Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:57 pon, 16. 5. 2005 Naslov: |
|
|
nisi jedina, bas mi je neki dan prijateljica kukala :)
ako sam dobro shvatila, profesor potpise daje u uzastopnim kucicama, tj. neces imat popunjenu petu kucicu ako je cetvrta prva prazna. ili se to meni samo cini?
uglavnom, ako je tako, onda valjda mozete racunat na zdrav razum profesora :)
nisi jedina, bas mi je neki dan prijateljica kukala
ako sam dobro shvatila, profesor potpise daje u uzastopnim kucicama, tj. neces imat popunjenu petu kucicu ako je cetvrta prva prazna. ili se to meni samo cini?
uglavnom, ako je tako, onda valjda mozete racunat na zdrav razum profesora
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:59 pon, 16. 5. 2005 Naslov: |
|
|
U tome i je štos:
prvi put nisam mogla doć, jer nisam bila u RH :D
drugi put sam bila, ali mi je ispario žig :cry:
treći put sam zakasnila :roll:
četvrti put zaspala :oops:
U biti sam do sada, umjesto četiri puta bila samo jedan put, a za taj put mi je žig ispario! :shock: Doduše, malo se vide obrisi, :roll: pa se nadam da prof. ima dobar vid i zdrave oči. :wink:
Ako odem na još ove preostale sljedeća dvije ture i na Samsung running, onda bih još samo morala dva puta u dvoranu ili se nadati da će (kao i na kraju prvog semestra) biti još jedna tura AKA odrada. :D
Sve sam ja to iskalkulirala. :wink:
Mene je u biti samo zanimalo, da li se taj fenomen "isparivanja" dogodio još nekome i izgleda da je. :roll:
U tome i je štos:
prvi put nisam mogla doć, jer nisam bila u RH
drugi put sam bila, ali mi je ispario žig
treći put sam zakasnila
četvrti put zaspala
U biti sam do sada, umjesto četiri puta bila samo jedan put, a za taj put mi je žig ispario! Doduše, malo se vide obrisi, pa se nadam da prof. ima dobar vid i zdrave oči.
Ako odem na još ove preostale sljedeća dvije ture i na Samsung running, onda bih još samo morala dva puta u dvoranu ili se nadati da će (kao i na kraju prvog semestra) biti još jedna tura AKA odrada.
Sve sam ja to iskalkulirala.
Mene je u biti samo zanimalo, da li se taj fenomen "isparivanja" dogodio još nekome i izgleda da je.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:50 uto, 17. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]U tome i je štos:
prvi put nisam mogla doć, jer nisam bila u RH :D
drugi put sam bila, ali mi je ispario žig :cry:
treći put sam zakasnila :roll:
četvrti put zaspala :oops:
U biti sam do sada, umjesto četiri puta bila samo jedan put, a za taj put mi je žig ispario! :shock: Doduše, malo se vide obrisi, :roll: pa se nadam da prof. ima dobar vid i zdrave oči. :wink:
Ako odem na još ove preostale sljedeća dvije ture i na Samsung running, onda bih još samo morala dva puta u dvoranu ili se nadati da će (kao i na kraju prvog semestra) biti još jedna tura AKA odrada. :D
Sve sam ja to iskalkulirala. :wink:
Mene je u biti samo zanimalo, da li se taj fenomen "isparivanja" dogodio još nekome i izgleda da je. :roll:[/quote]
AKo si bila jednom, odes jos dvaput, te na trcanje, to je tek 4. Sto znaci da ti trebaju 2 dvorane + dodatna tura ili 4 dvorane da skupis dosta. Ako ti prizna ispareni zig.
buba (napisa): | U tome i je štos:
prvi put nisam mogla doć, jer nisam bila u RH
drugi put sam bila, ali mi je ispario žig
treći put sam zakasnila
četvrti put zaspala
U biti sam do sada, umjesto četiri puta bila samo jedan put, a za taj put mi je žig ispario! Doduše, malo se vide obrisi, pa se nadam da prof. ima dobar vid i zdrave oči.
Ako odem na još ove preostale sljedeća dvije ture i na Samsung running, onda bih još samo morala dva puta u dvoranu ili se nadati da će (kao i na kraju prvog semestra) biti još jedna tura AKA odrada.
Sve sam ja to iskalkulirala.
Mene je u biti samo zanimalo, da li se taj fenomen "isparivanja" dogodio još nekome i izgleda da je.  |
AKo si bila jednom, odes jos dvaput, te na trcanje, to je tek 4. Sto znaci da ti trebaju 2 dvorane + dodatna tura ili 4 dvorane da skupis dosta. Ako ti prizna ispareni zig.
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:14 uto, 17. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Profesor koristi tzv. [i]smart ink[/i]. Zig ispari samo onima koji propuste dvije ili vise tura za redom.[/quote]
Da, baš! :rotfl:
[quote="Grga"]AKo si bila jednom, odes jos dvaput, te na trcanje, to je tek 4. Sto znaci da ti trebaju 2 dvorane + dodatna tura ili 4 dvorane da skupis dosta. Ako ti prizna ispareni zig.[/quote]
E, da, da! :D Malo sam fulala u računici! :oops: :thankyou:
[quote="vsego"]Nekako mi ono "ne" u subjectu ne pase... :-s Bolje bi bilo "već". :wink: [/quote]
#-o
krcko (napisa): | Profesor koristi tzv. smart ink. Zig ispari samo onima koji propuste dvije ili vise tura za redom. |
Da, baš!
Grga (napisa): | AKo si bila jednom, odes jos dvaput, te na trcanje, to je tek 4. Sto znaci da ti trebaju 2 dvorane + dodatna tura ili 4 dvorane da skupis dosta. Ako ti prizna ispareni zig. |
E, da, da! Malo sam fulala u računici!
vsego (napisa): | Nekako mi ono "ne" u subjectu ne pase... Bolje bi bilo "već". |
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:40 ned, 22. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Pa bilo bi dobro da im postane sumnjivo i da više promjene te svoje pečate! :)
BTW, nisam bila ovaj vikend na Sljemenu :roll: i mislim da ću TZK iz 2. semestra morat upisat ponovno dogodine. :oops: Al, no dobro. To je samo 1 bod, pa nije frka. (Još.) :wink:
Ali me u biti brine, da li netko možda zna, kako to izgleda: vježbaš TZK 2x više ili...?
Pa bilo bi dobro da im postane sumnjivo i da više promjene te svoje pečate!
BTW, nisam bila ovaj vikend na Sljemenu i mislim da ću TZK iz 2. semestra morat upisat ponovno dogodine. Al, no dobro. To je samo 1 bod, pa nije frka. (Još.)
Ali me u biti brine, da li netko možda zna, kako to izgleda: vježbaš TZK 2x više ili...?
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:56 pon, 23. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Ali me u biti brine, da li netko možda zna, kako to izgleda: vježbaš TZK 2x više ili...?[/quote]
ti ta 4 semestra jednostavno moras odradit do diplome, tako da onda - ako sad ne dobijes potpis - imas jos 3 semestra za odradit. i tako jednostavno upisujes tjelesni dok ga ne odradis, pa makar to bilo na cetvrtoj godini...
buba (napisa): | Ali me u biti brine, da li netko možda zna, kako to izgleda: vježbaš TZK 2x više ili...? |
ti ta 4 semestra jednostavno moras odradit do diplome, tako da onda - ako sad ne dobijes potpis - imas jos 3 semestra za odradit. i tako jednostavno upisujes tjelesni dok ga ne odradis, pa makar to bilo na cetvrtoj godini...
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
random Forumaš(ica)