Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

menza......
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 22:52 sri, 11. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ovo je tako dobar prijedlog da ce zivac i cinik procvjetat kad ga cuju :rose:

Imam jos bolju ideju, ajmo se mi tamo uselit bez da im vratimo staru zgradu. Bily zaspreha zastitara, a mi kriomice zauzmemo predavaonice. Kad pocnemo s predavanjima i vjezbama nece nas moci samo tako prekinut. Nitko nece morati sjediti na podu! Zeleni ce se prebacit na fiziku jer vise nece imati opravdanja za nedolazak na nastavu,[/quote]
:puppydogeyes:
[quote="krcko"]vsegi cemo namjestit da natjecaju dobije koncesiju za cevabdzinicu umjesto menze, a buba se nece sramit izac na plocu jer ce biti jedan asistent na jednog studenta u jednoj predavaonici... Jednom rijecju, utopija :blista:[/quote]
http://student.chem.pmf.hr/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=19
Ima ih zlikovaca sa kemijskog odsjeka kojima je takvo sto palo napamet :g:
krcko (napisa):
Ovo je tako dobar prijedlog da ce zivac i cinik procvjetat kad ga cuju Imam nesto za tebe

Imam jos bolju ideju, ajmo se mi tamo uselit bez da im vratimo staru zgradu. Bily zaspreha zastitara, a mi kriomice zauzmemo predavaonice. Kad pocnemo s predavanjima i vjezbama nece nas moci samo tako prekinut. Nitko nece morati sjediti na podu! Zeleni ce se prebacit na fiziku jer vise nece imati opravdanja za nedolazak na nastavu,

#Puppy dog
krcko (napisa):
vsegi cemo namjestit da natjecaju dobije koncesiju za cevabdzinicu umjesto menze, a buba se nece sramit izac na plocu jer ce biti jedan asistent na jednog studenta u jednoj predavaonici... Jednom rijecju, utopija Reklamiram neku zubnu pastu

http://student.chem.pmf.hr/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=19
Ima ih zlikovaca sa kemijskog odsjeka kojima je takvo sto palo napamet Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 22:56 sri, 11. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]

Ovo je tako dobar prijedlog da ce zivac i cinik procvjetat kad ga cuju :rose:

Imam jos bolju ideju, ajmo se mi tamo uselit bez da im vratimo staru zgradu. Bily zaspreha zastitara, a mi kriomice zauzmemo predavaonice. Kad pocnemo s predavanjima i vjezbama nece nas moci samo tako prekinut. Nitko nece morati sjediti na podu! [/quote]

ponajprije zaprehat zastitara nije potrebno jer mislim da ce nam dopustit nekako se cini bas jako dobar covijek.Ima jedan problem oni tamo imaju jako puno laboratorija sta cemo s tim?

[quote="krcko"] Zeleni ce se prebacit na fiziku jer vise nece imati opravdanja za nedolazak na nastavu, vsegi cemo namjestit da natjecaju dobije koncesiju za cevabdzinicu umjesto menze, a bily se nece sramit izac na plocu jer ce biti jedan asistent na jednog studenta u jednoj predavaonici... Jednom rijecju, utopija :blista[/quote]

mislim ovo za cevabzinicu umjesto menze bas i nije neka ideja :roll:
kako to mislis jedan asistent za jednog studenta u jednoj predavaonici?
i otkad se bily srami izac pred plocu osim kad spava na predavanju pa ne cuje asistenta :lol:
krcko (napisa):

Ovo je tako dobar prijedlog da ce zivac i cinik procvjetat kad ga cuju Imam nesto za tebe

Imam jos bolju ideju, ajmo se mi tamo uselit bez da im vratimo staru zgradu. Bily zaspreha zastitara, a mi kriomice zauzmemo predavaonice. Kad pocnemo s predavanjima i vjezbama nece nas moci samo tako prekinut. Nitko nece morati sjediti na podu!

