Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanjce
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
28 = 43 - 15

PostPostano: 14:28 uto, 17. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko sam upucen, svojedobno je rektor prof.dr.sc.B.Jeren htio uvesti nekakav eticki kodeks ili kodeks ponasanja ili tako nesto, koji je medju svojim odredbama zabranjivao veze i odnose tog tipa, no to nije proslo na Senatu. Na kraju ne postoji nista osim propisa navedenih u statutu, a oni ne napadaju drustvene odnose studenata i/ili nastavnog osoblja.

Jos nesto -- kako je jedna od ideja Bolonjskog procesa uciniti studente jednakopravnim clanovima akademske zajednice mislim da bi takve odredbe ispale u krajnjoj liniji smijesne.

'ave fun!

Sinisa
koliko sam upucen, svojedobno je rektor prof.dr.sc.B.Jeren htio uvesti nekakav eticki kodeks ili kodeks ponasanja ili tako nesto, koji je medju svojim odredbama zabranjivao veze i odnose tog tipa, no to nije proslo na Senatu. Na kraju ne postoji nista osim propisa navedenih u statutu, a oni ne napadaju drustvene odnose studenata i/ili nastavnog osoblja.

Jos nesto -- kako je jedna od ideja Bolonjskog procesa uciniti studente jednakopravnim clanovima akademske zajednice mislim da bi takve odredbe ispale u krajnjoj liniji smijesne.

'ave fun!

Sinisa

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:02 uto, 17. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Nije cilj, ali neminovno to se mora dogoditi... osim ako niste skupa samo i isključivo zbog seksa - tj. bez imalo konverzacije druge vrste :lol:[/quote]

:doh:

:-s

Zakaj bi to bilo neminovno? Ako se ljudi cijene i cijene ono sto rade, sto uce, i cijene svoj rad, onda je po meni neminovno da se to ne dogodi.
Ivančica (napisa):
Nije cilj, ali neminovno to se mora dogoditi... osim ako niste skupa samo i isključivo zbog seksa - tj. bez imalo konverzacije druge vrste Laughing

Joj, pa da!

Eh?

Zakaj bi to bilo neminovno? Ako se ljudi cijene i cijene ono sto rade, sto uce, i cijene svoj rad, onda je po meni neminovno da se to ne dogodi.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 8:05 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, dosao je i taj dan: djelomicno se slazem sa Ivancicom. :wink: Nisam mislila da ce se to ikada dogoditi.

Uglavnom, da sam ja recimo asistentica i imam mladog deckica - studenta, ne bi mi bilo drago da mu ista drzim. Jer bi sigurno ponekad dosla u napast da ga barem malo uputim u parvom smjeru sto se tice ucenja.

Ali, ne tvrdim da bi to svatko napravio. Mozda ne bi ni ja. Samo kazem da nije tako nevjerojatno da netko zeli pomoci svom partneru cak i kad ne bi smio. I ne mogu cak ni osudivati takvo nesto.

A naravno da su se u senatu svi pobunili protiv zabrane kad svi vole studentice.

:twisted:
Evo, dosao je i taj dan: djelomicno se slazem sa Ivancicom. Wink Nisam mislila da ce se to ikada dogoditi.

Uglavnom, da sam ja recimo asistentica i imam mladog deckica - studenta, ne bi mi bilo drago da mu ista drzim. Jer bi sigurno ponekad dosla u napast da ga barem malo uputim u parvom smjeru sto se tice ucenja.

Ali, ne tvrdim da bi to svatko napravio. Mozda ne bi ni ja. Samo kazem da nije tako nevjerojatno da netko zeli pomoci svom partneru cak i kad ne bi smio. I ne mogu cak ni osudivati takvo nesto.

A naravno da su se u senatu svi pobunili protiv zabrane kad svi vole studentice.

Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:11 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upravo tako!
Ak nekog voliš, a ti si asistent/ica a on student/ica onda ćeš htjeti da on/a dobro prođe na nekom ispitu, pa ćeš mu/joj pomoći da to nauči.

Gle, da sam ja s nekim u vezi od "njih" i da imam problema s nekim ispitom, opasno bih se naljutila na njega da mi ne želi pomoći. Zamisli da ti kaže: ja tebe jako cijenim, i volim, a to si sama nauči! Plati si instrukcije. Mogu ti dat par imena. Al ja ti zbog etike ne želim reći niti "A".

Za takvu osobu mislila bih da je poremećena. Sorry, al dal' se mi razumijemo? Ili, Steel, opet pokušavaš iscenirat neki fight, Jer ovo što ja mislim čini mi se totalno logičnim i ... svakog tko misli drugačije morat ću smatrat čudakom....

baš me zanima što asistenti misle o tom... jel bi vi pomogli voljenoj osobi u takvoj situaciji, ili bi ju prepustili sudbini na volju, jer kak ste vi završili faks, tak može i on/a? Ili još gore: ak nije sposoban (na) sam/a naučiti, nije dostojan(na) da joj vi budete cura/dečko?

P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...
Upravo tako!
Ak nekog voliš, a ti si asistent/ica a on student/ica onda ćeš htjeti da on/a dobro prođe na nekom ispitu, pa ćeš mu/joj pomoći da to nauči.

Gle, da sam ja s nekim u vezi od "njih" i da imam problema s nekim ispitom, opasno bih se naljutila na njega da mi ne želi pomoći. Zamisli da ti kaže: ja tebe jako cijenim, i volim, a to si sama nauči! Plati si instrukcije. Mogu ti dat par imena. Al ja ti zbog etike ne želim reći niti "A".

Za takvu osobu mislila bih da je poremećena. Sorry, al dal' se mi razumijemo? Ili, Steel, opet pokušavaš iscenirat neki fight, Jer ovo što ja mislim čini mi se totalno logičnim i ... svakog tko misli drugačije morat ću smatrat čudakom....

baš me zanima što asistenti misle o tom... jel bi vi pomogli voljenoj osobi u takvoj situaciji, ili bi ju prepustili sudbini na volju, jer kak ste vi završili faks, tak može i on/a? Ili još gore: ak nije sposoban (na) sam/a naučiti, nije dostojan(na) da joj vi budete cura/dečko?

P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:14 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nakon Steelovog posta baš sam pomislila: još samo da se Anamari javi... al me ugodno iznenadila?

Čuda se događaju

:?
Nakon Steelovog posta baš sam pomislila: još samo da se Anamari javi... al me ugodno iznenadila?

Čuda se događaju

Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 8:38 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Jos nesto -- kako je jedna od ideja Bolonjskog procesa uciniti studente jednakopravnim clanovima akademske zajednice mislim da bi takve odredbe ispale u krajnjoj liniji smijesne.[/quote]
:doh: mislim da kreatori bolognske deklaracije DEFINITIVNO nisu imali to na umu kada su pricali o jednakopravnosti studenata i clanova akademske zajednice :D

@sukob interesa i "neminovno se mora desiti":
ako nije "losa praksa" da se djeca profesora upisuju na fakultete gdje im ocevi/majke predaju, onda ne vidim zasto bi bila losa praksa da se zaposlenici spetljavaju sa studentima/cama, buduci da je mnogo skliskiji teren zeljeti prekrsiti nesto svoje profesionalnosti zbog rodjenog djeteta, nego zbog novopecenog ljubavnika/ljubavnice :roll:
...naravno, samo ukoliko pricamo o sukobu interesa ;) Nije da se na profesore koji hodaju sa mladim studenticama lose gleda iz zavisti ili tako neke nize pobude O:) :whistle2:
cinik (napisa):
Jos nesto – kako je jedna od ideja Bolonjskog procesa uciniti studente jednakopravnim clanovima akademske zajednice mislim da bi takve odredbe ispale u krajnjoj liniji smijesne.

Joj, pa da! mislim da kreatori bolognske deklaracije DEFINITIVNO nisu imali to na umu kada su pricali o jednakopravnosti studenata i clanova akademske zajednice Very Happy

@sukob interesa i "neminovno se mora desiti":
ako nije "losa praksa" da se djeca profesora upisuju na fakultete gdje im ocevi/majke predaju, onda ne vidim zasto bi bila losa praksa da se zaposlenici spetljavaju sa studentima/cama, buduci da je mnogo skliskiji teren zeljeti prekrsiti nesto svoje profesionalnosti zbog rodjenog djeteta, nego zbog novopecenog ljubavnika/ljubavnice Rolling Eyes
...naravno, samo ukoliko pricamo o sukobu interesa Wink Nije da se na profesore koji hodaju sa mladim studenticama lose gleda iz zavisti ili tako neke nize pobude Angel Whistle

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 8:46 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

PS jel se smatra losom praksom da profesori drze instrukcije studentima sa svog fakulteta? :-s koliko sam shvatio, to im je skoro-pa-obaveza? A i ljudi uglavnom govore kakvo ce biti gradivo na ispitima :-s

@ivancica:
Ne vidim zasto bi bilo o.k. drzati instrukcije svojim studentima besplatno ili za novac, a nije ok to raditi iz "drugih" pobuda :grebgreb:
PS jel se smatra losom praksom da profesori drze instrukcije studentima sa svog fakulteta? Eh? koliko sam shvatio, to im je skoro-pa-obaveza? A i ljudi uglavnom govore kakvo ce biti gradivo na ispitima Eh?

@ivancica:
Ne vidim zasto bi bilo o.k. drzati instrukcije svojim studentima besplatno ili za novac, a nije ok to raditi iz "drugih" pobuda Kotacici rade 100 na sat

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:59 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da po zakonu ne smije ti držat instrukcije onaj koji ti predaje. Kako u srednjoj školi, tako ni na faksu. Mislim da je tak... tj. poprilično sam sigurna... al ne znam jel to po zakonu ili po odredbi faksa

[color=cyan]edit:[/color] drugo su konzultacije, a drugo instrukcije. Konzultacije su plaćene... od strane faksa
Mislim da po zakonu ne smije ti držat instrukcije onaj koji ti predaje. Kako u srednjoj školi, tako ni na faksu. Mislim da je tak... tj. poprilično sam sigurna... al ne znam jel to po zakonu ili po odredbi faksa

edit: drugo su konzultacije, a drugo instrukcije. Konzultacije su plaćene... od strane faksa

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 9:28 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Mislim da po zakonu ne smije ti držat instrukcije onaj koji ti predaje.[/quote]
sta nisu konzultacije neka verzija instrukcija (besplatnih)? one su obavezne, i mozes ic kod koga god oces na to. u odredenim terminima, ali mnogi asistenti su tu jako flexibilni.
ali mislim da sigurno po nekom zakonu predavac ne smije pokazati zadatke za ispit prije nego taj ispit prodje.
[quote="anamari"]Uglavnom, da sam ja recimo asistentica i imam mladog deckica - studenta, ne bi mi bilo drago da mu ista drzim. Jer bi sigurno ponekad dosla u napast da ga barem malo uputim u parvom smjeru sto se tice ucenja. [/quote]
pa kad bi bila asistentica bila bi ti duznost uputit svakog studneta (koji te to pita, u terminu konzultacija :) )u pravom smjeru sto se tice ucenja. ljudi pa ja ne vidim razliku je li netko nekome na konzultacije u office ili doma, dok god to asistent/ica dopusta. to sto bi se u toj situaciji zaljubljeni student vise potrudio nesto naucit, to je samo dobro, jer on na kraju bolje_zna. zasto? jer je pitao asistenta/icu da mu pokaze.
bilo bi dobro da su svi studenti tako zaljubljeni, al u matematiku :) pa da im nije tramak zedno upijat sva dostupna znanja.

definitivno mislim da je ovdje jedina skakljiva stvar ispit, i mislim da si niti jedan asistent ne bi smio dopustit da bilokome ispit pokaze (partneru, rodenom djetetu, bratu ili sestri) jer je to onda ozbiljna nepravda.
Ivančica (napisa):
Mislim da po zakonu ne smije ti držat instrukcije onaj koji ti predaje.

sta nisu konzultacije neka verzija instrukcija (besplatnih)? one su obavezne, i mozes ic kod koga god oces na to. u odredenim terminima, ali mnogi asistenti su tu jako flexibilni.
ali mislim da sigurno po nekom zakonu predavac ne smije pokazati zadatke za ispit prije nego taj ispit prodje.
anamari (napisa):

pa kad bi bila asistentica bila bi ti duznost uputit svakog studneta (koji te to pita, u terminu konzultacija Smile )u pravom smjeru sto se tice ucenja. ljudi pa ja ne vidim razliku je li netko nekome na konzultacije u office ili doma, dok god to asistent/ica dopusta. to sto bi se u toj situaciji zaljubljeni student vise potrudio nesto naucit, to je samo dobro, jer on na kraju bolje_zna. zasto? jer je pitao asistenta/icu da mu pokaze.
bilo bi dobro da su svi studenti tako zaljubljeni, al u matematiku Smile pa da im nije tramak zedno upijat sva dostupna znanja.

definitivno mislim da je ovdje jedina skakljiva stvar ispit, i mislim da si niti jedan asistent ne bi smio dopustit da bilokome ispit pokaze (partneru, rodenom djetetu, bratu ili sestri) jer je to onda ozbiljna nepravda.

anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 9:55 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uf, Ivancice ti me fakat vuces za jezik.

Tvoji su stavovi toliko ortodoksni i tvrdi, pa mi se cini da se mozda i ne slazemo bas.

Ja nisam protiv veza na faksu, samo mislim da nije pametno da profesor(ica)/asitent(ica) predaju direktno svom decku/curi.

Mislim da se kod upisa u srednju skolu/fakultet u kojem ti radi netko od roditelja, obrati pozornost na to da ti on ne drzi niti jedan predmet/kolegij ako je to moguce.

Posto kod nas vecinu kolegija drzi vise profesora i asistenata, zaljubljeni/a student/ica mogu se lako premjestiti i to je dovoljno. I ne moraju svima govoriti zasto su se premjestili ako ne zele.

I mislim da nije zlocinacki od voljene osobe ako ti ne zeli pokazati pismeni ili kolokvij koji se upravo spremas poloziti. Dapace, pozeljno je da se odupre zelji da ti pomogne maksimalno. Zato je, mislim, bolje da ti ne predaje nista, pa nece biti straha da ce pasti u napast da odaje poslovne tajne, a i biti ce manje pritiska. :wink: A i znate kakvi su ljudi, uvijek se javi netko tko sumnja u studentske sposobnosti i mutna posla.
Uf, Ivancice ti me fakat vuces za jezik.

Tvoji su stavovi toliko ortodoksni i tvrdi, pa mi se cini da se mozda i ne slazemo bas.

Ja nisam protiv veza na faksu, samo mislim da nije pametno da profesor(ica)/asitent(ica) predaju direktno svom decku/curi.

Mislim da se kod upisa u srednju skolu/fakultet u kojem ti radi netko od roditelja, obrati pozornost na to da ti on ne drzi niti jedan predmet/kolegij ako je to moguce.

Posto kod nas vecinu kolegija drzi vise profesora i asistenata, zaljubljeni/a student/ica mogu se lako premjestiti i to je dovoljno. I ne moraju svima govoriti zasto su se premjestili ako ne zele.

I mislim da nije zlocinacki od voljene osobe ako ti ne zeli pokazati pismeni ili kolokvij koji se upravo spremas poloziti. Dapace, pozeljno je da se odupre zelji da ti pomogne maksimalno. Zato je, mislim, bolje da ti ne predaje nista, pa nece biti straha da ce pasti u napast da odaje poslovne tajne, a i biti ce manje pritiska. Wink A i znate kakvi su ljudi, uvijek se javi netko tko sumnja u studentske sposobnosti i mutna posla.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 10:34 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Upravo tako!

P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...[/quote]

Gdje sam ja tu spomenula davanje ispitnih zadataka i/ili neslaganje s vezama na faksu? Ha, Anamari!?
Ivančica (napisa):
Upravo tako!

Gdje sam ja tu spomenula davanje ispitnih zadataka i/ili neslaganje s vezama na faksu? Ha, Anamari!?

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:55 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]I mislim da nije zlocinacki od voljene osobe ako ti ne zeli pokazati pismeni ili kolokvij koji se upravo spremas poloziti. Dapace, pozeljno je da se odupre zelji da ti pomogne maksimalno. Zato je, mislim, bolje da ti ne predaje nista, pa nece biti straha da ce pasti u napast da odaje poslovne tajne, a i biti ce manje pritiska. :wink: A i znate kakvi su ljudi, uvijek se javi netko tko sumnja u studentske sposobnosti i mutna posla.[/quote]
:amen: vise je zlocinacki traziti od voljene osobe da ti pokaze pismeni tj kolokvij, ali ako ta osoba na tome inzistira, mozda nije "prava" osoba :P

i da, definitivno je pametnije kloniti se takvih "sukoba interesa", ali mi je malo morbidno u ovom slucaju raditi razliku izmedju sukoba interesa roditelj/dijete i decko/cura, buduci da je ovaj prvi mnogo "opasniji" a oko njega nitko ne vidi potrebu dizati buku.

@ivancica i paradoks instrukcija i konzultacija :)
..ako mi das dobru razliku u definiciji instrukcije i konzultacije tako da ta definicija ne bude tesko nepravedna protiv ljudi koji zele predavati i izvan placenog vremena i istovremeno neaplikabilna i na ljude koji rade instrukcije iz osobnih pobuda...
anamari (napisa):
I mislim da nije zlocinacki od voljene osobe ako ti ne zeli pokazati pismeni ili kolokvij koji se upravo spremas poloziti. Dapace, pozeljno je da se odupre zelji da ti pomogne maksimalno. Zato je, mislim, bolje da ti ne predaje nista, pa nece biti straha da ce pasti u napast da odaje poslovne tajne, a i biti ce manje pritiska. Wink A i znate kakvi su ljudi, uvijek se javi netko tko sumnja u studentske sposobnosti i mutna posla.

Ajde, dosta vise... vise je zlocinacki traziti od voljene osobe da ti pokaze pismeni tj kolokvij, ali ako ta osoba na tome inzistira, mozda nije "prava" osoba Razz

i da, definitivno je pametnije kloniti se takvih "sukoba interesa", ali mi je malo morbidno u ovom slucaju raditi razliku izmedju sukoba interesa roditelj/dijete i decko/cura, buduci da je ovaj prvi mnogo "opasniji" a oko njega nitko ne vidi potrebu dizati buku.

@ivancica i paradoks instrukcija i konzultacija Smile
..ako mi das dobru razliku u definiciji instrukcije i konzultacije tako da ta definicija ne bude tesko nepravedna protiv ljudi koji zele predavati i izvan placenog vremena i istovremeno neaplikabilna i na ljude koji rade instrukcije iz osobnih pobuda...

MADD
[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:05 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
@ivancica i paradoks instrukcija i konzultacija :)
..ako mi das dobru razliku u definiciji instrukcije i konzultacije tako da ta definicija ne bude tesko nepravedna protiv ljudi koji zele predavati i izvan placenog vremena i istovremeno neaplikabilna i na ljude koji rade instrukcije iz osobnih pobuda...[/quote]

Nećemo ulazit u :OT:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

@ivancica i paradoks instrukcija i konzultacija Smile

Nećemo ulazit u Off-topic

[Vrh]
Luna Scarlet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:12 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ljubav nije vrijedna onih pola sata na usmenom bez obzira na ishod, sto je? I sto fali tome da ti predaje netko koga volis? Raj za oci! :)
Mislim da bi bilo kakva pravila o zabranjivanju takvih odnosa bila totalna glupost! Kome bi na faksu moglo smetati da se dvoje ljudi vole? :roll:
Ako ljubav nije vrijedna onih pola sata na usmenom bez obzira na ishod, sto je? I sto fali tome da ti predaje netko koga volis? Raj za oci! Smile
Mislim da bi bilo kakva pravila o zabranjivanju takvih odnosa bila totalna glupost! Kome bi na faksu moglo smetati da se dvoje ljudi vole? Rolling Eyes

Zadnja promjena: Luna Scarlet; 19:19 sri, 18. 5. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 11:40 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što ste ga izšpagetizirali najbanalniju stvar na svijetu - ljubav.

Dabogda se (sretno)zaljubili u svoje nadređene!

Dabogda se (sretno)zaljubili u svoje nadređene!

Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 12:59 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Tako je! Nema seksa prije diplome Laughing[/quote]

Kak bi svi brzo završili da nam se taj uvjet postavi....u roku... :wooo: :wink:

mislim...da ak paru ne smeta da jedno predaje/drži vježbe drugom, zašto bi ikom drugom trebalo smetat...njihova stvar; naravno, dok god je odnos za vrijeme sata profesionalan; sad, kad bi se netko našao u toj situaciji...o tom potom...mislim da svatko bira za sebe

[quote]
Zašto da samo ta/j student/ica dobije zadatke s ispita/kolokvija i besplatne instrukcije [/quote]
besplatne instrukcije...mislim da se možeš sa asistentima/profesorima dogovorit za konzultacije;ak baš ne možeš u vrijeme određeno za konzultacije;kad vam i jednom i drugom paše...tak da ih možeš koristiti koliko je god potrebno;isto kao i osoba koja je u vezi s asist./prof.
a da student/ica dobije zadatke s ispita/kolokvija; onda osoba koja mu/njoj je dala zadatke nije ni najmanje profesionalna... :wall:
Citat:

Tako je! Nema seksa prije diplome Laughing

Kak bi svi brzo završili da nam se taj uvjet postavi....u roku... Wooo! Wink

mislim...da ak paru ne smeta da jedno predaje/drži vježbe drugom, zašto bi ikom drugom trebalo smetat...njihova stvar; naravno, dok god je odnos za vrijeme sata profesionalan; sad, kad bi se netko našao u toj situaciji...o tom potom...mislim da svatko bira za sebe

Citat:

Zašto da samo ta/j student/ica dobije zadatke s ispita/kolokvija i besplatne instrukcije

besplatne instrukcije...mislim da se možeš sa asistentima/profesorima dogovorit za konzultacije;ak baš ne možeš u vrijeme određeno za konzultacije;kad vam i jednom i drugom paše...tak da ih možeš koristiti koliko je god potrebno;isto kao i osoba koja je u vezi s asist./prof.
a da student/ica dobije zadatke s ispita/kolokvija; onda osoba koja mu/njoj je dala zadatke nije ni najmanje profesionalna... Brick wall

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 17:21 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Al ste se raspisali... :joooj:
Evo svima koji su ovaj topic ovako "podrobno" izkomentirali :klapklap: i duboko se :bow: svima, [b]osim[/b] [i]Ivančici[/i]. Čak se ([b]možda[/b]) i s tobom slažem u nekim stvarima, ali u većini ne. Ništa osobno. NHF. :wink:
[quote="Ivančica"]P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...[/quote]
:OT: [size=9]Stvar je zapravo i u tome, da danas rijetko koji asistent ima iznad 30, a ne kao što je to bilo prije.[/size] :D
Al ste se raspisali... Joj, joj, joj,... JOOOJ!
Evo svima koji su ovaj topic ovako "podrobno" izkomentirali Toooooo, majstoreeeee! i duboko se I bow before you svima, osim Ivančici. Čak se (možda) i s tobom slažem u nekim stvarima, ali u većini ne. Ništa osobno. NHF. Wink
Ivančica (napisa):

Off-topic Stvar je zapravo i u tome, da danas rijetko koji asistent ima iznad 30, a ne kao što je to bilo prije. Very Happy

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 17:51 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

offtopic, ali ne mogu ne komentirati:

[quote="Vincent Van Ear"]Što ste ga izšpagetizirali najbanalniju stvar na svijetu - ljubav.[/quote]

ja ljubav ne bi baš okarakterizirao kao najbanalniju stvar na svijetu, s obzirom da se može poprilično zakomplicirati. stvar varira od osobe do osobe :g:

Vincent Van Ear (napisa):

ja ljubav ne bi baš okarakterizirao kao najbanalniju stvar na svijetu, s obzirom da se može poprilično zakomplicirati. stvar varira od osobe do osobe Mr. Green

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 18:21 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]offtopic, ali ne mogu ne komentirati:

[quote="Vincent Van Ear"]Što ste ga izšpagetizirali najbanalniju stvar na svijetu - ljubav.[/quote]

ja ljubav ne bi baš okarakterizirao kao najbanalniju stvar na svijetu, s obzirom da se može poprilično zakomplicirati. stvar varira od osobe do osobe :g:[/quote]
:) ljubav jest najbanalnija stvar na svijetu, ali ima kriticnu tendenciju špagetizacije jednom kada se pocne o njoj pricati :g: (npr. jedna prijateljica koja je sretno diplomirala i sada asistira na neimenovanom fakultetu ju je u pripitom stanju definirala kao [i]"endivizuelni vektorski proces"[/i] sto god to znacilo :))
nemo (napisa):

Vincent Van Ear (napisa):

ja ljubav ne bi baš okarakterizirao kao najbanalniju stvar na svijetu, s obzirom da se može poprilično zakomplicirati. stvar varira od osobe do osobe Mr. Green

Smile ljubav jest najbanalnija stvar na svijetu, ali ima kriticnu tendenciju špagetizacije jednom kada se pocne o njoj pricati Mr. Green (npr. jedna prijateljica koja je sretno diplomirala i sada asistira na neimenovanom fakultetu ju je u pripitom stanju definirala kao "endivizuelni vektorski proces" sto god to znacilo Smile)

MADD
[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 18:50 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobro, sad kad ste sve fino iskomentirali, jel' mi može netko dati kakav zaključak. :D
Mislim čisto praktično, tako da znam da li da tražim curu među studenticama il' da ih vrbujem tek na diplomskim proslavama? :lol:
(BTW, spadam u kategoriju "novopečenih asistenata", "(još uvijek daleko) do 30 godina" i sve što je već bilo spomenuto...)

Možda da stavimo kakvu anketu pa da se javno mijenje i brojčano formulira? :wink:
Dobro, sad kad ste sve fino iskomentirali, jel' mi može netko dati kakav zaključak. Very Happy
Mislim čisto praktično, tako da znam da li da tražim curu među studenticama il' da ih vrbujem tek na diplomskim proslavama? Laughing
(BTW, spadam u kategoriju "novopečenih asistenata", "(još uvijek daleko) do 30 godina" i sve što je već bilo spomenuto...)

Možda da stavimo kakvu anketu pa da se javno mijenje i brojčano formulira? Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum