Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 14:46 čet, 19. 5. 2005 Naslov: Uredjenje sobe 102 |
|
|
20., 21., 22. 5. u sklopu RTL-ove emisije Prijatelji na kvadrat, uredjivat ce se studentske prostorij e na Fizici i Matematici.
Dakle to pocinje sutra - PETAK 20. 5.
U petak se nece bucit, lupati niti nista da se ne ometa nastava. Samo ce se farbati.
Neizbjezno je da cete vidjeti RTL ekipu i kamere, i ici cete pogledati sto se zbiva, ali bi vas molio da ih pustite da rade svoj posao i ne navaljujete u sobu jer necete moci uci.
1. Nece vas snimati :PPPP
2. Usporiti cete uredjenje sobe, a tri dana i nije tak puno, tak da bi htjeli sto vise napraviti s sponzorima.
Hvala!
[b][size=18][color=red]I svi dodjite na rostilj u nedjelju u 17h na rostilj iza faksa da proslavimo i da pregledate kak izgleda soba.[/color][/size][/b] Tad bi sve vec trebalo biti gotovo, a mozda vas i tada snime [size=9](ak bas zelite biti na telki).[/size]
20., 21., 22. 5. u sklopu RTL-ove emisije Prijatelji na kvadrat, uredjivat ce se studentske prostorij e na Fizici i Matematici.
Dakle to pocinje sutra - PETAK 20. 5.
U petak se nece bucit, lupati niti nista da se ne ometa nastava. Samo ce se farbati.
Neizbjezno je da cete vidjeti RTL ekipu i kamere, i ici cete pogledati sto se zbiva, ali bi vas molio da ih pustite da rade svoj posao i ne navaljujete u sobu jer necete moci uci.
1. Nece vas snimati
2. Usporiti cete uredjenje sobe, a tri dana i nije tak puno, tak da bi htjeli sto vise napraviti s sponzorima.
Hvala!
I svi dodjite na rostilj u nedjelju u 17h na rostilj iza faksa da proslavimo i da pregledate kak izgleda soba. Tad bi sve vec trebalo biti gotovo, a mozda vas i tada snime (ak bas zelite biti na telki).
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 16:54 čet, 19. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Jel će se samo farbat ili i pretumbavat, tipa novi ormari, kompjutori, ploča :lol:[/quote]
prefarbat 100%
tumbat 100%
a sto ce stavit unutra... to ne znaju ni oni...... mozda zapravo vec znaju, ali nam nece rec - jer to mora biti iznenadjenje....
mi smo pricali o svojim zeljama... no sto i kako ce se realizirati, ostaje na ekipi s Fizike i RTLu....
Ivančica (napisa): | Jel će se samo farbat ili i pretumbavat, tipa novi ormari, kompjutori, ploča |
prefarbat 100%
tumbat 100%
a sto ce stavit unutra... to ne znaju ni oni...... mozda zapravo vec znaju, ali nam nece rec - jer to mora biti iznenadjenje....
mi smo pricali o svojim zeljama... no sto i kako ce se realizirati, ostaje na ekipi s Fizike i RTLu....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:16 pet, 20. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Pa prekrašno! Mogla bih onda opet napravit tam feštu za diplomski hi hi 8)
Ajd nek mi netko onda još kaže, jel tam još ormar od SUMAe? Mislim, poslala sam PM nesi, al nije odgovorila.... naime, u tom ormaru ima mojih stvari - 10-ak špilova karata za poker. Nije da nešt vrijede, al dobro dođu u trenucima odmora :shock:, osim u slučaju da ih netko želi koristiti. Naime, meni zapravo i ne trebaju, pa ako ima netko tko će ih znati iskoristiti, poklanjam ih.
Ne čujem se više sa SUMAndima (nemam vremena jer radim - da se ne pitate za razlog :oops: :wink: ) pa molim nekog da mi odgovori
Pa prekrašno! Mogla bih onda opet napravit tam feštu za diplomski hi hi
Ajd nek mi netko onda još kaže, jel tam još ormar od SUMAe? Mislim, poslala sam PM nesi, al nije odgovorila.... naime, u tom ormaru ima mojih stvari - 10-ak špilova karata za poker. Nije da nešt vrijede, al dobro dođu u trenucima odmora , osim u slučaju da ih netko želi koristiti. Naime, meni zapravo i ne trebaju, pa ako ima netko tko će ih znati iskoristiti, poklanjam ih.
Ne čujem se više sa SUMAndima (nemam vremena jer radim - da se ne pitate za razlog ) pa molim nekog da mi odgovori
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:15 sub, 21. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Ajd nek mi netko onda još kaže, jel tam još ormar od SUMAe?[/quote]
tamo je, ali ne virujem da ce bit nakon preuredenja. bit ce spremljen na sigurno i moc ces doc do svojih stvari, naravno.
[quote]naime, u tom ormaru ima mojih stvari - 10-ak špilova karata za poker. Nije da nešt vrijede, al dobro dođu u trenucima odmora :shock:[/quote]
nisi valjda u akademskoj ustanovi igrala poker :bigshock: :prodike: :ccc:
enivej, ako tko drugi ima nesto spremljeno gore, nek se javi...
Ivančica (napisa): | Ajd nek mi netko onda još kaže, jel tam još ormar od SUMAe? |
tamo je, ali ne virujem da ce bit nakon preuredenja. bit ce spremljen na sigurno i moc ces doc do svojih stvari, naravno.
Citat: | naime, u tom ormaru ima mojih stvari - 10-ak špilova karata za poker. Nije da nešt vrijede, al dobro dođu u trenucima odmora |
nisi valjda u akademskoj ustanovi igrala poker
enivej, ako tko drugi ima nesto spremljeno gore, nek se javi...
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:30 sub, 21. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Evo, kao osoba, koja preuredjuje...102...jos uvijek...Sutra je rostilj...ali necete moci nazalost vidjeti prostoriju prije ponedjeljka u redovno radno vrijeme faxa...Cast nekim izuzetcima, koji mogu probati povuci vezu kod mene...
Tumbamo i farbama...i vise od 100%. Neki zaposlenici s faxa su je vidjeli u nekim radnim dijelovima i bili su :crazyeyes: :???: :farbfarb: :-$ :silence: :ok:
Soba je poprimila totalno novi look. I vjerujem da je necete prepoznati uopce.
Ostale socne detalje jos uvijek ne smijem iznositi.
Ali sad zvanicno prijetim...a vi moderatori me mozete moderirati. Ako slucajno netko slcajno pokvari neku boju otiskom noge na zidu, zasara ili sta ja znam napravi...uf... :2gunfire:
Evo, kao osoba, koja preuredjuje...102...jos uvijek...Sutra je rostilj...ali necete moci nazalost vidjeti prostoriju prije ponedjeljka u redovno radno vrijeme faxa...Cast nekim izuzetcima, koji mogu probati povuci vezu kod mene...
Tumbamo i farbama...i vise od 100%. Neki zaposlenici s faxa su je vidjeli u nekim radnim dijelovima i bili su
Soba je poprimila totalno novi look. I vjerujem da je necete prepoznati uopce.
Ostale socne detalje jos uvijek ne smijem iznositi.
Ali sad zvanicno prijetim...a vi moderatori me mozete moderirati. Ako slucajno netko slcajno pokvari neku boju otiskom noge na zidu, zasara ili sta ja znam napravi...uf...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 15:24 uto, 24. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[b][size=24][color=green]Kad se male ruke sloze, sve se moze sve se moze...[/color][/size][/b]
Evo me, uzeo sam si dan odmora. [size=9]Ah, cetiri dana nisam bio na F@DGu, tko ce sad to sve procitati..[/size]
Uglavnom, naradili smo se, al smo se i dobro zabavili.
[b]Ja bi se htio zahvaliti cijeloj ekipi [i]Prijatelja na kvadrat[/i], od Yaye, Marija, Martine, pa preko Bokyja (rezisera), [i]"mog covjeka"[/i] Vuksija, sve do snimatelja i tonaca i naravno najvise producentima koji su nasli sve sponzore. [color=white][size=7]I HVALA IVICI![/size][/color]
Stvarno su super zabavna i dobra ekipa i zele pomoci!
I hvala ekipi s fizike, jer su nam stvarno super uredili sobu, i hvala svima iz moje ekipe jer smo se stvarno naradili i neprekidno nest' brusili, pilili, farabali/piturali ;) ,kucali, sarafili, ribali podove i sl...
I najvise hvala Bokiju (s fizike) na pomoci oko pripreme svega ovoga i pomoci oko [i]obrade[/i] producenata (zaradio si taj projektor covjece! ;) ).. I na beanbag-u! :banana: 8)
I Severu isto!
I Kory sto me podrzala na samom pocetku ideje. ;)
Meni je 102 super! I Cumez i SS-HFD isto! :D[/b]
Kad se emitira? [i]Za tri tjedna u utorak.[/i]
Snimili su puno sati materijala, emisija traje 45 min, tak da cete vidjeti stvarno najbolje. Hans :wacky: je kod nas glavna zvijezda, a kaj su radili Ozana i Boky nemam pojma. Dalje necu nis pricat, gledajte emisiju :PPPP , pa cemo poslije prepricavati. Ja mislim da ce biti urnebesno smijesna i zabavna.. :banana:
---------
Mi smo tri dana bili izolirani i nismo znali sto nam rade od sobe. [i]The suspence..[/i] A prve reakcije cete vidjeti u emisiji. ;)
Kad ce se soba otvorit? Ne znam, nismo jos dogovorili kad ce biti svecani dan otvorenja, trebamo jos kompove instalirat i umreziti.
Al sad je vec kao da je otvorena, kad je netko od nas unutra ju otvorimo, ljudi su vec jucer bili unutra i ucili, makar zasad vecina sam dodje pogledati kak to super izgleda. Jucer su cak neki slavili diplomski (ili magisterij) u 107 ili 108 jer im je bilo zao prljati 102 kad je tak lijepa. :D
Organizirat cemo nekakva (dobrovoljna :tso:) dezurstva, pa ce bit stalno otvorena.. Obavijestiti cemo sve bez brige. :ok:
-----------
Imamo super sobu ljudi (sobu za sve studente)!!! I opremu u njoj. Sad tek treba poceti raditi u njoj..
Steel
Kad se male ruke sloze, sve se moze sve se moze...
Evo me, uzeo sam si dan odmora. Ah, cetiri dana nisam bio na F@DGu, tko ce sad to sve procitati..
Uglavnom, naradili smo se, al smo se i dobro zabavili.
Ja bi se htio zahvaliti cijeloj ekipi Prijatelja na kvadrat, od Yaye, Marija, Martine, pa preko Bokyja (rezisera), "mog covjeka" Vuksija, sve do snimatelja i tonaca i naravno najvise producentima koji su nasli sve sponzore. I HVALA IVICI!
Stvarno su super zabavna i dobra ekipa i zele pomoci!
I hvala ekipi s fizike, jer su nam stvarno super uredili sobu, i hvala svima iz moje ekipe jer smo se stvarno naradili i neprekidno nest' brusili, pilili, farabali/piturali ,kucali, sarafili, ribali podove i sl...
I najvise hvala Bokiju (s fizike) na pomoci oko pripreme svega ovoga i pomoci oko obrade producenata (zaradio si taj projektor covjece! ).. I na beanbag-u!
I Severu isto!
I Kory sto me podrzala na samom pocetku ideje.
Meni je 102 super! I Cumez i SS-HFD isto!
Kad se emitira? Za tri tjedna u utorak.
Snimili su puno sati materijala, emisija traje 45 min, tak da cete vidjeti stvarno najbolje. Hans je kod nas glavna zvijezda, a kaj su radili Ozana i Boky nemam pojma. Dalje necu nis pricat, gledajte emisiju , pa cemo poslije prepricavati. Ja mislim da ce biti urnebesno smijesna i zabavna..
---------
Mi smo tri dana bili izolirani i nismo znali sto nam rade od sobe. The suspence.. A prve reakcije cete vidjeti u emisiji.
Kad ce se soba otvorit? Ne znam, nismo jos dogovorili kad ce biti svecani dan otvorenja, trebamo jos kompove instalirat i umreziti.
Al sad je vec kao da je otvorena, kad je netko od nas unutra ju otvorimo, ljudi su vec jucer bili unutra i ucili, makar zasad vecina sam dodje pogledati kak to super izgleda. Jucer su cak neki slavili diplomski (ili magisterij) u 107 ili 108 jer im je bilo zao prljati 102 kad je tak lijepa.
Organizirat cemo nekakva (dobrovoljna ) dezurstva, pa ce bit stalno otvorena.. Obavijestiti cemo sve bez brige.
-----------
Imamo super sobu ljudi (sobu za sve studente)!!! I opremu u njoj. Sad tek treba poceti raditi u njoj..
Steel
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|