[quote="HijenA"][quote="Asmodai"][quote="nemo"]
ne bi suknju, ali recimo kimono (ne onaj karataški, nego onaj koji se koristio kao normalni odjevni predmet) bi bio savršen recimo. ja bi si nabavio samo da znam gdje ima :D[/quote]
Pssst... to se ne zove kimono, to je dogi... i vjeruj mi nebi htio klasicni kimono jer ima jedno 6-15 slojeva... i kosta 10 000$+[/quote]
:rotfl: daj se zamisli sa tim na temperaturi uber 30 stupnjeva C :lol:[/quote]
Zapravo i nij bed... stos je sa sa kimonima da su slojevi dovoljno loose da struji zrak... ;) No zapravo je bed bio onima koji su se zeljeli pokazivati... to je beilo messy i vruce... i vlazno :)
No vecina je nosila ove manje kimone, pogotovo po ljeti, jeftiniji su i dostupniji su, a stvarno su bili i ugodni zbog prozracnosti...
Ono sto je stos je da kimono ima svoje "gace, kosulju i slicno", koji su direktno dio jednog od tih slojeva... interesantno zapravo... Naime ono sto cesto vidis u animeima i japanskim filmovima iz te ere su "commoner kimoni" koji se sastoje od "zavoja" oko torza, "gaca", kratkih hlaca, hlaca i one velike jakne/kosulje koja zapravo fora zgleda :)
HijenA (napisa): | Asmodai (napisa): | nemo (napisa): |
ne bi suknju, ali recimo kimono (ne onaj karataški, nego onaj koji se koristio kao normalni odjevni predmet) bi bio savršen recimo. ja bi si nabavio samo da znam gdje ima  |
Pssst... to se ne zove kimono, to je dogi... i vjeruj mi nebi htio klasicni kimono jer ima jedno 6-15 slojeva... i kosta 10 000$+ |
daj se zamisli sa tim na temperaturi uber 30 stupnjeva C  |
Zapravo i nij bed... stos je sa sa kimonima da su slojevi dovoljno loose da struji zrak... No zapravo je bed bio onima koji su se zeljeli pokazivati... to je beilo messy i vruce... i vlazno
No vecina je nosila ove manje kimone, pogotovo po ljeti, jeftiniji su i dostupniji su, a stvarno su bili i ugodni zbog prozracnosti...
Ono sto je stos je da kimono ima svoje "gace, kosulju i slicno", koji su direktno dio jednog od tih slojeva... interesantno zapravo... Naime ono sto cesto vidis u animeima i japanskim filmovima iz te ere su "commoner kimoni" koji se sastoje od "zavoja" oko torza, "gaca", kratkih hlaca, hlaca i one velike jakne/kosulje koja zapravo fora zgleda
_________________ Take him to the labs and start the experiments at once... If you harm him in any way...
... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
|