Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Ivanx Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
jaglac Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 8:03 sri, 26. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="jaglac"]Ko nadgledava rad demosa ?Odgovaraju li ti ljudi nekome ?I konačno pitanje za milion kuna je :Postoji li demos nad svim demosima ?[/quote]
Mislim da demose nadgleda sef(ica) RCa, ali nisam siguran (mozda se promijenilo od kad sam ja bio demos :|).
Ne, ne postoji demos nad svim demosima. Oni su svi jednaki... :)
[quote="Ivanx"]Moj savjet je da preskočiš korak jedan i odeš na tri .Na koraku jedan češ po običaju dobiti samo bljedi tupi pogled naših uvijek tako ljubaznih i spremnih za pomoć demosa .Ti ljudi su se grozno umislili .Ponašaju se ko da je praktikum njihovo osobno igralište.[/quote]
Problem s demosima je uvijek bio taj da nitko ne ulaze prigovore ako nesto ne valja, nego se samo prigovara po tiho. Sada imate mail adresu, pa recite sto imate! :D
jaglac (napisa): | Ko nadgledava rad demosa ?Odgovaraju li ti ljudi nekome ?I konačno pitanje za milion kuna je :Postoji li demos nad svim demosima ? |
Mislim da demose nadgleda sef(ica) RCa, ali nisam siguran (mozda se promijenilo od kad sam ja bio demos ).
Ne, ne postoji demos nad svim demosima. Oni su svi jednaki...
Ivanx (napisa): | Moj savjet je da preskočiš korak jedan i odeš na tri .Na koraku jedan češ po običaju dobiti samo bljedi tupi pogled naših uvijek tako ljubaznih i spremnih za pomoć demosa .Ti ljudi su se grozno umislili .Ponašaju se ko da je praktikum njihovo osobno igralište. |
Problem s demosima je uvijek bio taj da nitko ne ulaze prigovore ako nesto ne valja, nego se samo prigovara po tiho. Sada imate mail adresu, pa recite sto imate!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Vlatko Gost
|
|
[Vrh] |
|
jaglac Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:44 sri, 26. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Vlatko"]Sego seres mnogo se ljudi bunilo i protiv mene i protiv ostatka svijeta ali nitko nam nemoze nista. A i placa je ok za to sto se stalno igramo.Sego dok si ti bio demos isto sti dobiao placu za nista[/quote]
Za pocetak, pazi na rijecnik. Ne moras svima na Forumu pokazivati da te cak ni šuma nije odgojila. :x
Sto se tice demonstratorske place, meni se nedolazenje ne moze predbacivati. Praktikum je u mojim terminima rijetko bio zatvoren (ako nisam mogao doci, Ruzica bi me mijenjala, kao i ja nju). Kad bi se i desilo da je zatvoren, ostavio bih obavijest.
I tada, kao i danas, ljudi su pitali [i]Sto se radi kad nema demosa?[/i] Odgovor je uvijek bio [i]Prigovara se sefu (sefici) RCa.[/i] Na to bi studenti zakljucili da nece, da im je neugodno i sl.
Inace, lijepo od tebe sto si napismeno priznao da primas placu "[i]za nista[/i]". :P
Za ostale ovdje: stoji i to da je demontratorska placa mala, pa je jako malo zainteresiranih. To postojece demose cini [b]donekle[/b] nedodirljivima. Ipak, jedne godine je prof. Manger (sadasnji v.d. Dekan) srezao placu onima koji nisu dolazili, pa je iducih par mjeseci otvorenost praktikuma bila podnosljiva. :roll:
Vlatko (napisa): | Sego seres mnogo se ljudi bunilo i protiv mene i protiv ostatka svijeta ali nitko nam nemoze nista. A i placa je ok za to sto se stalno igramo.Sego dok si ti bio demos isto sti dobiao placu za nista |
Za pocetak, pazi na rijecnik. Ne moras svima na Forumu pokazivati da te cak ni šuma nije odgojila.
Sto se tice demonstratorske place, meni se nedolazenje ne moze predbacivati. Praktikum je u mojim terminima rijetko bio zatvoren (ako nisam mogao doci, Ruzica bi me mijenjala, kao i ja nju). Kad bi se i desilo da je zatvoren, ostavio bih obavijest.
I tada, kao i danas, ljudi su pitali Sto se radi kad nema demosa? Odgovor je uvijek bio Prigovara se sefu (sefici) RCa. Na to bi studenti zakljucili da nece, da im je neugodno i sl.
Inace, lijepo od tebe sto si napismeno priznao da primas placu "za nista".
Za ostale ovdje: stoji i to da je demontratorska placa mala, pa je jako malo zainteresiranih. To postojece demose cini donekle nedodirljivima. Ipak, jedne godine je prof. Manger (sadasnji v.d. Dekan) srezao placu onima koji nisu dolazili, pa je iducih par mjeseci otvorenost praktikuma bila podnosljiva.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:35 sri, 26. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]sto kao demos moras znati[/quote]
Nista. :) Ma, predvidjeno je da demos kao pomaze ljudima koji postave pitanja, pa se preporuca da demosi znaju gradivo kolegija koji se u doticnom praktikumu polazu. :? Ne znam koliko se to provodi u praksi (niti koliko je izvedivo). :roll: Ja svojedobno nisam znao Kejs Jurdon (kako god se to pisalo ;))... :oops:
[quote="Nesi"]tko moze biti demos?[/quote]
Mislim da je jedino formalno ogranicenje da si student druge godine. Vise pitati osobu iz iduceg odgovora... ;)
[quote="Nesi"]i kome se mozes javiti za biti demos?[/quote]
Sefu demosa. U moje doba je to bio sef RCa, pa pretpostavljam da je to i danas. Neka me netko od demosa ispravi ako nije... :)
[quote="Nesi"]i nagradno: da li mozes birati praktikum? (vrijeme mi se cini da mozes)[/quote]
Mozes. I praktikum i vrijeme... :)
[quote="Nesi"]i dal postoji kbounce (il nes analogno) u praktikumu u prizemlju i dal se demos smije igrati? :wink:[/quote]
Koliko znam, nema. Ali treba pitati tamosnje demose :mrgreen: ili provjeriti da li postoji za HP-UIX. :? Ili pitati ekipu u RCu... :)
Nesi (napisa): | sto kao demos moras znati |
Nista. Ma, predvidjeno je da demos kao pomaze ljudima koji postave pitanja, pa se preporuca da demosi znaju gradivo kolegija koji se u doticnom praktikumu polazu. Ne znam koliko se to provodi u praksi (niti koliko je izvedivo). Ja svojedobno nisam znao Kejs Jurdon (kako god se to pisalo )...
Nesi (napisa): | tko moze biti demos? |
Mislim da je jedino formalno ogranicenje da si student druge godine. Vise pitati osobu iz iduceg odgovora...
Nesi (napisa): | i kome se mozes javiti za biti demos? |
Sefu demosa. U moje doba je to bio sef RCa, pa pretpostavljam da je to i danas. Neka me netko od demosa ispravi ako nije...
Nesi (napisa): | i nagradno: da li mozes birati praktikum? (vrijeme mi se cini da mozes) |
Mozes. I praktikum i vrijeme...
Nesi (napisa): | i dal postoji kbounce (il nes analogno) u praktikumu u prizemlju i dal se demos smije igrati? |
Koliko znam, nema. Ali treba pitati tamosnje demose ili provjeriti da li postoji za HP-UIX. Ili pitati ekipu u RCu...
|
|
[Vrh] |
|
|