
Ma on je zakon. Barem meni.
vsego (napisa): | buba (napisa): | Čujte, a jel se raspon ocjena na komisijskom razlikuje od onog na redovnom ispitu, odnosno da li se može student ocijeniti ocjenom većom od dva? |
Sure. Teoretski, mozes dobiti bilo koju ocjenu od 2 do 5.
U praxi, znam da su neki (da, u mnozini) dobijali cetvorke; za petice jos nisam cuo, ali ne vidim zasto ne. |
Hmm... Da. Dobro onda. Ja sam misla da je to ono... Ko na popravnom, max. trojka.
|
|
[Vrh] |
|
Ashley Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:31 sub, 30. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Mislim da ti je jako vazno kako napises pismeni. Iako ides na usmeni s bilo kakvim pismenim, nece te gledat isto ako dodes s 20 ili 70 bodova (opce poznato, samo isticem).
Ja sam bila na komisiji iz c-a, imala sam pismeni 3 i na kraju 3 (ne volim ni ja trojke, al nije bila situacija za odbijanje ocjene i bila sam jako sretna s tim :D , iako mi je unistilo prosjek).
Mene je pitao samo moj prof, komisija je bila cista formalnost.
Uglavnom, mislim da ako prodes pismeni, gotovo sigurno prolazis i usmeni. A raspon ocjena ovisi o doticnom prof.
Sretno!
Mislim da ti je jako vazno kako napises pismeni. Iako ides na usmeni s bilo kakvim pismenim, nece te gledat isto ako dodes s 20 ili 70 bodova (opce poznato, samo isticem).
Ja sam bila na komisiji iz c-a, imala sam pismeni 3 i na kraju 3 (ne volim ni ja trojke, al nije bila situacija za odbijanje ocjene i bila sam jako sretna s tim , iako mi je unistilo prosjek).
Mene je pitao samo moj prof, komisija je bila cista formalnost.
Uglavnom, mislim da ako prodes pismeni, gotovo sigurno prolazis i usmeni. A raspon ocjena ovisi o doticnom prof.
Sretno!
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 12:21 ned, 1. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ashley"]Mislim da ti je jako vazno kako napises pismeni. Iako ides na usmeni s bilo kakvim pismenim, nece te gledat isto ako dodes s 20 ili 70 bodova (opce poznato, samo isticem).[/quote]
:djed: ima ih i takvih koji se ne slazu sto komisija nije ispala novim statutom Sveucilista i imaju praksu, citiram, [i]"taj koji mi nije polozio pismeni ce mi jaaaako tesko proci komisiju"[/i]
..tako da komisijski ispit nikako nikako nije "ispit bez pismenog" :prodike:
Ashley (napisa): | Mislim da ti je jako vazno kako napises pismeni. Iako ides na usmeni s bilo kakvim pismenim, nece te gledat isto ako dodes s 20 ili 70 bodova (opce poznato, samo isticem). |
ima ih i takvih koji se ne slazu sto komisija nije ispala novim statutom Sveucilista i imaju praksu, citiram, "taj koji mi nije polozio pismeni ce mi jaaaako tesko proci komisiju"
..tako da komisijski ispit nikako nikako nije "ispit bez pismenog"
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
|