Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
Postano: 12:08 čet, 5. 5. 2005 Naslov: Rezultati kolokvija |
|
|
Ovo je mozda i za pp, ali ako dodje odgovor da vide i ostali koje mozda zanima.
Kad ce bit, tj, receno je u petak, ali je isto tako receno da mozda mozemo i prije toga na netu ocekivat, pa me zanima kad mozemo ocekivat na netu, tj. da li da gledamo ili da samo odemo na faks u petak i tamo cekamo rezultate..??
Ovo je mozda i za pp, ali ako dodje odgovor da vide i ostali koje mozda zanima.
Kad ce bit, tj, receno je u petak, ali je isto tako receno da mozda mozemo i prije toga na netu ocekivat, pa me zanima kad mozemo ocekivat na netu, tj. da li da gledamo ili da samo odemo na faks u petak i tamo cekamo rezultate..??
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:15 čet, 5. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ilja"][quote="vsego"][b]Vjerojatno[/b] predvecer. 8)[/quote]
:noway: :peglam: ...vjerojatnije tokom noci. :wink:[/quote]
Ovisi o definiciji pojmova "[i]predvecer[/i]" i "[i]noc[/i]". :whistle2:
Zalbe ce biti "u ratama". :shock: Svaki asistent je ispravljao neke zadatke [b]svim[/b] studentima, kako bi kriteriji bili jednaki za sve studente. 8) To znaci da cete se za neke zadatke (konkretno, 1-3) zaliti meni (petak (da, sutra) u 16), za neke (4 i 5) kolegi Bujanovicu (cini mi se sutra u 12), a za ostale (valjda 6 i 7) kolegi Puljicu (ne znam kad). 8) Na zalost, zbog vlastitih rasporeda, nismo to mogli bolje organizirati... :(
@Stakor: Koliko se sjecam, ti si ok napisao. :) Cini mi se 70-80 bodova, ali ne sjecam se vise tocno. :|
Ilja (napisa): | vsego (napisa): | Vjerojatno predvecer.  |
...vjerojatnije tokom noci.  |
Ovisi o definiciji pojmova "predvecer" i "noc".
Zalbe ce biti "u ratama". Svaki asistent je ispravljao neke zadatke svim studentima, kako bi kriteriji bili jednaki za sve studente. To znaci da cete se za neke zadatke (konkretno, 1-3) zaliti meni (petak (da, sutra) u 16), za neke (4 i 5) kolegi Bujanovicu (cini mi se sutra u 12), a za ostale (valjda 6 i 7) kolegi Puljicu (ne znam kad). Na zalost, zbog vlastitih rasporeda, nismo to mogli bolje organizirati...
@Stakor: Koliko se sjecam, ti si ok napisao. Cini mi se 70-80 bodova, ali ne sjecam se vise tocno.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:29 čet, 5. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="rat in a cage"][quote="vsego"] (petak (da, sutra) u 16)[/quote]
....kolokvij analiza2....[/quote]
Tim bolje! :D
Ok, sorry, nisam znao... :( Smislit cu nesto; vjerojatno cu ostati do 7, pa stignete doci nakon kolokvija. 8) Objavim jos kad budu rezultati. 8)
[quote="rat in a cage"][quote="vsego"]@Stakor: Koliko se sjecam, ti si ok napisao. :) Cini mi se 70-80 bodova, ali ne sjecam se vise tocno. :|[/quote]
...pa kaj ti mene znaš ili kaj? :???:[/quote]
Nije bilo tesko pogoditi. ;)
rat in a cage (napisa): | vsego (napisa): | (petak (da, sutra) u 16) |
....kolokvij analiza2.... |
Tim bolje!
Ok, sorry, nisam znao... Smislit cu nesto; vjerojatno cu ostati do 7, pa stignete doci nakon kolokvija. Objavim jos kad budu rezultati.
rat in a cage (napisa): | vsego (napisa): | @Stakor: Koliko se sjecam, ti si ok napisao. Cini mi se 70-80 bodova, ali ne sjecam se vise tocno.  |
...pa kaj ti mene znaš ili kaj?  |
Nije bilo tesko pogoditi.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 19:45 čet, 5. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][b]Vjerojatno[/b] predvecer. 8) Gdje tocno - ne znam (ima problema sa sluzbenim webom :roll:), ali ovdje ce sigurno biti obavijest. :)[/quote]
U očekivanju Godoa, pardon, kolokvija. :D
Admin je zatrpan papirologijom, spamaj narode! :twisted:
vsego (napisa): | Vjerojatno predvecer. Gdje tocno - ne znam (ima problema sa sluzbenim webom ), ali ovdje ce sigurno biti obavijest.  |
U očekivanju Godoa, pardon, kolokvija.
Admin je zatrpan papirologijom, spamaj narode!
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:02 čet, 5. 5. 2005 Naslov: |
|
|
@Nemo: :* :inlove:
@Ostali: Krivo - Ilja je zatrpan papirologijom... :D Be afraid, be very afraid... :verytwisted: )-PP
Kad smo vec kod "[i]be very afraid[/i]", evo malo [url=http://www.tajmagaraj.com/images/scary_header.jpg]off-topica[/url]... :gg:
Btw, ako [b]slucajno[/b] nekoga zanima, jos nema rezultata... :| Iskreno, svaka cast Ilji ako unese to u tablicu do ponoci... 8-[
@Nemo:
@Ostali: Krivo - Ilja je zatrpan papirologijom... Be afraid, be very afraid...
Kad smo vec kod "be very afraid", evo malo off-topica...
Btw, ako slucajno nekoga zanima, jos nema rezultata... Iskreno, svaka cast Ilji ako unese to u tablicu do ponoci...
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:41 čet, 5. 5. 2005 Naslov: |
|
|
=D> 'ALJA ILJI :!: ;)
Rezultati su dostupni [url=http://degiorgi.math.hr/forum/images/posts/C-rez-1kol-finale.zip]ovdje[/url], kao ZIPani PDF (221kB). 8)
O zalbama nemam novijih informacija od onih koje pisu gore:[list][*] Z Bujanovic (zadaci 4 i 5) u petak, 6.5. u 12:00
[*] V. Sego (zadaci 1, 2 i 3) u petak, 6.5. u 16:15 (imam nastavu prije), s tim da cu biti u kabinetu do 19:00, pa mozete doci i nakon kolokvija iz Analize
Ako me nema, pricekajte par minuta; ponekad skocim i do drugih kabineta ;)
[*] K. Puljic (zadaci 6 i 7) [b]vjerojatno[/b] u ponedjeljak, 9.5. u 14:00, ali provjerite jos na oglasnoj ploci[/list:u]
'ALJA ILJI
Rezultati su dostupni ovdje, kao ZIPani PDF (221kB).
O zalbama nemam novijih informacija od onih koje pisu gore:- Z Bujanovic (zadaci 4 i 5) u petak, 6.5. u 12:00
- V. Sego (zadaci 1, 2 i 3) u petak, 6.5. u 16:15 (imam nastavu prije), s tim da cu biti u kabinetu do 19:00, pa mozete doci i nakon kolokvija iz Analize
Ako me nema, pricekajte par minuta; ponekad skocim i do drugih kabineta
- K. Puljic (zadaci 6 i 7) vjerojatno u ponedjeljak, 9.5. u 14:00, ali provjerite jos na oglasnoj ploci
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Grof Forumaš(ica)

|
|