ponajprije zaprehat zastitara nije potrebno jer mislim da ce nam dopustit nekako se cini bas jako dobar covijek.Ima jedan problem oni tamo imaju jako puno laboratorija sta cemo s tim?

krcko (napisa):
Zeleni ce se prebacit na fiziku jer vise nece imati opravdanja za nedolazak na nastavu, vsegi cemo namjestit da natjecaju dobije koncesiju za cevabdzinicu umjesto menze, a bily se nece sramit izac na plocu jer ce biti jedan asistent na jednog studenta u jednoj predavaonici... Jednom rijecju, utopija :blista

mislim ovo za cevabzinicu umjesto menze bas i nije neka ideja Rolling Eyes
kako to mislis jedan asistent za jednog studenta u jednoj predavaonici?
i otkad se bily srami izac pred plocu osim kad spava na predavanju pa ne cuje asistenta Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:09 sri, 11. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]... Jednom rijecju, utopija :blista:[/quote]

Sve savršeno isplaniraš i onda srušiš završnicom, mazohistu!!! :D :roll: :)
krcko (napisa):
... Jednom rijecju, utopija Reklamiram neku zubnu pastu

Sve savršeno isplaniraš i onda srušiš završnicom, mazohistu!!! Very Happy Rolling Eyes Smile

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:14 sri, 11. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="Vincent Van Ear"]

Oprosti zlato, nije to bilo neposredno upućeno tebi već preko tebe onima što odlučuju o brzini gradnje i vremenu otvaranja.
Cajt je već davno otegnul. :wink: :)[/quote]

izgradeno je, vrijeme otvaranja je pocetak iduce godine.Tako da mislim da nije bila potreba za onakvim pisanjem!
A jos ti jednom kazem ako se zelis sam uvjerit u to onda samo otidi i pogledaj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

bily, bio sam ja sa Goc-om tamo [b]prošle godine[/b] i sve je [b]bilo izgrađeno[/b], ostalo je samo krečenje koje je bilo pri kraju, po riječima susretljivog bauštelca, pa zgrada ipak nije doživjela uključenje u život, stoga sam i naveo onaj niz utopijskih izreka.

Zgrada doista izgleda dojmljivo, a u oči posebno bode ona krasna terasa gigantskih proporcija pri ulazu na fax na kojoj su načačkane klupice, pa cijeli [i]environment[/i] daje štih nekakva trga odnosno gomilišta ljudi... to je definitivno jedna od stvari koje nama nedostaju-klupice, mi sijedimo na prohladnu betonu.
bily (napisa):
Vincent Van Ear (napisa):

Oprosti zlato, nije to bilo neposredno upućeno tebi već preko tebe onima što odlučuju o brzini gradnje i vremenu otvaranja.
Cajt je već davno otegnul. Wink Smile

izgradeno je, vrijeme otvaranja je pocetak iduce godine.Tako da mislim da nije bila potreba za onakvim pisanjem!
A jos ti jednom kazem ako se zelis sam uvjerit u to onda samo otidi i pogledaj! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bily, bio sam ja sa Goc-om tamo prošle godine i sve je bilo izgrađeno, ostalo je samo krečenje koje je bilo pri kraju, po riječima susretljivog bauštelca, pa zgrada ipak nije doživjela uključenje u život, stoga sam i naveo onaj niz utopijskih izreka.

Zgrada doista izgleda dojmljivo, a u oči posebno bode ona krasna terasa gigantskih proporcija pri ulazu na fax na kojoj su načačkane klupice, pa cijeli environment daje štih nekakva trga odnosno gomilišta ljudi... to je definitivno jedna od stvari koje nama nedostaju-klupice, mi sijedimo na prohladnu betonu.

