Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Uvjet za potpis
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
20 = 35 - 15

PostPostano: 8:29 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Uvjet za potpis Citirajte i odgovorite

DA li netko Zna da li ima kakav uvjet za dobivanje potpisa ko prof. Singera :?:
DA li netko Zna da li ima kakav uvjet za dobivanje potpisa ko prof. Singera Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 10:21 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Re: Uvjet za potpis Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"]DA li netko Zna da li ima kakav uvjet za dobivanje potpisa ko prof. Singera :?:[/quote]

Uvjet za potpis je isti kao i onaj kod profesorice Nogo odnosno kod svakog profesora bez obzira na kolegij(izuzev tjelesnog) - minimalno 15 posto prikupljenih bodova na kolokviju.

Sad, koliko je max broj bodova(190 ili 200)da bi se taj postotak mogao uspješno izračunati - neznam, možda netko drugi...
Bug (napisa):
DA li netko Zna da li ima kakav uvjet za dobivanje potpisa ko prof. Singera Question

Uvjet za potpis je isti kao i onaj kod profesorice Nogo odnosno kod svakog profesora bez obzira na kolegij(izuzev tjelesnog) - minimalno 15 posto prikupljenih bodova na kolokviju.

Sad, koliko je max broj bodova(190 ili 200)da bi se taj postotak mogao uspješno izračunati - neznam, možda netko drugi...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Mr.M_G
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

19 = 21 - 2

PostPostano: 11:44 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da je kolegij Uvod u računarstvo imao uvijet 50 bodova.Tako je vjerojatno i sa Programiranjem.
Ja mislim da je kolegij Uvod u računarstvo imao uvijet 50 bodova.Tako je vjerojatno i sa Programiranjem.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 17:16 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna li itko pravovaljan uvjet za potpis :?:
Zna li itko pravovaljan uvjet za potpis Question

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:26 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

U uputama koje smo dobili kaze ovako:

[quote="Upute"][b]Kolokviji:[/b] U toku ljetnog semestra iz svakog navedenog kolegija [color=#aaaaaa](MA2, LA2, EM2, P(C), op.a.)[/color] odrzat ce se dva dvosatna (120-minutna) kolokvija prema danom rasporedu. Svaki od dva kolokvija nosi 100 bodova, tj. oba zajedno nose 200 bodova. Iznimno, ukupni broj bodova iz kolokvija za kolegij Programiranje (C) racunat ce se po formuli
0.4 * bodovi iz 1. kolokvija + 0.6 * bodovi iz 2. kolokvija
[b]Uvjet za dobivanje drugog potpisa[/b] iz svih navedenih kolegija je ostvareno najmanje 30 bodova (od 200 mogucih) na kolokvijima.
Za [b]oslobadjanje od pismenog dijela ispita[/b] potrebno je na kolokvijima skupiti najmanje 100 bodova. Iznimno, za oslobadjanje od pismenog dijela ispita iz kolegija Elementarna matematika 2 dovoljno je skupiti 80 bodova.[/quote]

To je sve sto ja znam. :-s I, iskreno, nije mi jasno da li je uvjet za C 30 bodova od 200 (dakle od prave sume) ili 15 bodova od 100 (tj. od ponderirane sume). :grebgreb:

Pitajte profesore, pa objavite ovdje... 8)
U uputama koje smo dobili kaze ovako:

Upute (napisa):
Kolokviji: U toku ljetnog semestra iz svakog navedenog kolegija (MA2, LA2, EM2, P(C), op.a.) odrzat ce se dva dvosatna (120-minutna) kolokvija prema danom rasporedu. Svaki od dva kolokvija nosi 100 bodova, tj. oba zajedno nose 200 bodova. Iznimno, ukupni broj bodova iz kolokvija za kolegij Programiranje (C) racunat ce se po formuli
0.4 * bodovi iz 1. kolokvija + 0.6 * bodovi iz 2. kolokvija
Uvjet za dobivanje drugog potpisa iz svih navedenih kolegija je ostvareno najmanje 30 bodova (od 200 mogucih) na kolokvijima.
Za oslobadjanje od pismenog dijela ispita potrebno je na kolokvijima skupiti najmanje 100 bodova. Iznimno, za oslobadjanje od pismenog dijela ispita iz kolegija Elementarna matematika 2 dovoljno je skupiti 80 bodova.

To je sve sto ja znam. Eh? I, iskreno, nije mi jasno da li je uvjet za C 30 bodova od 200 (dakle od prave sume) ili 15 bodova od 100 (tj. od ponderirane sume). Kotacici rade 100 na sat

Pitajte profesore, pa objavite ovdje... Cool

[Vrh]
suziQ
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:39 ned, 29. 5. 2005    Naslov: suziQ Citirajte i odgovorite

mene zanima šta će se dogoditi ako ne uspijem skupiti bodove za potpis. (pobliže i upravo iz programiranja). da li mogu sljedeće godine ponovno polagat ovaj predmet ili automatski padam godinu??? ispričavam se na neznanju ali do sada to nije bilo tak komplicirano jer prošlih godina nisu postojali uvjeti za potpis
mene zanima šta će se dogoditi ako ne uspijem skupiti bodove za potpis. (pobliže i upravo iz programiranja). da li mogu sljedeće godine ponovno polagat ovaj predmet ili automatski padam godinu??? ispričavam se na neznanju ali do sada to nije bilo tak komplicirano jer prošlih godina nisu postojali uvjeti za potpis

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:43 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Re: suziQ Citirajte i odgovorite

[quote="suziQ"]mene zanima šta će se dogoditi ako ne uspijem skupiti bodove za potpis. (pobliže i upravo iz programiranja). da li mogu sljedeće godine ponovno polagat ovaj predmet ili automatski padam godinu???[/quote]

Uvjet za drugu godinu nisu [b]potpisi[/b] nego [b]bodovi[/b], dakle skupiš li potrebnih 45 bodova upisuješ drugu makar neimala potpis iz jednog ili više kolegija. Nepotpisane kolegije upisuješ nanovo sljedeće godine.

Uvjet za treću godinu su položeni svi kolegiji iz prve uz svežanj potrebnih bodova.

[quote]ispričavam se na neznanju ali do sada to nije bilo tak komplicirano jer prošlih godina nisu postojali uvjeti za potpis[/quote]

Mi opraštamo, hoće li roditelji...

@hvala najboljem adminu na svijetu...nije da ih poznajem mnogo. :P
suziQ (napisa):
mene zanima šta će se dogoditi ako ne uspijem skupiti bodove za potpis. (pobliže i upravo iz programiranja). da li mogu sljedeće godine ponovno polagat ovaj predmet ili automatski padam godinu???

Uvjet za drugu godinu nisu potpisi nego bodovi, dakle skupiš li potrebnih 45 bodova upisuješ drugu makar neimala potpis iz jednog ili više kolegija. Nepotpisane kolegije upisuješ nanovo sljedeće godine.

Uvjet za treću godinu su položeni svi kolegiji iz prve uz svežanj potrebnih bodova.

Citat:
ispričavam se na neznanju ali do sada to nije bilo tak komplicirano jer prošlih godina nisu postojali uvjeti za potpis

Mi opraštamo, hoće li roditelji...

@hvala najboljem adminu na svijetu...nije da ih poznajem mnogo. Razz

suziQ
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:32 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala hvala
p.s.ne studiraju roditelji nego ja :lol:
hvala hvala
p.s.ne studiraju roditelji nego ja Laughing

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:49 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="suziQ"]hvala hvala
p.s.ne studiraju roditelji nego ja :lol:[/quote]

A tko te hrani mila, pod čijim krovom papaš, čiji novac trošiš?
:)
suziQ (napisa):
hvala hvala
p.s.ne studiraju roditelji nego ja Laughing

A tko te hrani mila, pod čijim krovom papaš, čiji novac trošiš?
Smile

DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 23:22 ned, 29. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ja imam 36.4 boda.. dakle ni u kojem slucaju se ne trebam brinuti za potpis... :)) ali joj koliko toga ima za naucit do sutra katastrofa.. :)) veceras cemo ispitati da li se hradivo drugog kolikvija moze savladati u roku od nekoliko sati.. :))
pa ja imam 36.4 boda.. dakle ni u kojem slucaju se ne trebam brinuti za potpis... :)) ali joj koliko toga ima za naucit do sutra katastrofa.. :)) veceras cemo ispitati da li se hradivo drugog kolikvija moze savladati u roku od nekoliko sati.. :))

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 10:32 pon, 30. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

NE!!.. :(( ne moze se.... koro ali ne.. :)) dve veceri barem... :)) steta...
NE!!.. :(( ne moze se.... koro ali ne.. :)) dve veceri barem... :)) steta...

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum