Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 10:28 uto, 17. 5. 2005 Naslov: Nadoknada Tjelova, grupa [F-K] |
|
|
U cetvrtak, 26.5. je drzavni praznik (Tjelovo) i nece biti vjezbi. Da bi bili u toku s ostalim grupama morat cemo to nadoknaditi. Gledajuci raspored i termine u kojima je praktikum slobodan, nisam nasao presjek od 4 sata u komadu. Bojim se da je jedina opcija subota, 28.5. Znam da nije popularno i da bi neki htjeli "produziti" vikend i otici doma, no obzirom da je u petak kolokvij iz UVIS-a takvih mozda nema jako puno. Ako netko ima bolju ideju neka kaze sto prije, inace cemo tu subotu uzivati u blagodatima programiranja.
U cetvrtak, 26.5. je drzavni praznik (Tjelovo) i nece biti vjezbi. Da bi bili u toku s ostalim grupama morat cemo to nadoknaditi. Gledajuci raspored i termine u kojima je praktikum slobodan, nisam nasao presjek od 4 sata u komadu. Bojim se da je jedina opcija subota, 28.5. Znam da nije popularno i da bi neki htjeli "produziti" vikend i otici doma, no obzirom da je u petak kolokvij iz UVIS-a takvih mozda nema jako puno. Ako netko ima bolju ideju neka kaze sto prije, inace cemo tu subotu uzivati u blagodatima programiranja.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
KKK Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 22:26 sri, 18. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Sto se mene tice mozemo poceti u 14. Ako netko malo zakasni zbog Sljemena nema veze, radit ce drugi zadatak.
Mogla bi to biti jedna vrlo sadrzajna subota. Sljeme :lalala: , praktikum :kuckkuck: , pa subotnji izlazak :dance: (OK, za neke to izgleda ovako :duda: )
Sto se mene tice mozemo poceti u 14. Ako netko malo zakasni zbog Sljemena nema veze, radit ce drugi zadatak.
Mogla bi to biti jedna vrlo sadrzajna subota. Sljeme , praktikum , pa subotnji izlazak (OK, za neke to izgleda ovako )
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 21:26 ned, 22. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Meni se to cini malo preblizu drugom kolokviju (pisemo ga 9.6.). Nisam vam jos dao nikakve upute, a u toj varijanti imali bismo vjezbe 2.6. i 4.6. Ajmo ovako. Neka ovdje napise tko je za 4.6, a tko za 28.5. Pobjedjuje prijedlog koji prvi dobije 10 glasova. Ako niti jedan ne dobije 10 glasova bit ce 28.5. Ove gornje glasove ne racunam jer se nisu potpisali :twisted:
Dakle, morate napisati ime i prezime. Ne morate se registrirati, vjerovat cu i gostima (zadrzavam pravo provjeriti glasove). Biracki popis je evidencijska lista grupe F-K. Glasa se do utorka. U srijedu ujutro cu ovdje i na oglasnu plocu napisati konacan termin.
Meni se to cini malo preblizu drugom kolokviju (pisemo ga 9.6.). Nisam vam jos dao nikakve upute, a u toj varijanti imali bismo vjezbe 2.6. i 4.6. Ajmo ovako. Neka ovdje napise tko je za 4.6, a tko za 28.5. Pobjedjuje prijedlog koji prvi dobije 10 glasova. Ako niti jedan ne dobije 10 glasova bit ce 28.5. Ove gornje glasove ne racunam jer se nisu potpisali
Dakle, morate napisati ime i prezime. Ne morate se registrirati, vjerovat cu i gostima (zadrzavam pravo provjeriti glasove). Biracki popis je evidencijska lista grupe F-K. Glasa se do utorka. U srijedu ujutro cu ovdje i na oglasnu plocu napisati konacan termin.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|