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 23:52 sri, 11. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok za ovo oko useljenja se raspitam sutra oko par profesora sa kemije i biologije pa sve javim.... :lol:
ok za ovo oko useljenja se raspitam sutra oko par profesora sa kemije i biologije pa sve javim.... Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
u-prolazu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:06 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav "štreberici" Bily :)
Pozdrav "štreberici" Bily Smile

WHY JUST RUN, ORIENTEERING IS MORE FUN!
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:44 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]i otkad se bily srami izac pred plocu osim kad spava na predavanju pa ne cuje asistenta :lol:[/quote]

Sorry, pri prvom postanju napisao sam krivo al brzo sam ispravio. Zamijenio sam te s bubom. Zbilja ne znam kako mi se to dogodilo...
[img]http://web.math.hr/~krcko/pict/humphrey.jpg[/img]
bily (napisa):
i otkad se bily srami izac pred plocu osim kad spava na predavanju pa ne cuje asistenta Laughing

Sorry, pri prvom postanju napisao sam krivo al brzo sam ispravio. Zamijenio sam te s bubom. Zbilja ne znam kako mi se to dogodilo...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 18:49 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda bi trebali kad se kemicari usele u svoju novu zgradu, napravit veliki plakat na kojem bi pisalo:"SAD STE I VI BRDANI!!!"? :lol: :lol: :lol:
Mozda bi trebali kad se kemicari usele u svoju novu zgradu, napravit veliki plakat na kojem bi pisalo:"SAD STE I VI BRDANI!!!"? Laughing Laughing Laughing

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:12 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Mozda bi trebali kad se kemicari usele u svoju novu zgradu, napravit veliki plakat na kojem bi pisalo:"SAD STE I VI BRDANI!!!"? :lol: :lol: :lol:[/quote]
To svakako :D
filipnet (napisa):
Mozda bi trebali kad se kemicari usele u svoju novu zgradu, napravit veliki plakat na kojem bi pisalo:"SAD STE I VI BRDANI!!!"? Laughing Laughing Laughing

To svakako Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 21:25 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Taj ce dogadaj u povijesti bit zapamcen kao "Matematika uzvraca udarac" ili "Osveta matematicara!!" :twisted: :twisted: :gloom:
Taj ce dogadaj u povijesti bit zapamcen kao "Matematika uzvraca udarac" ili "Osveta matematicara!!" Twisted Evil Twisted Evil Malo sam lose volje...

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 22:31 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi!!! Ne smijemo im dopustit da se dosele gore!!! Nije da ja imam nesto osobno protiv njih, ali vec sad ej lakse uc u povjest nego u autobus na Kaptolu. I sve je OK dok je lijepo vrijeme i moze se pjesice, ali kad padne neka kisurina i u autobus probamo uci mi, fizicari, kemicari, pemzici, skolarci i jos pokoja zalutala dusa... Katastrofa.

A ako vsego otvori cevabdzinicu, ja ocu radit tamo!!!

SickJedi
Ljudi!!! Ne smijemo im dopustit da se dosele gore!!! Nije da ja imam nesto osobno protiv njih, ali vec sad ej lakse uc u povjest nego u autobus na Kaptolu. I sve je OK dok je lijepo vrijeme i moze se pjesice, ali kad padne neka kisurina i u autobus probamo uci mi, fizicari, kemicari, pemzici, skolarci i jos pokoja zalutala dusa... Katastrofa.

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:10 čet, 12. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]A ako vsego otvori cevabdzinicu, ja ocu radit tamo!!![/quote]

:roll: Ja ne otvaram cevabdzinice... :roll: Ja ih samo posjecujem.:D Vodjen vjerskim fanatizmom... :blista:
SickJedi (napisa):

Rolling Eyes Ja ne otvaram cevabdzinice... Rolling Eyes Ja ih samo posjecujem.Very Happy Vodjen vjerskim fanatizmom... Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:39 pet, 13. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Ljudi!!! Ne smijemo im dopustit da se dosele gore!!! Nije da ja imam nesto osobno protiv njih, ali vec sad ej lakse uc u povjest nego u autobus na Kaptolu. I sve je OK dok je lijepo vrijeme i moze se pjesice, ali kad padne neka kisurina i u autobus probamo uci mi, fizicari, kemicari, pemzici, skolarci i jos pokoja zalutala dusa... Katastrofa.

[/quote]

pa tome bolje kad se oni dosele onda se zalimo ZET-u i oni nam daju poseban bus samo za nas matematicare a ovi drugi neka uzivaju.Zar nije to super rijesiv problem????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SickJedi (napisa):

pa tome bolje kad se oni dosele onda se zalimo ZET-u i oni nam daju poseban bus samo za nas matematicare a ovi drugi neka uzivaju.Zar nije to super rijesiv problem????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:38 pet, 13. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jeste li znali da ZET-ovci kad planiraju raspored linija za Mirogoj nazovu satnicare PMF(-MO) radi uskladjivanja s najvecom navalom studenata na brdo? Za ocekivat je da ce pojacati linije kad pocne nastava u novoj zgradi.

ZET inace sluzi kao dezurna pljuvacnica, ali mora im se priznat da su sposobni organizirati prijevoz velikih masa ljudi na brdo i nazad. To zna svako tko je bar jednom bio na Mirogoju za Svisvete.
Jeste li znali da ZET-ovci kad planiraju raspored linija za Mirogoj nazovu satnicare PMF(-MO) radi uskladjivanja s najvecom navalom studenata na brdo? Za ocekivat je da ce pojacati linije kad pocne nastava u novoj zgradi.

ZET inace sluzi kao dezurna pljuvacnica, ali mora im se priznat da su sposobni organizirati prijevoz velikih masa ljudi na brdo i nazad. To zna svako tko je bar jednom bio na Mirogoju za Svisvete.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 15:21 ned, 15. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Jeste li znali da ZET-ovci kad planiraju raspored linija za Mirogoj nazovu satnicare PMF(-MO) radi uskladjivanja s najvecom navalom studenata na brdo?[/quote]
to nisam znao,ali zvuci logicno i svaka im cast da bar neke institucije ne rade samo za sebe nego su medjusobno integrirane.
ko zna mozda ce sa druge strane bit busevi za chemiju , mozda ce ic sa kaptola, iako neznam da ce to bas i bit moguce jer su ceste s te strane preuske!!
Citat:
Jeste li znali da ZET-ovci kad planiraju raspored linija za Mirogoj nazovu satnicare PMF(-MO) radi uskladjivanja s najvecom navalom studenata na brdo?

to nisam znao,ali zvuci logicno i svaka im cast da bar neke institucije ne rade samo za sebe nego su medjusobno integrirane.
ko zna mozda ce sa druge strane bit busevi za chemiju , mozda ce ic sa kaptola, iako neznam da ce to bas i bit moguce jer su ceste s te strane preuske!!

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 17:19 ned, 15. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="krcko"][quote="bily"]i otkad se bily srami izac pred plocu osim kad spava na predavanju pa ne cuje asistenta :lol:[/quote]

Sorry, pri prvom postanju napisao sam krivo al brzo sam ispravio. Zamijenio sam te s bubom. Zbilja ne znam kako mi se to dogodilo...[/quote]
Jedan asistent na jednog studenta, veliš, ha? :D Ja si biram... :lol:
Off-topic
krcko (napisa):
bily (napisa):

Jedan asistent na jednog studenta, veliš, ha? Very Happy Ja si biram... Laughing

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 11:39 pon, 16. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze biti samo jedan asistent iz svih koegija....

:lol:
moze biti samo jedan asistent iz svih koegija....

Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:33 pon, 16. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemoj mi kvariti maštu... :lol:
Nemoj mi kvariti maštu... Laughing

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 20:53 pon, 16. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

highlander: there can be only one! :yoda:
highlander: there can be only one! Yoda

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:27 pon, 16. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ka'e bily, jesil pitala koga i što kako si obećala?!
ka'e bily, jesil pitala koga i što kako si obećala?!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 2 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum