Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

new topic u Forum@Degiorgi Forum Index
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Anamari Nakic
Gost

PostPostano: 11:23 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Obavijest Citirajte i odgovorite

Cijenjene kolegice i kolege,

Studenski zbor mozete kontaktirati na razne nacine:
1.putem e-maila studrep@student.math.hr
2.putem snaducica koji se nalazi pokraj onih za prijavljivanje ispita
3.usmeno, u sobi 102 ili bilo gdje na faksu.

Ukoliko se odlucite kontaktirati nas na prva dva nacina, molim vas da ostavite i svoju adresu kako bi vam mogli odgovoriti. Svi vasi prigovori su dobrodosli.

Sto se tice razgovora s dekanom ili prodekanicom, niste duzni obavjestavati SZ o tome. Mi vas podrzavamo u svakom pokusaju da poboljsate studentski standard.

Iskoristila bih ovu priliku da vas sve pozovem da se pridruzite ozivljavanju studentske stranice student.math.hr.

Sve obavijesti o SZ-u mozete naci na nasoj oglasnoj ploci na prvom katu ( ukoliko s zelite zaliti dekanu da nije na vidljivom mjestu, i u tome vas podrzavamo, mi naime nismo nista postigli prituzbama).

Pozdav
Anamari Nakic, predstavnica trece i cetvrte godine inzenjerskog smjera

Studenski zbor mozete kontaktirati na razne nacine:
1.putem e-maila studrep@student.math.hr
2.putem snaducica koji se nalazi pokraj onih za prijavljivanje ispita
3.usmeno, u sobi 102 ili bilo gdje na faksu.

Ukoliko se odlucite kontaktirati nas na prva dva nacina, molim vas da ostavite i svoju adresu kako bi vam mogli odgovoriti. Svi vasi prigovori su dobrodosli.

Sto se tice razgovora s dekanom ili prodekanicom, niste duzni obavjestavati SZ o tome. Mi vas podrzavamo u svakom pokusaju da poboljsate studentski standard.

Iskoristila bih ovu priliku da vas sve pozovem da se pridruzite ozivljavanju studentske stranice student.math.hr.

Sve obavijesti o SZ-u mozete naci na nasoj oglasnoj ploci na prvom katu ( ukoliko s zelite zaliti dekanu da nije na vidljivom mjestu, i u tome vas podrzavamo, mi naime nismo nista postigli prituzbama).

Pozdav
Anamari Nakic, predstavnica trece i cetvrte godine inzenjerskog smjera

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:49 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Re: Obavijest Citirajte i odgovorite

[quote="Anamari Nakic"]Cijenjene kolegice i kolege,
Iskoristila bih ovu priliku da vas sve pozovem da se pridruzite ozivljavanju studentske stranice student.math.hr. [/quote]

Što se podrazumjeva pod oživljavanje ???? :?:
I tko je uopće odgovoran ili se (ne)bavi za student.math.hr ???? :?:
Anamari Nakic (napisa):

Što se podrazumjeva pod oživljavanje ???? Question
I tko je uopće odgovoran ili se (ne)bavi za student.math.hr ???? Question

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 22:17 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Re: Obavijest Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Što se podrazumjeva pod oživljavanje ???? :?: [/quote]

U ovom slucaju vjerojatno nesto slicno Jurassic Parku :lol: Stranice su vec lagano fosilizirane..

[quote="Anonymous"]I tko je uopće odgovoran ili se (ne)bavi za student.math.hr ???? :?:[/quote]

To je bar jasno. Po [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=146&postdays=0&postorder=asc&start=32]vlastitom priznanju[/url] medju zadnjim urednicima _student.math.hr_ bio je vsego.. a i _www.math.hr_ je on uredjivao prije nego sto su zapustene. Ukratko, web nam se raspao jer ga je [b]vsego[/b] prestao odrzavati :twisted:

Sada ozbiljno, mislim da je poziv Anamari prava stvar, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=146&postdays=0&postorder=asc&start=29]ovdje[/url] sam vec rekao svoje misljenje o tome. Ako niste zadovoljni sluzbenim stranicama faksa, pokazite nam studentskim stranicama kakav web bi htjeli!
Anonymous (napisa):
Što se podrazumjeva pod oživljavanje ???? Question

U ovom slucaju vjerojatno nesto slicno Jurassic Parku Laughing Stranice su vec lagano fosilizirane..

Anonymous (napisa):
I tko je uopće odgovoran ili se (ne)bavi za student.math.hr ???? Question

To je bar jasno. Po vlastitom priznanju medju zadnjim urednicima _student.math.hr_ bio je vsego.. a i _www.math.hr_ je on uredjivao prije nego sto su zapustene. Ukratko, web nam se raspao jer ga je vsego prestao odrzavati Twisted Evil

Sada ozbiljno, mislim da je poziv Anamari prava stvar, ovdje sam vec rekao svoje misljenje o tome. Ako niste zadovoljni sluzbenim stranicama faksa, pokazite nam studentskim stranicama kakav web bi htjeli!

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
jaglac
Gost

PostPostano: 0:12 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Re: Obavijest Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
Ako niste zadovoljni sluzbenim stranicama faksa, pokazite nam studentskim stranicama kakav web bi htjeli![/quote]

Studentska braćo i sestre ovo je i više nego poziv na rat. Pokažimo onima kojine znaju slagati web stranice .
Peace svima!
[i][b]Vodimo ljubav, a ne rat ! [/b][/i]
krcko (napisa):

Ako niste zadovoljni sluzbenim stranicama faksa, pokazite nam studentskim stranicama kakav web bi htjeli!

Studentska braćo i sestre ovo je i više nego poziv na rat. Pokažimo onima kojine znaju slagati web stranice .
Peace svima!
Vodimo ljubav, a ne rat !

[Vrh]
ekipa
Gost

PostPostano: 14:00 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Studenti pomozimo sami sebi stranicom student.math.hr .
Kome se možemo javiti za "oživljavanje" student.math.hr ?
Prijedlog ->na forumu stavljati prijedloge što bi trebala stranica sadržavati !

[b]Ljudi ajmo malo unjeti života u učmalu atmosferu koja vlada na faxu !!!!![/b]
Studenti pomozimo sami sebi stranicom student.math.hr .
Kome se možemo javiti za "oživljavanje" student.math.hr ?
Prijedlog ->na forumu stavljati prijedloge što bi trebala stranica sadržavati !

Ljudi ajmo malo unjeti života u učmalu atmosferu koja vlada na faxu !!!!!

[Vrh]
Vlatko
Gost

PostPostano: 15:12 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekipa"]
[b]Ljudi ajmo malo unjeti života u učmalu atmosferu koja vlada na faxu !!!!![/b][/quote]

Stvarno što te studentske organizacije rade . Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ... Dojam je da se ništa ne događa na faksu . Pa valjda dobijaju nekakvu lovu , koja odlazi na posjećivanje seminara posebne grupice ljudi koja na kraju završi negdje u obližnoj kavani .
Dajte učinite nešto zanimljivo i korisno .
ekipa (napisa):

Ljudi ajmo malo unjeti života u učmalu atmosferu koja vlada na faxu !!!!!

Stvarno što te studentske organizacije rade . Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ... Dojam je da se ništa ne događa na faksu . Pa valjda dobijaju nekakvu lovu , koja odlazi na posjećivanje seminara posebne grupice ljudi koja na kraju završi negdje u obližnoj kavani .
Dajte učinite nešto zanimljivo i korisno .

[Vrh]
Ana
Gost

PostPostano: 18:21 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u]Definitivno treba nešto napraviti !!! [/u]
Malo "živosti" ne bi škodilo . Nije sve pitanje love . Ja mislim da se može i bez love puno toga napraviti . Samo treba malo volje .

Ana
Definitivno treba nešto napraviti !!!
Malo "živosti" ne bi škodilo . Nije sve pitanje love . Ja mislim da se može i bez love puno toga napraviti . Samo treba malo volje .

Ana

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:44 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vlatko"]Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ... [/quote]

Prosli tjedan su organizirali dobrovoljno davanje krvi. Na kojem se opet nisam pojavio :oops: , a stvarno sam imao namjeru.. omela me smotra ovaj put.. Budem valjda sljedeci :roll:
Vlatko (napisa):
Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ...

Prosli tjedan su organizirali dobrovoljno davanje krvi. Na kojem se opet nisam pojavio Embarassed , a stvarno sam imao namjeru.. omela me smotra ovaj put.. Budem valjda sljedeci Rolling Eyes

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivanx
Gost

PostPostano: 23:36 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="Vlatko"]Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ... [/quote]

Prosli tjedan su organizirali dobrovoljno davanje krvi. Na kojem se opet nisam pojavio :oops: , a stvarno sam imao namjeru.. omela me smotra ovaj put.. Budem valjda sljedeci :roll:[/quote]

Joj ja bi tako to volio napraviti(dati krv ) , jer je to tako humano .Ali se užasno bojim toga . :oops:
krcko (napisa):
Vlatko (napisa):

Prosli tjedan su organizirali dobrovoljno davanje krvi. Na kojem se opet nisam pojavio Embarassed , a stvarno sam imao namjeru.. omela me smotra ovaj put.. Budem valjda sljedeci Rolling Eyes

Joj ja bi tako to volio napraviti(dati krv ) , jer je to tako humano .Ali se užasno bojim toga . Embarassed

[Vrh]
jaglac
Gost

PostPostano: 0:48 sri, 26. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivanx"][quote="krcko"][quote="Vlatko"]Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ... [/quote]

Prosli tjedan su organizirali dobrovoljno davanje krvi. Na kojem se opet nisam pojavio :oops: , a stvarno sam imao namjeru.. omela me smotra ovaj put.. Budem valjda sljedeci :roll:[/quote]

Joj ja bi tako to volio napraviti(dati krv ) , jer je to tako humano .Ali se užasno bojim toga . :oops:[/quote]

Evo i ja priznajem da se užasavam na samu pomisao davanja krvi .
Uvijek me interesiralo koliko to traje i koliko se to količinski da krvi :?:
A ko zna možda se jednog dana odvažim , jer kad to napraviš onda znaš da si učinio nešto što je vrijedno .
Ivanx (napisa):
krcko (napisa):
Vlatko (napisa):

Joj ja bi tako to volio napraviti(dati krv ) , jer je to tako humano .Ali se užasno bojim toga . Embarassed

Uvijek me interesiralo koliko to traje i koliko se to količinski da krvi Question
A ko zna možda se jednog dana odvažim , jer kad to napraviš onda znaš da si učinio nešto što je vrijedno .

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 7:54 sri, 26. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jaglac"][quote="Ivanx"][quote="krcko"][quote="Vlatko"]Gdje su nekakva zanimljiva predavanja , nekakve akcije npr. ekološke ... [/quote]
Joj ja bi tako to volio napraviti(dati krv ) , jer je to tako humano .Ali se užasno bojim toga . :oops:[/quote]
Uvijek me interesiralo koliko to traje i koliko se to količinski da krvi :?:[/quote]

Ja sam bio. :)

Traje par minuta. Malo je creepy osjecaj kad igla ulazi u zilu, no nista strasno...

Kolicina: 4.5 dl :shock: ;)

Pozivam Forumase (i ostale, naravno) da se ubuduce odazovu u takvom broju da bu ovima trebala cisterna... ;)
jaglac (napisa):
Ivanx (napisa):
krcko (napisa):
Vlatko (napisa):

Uvijek me interesiralo koliko to traje i koliko se to količinski da krvi Question

Ja sam bio. Smile

Traje par minuta. Malo je creepy osjecaj kad igla ulazi u zilu, no nista strasno...

Kolicina: 4.5 dl Shocked Wink

Pozivam Forumase (i ostale, naravno) da se ubuduce odazovu u takvom broju da bu ovima trebala cisterna... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum