Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Uvjet i izborni kolegiji
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 11:24 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Uvjet i izborni kolegiji Citirajte i odgovorite

Na 3. godini racunarstva se treba upisat izbornih za >= 18 bodova .
Ako polozim izbornih za npr. 24 boda , hoce li mi se za uvjet za 4. godinu racunati svih tih 24 boda ili samo 18 ??

Meni je logicno da se racuna svih 24, ali posto neki kazu jedno a neki drugo ... evo pitanja...
Ako polozim izbornih za npr. 24 boda , hoce li mi se za uvjet za 4. godinu racunati svih tih 24 boda ili samo 18 ??

Meni je logicno da se racuna svih 24, ali posto neki kazu jedno a neki drugo ... evo pitanja...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:01 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto logicno? :-k Kao, upiso si visak, pa sad [b]moras[/b] polagati visak? :shock:

Ne, uvijet je toliko koliko kaze. :) Ako si upisao vise, ti - naravno - [b]smijes[/b] polagati sve, ali [b]ne moras[/b]. 8) Polozis one kolegije koji su ti drazi/laksi/stogod u vrijednosti 18 bodova i to je to. 8)

Iako onaj dodatni kolegij (do 24 boda) nisi duzan poloziti, racunaj da ti za diplomski treba nesto vise od 18 bodova, pa ti se ipak isplati to poloziti. ;)
Zasto logicno? Think Kao, upiso si visak, pa sad moras polagati visak? Shocked

Ne, uvijet je toliko koliko kaze. Smile Ako si upisao vise, ti - naravno - smijes polagati sve, ali ne moras. Cool Polozis one kolegije koji su ti drazi/laksi/stogod u vrijednosti 18 bodova i to je to. Cool

Iako onaj dodatni kolegij (do 24 boda) nisi duzan poloziti, racunaj da ti za diplomski treba nesto vise od 18 bodova, pa ti se ipak isplati to poloziti. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 16:48 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako to da za diplomski treba nesto vise? ako je toliko propisano, toliko bi onda i trebala biti norma za diplomski
kako to da za diplomski treba nesto vise? ako je toliko propisano, toliko bi onda i trebala biti norma za diplomski

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:55 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitanje: za diplomski treba imati 310 bodova, pa me zanima da li se u tih 310 broje fizike i engleski/njemacki?
pitanje: za diplomski treba imati 310 bodova, pa me zanima da li se u tih 310 broje fizike i engleski/njemacki?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:02 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]kako to da za diplomski treba nesto vise? ako je toliko propisano, toliko bi onda i trebala biti norma za diplomski[/quote]

Pa, u uvijet za diplomski ulaze i izborni s cetvrte godine. 8)
Anonymous (napisa):

Pa, u uvijet za diplomski ulaze i izborni s cetvrte godine. Cool

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 17:04 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Re: Uvjet i izborni kolegiji Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Na 3. godini racunarstva se treba upisat izbornih za >= 18 bodova .

Meni je logicno da se racuna svih 24, ali posto neki kazu jedno a neki drugo ... evo pitanja...[/quote]

kako sam ja shvatila te pricice...
uvjet za upis vise godine je skupiti nesto bodova (50)
to mozes skupiti bilo kako (pa i polazuci samo izborne)
ali uvjet za diplomski je dati SVE OBAVEZNE i izbornih u barem propisanoj protuvrijednosti (18 na trecoj i valjda 18 na cetvrtoj)

pa sad, tko zeli polagati na trecoj samo izborne i dati uvjet za cetvrtu tako, a onda iducih 2 godine polagati obavezne trece i cetvrte.... to moze...

a diplomski ide nakon sto pocistis sve obavezno i ponesto izbornog....

[url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/uvjeti_za_upis_vise_godine.html]uvjeti za upis u visu godinu[/url] (ako ja dobro citam) potvrdjuju ono sto zborim:
[quote]
[b]Upis u 4. godinu studija[/b]: Položeni ispiti iz svih kolegija upisanih u 1. i 2. godini studija (osim izbornih društveno - humanističkih kolegija) i [b]postignuto barem 50 bodova iz obaveznih i izbornih matematičkih i računarskih kolegija[/b] (i pedagoško - psihološko - didaktičkih kolegija za profesorske profile, ekonomskih kolegija za usmjerenje dipl. ing. matematike - Financijska i poslovna matematika, te izbornih kolegija iz fizike za usmjerenje dipl. ing. matematike - Primijenjena matematika) s 3. godine studija.[/quote]

daklem, barem 50 iz obaveznih i izbornih - ne kaze koliko kojih...
i nema potrebe, posto sve obavezne ionako moras poloziti... da bi zavrsio fax...i skupiti dosta bodova (sto je opet, izracunato u onih 310)

[quote]
[b]Za pristup diplomskom ispitu[/b] na studiju matematike moraju biti zadovoljeni sljedeći uvjeti:

1. dobiveni potpisi iz svih upisanih kolegija i seminara na studiju
2. [b]položeni ispiti iz svih programom propisanih obaveznih kolegija na studiju[/b], uključujući i Strani jezik 2, a za profil dipl. ing. matematike i jedan od kolegija Euklidski prostori ili Modeli geometrije (obavezni izborni kolegij na 2. godini studija)
3. [b]postignuto najmanje 310 bodova iz svih položenih ispita na studiju (iz obaveznih, izbornih stručnih te izbornih društveno - humanističkih kolegija)[/b]
4. održan diplomski seminar
5. predan uvezan diplomski rad
[/quote]
Anonymous (napisa):

kako sam ja shvatila te pricice...
uvjet za upis vise godine je skupiti nesto bodova (50)
to mozes skupiti bilo kako (pa i polazuci samo izborne)
ali uvjet za diplomski je dati SVE OBAVEZNE i izbornih u barem propisanoj protuvrijednosti (18 na trecoj i valjda 18 na cetvrtoj)

pa sad, tko zeli polagati na trecoj samo izborne i dati uvjet za cetvrtu tako, a onda iducih 2 godine polagati obavezne trece i cetvrte.... to moze...

a diplomski ide nakon sto pocistis sve obavezno i ponesto izbornog....

uvjeti za upis u visu godinu (ako ja dobro citam) potvrdjuju ono sto zborim:
Citat:

Upis u 4. godinu studija: Položeni ispiti iz svih kolegija upisanih u 1. i 2. godini studija (osim izbornih društveno - humanističkih kolegija) i postignuto barem 50 bodova iz obaveznih i izbornih matematičkih i računarskih kolegija (i pedagoško - psihološko - didaktičkih kolegija za profesorske profile, ekonomskih kolegija za usmjerenje dipl. ing. matematike - Financijska i poslovna matematika, te izbornih kolegija iz fizike za usmjerenje dipl. ing. matematike - Primijenjena matematika) s 3. godine studija.

daklem, barem 50 iz obaveznih i izbornih - ne kaze koliko kojih...
i nema potrebe, posto sve obavezne ionako moras poloziti... da bi zavrsio fax...i skupiti dosta bodova (sto je opet, izracunato u onih 310)

Citat:

Za pristup diplomskom ispitu na studiju matematike moraju biti zadovoljeni sljedeći uvjeti:

1. dobiveni potpisi iz svih upisanih kolegija i seminara na studiju
2. položeni ispiti iz svih programom propisanih obaveznih kolegija na studiju, uključujući i Strani jezik 2, a za profil dipl. ing. matematike i jedan od kolegija Euklidski prostori ili Modeli geometrije (obavezni izborni kolegij na 2. godini studija)
3. postignuto najmanje 310 bodova iz svih položenih ispita na studiju (iz obaveznih, izbornih stručnih te izbornih društveno - humanističkih kolegija)
4. održan diplomski seminar
5. predan uvezan diplomski rad

venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 20:53 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Re: Uvjet i izborni kolegiji Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote]
[b]Za pristup diplomskom ispitu[/b] na studiju matematike moraju biti zadovoljeni sljedeći uvjeti:
...
3. [b]postignuto najmanje 310 bodova iz svih položenih ispita na studiju (iz obaveznih, izbornih stručnih te izbornih društveno - humanističkih kolegija)[/b]
...
[/quote][/quote]

U vezi rečenog zanima me je li [latex]\sum[/latex] ECTS bodova koja se prikaže na Studomatu pod opcijom "Status predmeta" uistinu [latex]\sum[/latex] koja se u referadi računa i uspoređuje s danim pragom od 310 bodova, tj. je li mapiranje među položenim kolegijima i ECTS bodovima kakvo nameće Studomat uistinu mjerodavno?

Pitam, jer priče razne i oprečne kruže, a i dobro je čuti iskustva ljudi koji su quotano sravnjivanje prošli prije no što se posjeti tete u referadi.

Naime, po Studomatu, položim li na svom smjeru (Računarstvo) sve obavezne kolegije, Euklidske na drugoj godini, te 3 izborna predmeta od 6 bodova svaki na trećoj, ostaje mi do čarobne 310-sume točno 38 bodova, dakle točno 2 (slovima: DVA) boda zbog kojih bi morao polagati još jedan izborni kolegij (na raspolaganju su mi samo oni kolegiji koji nose 6 ili 12 bodova).

Zaključak: otkrivam li toplu vodu ili stvari ne stoje baš tako?

Pozdrav,
Nesi (napisa):
Citat:

Za pristup diplomskom ispitu na studiju matematike moraju biti zadovoljeni sljedeći uvjeti:
...
3. postignuto najmanje 310 bodova iz svih položenih ispita na studiju (iz obaveznih, izbornih stručnih te izbornih društveno - humanističkih kolegija)
...

U vezi rečenog zanima me je li ECTS bodova koja se prikaže na Studomatu pod opcijom "Status predmeta" uistinu koja se u referadi računa i uspoređuje s danim pragom od 310 bodova, tj. je li mapiranje među položenim kolegijima i ECTS bodovima kakvo nameće Studomat uistinu mjerodavno?

Pitam, jer priče razne i oprečne kruže, a i dobro je čuti iskustva ljudi koji su quotano sravnjivanje prošli prije no što se posjeti tete u referadi.

Naime, po Studomatu, položim li na svom smjeru (Računarstvo) sve obavezne kolegije, Euklidske na drugoj godini, te 3 izborna predmeta od 6 bodova svaki na trećoj, ostaje mi do čarobne 310-sume točno 38 bodova, dakle točno 2 (slovima: DVA) boda zbog kojih bi morao polagati još jedan izborni kolegij (na raspolaganju su mi samo oni kolegiji koji nose 6 ili 12 bodova).

Zaključak: otkrivam li toplu vodu ili stvari ne stoje baš tako?

Pozdrav,

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:42 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Zasto logicno? :-k Kao, upiso si visak, pa sad [b]moras[/b] polagati visak? :shock:[/quote]

Ma neki ljudi kazu da se taj visak ne racuna za uvjet za visu godinu, na to sam mislio...
znao sam da ne moram visak polagat....
nesi je dala odgovor i potvrdila moje misljenje...

hvala
vsego (napisa):
Zasto logicno? Think Kao, upiso si visak, pa sad moras polagati visak? Shocked

Ma neki ljudi kazu da se taj visak ne racuna za uvjet za visu godinu, na to sam mislio...
znao sam da ne moram visak polagat....
nesi je dala odgovor i potvrdila moje misljenje...

hvala

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:53 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@venovako: Cini mi se da se to vec spominjalo na Forumu i da je receno da ti bodovi za uvjete nisu isto sto i ECTS bodovi na Studomatu. :| No, ja to po jako izblijedjelom sjecanju. :blush: Mozda mozes naci negdje u starim topicima... :-s
@venovako: Cini mi se da se to vec spominjalo na Forumu i da je receno da ti bodovi za uvjete nisu isto sto i ECTS bodovi na Studomatu. Neutral No, ja to po jako izblijedjelom sjecanju. Blush Mozda mozes naci negdje u starim topicima... Eh?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:28 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dakle, tih 310 bodova koji se navode u uvjetima za diplomski su oni bodovi koji su uvjeti za upis, i to NISU ects bodovi....
tj. math ima dva sustava bodovanja - ects koji zasada jos ne sluzi nicemu (osim za 'konverziju' ako netko hoce prekinuti ovjde i otici van)
i svoj sustav - po kojem jos uvijek ide racunanje uvjeta za upis i za diplomski...

math bodovi su dosta slicni etcsu, ali neka te izgled ne zavara :wink:
pogledati sluzbenu stranicu, pa one listacine kolegija... + oglasna ploca kod referade = najsigurnije rjesenje :g:
dakle, tih 310 bodova koji se navode u uvjetima za diplomski su oni bodovi koji su uvjeti za upis, i to NISU ects bodovi....
tj. math ima dva sustava bodovanja - ects koji zasada jos ne sluzi nicemu (osim za 'konverziju' ako netko hoce prekinuti ovjde i otici van)
i svoj sustav - po kojem jos uvijek ide racunanje uvjeta za upis i za diplomski...

math bodovi su dosta slicni etcsu, ali neka te izgled ne zavara Wink
pogledati sluzbenu stranicu, pa one listacine kolegija... + oglasna ploca kod referade = najsigurnije rjesenje Mr. Green

GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 8:12 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zbroji fiziku 2x6 bodova, engleski 8 bodova i to su bodovi koji ti nedostaju sa studomata.
zbroji fiziku 2x6 bodova, engleski 8 bodova i to su bodovi koji ti nedostaju sa studomata.

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 9:13 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda imam zastarjelu informaciju jer sam se ja raspitivala o tome kad sam bila na trecoj godini, ali nisam cula da se ista odonda mijenjalo. Onda su se ti bodovi s izbornih uzimali u obzir za diplomski (dakle, bitno je da sveskupa imas polozen odreden broj izbornih, a nitko te ne pita jesi ih sve polozio na trecoj ili pola na trecoj pola na cetvrtoj), ali NE i za upis vise godine (dakle, od onih 50 ili kolko vec za upis 4. godine ti najvise 18 ili kolko vec (ovisno o smjeru) moze doci od izbornih a ostalo moraju biti obavezni). Svrha toga je bila da se student ne moze upisati na 4. godinu tako da na trecoj upise hrpu laganih izbornih, polozi samo te izborne, i nade se na 4. godini bez polozenog ijednog obaveznog kolegija s 3.
Mozda imam zastarjelu informaciju jer sam se ja raspitivala o tome kad sam bila na trecoj godini, ali nisam cula da se ista odonda mijenjalo. Onda su se ti bodovi s izbornih uzimali u obzir za diplomski (dakle, bitno je da sveskupa imas polozen odreden broj izbornih, a nitko te ne pita jesi ih sve polozio na trecoj ili pola na trecoj pola na cetvrtoj), ali NE i za upis vise godine (dakle, od onih 50 ili kolko vec za upis 4. godine ti najvise 18 ili kolko vec (ovisno o smjeru) moze doci od izbornih a ostalo moraju biti obavezni). Svrha toga je bila da se student ne moze upisati na 4. godinu tako da na trecoj upise hrpu laganih izbornih, polozi samo te izborne, i nade se na 4. godini bez polozenog ijednog obaveznog kolegija s 3.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 13:01 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svima koji su mi odgovorili:

Vrlo zahvalan na utjesnim informacijama :D
Saznam li sluzbenije detalje, stavit cu ih ovdje.

Pozdrav,
Svima koji su mi odgovorili:

Vrlo zahvalan na utjesnim informacijama Very Happy
Saznam li sluzbenije detalje, stavit cu ih ovdje.

Pozdrav,

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:44 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ključna stvar vezana uz spomenutu stranicu na kojoj stoje uvjeti je slijedeća:

Copyright (C) [b]2003 [/b] PMF - Matematički odjel

Naime, pogledali se malo bolje oglasna ploče, neposredno do referade, može se uočiti popis smjerova i bodova koje je potrebno ostvariti na svakom od tih da bi se moglo pristupiti diplomskom ispitu - uoči se da broj ovisi od smjera do smjera i na svim je manji od 310 (uglavnom 270 - 290).

Što se tiče izbornih:
- mora se upisati koliko je rečeno
- može se i više
- za uvjet tekuće godine priznati će se samo onoliko bodova koliko su oni zahtjevali da se upiše
- međutim, ako netko na trećoj položi ispit više, onda na četvrtoj može položiti jedan manje - opet će suma dati traženu granicu za pristup diplomskom. Zapravo, netko može dati niti jedan izborni u trećoj, ali mora onda upisati i položiti tu razliku u četvrtoj.

I konačno ako imaš bilo kakvih daljnih nedoumica slobodno se uputi u referadu i oni će ti tamo sve pojasniti - tete su vrlo ljubazne, a uostalom to im je i posao
Ključna stvar vezana uz spomenutu stranicu na kojoj stoje uvjeti je slijedeća:

Copyright (C) 2003 PMF - Matematički odjel

Naime, pogledali se malo bolje oglasna ploče, neposredno do referade, može se uočiti popis smjerova i bodova koje je potrebno ostvariti na svakom od tih da bi se moglo pristupiti diplomskom ispitu - uoči se da broj ovisi od smjera do smjera i na svim je manji od 310 (uglavnom 270 - 290).

Što se tiče izbornih:
- mora se upisati koliko je rečeno
- može se i više
- za uvjet tekuće godine priznati će se samo onoliko bodova koliko su oni zahtjevali da se upiše
- međutim, ako netko na trećoj položi ispit više, onda na četvrtoj može položiti jedan manje - opet će suma dati traženu granicu za pristup diplomskom. Zapravo, netko može dati niti jedan izborni u trećoj, ali mora onda upisati i položiti tu razliku u četvrtoj.

I konačno ako imaš bilo kakvih daljnih nedoumica slobodno se uputi u referadu i oni će ti tamo sve pojasniti - tete su vrlo ljubazne, a uostalom to im je i posao

[Vrh]
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:58 ned, 22. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"]zbroji fiziku 2x6 bodova, [b]engleski 8 bodova[/b] i to su bodovi koji ti nedostaju sa studomata.[/quote]
Jel zna netko [b]tocnu[/b] informaciju o tome?
Vec se tu diskutiralo o tome jel engleski nosi [b]4 ili 8 bodova[/b]-slusao se 2 god, ali polagao jedanput! hm...
GauSs_ (napisa):

Jel zna netko tocnu informaciju o tome?
Vec se tu diskutiralo o tome jel engleski nosi 4 ili 8 bodova-slusao se 2 god, ali polagao jedanput! hm...

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:16 pon, 23. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad sam trebala diplomirat, zbrajala sam bodove i čopila me panika jer nisam imala dosta... no međutim saznah ovo:

[size=18]dovoljno je položiti sve obvezne kolegije i jedan manje nego je obvezno upisati od izbornih[/size]

bar je meni tak bilo i ljudima iz moje generacije, al ja sam imala položenu jednu sociologiju :?
Kad sam trebala diplomirat, zbrajala sam bodove i čopila me panika jer nisam imala dosta... no međutim saznah ovo:

dovoljno je položiti sve obvezne kolegije i jedan manje nego je obvezno upisati od izbornih

bar je meni tak bilo i ljudima iz moje generacije, al ja sam imala položenu jednu sociologiju Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 21:51 uto, 24. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali teta u referadi je rekla da se svi izborni koji se poloze na 3. godini (znaci i vise od 18) racunaju za uvjet za upis u 4. godinu (no ona je to rekla vrlo zbunjeno, kao da me nije skuzila, pa mi je bilo glupo pitat ponovno). stoga pitam ovjde no cini se da cemo morat opet u referadu..
ali teta u referadi je rekla da se svi izborni koji se poloze na 3. godini (znaci i vise od 18) racunaju za uvjet za upis u 4. godinu (no ona je to rekla vrlo zbunjeno, kao da me nije skuzila, pa mi je bilo glupo pitat ponovno). stoga pitam ovjde no cini se da cemo morat opet u referadu..

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:05 sri, 25. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za uvjet za 4. dovoljno ti je skupiti dovoljan broj bodova, bez obzira koje kolegije polagao. Ako položiš sve izborne, super. Naravno da se računaju, tj. da opet ne bi bilo zabune, ponavljam: ono što položiš (od navedenog u pravilima) se računa.
Iako je u moje vrijeme bilo nejasno da li se broje "svi" izborni, tj. i oni koji su više od onoga što je obvezno. Nekima su to priznavali, nekima ne.
U svakom slučaju, za svaki slučaj, nemoj pretjerivat, a ako pretjeraš, dobro će ti doć kad budeš trebo diplomirat :lol:
Za uvjet za 4. dovoljno ti je skupiti dovoljan broj bodova, bez obzira koje kolegije polagao. Ako položiš sve izborne, super. Naravno da se računaju, tj. da opet ne bi bilo zabune, ponavljam: ono što položiš (od navedenog u pravilima) se računa.
Iako je u moje vrijeme bilo nejasno da li se broje "svi" izborni, tj. i oni koji su više od onoga što je obvezno. Nekima su to priznavali, nekima ne.
U svakom slučaju, za svaki slučaj, nemoj pretjerivat, a ako pretjeraš, dobro će ti doć kad budeš trebo diplomirat Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:20 sri, 25. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]ali teta u referadi je rekla da se svi izborni koji se poloze na 3. godini (znaci i vise od 18) racunaju za uvjet za upis u 4. godinu (no ona je to rekla vrlo zbunjeno, kao da me nije skuzila, pa mi je bilo glupo pitat ponovno). stoga pitam ovjde no cini se da cemo morat opet u referadu..[/quote]

[b]ne!![/b]
to se moglo prije jedno 3 godine, al je onda pitano kod Cizmesije i receno da se za uvjet za 4. godinu racuna 18 bodova izbornih, iako si ih polozio vise, al da ti se taj visak onda racuna u ukupan broj polozenih izbornih kolegija do diplome (znaci, na 4.godini mozes polozit manje izbornih nego sto treba)!
ovo ti je sigurno!
Citat:
ali teta u referadi je rekla da se svi izborni koji se poloze na 3. godini (znaci i vise od 1Cool racunaju za uvjet za upis u 4. godinu (no ona je to rekla vrlo zbunjeno, kao da me nije skuzila, pa mi je bilo glupo pitat ponovno). stoga pitam ovjde no cini se da cemo morat opet u referadu..

ne!!
to se moglo prije jedno 3 godine, al je onda pitano kod Cizmesije i receno da se za uvjet za 4. godinu racuna 18 bodova izbornih, iako si ih polozio vise, al da ti se taj visak onda racuna u ukupan broj polozenih izbornih kolegija do diplome (znaci, na 4.godini mozes polozit manje izbornih nego sto treba)!
ovo ti je sigurno!

[Vrh]
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 13:24 sri, 25. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="dea"][quote]ali teta u referadi je rekla da se svi izborni koji se poloze na 3. godini (znaci i vise od 18) racunaju za uvjet za upis u 4. godinu (no ona je to rekla vrlo zbunjeno, kao da me nije skuzila, pa mi je bilo glupo pitat ponovno). stoga pitam ovjde no cini se da cemo morat opet u referadu..[/quote]

[b]ne!![/b]
ovo ti je sigurno![/quote]
[b]netocno!!![/b]
kolega steelworker je danas pitao prodekanicu i
ona je rekla da se broje svi polozeni izborni kolegiji.
Moze biti i 50 "izbornih" bodova :metalbanana:
dea (napisa):
Citat:
ali teta u referadi je rekla da se svi izborni koji se poloze na 3. godini (znaci i vise od 1Cool racunaju za uvjet za upis u 4. godinu (no ona je to rekla vrlo zbunjeno, kao da me nije skuzila, pa mi je bilo glupo pitat ponovno). stoga pitam ovjde no cini se da cemo morat opet u referadu..

ne!!
ovo ti je sigurno!

netocno!!!
kolega steelworker je danas pitao prodekanicu i
ona je rekla da se broje svi polozeni izborni kolegiji.
Moze biti i 50 "izbornih" bodova Metal banana

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum